2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
inşallah böyle de devam eder şekerim dayanılmayacak gibi değil de insan panikliyor benim 31 Aralık'a kadar sadece kazılmam oluyordu hafif ağrılı. Ama o gün ne olduysa resmen doğum sancısını çektim tamam dedim kesin doğuruyorum

ben de eşim de 1 hafta geç doğduğumuz için hiç öyle gelmiyo ama belli de olmaz tabii artık kızçemiz karar verecek itiraz etme hakkımız yok nası olsa

inşallah kızınız da bekler anası babası gibi ) ben tam gününde doğmuşum, erkek kardeşim 42 haftada )

Olma mı ahanda aynen boyleyım:)

gecmıs olsun canım setres yapma dogsa da kuvezwe bıle gırmeyebılır

egepole yakınım canım 10 dk yuruyus mesafesındfe
nerdesin kız sen
:18::18::18::18::18::18::18:
allahım nolur daha beklesinnn
yanı bu durumlara göre bizim sancımız mı var demek:26:

kızlar kasılmalar normal bebek rahımı mılım mılım asagı tasıyor kasılmalar sancı ıle bırlıkte olursa sıkıntı

amaaaan sorma kızzz bende olay biter mi eşimle uğraştım bu sefer...annemlere de söyledim bize okuyup üfleyin kafamızı kaldırsak bişey oluyo diye çok şükür 2 gündür vukuat yok da girebildim bugün sen napıosun kız doğum yaklaştı iyice ayyy rüzgarı çok merak ediyorum yaa doğsa da resmini görsek

Meltem'cim geçmiş olsn şimdi geçmişi okumaya çalışıyorum, netim çok yavaş, iyisin herhalde artık okuduğum kadarı ile, aman rüzgar efendi azıcık daha sabretsin, acele etmesin

bendeeeeeeeeeeeeeeeeee :) merak tavan yaptı ama su kadarını soyleyeyım koca nanakkk teyzesi:)))) faceten takıp et zaten gorev verdım kocıse face at bebegın resmnı hemen dıye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…