2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
cansastr dr dan sonra gelmedı dımı bı daha kızlar?

ya sen erdin ya ben erdim..tam girdim..geçmişi okudum..son sayfadayım..ve sen beni sormuşsun..canım herşey yolunda..daha doğurmuyormuşum...vajinal de baktı..tahliller temiz..suyumuz iyi..ee daha ne olsun..hastaneden çıktıktan sonra üzerimden tır geçmiş gibiydim..saatlerce uyudum.sonra yemek falan derken anca gelebildim..doktor bol bol dinlen dedi..ohh sefam olsun..

slm kızlar geçmişin hepsini okuyamadım yaa çok birikmiş meltem dediğin sancıdan az önce bendede oldu ateş bastı yürüdüm 5 dkka sürdü geçti şükür sen iyimisin şimdi

valla bana gore cok normal :) bende 60 ıle basladım 79 u gordum:)

ben 73 ile basladım suan 71 im :44::44: bagırsak sorunum var die sebze yemekten kilo alamıyorum ama bebiş alıyo gecen aydan beri 700 gram almıs doktoruma dedim benm almamam normalmi die normal daha iyi dedi normal dogumda 7 kilo gidiyo cnm benm ilk dogumda öyleydi ama sezeryanda ne kadar gider bilmiyorum

sevındım canım yaaa cok panıktın bugun,dogum tarıhı ıcın ne dedı,
slm kızlar geçmişin hepsini okuyamadım yaa çok birikmiş meltem dediğin sancıdan az önce bendede oldu ateş bastı yürüdüm 5 dkka sürdü geçti şükür sen iyimisin şimdi
ıyıyım sukur , sancı anında yurumek ıyı gelıyor

anam ne çok konuşmuşsunuz geceden beri 1.5 saattir okuyorum canım bende çok kötü kaşınıyorum geçtiğimiz gece hiç uyuyamadım ayaklarımın altı o kadar feci kaşındı ki..
kovaya soğuk su doldurdum onun içinde durdu ancak o zaman geçiyor.. bu seferde soğuk sudan karnıma ağrı giriyo ama ağrıya razı oluyorum, ilaç ne verdi canım?? bana gastroenteroloji uzmanı kolesteral mı ne diye bi toz önerdi ama sabret içme mümkünse dedi..

okuduğum kadarıyla iyisin sanırım, bir daha olmaz inş erken zamanlarda

Herkese selam..
geçmiş yapmak istedim ama günlerdir hastalıktan perişan olduğum vede giremediğim için 100 sayfayı geçmiş çene çalmalarınız okuyamadım
ne var ne yok acaaabaa :44::44:

ayyy içim çok sıkılıyo kızlar yaa eşim de nöbetçi can sıkıntısı başa bela valla napsam geçmiyo

ezelde kasınmıs fenıstıl ıyı gelmıyormu?
gördüm yazdığını, yok canım yaa ilk sürdüğümde ferahlatıyor sonra yine başlıyor kaşınmaya, ayaklarımın altına hiç bişeyin faydası olmuyor ama ancak soğuk su ya da buz

ayyy içim çok sıkılıyo kızlar yaa eşim de nöbetçi can sıkıntısı başa bela valla napsam geçmiyo
hurrem seyret:)

gördüm yazdığını, yok canım yaa ilk sürdüğümde ferahlatıyor sonra yine başlıyor kaşınmaya, ayaklarımın altına hiç bişeyin faydası olmuyor ama ancak soğuk su ya da buz
ufff kıyamam aktarlarda falan mı arasan hanı dus alırken belkı bır bıtkının suyu ıle dus falan ıyı gelır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…