2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
endişeleniyorumda sanki yine izliyorum
yaaa son sezona kadar seyredıyordum ama keltoşlarla savası ızlemedım bırıksın toptan ızlerım

maşallah tosbıseeee
ben son yayınlanan bölüm dahil hepsini izledim yeni bölümüde bekliyorum, arada sherlock izledim o da güzel ama biraz kısa sürüyor film gibi

bak bı deneme yapalım zuzum elıf oyku bebek nasıl afıyettetırler ınsallah:):)

gitmiş yaa bursadaki doktorlardan bile iyiydi, benim rahatsızlığımı o bildi ve dediği herşey doğru çıktı bursadakilerin daha haberi bile yok düşün.. bakayım canım benimde kontrole gitmem lazım ocak 25e kadar bekleyemem bide risk var zaten..

benımkıde supernatural ızlıyo bende ruzgar oglanın psıkolojısımı bozmamak ıcın bakmıyorum

Ben tamamen kendi psikolojimi düşündüğüm için izlemiyorum rüyalarıma giriyor nefes nefese uyanıyorum . O konuda melteme saygı duyuyorum 2013 ün en duyarlı annesi o :)

benım aksamkı sancının sebebını anladım benım oğlanın ayaklarıma sagıma bakıyordu orayı tepıyordu sımdıde solda yon degıstırdı resmen kafasını kanala mı sokuyor acaba zeysıma senın bahsettıgın pozısyon bumuydu acaba?

hehehhehe onları ızlıyorum zatiiiiiiiiiiiiiiiii

kız kahkahalar atarak doğuma girsek ne kadar güzel olur dimi

yaaa son sezona kadar seyredıyordum ama keltoşlarla savası ızlemedım bırıksın toptan ızlerım

maşallah tosbıseeee

maşallah valla bakalım benim kızçem nasıl olacak teyzesi...ben de az değilmişim bu arada 3.300 doğmuşum ama bi kilo grafiğim var görmen lazım resmen dik çıkıyo tehlikeli bölgeye de epey yakınmışım anneciğim beni taşıycam diye 46 kiloya düşmüş ama bütün çocuklar gibi 2-3 yaşına gelince onu yemem bunu istemem deyip normale dönmüşüm iyiki de dönmüşüm yoksa eski fotolarıma bakarak söylüyorum şu an obez olabilirdim

ayyy keşke foto makiinemin ara kablosunu bulabilsem de yakından çekip atabilsem sana ama bilg a aktaramıyorum resimleri yaaa

yok kız nerde :) 165cm oda zorla:)

aaaa aynı ben 165 cm annem 160 cm ben 165 cm im kızım da 170 cm olursa görevimi tamamlamış saycam kendimi

evet canım poposu sola denk gelecek şekildeyse o işte, doğmak için debeleniyor çok tatlıııı

nazan gitmiş sonunda, sen nereye gidiyordun canım hafta sonu gidilebiliyor mu ?ben fringe izledim hep hamileyken bozuldu mu ki psikolojisi :44: şimdide the mentalisti izliyorum o çok psikopat sayılmaz ama
Fringe, supernatural, walking dead, true blood ve spartacusun tekrarı olmak üzere izleyip duruyom benim çocuk normal olursa hicbirinizinkine bisey olmaz anam

evet canım poposu sola denk gelecek şekildeyse o işte, doğmak için debeleniyor çok tatlıııı

poposu soldaydı ayakları sagda sımdı ıse o-popo sagda ayaklar solda

valla benimki en son oturuyodu içerde ama arada canım çok yanıyo acayip tekmeler yiyorum sanırım pozisyon değiştiriyo aralarda baş aşağı döndüyse hiç şaşırmam

Fringe, supernatural, walking dead, true blood ve spartacusun tekrarı olmak üzere izleyip duruyom benim çocuk normal olursa hicbirinizinkine bisey olmaz anam
hele fringe deki sahnaleri düşünürsek inş etkilenmemişlerdir
valla benimki en son oturuyodu içerde ama arada canım çok yanıyo acayip tekmeler yiyorum sanırım pozisyon değiştiriyo aralarda baş aşağı döndüyse hiç şaşırmam
32-33. haftalarda dönüyomuş genelde canım bebekler,inş dönmüştür seninkide

hele fringe deki sahnaleri düşünürsek inş etkilenmemişlerdir 32-33. haftalarda dönüyomuş genelde canım bebekler,inş dönmüştür seninkide

valla bacak aramdaki ağrıya ve tekmelerin şiddetine bakarak 2 gün önce döndüğünü düşünüyorum ama haftaya belli olur doktora gidince...artık dönsünler tabii yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…