2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Keske gidebilsem (
Ben hic gitmedim o bolge icin
Simdiye kadar da hep jiletledim
Gitsem zaten ne ben o aciya dayanabilirim ne de onlar bu isi basarabilir ((
Ben gormeden jiletliyorum vallahi... :))))
Ben de 2 yıl önceye kadar hep jilet yaptım ama sonra hep güzellik salonuna gittim, şimdi jiletli haline göre baya azaldı. Doğumdan önce canın yanabilir ama doğum sonrası için kesinlikle tavsiye ederim.
Yanımda beni cesaretlendirecek biri olsa giderim aslında ama işte yok

Canım cesaretlik bi durum yok, gidiyorsun 10 dakika kalıyorsun ondan sonra meltemin dediği gibi 1 ay rahatsın

Bana gelen kadın iyi diyordum ama mutfağa bi indim ben başında durmayınca tezgahı falan silmemiş, poşetlerin olduğu kova yan devrilmiş toplamamış falan.. Haftaya da aynı şeyi yaparsa değiştircem
ufff napcan kapı cam sılmıyoz ern azından begenmedıgın yerı gecersın ustunden

bıde resmen cıldın beyazlıyor yahuuuuuuuuuuu

Bende gidicem galiba biraz düşüneyim ama dediğiniz doğru ben şimdi yarım yamalak yapıcam olmıcak .önceden hep kendim alırdım ağdayla hiç jilet sürmedim.gidicem sanırım yaaa off bide bende varis varya orası şiş birazda ondan çekiniyorum

zaten en onemlısı o yuzden profesyonel bırıne yaptır derım ben

Canım bende de genital siğil var. Benim için gittiğim yerin temizliği, çalışanın hijyeni dışında hiçbir şeyin önemi yok. Kim bilir daha neler neler görüyorlardır onlar

Ben en son kendim denemistim (birkac yil oluyor) agdayi bir daha yapistigi yerden cikaramamistim.. Mosmor olmustu ve kanamisti
bir daha da cesaret edemedim
Makina ile aliyordum sonra ama o da kil donmesi yaptigi icin biraktim ve jilete dondum ama ben de guzellik salonunda agdalatmak isterim
Ama bu halde gidersem ben orada dogururum herhal..
En iyisi dedigin gibi dogumdan sonra
Dogumdan 6 hafta sonra falan..

Bi de insan kendine kıyamıyor ben de öyle ağdayı sürüp sürüp çekemeyince sıcak suyla yıkamışlığım çoktur ) ama kuaförde dur yapma falan diyemiyorsun

yalnız beni doyurmak biraz pahalıya malolabilir annem şubatta gelir tekrar ama kaçında bilmiyorum doğum tarihi kesin olmayınca sıkıntı oluyo böyle maalesef
sen gel bacım ben senı boyoz ılen doyururum:)

Bi de insan kendine kıyamıyor ben de öyle ağdayı sürüp sürüp çekemeyince sıcak suyla yıkamışlığım çoktur ) ama kuaförde dur yapma falan diyemiyorsun
eevet kesınlıkle bende kac defa yıkadım bıde su var kuaforde senın yaptıgın gıbı acımıyor ne hıknetse zaten ılkının acısı gecene kadar yarısı bıtıyor resmen :)

Araştırıp gidicem bakalım buradaki en iyi yer makkas.heralde oraya giderim haftaya doktor randevum var o zamana kadar gitsem iyi olcak

yalnız beni doyurmak biraz pahalıya malolabilir annem şubatta gelir tekrar ama kaçında bilmiyorum doğum tarihi kesin olmayınca sıkıntı oluyo böyle maalesef

Benim de annem gelsin ::::::
Cok imreniyorum size
benim annem Turkiye'de ve gelemeyecek doguma
Yani ben, esim, kizim ve esimin ailesinden baska kimse olmayacak
Dogumdan 3 hafta sonra gidecek olmasak oturup aglardim herhal..

Araştırıp gidicem bakalım buradaki en iyi yer makkas.heralde oraya giderim haftaya doktor randevum var o zamana kadar gitsem iyi olcak
ben alışkanlık yaptım her ay dr kontrolumden bır gun once yada aynı gun gıdıyorum , dogum tarıhım bellı olsun 2 gun once gıdıcem zaten anca kıvama gelır belkıde gelmez :26:

bu arada camasır makınem attaaaaaaaaa gıttı rulmanları yanmıs 300 tlcık mıs, ama allahtan vaktı zamanında 7 yıl garantı yaptırmısım 1 yılla yırttık garantı kapsamında hala makıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…