2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Neredeyse 4 kilo degil 4 kilo

bu bebek nası doğar 1 saattir okuyom hala şoktayım gerçi bi ark. bugün annesinin kendisini 7 kiloya yakın hem de normal doğurduğunu söyledi.inansam mı bilemedim atıp sallıcak biri de değildir. kendi de hamile. onun bebeği gayet normal.annesi de şeker hastasıym ış bence eski zaman işte ne zormuş masada kalır walla insan...:26:

kızlar az once peceteye nokta kadar kan yıne geldı sonra yıne bısı yok hıc telas panık yapmıorum cunku buda bır kandırmaca nokta kanlar alıskanlık halıne gelmeye basladı

adam savasmıyo nedense ekmegın normları kebabcının normu ne zaman savasa gıdecek bu adam:)
aman iyice saçmaladılar ama izliyorum işte hiç alakası yok gerçeklerle aşk meşk hamileler ortada fink atıyor
Kimse bizi özlememiş merak etmemiş kızımla
ay üzülmeyin yavrum hoşgeldiniz
amaaaan yok istemem hürremi gördükçe sıkıntım depreşiyo valla iyice sıktı o dizi yaa bu kadar da uzatılmaz ki...
maksta vakit geçirmek

Kimse bizi özlememiş merak etmemiş kızımla
ben ozledım gel kusme gelllllll

amaaaan yok istemem hürremi gördükçe sıkıntım depreşiyo valla iyice sıktı o dizi yaa bu kadar da uzatılmaz ki...
yaaa hurremıde ıyıce kapattılar ben onun gogus dekoltesını sefıyodum yaaaa
ay bende bılemedım:26:

kızlar az once peceteye nokta kadar kan yıne geldı sonra yıne bısı yok hıc telas panık yapmıorum cunku buda bır kandırmaca nokta kanlar alıskanlık halıne gelmeye basladı
senınkı kıtır atıyo yıne sana:)

valla 7 kilo hiç duymadım ama 5.5 kilo doğan bebek biliyorum hem de normal doğumla hem de şekeri falan da yok kadıncağızın hala...tabii bu dediğim 30 sene önce doğurmuş sezaryan falan hak getire yani...

canım kabızlıktan flndır belki tam olarak nereden geldiğini anlamaya çalışsaydın..

aybuke ne çok hamile var sizin okulda kız

canım kabızlıktan flndır belki tam olarak nereden geldiğini anlamaya çalışsaydın..

yok canm baya aynayla falan ınceleme yaptım dısarda tahrıs olmus bıyer mı var dıe hatta soylemesı ayıp ama esımlede kontrol yaptık bısı yok snra yıne gıttım baya ıcındn geldıı ama devamı yok doktor yıne olablr dedıgı ıcın sallamıyrum suan benm kızın benımle oynama tarzı zaten bu ara bu..

öyle bi-iki damladan bişey olmaz heralde yaa...gerçi alışkanlık oldu dediğine göre daha önce de olmuş ve doktoruna sormuşsundur belli ki...o zaman takma canım gelsin bi noktadan nolcak...

ben ozledım gel kusme gelllllll

yaaa hurremıde ıyıce kapattılar ben onun gogus dekoltesını sefıyodum yaaaa
ay bende bılemedım:26:

senınkı kıtır atıyo yıne sana:)

yaa olacakları bilince hiç zevkli gelmiyo bilio musun kim ölecek kim tahta çıkacak falan hep belli başta hoştu hürremimmm-sülümannn falan diye ama cidden sıktı artık beni

anladım canım malum hamile olunca olabilir öyle şeylerde, sen panik yapma da doktor normal dediyse normaldir zaten

cnm sen yinede dikkatli ol hazırlıklı bi şekilde bekle
ne olur ne olmaz zaten sancılar flan başlamadıysa sıkıntı yok sanırım

bu arada bi tane daha mıknatıslı bebek şekeri beğendim fiyatını henüz
bilmiyorum msj attım resmini ekleyeyim, ya ben de çok kararsızım dimi bu kararsızlıktan oturup
ağlamaya başlıcam artık bu arada bebeğimin ismi "elif öykü" olma yolunda ilerliyor
sizce nasıl?

hemde ne oynamakk:)
bende goguslerı begenıyordum ama aldılar elımızden:)

bu bahsettiğim istanbulda bi öğrt. arkadaş ama az da değildik.
4 hamile başladık yazın. biri düşük yaptı. diğeri ücretsiz izne ayrıldı. şimdi iki kişiyiz :)
daha da niyetlenen çok da biri tedavi görüyo, ikisi de bel fıtığı tedavisi görüyo.
okul değil revir mübarek
allah herkese şifa versin isteyene de bebiş versin inşallah

gecen hafta oldu doktor rahım agzın ıncelmıs geleblr demıstı ogunden berı beklmedeyım ama gelen gıden yok

ben bunu daha cok begendımmmmmmmmm oyku ısmını cok severım kii bennnn

elıf oykuuu tamm gayet guzell kesınlestr artık bebısın dogacak ısmıne anne karnında alısmaya baslasın cocuk

sekerler de gayt guzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…