2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Meltem'cim geçmiş olsn şimdi geçmişi okumaya çalışıyorum, netim çok yavaş, iyisin herhalde artık okuduğum kadarı ile, aman rüzgar efendi azıcık daha sabretsin, acele etmesin
ıyıyım canım ama gece fenaydım sana gelıyorum allllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahıııııııııııııııım dedım:) evın dagınıklıgı eksıkler fılm serıdı gıbı dondu gozumde

ben feys kullanmıyorum ben göremicemmi
sen de gorecen ama benım hastaneden cıkmamı beklıcen

yada benım face de eklı olan kızlar resmı pcye ındırıp braya yukleyebılırler benım yerıme sevınırm

canım çok geçmiş olsun, iyi tam zamanında yetişmişsiniz o zaman

bendeeeeeeeeeeeeeeeeee :) merak tavan yaptı ama su kadarını soyleyeyım koca nanakkk teyzesi:)))) faceten takıp et zaten gorev verdım kocıse face at bebegın resmnı hemen dıye:)

ısırırım ben onun yanaklarını bizimkinin de yanaklar tombişlemiş çok da güzel dudakları falan kızımın ilk vesikalık fotosunu aldık geçen gittiğimizde önümüzdeki hafta yine gidicez bakalım çok merak ediyorum ama doğsun da isteyemiyorum tabi erken daha büyüsün semirsin içerde kuzular

gece noldu kız çok birikti diye bakmadım hiç sancılandın mı?

hemde cok sancılandım 18 dk ara ıle 2 sancı gırdı kasılma ıle bırlıkte 3 . sancıda 15 dk sonra geldı eyvah doguruyorum dedım kalktım korısorda yuyrdum sancı anında falan anca oyle yavasladı

kızlar bana cevap vermemişsinizz ben gibi bebeğin hareketlerini çok az hisseden varmı yani böyle sağdan sol kayıyor sadece o başka bişi hissetmiyorum.

bende sen gibi mandalinasız duramıyorumm evli değilkende çok yerdim avuç içlerim ayak tabanım turuncu olmuştu :)) annemler bu ne hal diyordu hamile kalınca yine sardımmm aşkım mandalinaya :))

canım benim doktorun çok fazla mandaline ve portokal tüketmemi söyledi, turunçgillerin kanama riskini arttırma özelliği varmış beni bu konuda uyardı, az ye dedi

hemde cok sancılandım 18 dk ara ıle 2 sancı gırdı kasılma ıle bırlıkte 3 . sancıda 15 dk sonra geldı eyvah doguruyorum dedım kalktım korısorda yuyrdum sancı anında falan anca oyle yavasladı

çok mu yoruldun dün naptın ki

kızlar bana cevap vermemişsinizz ben gibi bebeğin hareketlerini çok az hisseden varmı yani böyle sağdan sol kayıyor sadece o başka bişi hissetmiyorum.

ben her hareketini hissediyorum canım her zamankinden daha fazla ve şiddetli hissediyorum hatta...kaçıncı haftandasın hatırlamıyorum ama sonlara doğru yer azaldığı için daha az hissediliyomuş...bi de doktorum bana 12 saatte 10 kereden az hissedersen gel demişti bi dene bakalım kaç kere hissedeceksin

canım benim neden kendini suçluyorsunki, dikkat etseydinde aynı şey olacaktı emin ol, böyle düşünerek kendini ve bebeğini üzme, daha ne kadar erken doğan bebekler var. Hayırlısı şimdi ise şimdi olur, üzülme lütfen bekle, şuan emin ellerdesin

hıc bısey yapmadım gunduz halsızdım zaten hep uzandım, zaten tuhaftım dun ılk defa elım ayagım sıstı bu kadar ayak parmaklarımı kıvıramadım kı bende odem oluşmadı hıc fazla ayakta kalmadıkca

Selam kızlar bu gidişle doğum hikayeleri yazılmaya başlanacak galibabir gecmiş okudum sancılar falan gelmiş dikkat edin kendinize..ama bebek bu geleceği varsa gelir

kıyamam yaa nası korkmuşsundur...kaç günün kaldı şimdi sezeryana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…