2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
doktoruma gittiğimde bir ara geçmişti bir şikayetin varmı die sordu yok dedim salak gibioraya gidince unutuyorum bazı şeyleribu cuma sölicem bakalım ne dicekler

şimdiye kadar benim doktorum bi çözüm öneremedi gerçi pilates yap dedi bi tek sanırım bel ağrısına pek müdahale edemiyolar...

14 kiloya çok mu dediii ben daha şimdiden 19 aldım bile geçen ay doktorum sadece 1 kilo al demişti ama ben 2 kilo aldım daha azı mümkün değildiii

14 kiloya çok mu dediii ben daha şimdiden 19 aldım bile geçen ay doktorum sadece 1 kilo al demişti ama ben 2 kilo aldım daha azı mümkün değildiii

evet çokmuş dediklerine göre 11-12 kilo almak gerekiyomuş benim haftamda ideali oymuş ama ben sallamadım o ayrı..aldım yani sonuçta napıyım hamileyken kilo verecek halim yok ya dimi ama

merhabalar....
benim gibi bel ağrısı çeken varmı

berrakcım, ben daha 6 aylıkken bile karnım o kadar büyüktü ki. birgün alışverişte bi hamile kemeri gördüm, ondan aldım. hergün kullandım onu ve takmayı unuttuğum günlerde bariz şekilde daha fazla bel ağrısı yaşadığımı fark ettim. ürün şu:CHEZ ELLE LINGERIE HAMİLE GÖBEK TAŞIYICI KEMER GÖBEK DARBE EMİCİ - Hamlile İç Giyim Modelleri sahibinden.com'da - 104374800
gerçi ben mağazadan alıp bu fiyatın iki katını verdim ama işe yaradı bence. doktor arkadaşlarım da belimi desteklemekle iyi yaptığımı söylediler. ama inan bana bunu tamamen yok edecek bi yol yok. her muayenemde doktorum şikayetin var mı diye sorduğunda hep söyledim; sırtım çok ağrıyor diye. hep aynı cevapları aldım: oturuşuna dikkat et, dik dur, belini yastıkla destekle. ayakta fazla durma, sürekli de oturma, arada kalk biraz yürü, ağırlık göbeğinde toplandığı için vücudunun ağırlık noktası bozuldu, bu normal gibi şeyler.

benim ağrılarım belimde değil, onun bir karış yukarısında, sırtımda toplanıyor. her akşam masaj yaptırmaktan eşime fenalık geldi. işe gittiğim günlerin akşamında daha da beter ağrıyor. haftasonları masaja ihtiyaç duymuyorum.çünkü çok çok uzanıyorum. kendini çok yoruyor olabilir misin?

evet çokmuş dediklerine göre 11-12 kilo almak gerekiyomuş benim haftamda ideali oymuş ama ben sallamadım o ayrı..aldım yani sonuçta napıyım hamileyken kilo verecek halim yok ya dimi ama

tabii yaa doğumdan sonra paşa paşa veririz inşallahhhhh :)

meneneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben ıstıyom gıdecek:)
eger kı toktor amcanın dedıgı gıbı 4 kılo ver uzero daogarsa 8/9 kılo garantı gıder e ılk hafta odemde gıderse mışmış mış mış mışşşşşş

doktoruma gittiğimde bir ara geçmişti bir şikayetin varmı die sordu yok dedim salak gibioraya gidince unutuyorum bazı şeyleribu cuma sölicem bakalım ne dicekler
Hiçbir çaresı yokkı tatlm bende bel fıtığı var ilk hamilelimin son ayında çok kötüydü ama bu daha fena bunda yurüyemıyorum bile acaba sendedemi bel fıtığı vr çok fenayım bende ama bn olucaklrı biliyordum he bunda bide bacak arasında agrı çıktı kaç aydır oda ekstradan ama napcaz katlanıcaz bebisler için az kaldı hayırlısıyla.

ince hesaplar bunlar amaaaan hayırlısıyla doğsunlar da veririz nolmuş

ne çene yapıyorsunuz hakikaten ya isim var geçmişi bitirip öyle kalkayım dedim biteceği yok ya günlük takip etmesem nasıl olur acaba okumasam da merak ediyorum :) cakma şubat anneleri yüzünden bizde strese giriyoruz bizim daha var ben harbi şubat annesiyim tabi bebeğim yaramazlık yapıp erken gelmeye kalkmazsa :)

eeee son 5-10 sayfayı da okuyamadım artık kızlar kusura bakmayın emi

kızımın doğumgününü kutladık geldik
yarın da temizlik var izni anlayamayacım henüz

kapatayım da dinleneyim biraz herkesi öpüyorummm

hahahaha bırı bana mı seslendı buyrun benımmm:)

ahsen mii oda nerden cıktı yoktu hesapta:)

aslında ilk listemizde vardı ama vazgeçmiştik sonra anlamını öğrenince çok hoşumuza gitti kur-an da 16 yerde geçiyomuş herşeyin en iyisi en güzeli demekmiş eşim de çok istedi ilk defa içine sinmiş o yüzden ahsen ada oldu ama şimdiden herkes ada diyo sadece o kullanılacak gibi

adıyla yasasın uzun omurlu olsun adı ona sans getırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…