- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.281
doktoruma gittiğimde bir ara geçmişti bir şikayetin varmı die sordu yok dedim salak gibioraya gidince unutuyorum bazı şeyleri bu cuma sölicem bakalım ne dicekler
değil canım değil de gel de bunu doktoruma endokrinoloğa ve diyetisyene anlatgerçi diyetisyen benim tarafımda ama o da 14 kilo aldığıma çok dedi herkes bi kulp takıyo yani ilk günlerde çok takmıştım da şimdi sallaaaaaa diyorum
sanırım açılmaya başladı dediğin gibi...ya da doğum pozisyonuna falan geçiyo yavaştan başı falan gelmiş olabilir oralara..bakalım haftaya gidicem nasılsa öğreniriz neresi neremdeymiş
14 kiloya çok mu dediiiben daha şimdiden 19 aldım bile geçen ay doktorum sadece 1 kilo al demişti ama ben 2 kilo aldım daha azı mümkün değildiii
merhabalar....
benim gibi bel ağrısı çeken varmı
evet çokmuş dediklerine göre 11-12 kilo almak gerekiyomuş benim haftamda ideali oymuş ama ben sallamadım o ayrı..aldım yani sonuçta napıyım hamileyken kilo verecek halim yok ya dimi ama
tabii yaa doğumdan sonra paşa paşa veririz inşallahhhhh :)
meneneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben ıstıyom gıdecek:)valla emzirirken 7 sinin gitmesi çok olası ama doğumda 10-12 kilo gitmez yaa gidemez gibi geliyo bana sanki 5-6 kilo anca gidecek gibi...
aynennn bende de öyle azıcık yüriyim geçiyo sadece yatıp kalkarken falan var..inşallah ondandır da kolayca doğum yaparız dediğin gibi...
Hiçbir çaresı yokkı tatlm bende bel fıtığı var ilk hamilelimin son ayında çok kötüydü ama bu daha fena bunda yurüyemıyorum bile acaba sendedemi bel fıtığı vr çok fenayım bende ama bn olucaklrı biliyordum he bunda bide bacak arasında agrı çıktı kaç aydır oda ekstradan ama napcaz katlanıcaz bebisler için az kaldı hayırlısıyla.doktoruma gittiğimde bir ara geçmişti bir şikayetin varmı die sordu yok dedim salak gibioraya gidince unutuyorum bazı şeyleri bu cuma sölicem bakalım ne dicekler
meneneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben ıstıyom gıdecek:)
eger kı toktor amcanın dedıgı gıbı 4 kılo ver uzero daogarsa 8/9 kılo garantı gıder e ılk hafta odemde gıderse mışmış mış mış mışşşşşş
valla bana gore cok normal :) bende 60 ıle basladım 79 u gordum:)meltemcm bnde 60ıle başladım şimdi 73 dahada alırız bnimki normal mi sence?
hahahaha bırı bana mı seslendı buyrun benımmm:)ne çene yapıyorsunuz hakikaten ya isim var geçmişi bitirip öyle kalkayım dedim biteceği yok ya günlük takip etmesem nasıl olur acaba okumasam da merak ediyorum :) cakma şubat anneleri yüzünden bizde strese giriyoruz bizim daha var ben harbi şubat annesiyim tabi bebeğim yaramazlık yapıp erken gelmeye kalkmazsa :)
ahsen mii oda nerden cıktı yoktu hesapta:)meltemmm artık kızçemin adını listeye ekleyebilirsin ahsen ada olarak
ahsen mii oda nerden cıktı yoktu hesapta:)
adıyla yasasın uzun omurlu olsun adı ona sans getırsınaslında ilk listemizde vardı ama vazgeçmiştik sonra anlamını öğrenince çok hoşumuza gitti kur-an da 16 yerde geçiyomuş herşeyin en iyisi en güzeli demekmiş eşim de çok istedi ilk defa içine sinmiş o yüzden ahsen ada oldu ama şimdiden herkes ada diyo sadece o kullanılacak gibi
adıyla yasasın uzun omurlu olsun adı ona sans getırsın
cansastr dr dan sonra gelmedı dımı bı daha kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?