- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.261
saol cnm hemen gördüm zaten kaydettim onları
şimdi geçmişi okuyayım da sonra akşam yemeğinden sonra büyük bi keyifle tek
tek bakcam hepsine inşallah istediğim gibi güzel bişey bulurum içlerinden.
cnm senin şekerin çok fazla değilki bazen anlık
herkesin şekeri yüksek çıkabilir bence ben öyle düşünüyorum sen
takma herkesi zaten hepimizin şeker çıkmasa da yediklerimize dikkat etmemiz
gerekiyo, zaten yediklerimize de dikkat edersek allahın izniyle bişeycik olmaz bebişlerimize
eskiler balla pekmezle besleniyolarmış kimse onlara gebelik şekerinden bahsetmiyodu.
geçmiş olsun cnm henüz ben de hiç ağrı olmadığı için kemiklerde de bi ağrı yok
ama bebek baskı yapıyodur artık kemiklerde doğuma yakın açılmaya başlıyomuş
belki seninkiler de esnemeye başladı doğuma hazırlıyo kendini ondan ağrıyodur.
dogumda 1 10 -12 kılosu gıtsın ahdım var cocukarı sevındırcem:) kalan 7 de zamanla gıder e4mzırırken dimi
Bende de var malesefözellikle gece ve yataktan kalkerken saga sola dönerken... Bu aralar oturduğum yerden kalkarken de ağrıyo. Çatı kemikleri genisliyorsa bu iyi bizim için. Normal doğum yaparız ins.
Doğumdan sonra karnımı toplaması için x tra jel alıcam umarım faydası olur kullanan varmı daha önce
değil canım değil de gel de bunu doktoruma endokrinoloğa ve diyetisyene anlatgerçi diyetisyen benim tarafımda ama o da 14 kilo aldığıma çok dedi herkes bi kulp takıyo yani ilk günlerde çok takmıştım da şimdi sallaaaaaa diyorum
sanırım açılmaya başladı dediğin gibi...ya da doğum pozisyonuna falan geçiyo yavaştan başı falan gelmiş olabilir oralara..bakalım haftaya gidicem nasılsa öğreniriz neresi neremdeymiş
almadım ama çok sattım hiç bi işe yaramıyor boşuna para verme canım
benim son iki kontroldür hep başı aşağıdaydı
pazartesiye kontrolüm var bakalım ne durumda, galiba nstye de bağlayacak
çünkü en son 3 hafta öncegittiğimde bana 3 hafta sonra gel ve ondan sonra her hafta
nstne bakılacak dedi, posizyondu başıydı derken sona yaklaşıyoruz ya beni de heyecan basıyo
ama ilk bebeğim olduğu için henüz neyin nası olacağını idrak edemiyorum galiba
çünkü hala hayal gibi geliyo bana :)
Gercekten mi oysa nasıl umutlanmıştım:2: eczanedemi sattın?
tabii ki canım eczanede...başta bi herkes heveslendi falan alan alana böyle....ama sonra fos çıktı..içinde sadece biber var ve yakıyor yakınca da deriden ter atıyosun haliyle güya incelmiş oluyosun ama aslında sadece su kaybediyosun...
Ama nette heryerde çok güzel yorumlar var hepsi burada da fln baya iyi diyorlar
Saol canım teşekkür ederim almam bende boşvervalla sen bilirsin canım istersen al bi kutu dene belki sen memnun kalırsın ama ben sattıklarımdan memnun olup da devamını alanını görmedim...
merhabalar....
benim gibi bel ağrısı çeken varmı
kızlar selam,
bugün 32+3te doğum iznime çıktımbundan böyle yatmaca, dinlenmece... bebek iyice ağırlaştı, evim de işime uzak, daha fazla yormak istemiyorum kendimi. önümüz de kış, bi daha kayarım düşerim filan Allah korusun.
yarın iznimin ilk gününü ablamla kutlayacağız, bana gelecek kahvaltıya. ohhh misss...
kızımızın odası geldi, bütün ev mobilya cilası kokuyor sanki. bütün kapakları, çekmeceleri açtım, camı da açtım, odanın kapısını kapattım. bakalım kaç güne çıkacak kokusu. çocuk odamız 14 m2 kadar ve gelen oda takımı bayağı yer kapladı, biz orada seçerken odamızda bir sürü yer kalır zannediyorduk. odanın son çeklini verince, halısını vs alınca burada paylaşırım inşallah, yorumlarınıza sunarım.
inşallah herkes iyidir. bu hafta hani insan reglin ilk ve en yoğun günlerinde bi ağrı hisseder ya kanamadan dolayı, tuvalete çıkınca onu hissetmeye başladım gibi. sizin birçoğunuzun gebeliği benden önde, ben şubatın sonu, hatta bi ihtimal belki martın ilk haftasına bile kızıma kavuşabilirim. sizin bu ağrıyı daha da fazla yaşadığınızı düşünüyorum ama yanılıyor muyum? bu ağrı gitgide şiddetini artırmaz mı, bebek ağırlaşıp baskı yaptıkça?
olmaz mııı hepimizde var gel katıl aramıza
ooooh hadi gözün aydın bol bol yat dinlen bakalım...odanızı da güle güle kullanın fotoları bekliyoruz tabii...bende o ağrı yok henüz sadece o bölgedeki kemiklerde ağırlıktan ya da doğuma hazırlıktan olabileceğini tahmin ettiğimiz bi ağrı var ama olanlar var topikte kızlar konuşuyodu...
çok kötü yahareketlerimi engelledi ağlıyorum devamlı doktora nasıl gidicem bu ağrıyla bilmiorum orda acımıyorlar yat kalk direktif veriolar:18:
aaaaa o kadar mı kötü?benimkiler o kadar değil yaa ağrıyo o kadar ağlatacak kadar değil yani...sordun mu doktoruna ne diyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?