- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.241
bence 2,66 bu seker ıcın fazla canım face de o kadar cok sekercı ıle gorustumkı artık uzmanı oldum sayılırslm fıstıklar napıosunuz bugün okulda sınav vardı
bende gözetmenlik yaparken bir yandan da topği okuyayım dedim
ama oku oku bitiremedim en son kaldığım sayfanın üzerine
yine bi sürü çene yapmışsınız önce bi slm diyeyim dedim, sanırım bazı
arkadaşlarımızın yalancı kasılmaları başlamış ya ben nerdeyse 36. haftaya gircem
henüz tık yok normal mi? bu arada dün gezerken bebek şekerlerine baktım ama bi türlü beğenemedim
hepsi uyduruk geldi sonra eve gelince internetten baktım bi tanesini çok beğendim ama fiyatına 2,66 diyo
yani daha konuşmadım ama ben en az 75 tane yaptırmayı düşünüyodum pahalı mı gelir
acaba resmini de ekleyeyim sizde bi bakın naasıl güzel mi?
Eki Görüntüle 593831
sen gel bacım ben senı boyoz ılen doyururum:)
eevet kesınlıkle bende kac defa yıkadım bıde su var kuaforde senın yaptıgın gıbı acımıyor ne hıknetse zaten ılkının acısı gecene kadar yarısı bıtıyor resmen :)
Benim de annem gelsin::::::
Cok imreniyorum size
benim annem Turkiye'de ve gelemeyecek doguma
Yani ben, esim, kizim ve esimin ailesinden baska kimse olmayacak
Dogumdan 3 hafta sonra gidecek olmasak oturup aglardim herhal..
vıcdansız dr larrrrrrr:)hemen geliyom o zamanya o değil de canım çok limonlu kek yapıp yemek istiyo ama diyetteyim yememem lazım ama canım çok istiyoooo şekerim 92 yerine 95 diye yiyemeyecek miyim şimdi ben kek
olsun eşinin ailesi orada en azından...bizim yanımızda da kimse yok bi eşim bi ben ama annem doğum için gelecek bi 20 gün kalıp türkiyeye geri dönecekmiş nasıl daha fazla uzatırım onu düşünüyorum ben de şu sıra...duygu sömürüsü falan mı yapsam acaba
slm fıstıklar napıosunuz bugün okulda sınav vardı
arkadaşlarımızın yalancı kasılmaları başlamış ya ben nerdeyse 36. haftaya gircem
henüz tık yok normal mi? bu arada dün gezerken bebek şekerlerine baktım ama bi türlü beğenemedim
hepsi uyduruk geldi sonra eve gelince internetten baktım bi tanesini çok beğendim ama fiyatına 2,66 diyo
yani daha konuşmadım ama ben en az 75 tane yaptırmayı düşünüyodum pahalı mı gelir
Eki Görüntüle 593831
slm fıstıklar napıosunuz bugün okulda sınav vardı
Eki Görüntüle 593831
vıcdansız dr larrrrrrr:)
hayınnnnnn drlarrrrr bende seker yok ama bol bol kg varamaaaan sorma yaaa....en iyisi ben yiyim yaa 3 birim şeker için bu kadar kasmaya değmez zaten ölçüme gitmeden önceki gün bir sürü tatlı şeyler yemiştim büyük ihtimal bu sefer düşük çıkacak ben boğazımı tuttuğumla kalacam
bence 2,66 bu seker ıcın fazla canım face de o kadar cok sekercı ıle gorustumkı artık uzmanı oldum sayılır
boşveeeer en güzeli sancın olmaması önünde sonunda çıkacaklar zaten bari şimdiden sancı çekmiş olmayalımşekerler çok tatlıymış çok hoşuma gitti benim ama sanki azıcık fazla yaa fiyatı
canım face e bak arkadas olarak onerdım begendıgım sayfalarıcnm bildiğin hem güzel hem uygun siteler varsa bana link atabilirmisin
ben artık şaşı olcam yaa doğurcam artık ne şekerim var ne bebeğimin ismi
