- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.341
cnm sen yinede dikkatli ol hazırlıklı bi şekilde bekle
ne olur ne olmaz zaten sancılar flan başlamadıysa sıkıntı yok sanırım
bu arada bi tane daha mıknatıslı bebek şekeri beğendim fiyatını henüz
bilmiyorum msj attım resmini ekleyeyim, ya ben de çok kararsızım dimi bu kararsızlıktan oturup
ağlamaya başlıcam artıkbu arada bebeğimin ismi "elif öykü" olma yolunda ilerliyor
sizce nasıl?
Eki Görüntüle 593940
amin canım isteyen herkese versin bu güzel meleklerden..bu bahsettiğim istanbulda bi öğrt. arkadaş ama az da değildik.
4 hamile başladık yazın. biri düşük yaptı. diğeri ücretsiz izne ayrıldı. şimdi iki kişiyiz :)
daha da niyetlenen çok da biri tedavi görüyo, ikisi de bel fıtığı tedavisi görüyo.
okul değil revir mübarek
allah herkese şifa versin isteyene de bebiş versin inşallah
yazık kadınaaaaa ben 4 bucugu zor tasıdım vallaben de ilk duyduğumda öle olmuştum canım...bahsettiğim kuzenimin eşi 5.5 kilo doğan..annesi anlattı o kadar ağırmış ki kadıncağız az ötedeki tarlaya gidene kadar 5 kere mola veriyomuş taşıyamayıp yazık kolları kopuyomuş
amin canım isteyen herkese versin bu güzel meleklerden..
okul kalabalık olunca hamilede çok oluyor desene
benımkıde supernatural ızlıyo bende ruzgar oglanın psıkolojısımı bozmamak ıcın bakmıyorumçok sıkıldımm . Kociş film izliyo kanlı sahneler var ben izleyemiyorum psikolojim bozuluyo sıkıntıdan patlamak üzereyim
yazık kadınaaaaa ben 4 bucugu zor tasıdım valla
cnm sen yinede dikkatli ol hazırlıklı bi şekilde bekle
ne olur ne olmaz zaten sancılar flan başlamadıysa sıkıntı yok sanırım
bu arada bi tane daha mıknatıslı bebek şekeri beğendim fiyatını henüz
bilmiyorum msj attım resmini ekleyeyim, ya ben de çok kararsızım dimi bu kararsızlıktan oturup
ağlamaya başlıcam artıkbu arada bebeğimin ismi "elif öykü" olma yolunda ilerliyor
sizce nasıl?
Eki Görüntüle 593940
hemde ne oynamakk:)
bende goguslerı begenıyordum ama aldılar elımızden:)
gecen hafta oldu doktor rahım agzın ıncelmıs geleblr demıstı ogunden berı beklmedeyım ama gelen gıden yok
yazık kadınaaaaa ben 4 bucugu zor tasıdım valla
ben bunu daha cok begendımmmmmmmmm oyku ısmını cok severım kii bennnn
elıf oykuuu tamm gayet guzell kesınlestr artık bebısın dogacak ısmıne anne karnında alısmaya baslasın cocuk
sekerler de gayt guzell
biz de öyküye karar verdik canım. hatta kuzenimin bebeği elifolmasaydı onu da düşünürdüm çok çok güzel bence ikisi birden
evet çoğunlukla evli ve çocuksuz bizimkiler yani potansiyel yüksek.
müdür yardımcısını tehdit ediyodum geçen sene. kızdırmayın kışkırtırım milleti topluca doğururuz diye
ben fringe izledim hep hamileyken bozuldu mu ki psikolojisi :44: şimdide the mentalisti izliyorum o çok psikopat sayılmaz amaçok sıkıldımm . Kociş film izliyo kanlı sahneler var ben izleyemiyorum psikolojim bozuluyo sıkıntıdan patlamak üzereyim
yok valla kapı gıbı bı hatun degılım TSE standartlarında bı hatunum:)benim eşim de 4 buçuk kilo doğmuş ama annesi yapılıymış baya. kapı gibi kadınmış.
benim de olursa diye korkmadım değil babaya falan çekse bacak kadar boyumla mümkün değil ne taşıyabilirdim ne doğurabilirdim:18:
yok canm baya aynayla falan ınceleme yaptım dısarda tahrıs olmus bıyer mı var dıe hatta soylemesı ayıp ama esımlede kontrol yaptık bısı yok snra yıne gıttım baya ıcındn geldıı ama devamı yok doktor yıne olablr dedıgı ıcın sallamıyrum suan benm kızın benımle oynama tarzı zaten bu ara bu..
