- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.161
burası zaten ikinci ocak topiği gibi hepsi ocak annesi. çakma şubatlı bunlarbu arada ben 8 şubatta doğurucam kızlar doktorum bi aksilik olmazsa 8 şubat dedi
bdt 18 şubat zatenBi hafta erken gelirse sen de çakma şubatlı olacan şekerim) benim sat 2 Şubat'ı gittikçe öne geldi ben de bu yüzden doğan görünümlü Şahin oldum
bu arada bu tarif edilen kasılmalar bende de oluyor. karnım bir tarafa toplanıyoor falan. sertleşiyor. ama dayanılmıcak gibi bir şey değil. bahsetme ihtiyacı bile hissetmemiştim şu aana kadar. ufak tefek adet sancısı da oluyormaaşallah diyim kendime bari
bence de8 şubat mı? benim 26 sına kadar yolum var
bdt 18 şubat zaten
kızım anasının doğum tarihinde doğmak istiyor
doktor bana bdt için 12 şubat dedi ne zaman doğururum acaba :) hemen bir tahmin alayım
yürekten bir amin diyelim hepimizeSağlıkla gelsin de ne zaman gelirse gelsin
Gökçek'im kızlar erken gelirmiş) 26 sından önce gelebilir
doktor bana bdt için 12 şubat dedi ne zaman doğururum acaba :) hemen bir tahmin alayım
ben de eşim de 1 hafta geç doğduğumuz için hiç öyle gelmiyoama belli de olmaz tabii artık kızçemiz karar verecek itiraz etme hakkımız yok nası olsa
31 ocak:):):):):):):)
Olma mıMeltemcim heyecan var mı heyecan
Senin de Cumartesi doğum tarihi belli olacakben bu konuda çok heyecanlıyım valla Cumartesi 36+4 oluyoruz bi de dermiş ki haftaya alalım ) çünkü daha önce 38 haftayla 40 haftada doğan bebeklerin farkı yok demişti )
Adamın biri ishal olmuş doktora gitmiş. Doktor da yanlışlıkla reçeteye antidepresan yazmış. Adam 15 gün sonra kontrole gitmiş, doktor sormuş ishalin nasıl diye, adam da devam ediyor ama artık kafama takmıyorum demiş
Yani diyeceğim o ki alışılmıyor o ağrıya sadece bi süre sonra önemsemiyorsun
gecmıs olsun canım setres yapma dogsa da kuvezwe bıle gırmeyebılırslm kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler biz hala çıkamadık bu akşamda hastanedeyiz nst de kasılmalar devam seruma başladık tekrar sonra ne olur bilemem
bol bol dua istiyorum sizden gelmesin hemen daha 4 hafta va ren az bi 37 -38 olsaydı bari
ay lütfen siz benim gibi yapmayın dikkat edin hamile olduğunuzu unutmayın
hele hele stresten uzak durun lütfen
egepole yakınım canım 10 dk yuruyus mesafesındfegidemedik canım hemen çıkarttılar çünkü evine gitcez artık. ben turgutluda egeumut hastanesi var oraya gidiyorm ben kemalpaşada oturuyorum çünkü açıkçası bize bu taraf daha yakın. bir de hamile kalmdan önce ben şimdki doktoruma muayeneye gitmiştim memnun kalınca da devam ettik artık. aslında ben de egepolü istemiştim ama işte mesafe olunca olmadı. olsun şimdi de memnunum. sen nerde oturuyordun bu arada canım.
nerdesin kız senayyy çok heyecanlı ben de daha sık gircem artık biri doğurur da kaçırırsam diye ödüm kopuyokimse doğurmadı dimi daha bu arada
yaa psikolojimiz bile değişti valla ben 33. haftada olmama rağmen her an doğuracakmışım gibi geliyo ağrım sancım olduğundan değil ama baskı arttı vajinaya acayip ağrı yapıyo yaa
:18::18::18::18::18::18::18:
allahım nolur daha beklesinnn
yanı bu durumlara göre bizim sancımız mı var demek:26:
kızlar kasılmalar normal bebek rahımı mılım mılım asagı tasıyor kasılmalar sancı ıle bırlıkte olursa sıkıntıgökçe bende 33. haftadayım ve bende kasılmalar olmaya başladıkça korkmaya başladım.
hepberaber sertleşmeler kasılma oluyor sanırım
birde kaburgalarım acıyor.bebiş yukarılara baskı yapıyor sanırım.bikaç gündür de karnım yırtılacakmış gibi geriliyor.kakao yağı sürüyorum ama genede aşırı gergin karnım.çok zorlanıyorum.birde sancı olmadan sadece kasılma ile doğum olmaz dimi??? gerçi bazıları hç ağrı hissetmedik falan diyolar ama
inşallah kızınız da bekler anası babası gibi ) ben tam gününde doğmuşum, erkek kardeşim 42 haftada )
Olma mıahanda aynen boyleyım:)
gecmıs olsun canım setres yapma dogsa da kuvezwe bıle gırmeyebılır
egepole yakınım canım 10 dk yuruyus mesafesındfe
nerdesin kız sen
kızlar kasılmalar normal bebek rahımı mılım mılım asagı tasıyor kasılmalar sancı ıle bırlıkte olursa sıkıntı
Ben artık kucağıma almak istiyorum bebeğimi :) Bende ocak annesi olmak istiyorum :)
bendeeeeeeeeeeeeeeeeee :) merak tavan yaptı ama su kadarını soyleyeyım koca nanakkk teyzesi:)))) faceten takıp et zaten gorev verdım kocıse face at bebegın resmnı hemen dıye:)amaaaan sorma kızzz bende olay biter mieşimle uğraştım bu sefer...annemlere de söyledim bize okuyup üfleyin kafamızı kaldırsak bişey oluyo diye çok şükür 2 gündür vukuat yok da girebildim bugün sen napıosun kız doğum yaklaştı iyice ayyy rüzgarı çok merak ediyorum yaa doğsa da resmini görsek
evet yaaa bende. kızımı kucaklamak istiyorum artık. ultrason kesmiyor.Ay sorma doktor yarın sezaryen dese seve seve kabul ederim) oğlumu özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?