- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.221
hıc ugrasamam valla hamıle degılkende gıdıyordum 1 ay kafam rahat oluyor yaaawbende gecenlerde gıttım kuafore agda yaptrdım halen daha temızım kendım hayatta yapamıorum
Ben de 2 yıl önceye kadar hep jilet yaptım ama sonra hep güzellik salonuna gittim, şimdi jiletli haline göre baya azaldı. Doğumdan önce canın yanabilir ama doğum sonrası için kesinlikle tavsiye ederim.Keske gidebilsem(
Ben hic gitmedim o bolge icin
Simdiye kadar da hep jiletledim
Gitsem zaten ne ben o aciya dayanabilirim ne de onlar bu isi basarabilir((
Ben gormeden jiletliyorum vallahi... :))))
Yanımda beni cesaretlendirecek biri olsa giderim aslında ama işte yok
ufff napcan kapı cam sılmıyoz ern azından begenmedıgın yerı gecersın ustundenBana gelen kadın iyi diyordum ama mutfağa bi indim ben başında durmayınca tezgahı falan silmemiş, poşetlerin olduğu kova yan devrilmiş toplamamış falan.. Haftaya da aynı şeyi yaparsa değiştircem
bıde resmen cıldın beyazlıyor yahuuuuuuuuuuuBen de 2 yıl önceye kadar hep jilet yaptım ama sonra hep güzellik salonuna gittim, şimdi jiletli haline göre baya azaldı. Doğumdan önce canın yanabilir ama doğum sonrası için kesinlikle tavsiye ederim.
Canım cesaretlik bi durum yok, gidiyorsun 10 dakika kalıyorsun ondan sonra meltemin dediği gibi 1 ay rahatsın
guzellık salonu baxcım ben oyle yapıyom
:))))))))) kaca gelıyon sen:)
Kızın ihtiyacı da var aslında doğru diyorsun gelen gideni aratır sonradan gelen daha kötü olur belkiufff napcan kapı cam sılmıyoz ern azından begenmedıgın yerı gecersın ustunden
Aynen, kendin yaptığında o kadar temiz olmuyorbıde resmen cıldın beyazlıyor yahuuuuuuuuuuu
hehehehe sen baya ucuza gıdıyon desene:) annen ne zaman gelecek bı daha?boğaz tokluğuna yaparız abla
zaten en onemlısı o yuzden profesyonel bırıne yaptır derım benBende gidicem galiba biraz düşüneyim ama dediğiniz doğru ben şimdi yarım yamalak yapıcam olmıcak .önceden hep kendim alırdım ağdayla hiç jilet sürmedim.gidicem sanırım yaaa off bide bende varis varya orası şiş birazda ondan çekiniyorum
Bende gidicem galiba biraz düşüneyim ama dediğiniz doğru ben şimdi yarım yamalak yapıcam olmıcak .önceden hep kendim alırdım ağdayla hiç jilet sürmedim.gidicem sanırım yaaa off bide bende varis varya orası şiş birazda ondan çekiniyorum
Ben de 2 yıl önceye kadar hep jilet yaptım ama sonra hep güzellik salonuna gittim, şimdi jiletli haline göre baya azaldı. Doğumdan önce canın yanabilir ama doğum sonrası için kesinlikle tavsiye ederim.
Canım cesaretlik bi durum yok, gidiyorsun 10 dakika kalıyorsun ondan sonra meltemin dediği gibi 1 ay rahatsın
hehehehe sen baya ucuza gıdıyon desene:) annen ne zaman gelecek bı daha?
Ben en son kendim denemistim (birkac yil oluyor) agdayi bir daha yapistigi yerden cikaramamistim.. Mosmor olmustu ve kanamisti
bir daha da cesaret edemedim
Makina ile aliyordum sonra ama o da kil donmesi yaptigi icin biraktim ve jilete dondum ama ben de guzellik salonunda agdalatmak isterim
Ama bu halde gidersem ben orada dogururum herhal..
En iyisi dedigin gibi dogumdan sonra
Dogumdan 6 hafta sonra falan..
yalnız beni doyurmak biraz pahalıya malolabilirannem şubatta gelir tekrar ama kaçında bilmiyorum doğum tarihi kesin olmayınca sıkıntı oluyo böyle maalesef
eevet kesınlıkle bende kac defa yıkadım bıde su var kuaforde senın yaptıgın gıbı acımıyor ne hıknetse zaten ılkının acısı gecene kadar yarısı bıtıyor resmen :)Bi de insan kendine kıyamıyorben de öyle ağdayı sürüp sürüp çekemeyince sıcak suyla yıkamışlığım çoktur ) ama kuaförde dur yapma falan diyemiyorsun
yalnız beni doyurmak biraz pahalıya malolabilirannem şubatta gelir tekrar ama kaçında bilmiyorum doğum tarihi kesin olmayınca sıkıntı oluyo böyle maalesef
ben alışkanlık yaptım her ay dr kontrolumden bır gun once yada aynı gun gıdıyorum , dogum tarıhım bellı olsun 2 gun once gıdıcem zaten anca kıvama gelır belkıde gelmez :26:Araştırıp gidicem bakalım buradaki en iyi yer makkas.heralde oraya giderim haftaya doktor randevum var o zamana kadar gitsem iyi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?