- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.301
cansastr dr dan sonra gelmedı dımı bı daha kızlar?
valla bana gore cok normal :) bende 60 ıle basladım 79 u gordum:)
sevındım canım yaaa cok panıktın bugun,dogum tarıhı ıcın ne dedı,ya sen erdin ya ben erdim..tam girdim..geçmişi okudum..son sayfadayım..ve sen beni sormuşsun..canım herşey yolunda..daha doğurmuyormuşum...vajinal de baktı..tahliller temiz..suyumuz iyi..ee daha ne olsun..hastaneden çıktıktan sonra üzerimden tır geçmiş gibiydim..saatlerce uyudum.sonra yemek falan derken anca gelebildim..doktor bol bol dinlen dedi..ohh sefam olsun..
ıyıyım sukur , sancı anında yurumek ıyı gelıyorslm kızlar geçmişin hepsini okuyamadım yaa çok birikmişmeltem dediğin sancıdan az önce bendede oldu ateş bastı yürüdüm 5 dkka sürdü geçti şükür sen iyimisin şimdi
Cok çekincenim nasıl oluyor utanırım ben offffff
canım bende çok kötü kaşınıyorumakşam kaşıntıdan hiç uyuyamadım ağladım resmen her yerim çıldırmış gibi kaşınıyor bu arada ve gece özellkle artıyor
doktor ağızdan ilaç verdi bir de
umarım bir faydası olur yoksa kafayı yiyecemm
slm kızlaaar ne var ne yok geçmiş yapiim geliyommm
hahahaha bırı bana mı seslendı buyrun benımmm:)
amın cnaım sen nasılsın?okuduğum kadarıyla iyisin sanırım, bir daha olmaz inş erken zamanlarda
hehehe erken kalkna yol alır demısler bacım:)Eveeet sana ve senin gibilere :)
bütün gece kaşındım durdum uyumadım hiçamın cnaım sen nasılsın?
hehehe erken kalkna yol alır demısler bacım:)
ezelde kasınmısbütün gece kaşındım durdum uyumadım hiç
gördüm yazdığını, yok canım yaa ilk sürdüğümde ferahlatıyor sonra yine başlıyor kaşınmaya, ayaklarımın altına hiç bişeyin faydası olmuyor ama ancak soğuk su ya da buzezelde kasınmısfenıstıl ıyı gelmıyormu?
hurrem seyret:)ayyy içim çok sıkılıyo kızlar yaa eşim de nöbetçi can sıkıntısı başa bela valla napsam geçmiyo
ufff kıyamam aktarlarda falan mı arasan hanı dus alırken belkı bır bıtkının suyu ıle dus falan ıyı gelır?gördüm yazdığını, yok canım yaa ilk sürdüğümde ferahlatıyor sonra yine başlıyor kaşınmaya, ayaklarımın altına hiç bişeyin faydası olmuyor ama ancak soğuk su ya da buz
sabun almış eşim ama bi faydası olmuyorhurrem seyret:)
ufff kıyamam aktarlarda falan mı arasan hanı dus alırken belkı bır bıtkının suyu ıle dus falan ıyı gelır?
adam savasmıyo nedense ekmegın normları kebabcının normu ne zaman savasa gıdecek bu adam:)sabun almış eşim ama bi faydası olmuyor
bende hürrem seyrediyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?