- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.201
ıyıyım canım ama gece fenaydım sana gelıyorum allllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahıııııııııııııııım dedım:) evın dagınıklıgı eksıkler fılm serıdı gıbı dondu gozumde
sen de gorecen ama benım hastaneden cıkmamı beklıcen
cumartesı kesın tarıh verılecek ,max. 26 benım tahmınım 23
canım kılo durumun neydı hamılelık oncesı yusek kılolu bayanlarda hıssedılemıyebılıyormus
kızlar bana cevap vermemişsinizzben gibi bebeğin hareketlerini çok az hisseden varmı yani böyle sağdan sol kayıyor sadece o başka bişi hissetmiyorum.
:) bende sürekli evi toplamaya çalışıyorum, her an bişi olursa diyeee o korku bendede var, ama sağlıklı olsunlarda ne yapalım
cıkkkks ruzgarda tunelın cıkısında ısıgı gordu hızla ılerlıyor orayaaa:)tutabilcen mi o kadar? kendine güveniyo musun
çok mu yoruldun dün naptın ki
ben her hareketini hissediyorum canım her zamankinden daha fazla ve şiddetli hissediyorum hatta...kaçıncı haftandasın hatırlamıyorum ama sonlara doğru yer azaldığı için daha az hissediliyomuş...bi de doktorum bana 12 saatte 10 kereden az hissedersen gel demişti bi dene bakalım kaç kere hissedeceksin
canım kilo durumum 16 kilo oldum, çok kilolu değilim. Ama hp böyleydim çok az hissediyorum hareketlerini hep, korkuyorum bu bir sorun mu demek diye yani az hareket etmesi, yoksa benim bebik ağır kanlı mı olacak
dr ters bısey var demedıyse normaldır canımcanım kilo durumum 16 kilo oldum, çok kilolu değilim. Ama hp böyleydim çok az hissediyorum hareketlerini hep, korkuyorum bu bir sorun mu demek diye yani az hareket etmesi, yoksa benim bebik ağır kanlı mı olacak
pzrtesı kadın gelecek dıp kose temızlesın ebdne ıpın ucunu saglam tutucam artıkın:)sanırım ev toplama olayı psikolojik yaa bende de başladı...hiç huyum değildir hatta çok da dağınık bi insandım normalde ama son zamanlarda geceleri evi toplayıp öyle yatıyorum...hayır yani eve gelecek kimse de yok aslında ama
Kızlar biraz özel olcak ama , alt taraftakî tüyleri nasıl hallediyorsunuz ben karnımdan göremiyorum ağda yapıcam aynanın karşısındamı yapsam
canım öyle ama ben rahat edemiyorum.
cıkkkks ruzgarda tunelın cıkısında ısıgı gordu hızla ılerlıyor orayaaa:)
dr ters bısey var demedıyse normaldır canım
pzrtesı kadın gelecek dıp kose temızlesın ebdne ıpın ucunu saglam tutucam artıkın:)
Kızlar biraz özel olcak ama , alt taraftakî tüyleri nasıl hallediyorsunuz ben karnımdan göremiyorum ağda yapıcam aynanın karşısındamı yapsam
Canım güzellik salonuna git 10 dakikada bitiyor
Cok çekincenim nasıl oluyor utanırım ben offffff
guzellık salonu baxcım ben oyle yapıyomKızlar biraz özel olcak ama , alt taraftakî tüyleri nasıl hallediyorsunuz ben karnımdan göremiyorum ağda yapıcam aynanın karşısındamı yapsam
:))))))))) kaca gelıyon sen:)rüzgaaaaaaar ben gökçe teyzen sakın ışığa doğru gitmeeeee yukarı tırman kaburgalara doğruuuuuu
burda temizlikçi kadın ben oluyorum da
dr ters bısey var demedıyse normaldır canım
pzrtesı kadın gelecek dıp kose temızlesın ebdne ıpın ucunu saglam tutucam artıkın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?