- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.181
ben feys kullanmıyorumbendeeeeeeeeeeeeeeeeee :) merak tavan yaptı ama su kadarını soyleyeyım koca nanakkk teyzesi:)))) faceten takıp et zaten gorev verdım kocıse face at bebegın resmnı hemen dıye:)
buraya da atın resimleri biz de görmek istiyoruz.bendeeeeeeeeeeeeeeeeee :) merak tavan yaptı ama su kadarını soyleyeyım koca nanakkk teyzesi:)))) faceten takıp et zaten gorev verdım kocıse face at bebegın resmnı hemen dıye:)
ıyıyım canım ama gece fenaydım sana gelıyorum allllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahıııııııııııııııım dedım:) evın dagınıklıgı eksıkler fılm serıdı gıbı dondu gozumdeMeltem'cim geçmiş olsn şimdi geçmişi okumaya çalışıyorum, netim çok yavaş, iyisin herhalde artık okuduğum kadarı ile, aman rüzgar efendi azıcık daha sabretsin, acele etmesin
sen de gorecen ama benım hastaneden cıkmamı beklıcenben feys kullanmıyorumben göremicemmi
slm kızlar umarım herkes iyidir
pek bahsedip sizi strese sokmak istemedim ama benim gibiler için tecrübe olsun diye yazmadan edemedim
biz yeni yılı hastanede karşıladık kızçe bize yeni yıl hediyesi vermeye kalktı bizde ikna ettik bize en güzel hediye senin zamanında gelmendir diye neyse öğleden önceki nstm iyi çıkarsa taburcu olacağız
aman kızlar kendinize çok dikkat edin sakın benim gibi yapmayın ben hiç hamile gibi davranmadım hareketlerime hiç dikkat etmedim uzandım eğildim kalktım temizlik yaptım hiç dinlenmedim işin garibide hiç ağırlaşmadım ha bu arada herşeyi stres yapmaktan sinir olmaktanda geri kalmadım taki 2-3 gün önceye kadar karnım şişti ağırlaştım hep gazım var dedim karnım taş gibiydi neyse 2-3 gün böyle sürüdü ona rağmen yürüdüm hareketlerimi hiç kısıtlamadım
sonra yılbaşı günü ikide bir idrarım var gibi hissetmeye başladım yürümek işkence gibi gelmeye başladı idrarımı tutmak için kasıklarımı sıkarak yürümeye çalıştım vs sonra eşim ikna etti acile geldik bana kalsa geçer gazdan oluyo yada bebek aşağıya indi ondan diye düşünüyordum
acilde idrar tahlili yaptılar temiz çıktı sonra servise nst ye çıktık meğerse nstde kasılmalarım 80 lerde 100 lerdeydi ama bende ağrı yoktu hissetmiyordum sadece idrarım var gibi geliyordu
biraz daha geç kalsaydık doğum başlayacakmış kızçe 2013 ün ilk bebeklerinden olacaktı nerdeyse allahtan açıklığım olmıştı suyum nişanım falan gelmemişti oradan yırtım kasılmalarımı durdurmak için serum takıldı bu sabah çıkardılar ağızdan ilaca geçildi işte nstm de iyi çıkarsa eve gideceğiz ilaçlarla oyalayabildiğimiz kadar oyalayacağız hanım efendiyi gelmesin die
benden bukadar şimdilik iyiyiz anlatmak kolay oluyoda yaşarken çok kötü o yüzden sizden ricam dikkat edin kendinize hiç yormayın üzülmeyin ve sakın stres yapmayın nst de normalde 15-20 lerde olan kasılmalar sinirlenince 80 lere kadar çıkıyor artık szi düşünün bende şimdilik bu kadar bi gelişme olursa yazarım hepinize sağlıklı günler Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli vede ZAMANINDA kucağımıza almayı nasip eder
bendeeeeeeeeeeeeeeeeee :) merak tavan yaptı ama su kadarını soyleyeyım koca nanakkk teyzesi:)))) faceten takıp et zaten gorev verdım kocıse face at bebegın resmnı hemen dıye:)