cnm ben böyle çok rahatım hatta kendi kendime maşallah diyeyim
çok sorunsuz bir hamilelik geçirdim inşallah doğumumda böyle sorunsuz olur
ama herkeste kasılmalar başlayınca benim haftam da artık 36 ya dayanınca
bende bi sorun mu var dedim:) evet cnm ben de çok beğendim ama fiyata takıldım
yaptırırsam az yaptırmak zorunda kalırım bu kez herkese
veremezsem üzülürüm hala araştırıyorum ama en yakın zamanda
bi yerden sipariş vermem lazım ki doğurmadan anca elime ulaşsınlar
hayınnnnnn drlarrrrr bende seker yok ama bol bol kg varama alahtan dr um yeme demıyor:))) gercı ılk kez bu ay 1500 gr aldım onunda 1000 gr ını rusgar almıs:)
cnm bildiğin hem güzel hem uygun siteler varsa bana link atabilirmisin
+19hehe iyiymiş ben de geçen gittiğimde 10 günde kızçe 400 gr almıştı ben 200 grbakalım bu sefer nolcak kaç kilo çıkıcam totalde tam 14 kilo aldım şimdiye kadar...
ben de senin gibiyim canım çok şükür ne mide bulantım ne düşük riskim ne de başka bişey oldu...sadece 2 haftadır vajinamın kemiklerinin ağrısıyla şu şeker olayı var işte onu da abarttıklarını düşünüyorum insanlar insülinle düşüremiyolar bebişleri sapasağlam doğuyo neymiş efendim 92 yerine 95 çıkmış şekerim bebek için yemiycekmişim tamam yemedim zaten uydum ama gerçekten de abarttıklarını düşünüyorum
ya aslında fiyat çok fazla değil fiyatı normal ama şekerlere göre fazla bence..buna benzeyen şekerleri 2ye falan görmüştüm nette keşke siteleri kaydetseydim yaa hiç isimlerini hatırlamıyorum...
bu arada benden başka o bölgede kemiklerinin ağrıdığını hisseden var mı yaa ben tek değilimdir heralde
cnm bildiğin hem güzel hem uygun siteler varsa bana link atabilirmisin
canım face e bak arkadas olarak onerdım begendıgım sayfaları
hehe iyiymiş ben de geçen gittiğimde 10 günde kızçe 400 gr almıştı ben 200 grbakalım bu sefer nolcak kaç kilo çıkıcam totalde tam 14 kilo aldım şimdiye kadar...
ben de senin gibiyim canım çok şükür ne mide bulantım ne düşük riskim ne de başka bişey oldu...sadece 2 haftadır vajinamın kemiklerinin ağrısıyla şu şeker olayı var işte onu da abarttıklarını düşünüyorum insanlar insülinle düşüremiyolar bebişleri sapasağlam doğuyo neymiş efendim 92 yerine 95 çıkmış şekerim bebek için yemiycekmişim tamam yemedim zaten uydum ama gerçekten de abarttıklarını düşünüyorum
ya aslında fiyat çok fazla değil fiyatı normal ama şekerlere göre fazla bence..buna benzeyen şekerleri 2ye falan görmüştüm nette keşke siteleri kaydetseydim yaa hiç isimlerini hatırlamıyorum...
bu arada benden başka o bölgede kemiklerinin ağrıdığını hisseden var mı yaa ben tek değilimdir heralde
dogumda 1 10 -12 kılosu gıtsın ahdım var cocukarı sevındırcem:) kalan 7 de zamanla gıder e4mzırırken dimisen niye üzülüyosun rejimlerin efendisi?izin ver de biz rejimden tiksinenler üzülelim yiyerek nası kilo vercez diye
hehe iyiymiş ben de geçen gittiğimde 10 günde kızçe 400 gr almıştı ben 200 grbakalım bu sefer nolcak kaç kilo çıkıcam totalde tam 14 kilo aldım şimdiye kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?