benımkıde supernatural ızlıyo bende ruzgar oglanın psıkolojısımı bozmamak ıcın bakmıyorum
çok sıkıldımm . Kociş film izliyo kanlı sahneler var ben izleyemiyorum psikolojim bozuluyo sıkıntıdan patlamak üzereyim
nazan gitmiş sonunda, sen nereye gidiyordun canım hafta sonu gidilebiliyor mu ?ben fringe izledim hep hamileyken bozuldu mu ki psikolojisi :44: şimdide the mentalisti izliyorum o çok psikopat sayılmaz ama
yaaa son sezona kadar seyredıyordum ama keltoşlarla savası ızlemedım bırıksın toptan ızlerımnazan gitmiş sonunda, sen nereye gidiyordun canım hafta sonu gidilebiliyor mu ?ben fringe izledim hep hamileyken bozuldu mu ki psikolojisi :44: şimdide the mentalisti izliyorum o çok psikopat sayılmaz ama
aaa bu şekerlerden benim buzdolabımda yapışık var şu an bi tanıdığımız yaptırmıştı çok sevimli duruyo...isim de çok hoş bence bana güzel geldi
napcan işte bi de hürreme zorla kilo verdirmişler hortlak gibi olmuş yüzü falan çökmüş kızın yaa ben onun o tombik etli butlu halini seviyodumm
aman boşver zaten ne kadar geç o kadar iyi şu an..
yaa sorma...şimdi de kuzenimle bebekleri oldu 1 yaşına geldi normal kiloyla doğdu ama çocuğun babadan genetik benzerlik var tabii o kadar eti sıkı o kadar ısırılası tombik iri bişey oldu ki çocuğu tek hamlede yerden kaldıramıyodun 2 seferde ancak halter kaldırır gibişimdi hareketlenince normale döndü azıcık eskisi gibi değil yani kol-bacak boğumları bile azaldı yavrumun...
benımkıde supernatural ızlıyo bende ruzgar oglanın psıkolojısımı bozmamak ıcın bakmıyorum
hehehhehe onları ızlıyorum zatiiiiiiiiiiiiiiiiiamaaaaaan siz de ne duyarlı anne adaylarısınız canım bu kadar da olmaz ki daha doğmamış el kadar bebişin ne psikolojisi olacakmış da bi diziden bozulacakmış...o kadar endişeleniyosanız benim gibi yapın friends,how i met your mother,the big bang theory izleyin güle güle doğurun
evett inşallah canımayyy gerçekten mi çok sevindim ya du bakalım bu şekerden
bi msj gelirse ben de elif öykü die yazdırırım artık ismini de heralde :)
şekeri yapan kişiye msj attım bi cvp gelirse inşallah bunu isteyeyim
bide kapıda ödeme olduğu için daha güvenilir olacak, kocam da elif öyküyü
beğendi doğurcam artık dimi bi adı olsun kuzumun:)
teşekkür ederim cnm ya bebişlerimiz daha şimdiden adaş olacak desene :)
senin de meleğin isminle yaşasın inşallah...
aa gitmiş mi?? yalova atakent hastanesi nilgün hanım... haftasonu bilmiyom canım ya ama istersen tel veriim bi sor. nette de randevu alabiliyosun bi bakarsın olmazsa...nazan gitmiş sonunda, sen nereye gidiyordun canım hafta sonu gidilebiliyor mu ?ben fringe izledim hep hamileyken bozuldu mu ki psikolojisi :44: şimdide the mentalisti izliyorum o çok psikopat sayılmaz ama
yok valla kapı gıbı bı hatun degılım TSE standartlarında bı hatunum:)
aaa bu şekerlerden benim buzdolabımda yapışık var şu an bi tanıdığımız yaptırmıştı çok sevimli duruyo...isim de çok hoş bence bana güzel geldi
napcan işte bi de hürreme zorla kilo verdirmişler hortlak gibi olmuş yüzü falan çökmüş kızın yaa ben onun o tombik etli butlu halini seviyodumm
aman boşver zaten ne kadar geç o kadar iyi şu an..
yaa sorma...şimdi de kuzenimle bebekleri oldu 1 yaşına geldi normal kiloyla doğdu ama çocuğun babadan genetik benzerlik var tabii o kadar eti sıkı o kadar ısırılası tombik iri bişey oldu ki çocuğu tek hamlede yerden kaldıramıyodun 2 seferde ancak halter kaldırır gibişimdi hareketlenince normale döndü azıcık eskisi gibi değil yani kol-bacak boğumları bile azaldı yavrumun...
yok kız nerde :) 165cm oda zorla:)evett inşallah canım
aa gitmiş mi?? yalova atakent hastanesi nilgün hanım... haftasonu bilmiyom canım ya ama istersen tel veriim bi sor. nette de randevu alabiliyosun bi bakarsın olmazsa...
ben gibi hobit de değilsin ama. 1.70 vardır boyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?