- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.361
endişeleniyorumda sanki yine izliyorumamaaaaaan siz de ne duyarlı anne adaylarısınız canım bu kadar da olmaz ki daha doğmamış el kadar bebişin ne psikolojisi olacakmış da bi diziden bozulacakmış...o kadar endişeleniyosanız benim gibi yapın friends,how i met your mother,the big bang theory izleyin güle güle doğurun
ben son yayınlanan bölüm dahil hepsini izledim yeni bölümüde bekliyorum, arada sherlock izledim o da güzel ama biraz kısa sürüyor film gibiyaaa son sezona kadar seyredıyordum ama keltoşlarla savası ızlemedım bırıksın toptan ızlerım
maşallah tosbıseeee
güzel duruyomu cnm internetten bakınca elimle kontrol edemiyorum
ya biraz tereddütlü oluyorum ama dün burda baktıklarım da hiç güzel değildi,
cnm teşekkür ederim ya sizin sayenizde bebeğimin ismine karar veriyorum galiba
çok mutluyum :)
bu sezon sızle cene calcam dıye dızı mızı hakgetıreeeeendişeleniyorumda sanki yine izliyorum
ben son yayınlanan bölüm dahil hepsini izledim yeni bölümüde bekliyorum, arada sherlock izledim o da güzel ama biraz kısa sürüyor film gibi
yok kız nerde :) 165cm oda zorla:)
gitmiş yaa bursadaki doktorlardan bile iyiydi, benim rahatsızlığımı o bildi ve dediği herşey doğru çıktı bursadakilerin daha haberi bile yok düşün.. bakayım canım benimde kontrole gitmem lazım ocak 25e kadar bekleyemem bide risk var zaten..evett inşallah canım
aa gitmiş mi?? yalova atakent hastanesi nilgün hanım... haftasonu bilmiyom canım ya ama istersen tel veriim bi sor. nette de randevu alabiliyosun bi bakarsın olmazsa...
ben gibi hobit de değilsin ama. 1.70 vardır boyun
bu sezon sızle cene calcam dıye dızı mızı hakgetıreeee
benımkıde supernatural ızlıyo bende ruzgar oglanın psıkolojısımı bozmamak ıcın bakmıyorum
amaaaaaan siz de ne duyarlı anne adaylarısınız canım bu kadar da olmaz ki daha doğmamış el kadar bebişin ne psikolojisi olacakmış da bi diziden bozulacakmış...o kadar endişeleniyosanız benim gibi yapın friends,how i met your mother,the big bang theory izleyin güle güle doğurun
bak bı deneme yapalım zuzum elıf oyku bebek nasıl afıyettetırler ınsallah:):)
hehehhehe onları ızlıyorum zatiiiiiiiiiiiiiiiii
yaaa son sezona kadar seyredıyordum ama keltoşlarla savası ızlemedım bırıksın toptan ızlerım
maşallah tosbıseeee
güzel duruyomu cnm internetten bakınca elimle kontrol edemiyorum
ya biraz tereddütlü oluyorum ama dün burda baktıklarım da hiç güzel değildi,
cnm teşekkür ederim ya sizin sayenizde bebeğimin ismine karar veriyorum galiba
çok mutluyum :)
yok kız nerde :) 165cm oda zorla:)
pc benım basucumda tv bıle ızlesem b elım ocde topıcktee:)ben senin kadar durmuyorum forumda farkımız o sanırım..
evet canım poposu sola denk gelecek şekildeyse o işte, doğmak için debeleniyor çok tatlııııbenım aksamkı sancının sebebını anladım benım oğlanın ayaklarıma sagıma bakıyordu orayı tepıyordu sımdıde solda yon degıstırdı resmen kafasını kanala mı sokuyor acaba zeysıma senın bahsettıgın pozısyon bumuydu acaba?
poposu soldaydı ayakları sagda sımdı ıse o-popo sagda ayaklar soldaevet canım poposu sola denk gelecek şekildeyse o işte, doğmak için debeleniyor çok tatlıııı
hehe aynıpc benım basucumda tv bıle ızlesem b elım ocde topıcktee:)
Fringe, supernatural, walking dead, true blood ve spartacusun tekrarı olmak üzere izleyip duruyom benim çocuk normal olursa hicbirinizinkine bisey olmaz anamnazan gitmiş sonunda, sen nereye gidiyordun canım hafta sonu gidilebiliyor mu ?ben fringe izledim hep hamileyken bozuldu mu ki psikolojisi :44: şimdide the mentalisti izliyorum o çok psikopat sayılmaz ama
evet canım poposu sola denk gelecek şekildeyse o işte, doğmak için debeleniyor çok tatlıııı
poposu soldaydı ayakları sagda sımdı ıse o-popo sagda ayaklar solda
hepsını seyrettım walkıng dead 5- 6 bolum ama supernaturalı da bu sene bakmıyorumFringe, supernatural, walking dead, true blood ve spartacusun tekrarı olmak üzere izleyip duruyom benim çocuk normal olursa hicbirinizinkine bisey olmaz anam
hele fringe deki sahnaleri düşünürsek inş etkilenmemişlerdirFringe, supernatural, walking dead, true blood ve spartacusun tekrarı olmak üzere izleyip duruyom benim çocuk normal olursa hicbirinizinkine bisey olmaz anam
32-33. haftalarda dönüyomuş genelde canım bebekler,inş dönmüştür seninkidevalla benimki en son oturuyodu içerde ama arada canım çok yanıyo acayip tekmeler yiyorum sanırım pozisyon değiştiriyo aralarda baş aşağı döndüyse hiç şaşırmam
valla meltem erkek olursa true blood daki eric gibi olsun diye az bakmadım ama kız oldu bizimkihepsını seyrettım walkıng dead 5- 6 bolum ama supernaturalı da bu sene bakmıyorum
hele fringe deki sahnaleri düşünürsek inş etkilenmemişlerdir32-33. haftalarda dönüyomuş genelde canım bebekler,inş dönmüştür seninkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?