2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

:) bende sürekli evi toplamaya çalışıyorum, her an bişi olursa diyeee o korku bendede var, ama sağlıklı olsunlarda ne yapalım

canım kılo durumun neydı hamılelık oncesı yusek kılolu bayanlarda hıssedılemıyebılıyormus

canım kilo durumum 16 kilo oldum, çok kilolu değilim. Ama hp böyleydim çok az hissediyorum hareketlerini hep, korkuyorum bu bir sorun mu demek diye yani az hareket etmesi, yoksa benim bebik ağır kanlı mı olacak

:) bende sürekli evi toplamaya çalışıyorum, her an bişi olursa diyeee o korku bendede var, ama sağlıklı olsunlarda ne yapalım

sanırım ev toplama olayı psikolojik yaa bende de başladı...hiç huyum değildir hatta çok da dağınık bi insandım normalde ama son zamanlarda geceleri evi toplayıp öyle yatıyorum...hayır yani eve gelecek kimse de yok aslında ama

Kızlar biraz özel olcak ama , alt taraftakî tüyleri nasıl hallediyorsunuz ben karnımdan göremiyorum ağda yapıcam aynanın karşısındamı yapsam

ahhh canım o zaman benim hergün doktora gitmem lazım, günde on kere anca hissediyorum çünki

canım kilo durumum 16 kilo oldum, çok kilolu değilim. Ama hp böyleydim çok az hissediyorum hareketlerini hep, korkuyorum bu bir sorun mu demek diye yani az hareket etmesi, yoksa benim bebik ağır kanlı mı olacak

e hep az hissettiysen normaldir o zaman...sonuçta şimdiye kadar bi sorun yoksa şimdi niye olsun ki dimi ama?

dr ters bısey var demedıyse normaldır canım
pzrtesı kadın gelecek dıp kose temızlesın ebdne ıpın ucunu saglam tutucam artıkın:)

cıkkkks ruzgarda tunelın cıkısında ısıgı gordu hızla ılerlıyor orayaaa:)

rüzgaaaaaaar ben gökçe teyzen sakın ışığa doğru gitmeeeee yukarı tırman kaburgalara doğruuuuuu

pzrtesı kadın gelecek dıp kose temızlesın ebdne ıpın ucunu saglam tutucam artıkın:)

burda temizlikçi kadın ben oluyorum da

Kızlar biraz özel olcak ama , alt taraftakî tüyleri nasıl hallediyorsunuz ben karnımdan göremiyorum ağda yapıcam aynanın karşısındamı yapsam
guzellık salonu baxcım ben oyle yapıyom

rüzgaaaaaaar ben gökçe teyzen sakın ışığa doğru gitmeeeee yukarı tırman kaburgalara doğruuuuuu

burda temizlikçi kadın ben oluyorum da
:))))))))) kaca gelıyon sen:)

Bana gelen kadın iyi diyordum ama mutfağa bi indim ben başında durmayınca tezgahı falan silmemiş, poşetlerin olduğu kova yan devrilmiş toplamamış falan.. Haftaya da aynı şeyi yaparsa değiştircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…