2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

biz de öyküye karar verdik canım. hatta kuzenimin bebeği elifolmasaydı onu da düşünürdüm çok çok güzel bence ikisi birden

amin canım isteyen herkese versin bu güzel meleklerden..
okul kalabalık olunca hamilede çok oluyor desene

yazık kadınaaaaa ben 4 bucugu zor tasıdım valla

amin canım isteyen herkese versin bu güzel meleklerden..
okul kalabalık olunca hamilede çok oluyor desene

evet çoğunlukla evli ve çocuksuz bizimkiler yani potansiyel yüksek.
müdür yardımcısını tehdit ediyodum geçen sene. kızdırmayın kışkırtırım milleti topluca doğururuz diye

çok sıkıldımm . Kociş film izliyo kanlı sahneler var ben izleyemiyorum psikolojim bozuluyo sıkıntıdan patlamak üzereyim

aaa bu şekerlerden benim buzdolabımda yapışık var şu an bi tanıdığımız yaptırmıştı çok sevimli duruyo...isim de çok hoş bence bana güzel geldi

hemde ne oynamakk:)

bende goguslerı begenıyordum ama aldılar elımızden:)

napcan işte bi de hürreme zorla kilo verdirmişler hortlak gibi olmuş yüzü falan çökmüş kızın yaa ben onun o tombik etli butlu halini seviyodumm

gecen hafta oldu doktor rahım agzın ıncelmıs geleblr demıstı ogunden berı beklmedeyım ama gelen gıden yok

aman boşver zaten ne kadar geç o kadar iyi şu an..

yazık kadınaaaaa ben 4 bucugu zor tasıdım valla

yaa sorma...şimdi de kuzenimle bebekleri oldu 1 yaşına geldi normal kiloyla doğdu ama çocuğun babadan genetik benzerlik var tabii o kadar eti sıkı o kadar ısırılası tombik iri bişey oldu ki çocuğu tek hamlede yerden kaldıramıyodun 2 seferde ancak halter kaldırır gibi şimdi hareketlenince normale döndü azıcık eskisi gibi değil yani kol-bacak boğumları bile azaldı yavrumun...

ben bunu daha cok begendımmmmmmmmm oyku ısmını cok severım kii bennnn

ayyy gerçekten mi çok sevindim ya du bakalım bu şekerden
bi msj gelirse ben de elif öykü die yazdırırım artık ismini de heralde :)

elıf oykuuu tamm gayet guzell kesınlestr artık bebısın dogacak ısmıne anne karnında alısmaya baslasın cocuk

sekerler de gayt guzell

şekeri yapan kişiye msj attım bi cvp gelirse inşallah bunu isteyeyim
bide kapıda ödeme olduğu için daha güvenilir olacak, kocam da elif öyküyü
beğendi doğurcam artık dimi bi adı olsun kuzumun:)

biz de öyküye karar verdik canım. hatta kuzenimin bebeği elifolmasaydı onu da düşünürdüm çok çok güzel bence ikisi birden

teşekkür ederim cnm ya bebişlerimiz daha şimdiden adaş olacak desene :)
senin de meleğin isminle yaşasın inşallah...

evet çoğunlukla evli ve çocuksuz bizimkiler yani potansiyel yüksek.
müdür yardımcısını tehdit ediyodum geçen sene. kızdırmayın kışkırtırım milleti topluca doğururuz diye
nazan gitmiş sonunda, sen nereye gidiyordun canım hafta sonu gidilebiliyor mu ?
çok sıkıldımm . Kociş film izliyo kanlı sahneler var ben izleyemiyorum psikolojim bozuluyo sıkıntıdan patlamak üzereyim
ben fringe izledim hep hamileyken bozuldu mu ki psikolojisi :44: şimdide the mentalisti izliyorum o çok psikopat sayılmaz ama

yok valla kapı gıbı bı hatun degılım TSE standartlarında bı hatunum:)

Ben de arada girip böyle atlıyorum ama tabi ki bu da benim başıma geldi, gelmeyen kalmadı zaten.. Geçen hafta önce peçetede pembe bi damla gibi sonra da çamaşırımda kahverengi gibi bi akıntı oldu, doktorumu aradım hastaneye gittim baktı, rahim ağzı kapalı bir sorun yok dedi.. Son zamanlarda artık rahim ağzı açılmaya hazırlanıyomuş, yumuşuyormuş, bu sebeple kahverengi akıntı normalmiş, kırmızı olunca korkmamız gerekiyor sanırım..

benımkıde supernatural ızlıyo bende ruzgar oglanın psıkolojısımı bozmamak ıcın bakmıyorum

nazan gitmiş sonunda, sen nereye gidiyordun canım hafta sonu gidilebiliyor mu ?ben fringe izledim hep hamileyken bozuldu mu ki psikolojisi :44: şimdide the mentalisti izliyorum o çok psikopat sayılmaz ama

amaaaaaan siz de ne duyarlı anne adaylarısınız canım bu kadar da olmaz ki daha doğmamış el kadar bebişin ne psikolojisi olacakmış da bi diziden bozulacakmış...o kadar endişeleniyosanız benim gibi yapın friends,how i met your mother,the big bang theory izleyin güle güle doğurun

nazan gitmiş sonunda, sen nereye gidiyordun canım hafta sonu gidilebiliyor mu ?ben fringe izledim hep hamileyken bozuldu mu ki psikolojisi :44: şimdide the mentalisti izliyorum o çok psikopat sayılmaz ama
yaaa son sezona kadar seyredıyordum ama keltoşlarla savası ızlemedım bırıksın toptan ızlerım

maşallah tosbıseeee

hehehhehe onları ızlıyorum zatiiiiiiiiiiiiiiiii

evett inşallah canım
aa gitmiş mi?? yalova atakent hastanesi nilgün hanım... haftasonu bilmiyom canım ya ama istersen tel veriim bi sor. nette de randevu alabiliyosun bi bakarsın olmazsa...
yok valla kapı gıbı bı hatun degılım TSE standartlarında bı hatunum:)

ben gibi hobit de değilsin ama. 1.70 vardır boyun

güzel duruyomu cnm internetten bakınca elimle kontrol edemiyorum
ya biraz tereddütlü oluyorum ama dün burda baktıklarım da hiç güzel değildi,
cnm teşekkür ederim ya sizin sayenizde bebeğimin ismine karar veriyorum galiba
çok mutluyum :)

yok kız nerde :) 165cm oda zorla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…