ıyıyım canım ama gece fenaydım sana gelıyorum allllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahıııııııııııııııım dedım:) evın dagınıklıgı eksıkler fılm serıdı gıbı dondu gozumde
sen de gorecen ama benım hastaneden cıkmamı beklıcen
Canim eger sorunlu bir hamilelik yasamiyorsan sonuna kadar devam edebilirmissin
yada benım face de eklı olan kızlar resmı pcye ındırıp braya yukleyebılırler benım yerıme sevınırm
hemde cok sancılandım 18 dk ara ıle 2 sancı gırdı kasılma ıle bırlıkte 3 . sancıda 15 dk sonra geldı eyvah doguruyorum dedım kalktım korısorda yuyrdum sancı anında falan anca oyle yavasladıısırırım ben onun yanaklarınıbizimkinin de yanaklar tombişlemiş çok da güzel dudakları falan kızımın ilk vesikalık fotosunu aldık geçen gittiğimizde önümüzdeki hafta yine gidicez bakalım çok merak ediyorum ama doğsun da isteyemiyorum tabi erken daha büyüsün semirsin içerde kuzular
gece noldu kız çok birikti diye bakmadım hiç sancılandın mı?
bende sen gibi mandalinasız duramıyorummevli değilkende çok yerdim avuç içlerim ayak tabanım turuncu olmuştu :)) annemler bu ne hal diyordu hamile kalınca yine sardımmm aşkım mandalinaya :))
canım kılo durumun neydı hamılelık oncesı yusek kılolu bayanlarda hıssedılemıyebılıyormuskızlar bana cevap vermemişsinizzben gibi bebeğin hareketlerini çok az hisseden varmı yani böyle sağdan sol kayıyor sadece o başka bişi hissetmiyorum.
hemde cok sancılandım 18 dk ara ıle 2 sancı gırdı kasılma ıle bırlıkte 3 . sancıda 15 dk sonra geldı eyvah doguruyorum dedım kalktım korısorda yuyrdum sancı anında falan anca oyle yavasladı
kızlar bana cevap vermemişsinizzben gibi bebeğin hareketlerini çok az hisseden varmı yani böyle sağdan sol kayıyor sadece o başka bişi hissetmiyorum.
slm kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler biz hala çıkamadık bu akşamda hastanedeyiz nst de kasılmalar devam seruma başladık tekrar sonra ne olur bilemem
bol bol dua istiyorum sizden gelmesin hemen daha 4 hafta va ren az bi 37 -38 olsaydı bari
ay lütfen siz benim gibi yapmayın dikkat edin hamile olduğunuzu unutmayın
hele hele stresten uzak durun lütfen
hıc bısey yapmadım gunduz halsızdım zaten hep uzandım, zaten tuhaftım dun ılk defa elım ayagım sıstı bu kadar ayak parmaklarımı kıvıramadım kı bende odem oluşmadı hıc fazla ayakta kalmadıkcaçok mu yoruldun dün naptın ki
ben her hareketini hissediyorum canım her zamankinden daha fazla ve şiddetli hissediyorum hatta...kaçıncı haftandasın hatırlamıyorum ama sonlara doğru yer azaldığı için daha az hissediliyomuş...bi de doktorum bana 12 saatte 10 kereden az hissedersen gel demişti bi dene bakalım kaç kere hissedeceksin
hıc bısey yapmadım gunduz halsızdım zaten hep uzandım, zaten tuhaftım dun ılk defa elım ayagım sıstı bu kadar ayak parmaklarımı kıvıramadım kı bende odem oluşmadı hıc fazla ayakta kalmadıkca
Selam kızlar bu gidişle doğum hikayeleri yazılmaya başlanacak galibabir gecmiş okudum sancılar falan gelmiş dikkat edin kendinize..ama bebek bu geleceği varsa gelir
cumartesı kesın tarıh verılecek ,max. 26 benım tahmınım 23kıyamam yaa nası korkmuşsundur...kaç günün kaldı şimdi sezeryana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?