- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.381
benım favorım lostun sawyerı yanı josh hallowayvalla meltem erkek olursa true blood daki eric gibi olsun diye az bakmadım ama kız oldu bizimki
sevındım canım yaaa cok panıktın bugun,dogum tarıhı ıcın ne dedı,
evet tatlım yaa..baya panikledim...doğum tarihi için konuşmadık..zaten aradan randevusuz muayene etti..çok çabuk çıktım..cuma tekrar nst ve muayene var..zaten 38 .hafta diyodu..e bugün 35+4...bekleyecez bakalım..
adam savasmıyo nedense ekmegın normları kebabcının normu ne zaman savasa gıdecek bu adam:)
ya var ya çok fenasınnn..
Kimse bizi özlememiş merak etmemiş kızımla
kusura bakma canım..kendi adıma söylüyorum..sıkıntılı bi kaç gün geçirdim..gerçi bi çok kişi aynı şeyleri yaşıyo bu aralar..iyi olmanıza sevindimmm..
amaaaan yok istemem hürremi gördükçe sıkıntım depreşiyo valla iyice sıktı o dizi yaa bu kadar da uzatılmaz ki...
gerçekten baydılar..ben de hamile olduğumdan beri tv izleyemiyorum artıkk...geçtiğim zaman karşısına başlıyorum uyuklamaya..zaten hürremi seyrederken de kestirmişim azıcıkçç
kızlar az once peceteye nokta kadar kan yıne geldı sonra yıne bısı yok hıc telas panık yapmıorum cunku buda bır kandırmaca nokta kanlar alıskanlık halıne gelmeye basladı
haydaaa..sen kızın çok şakacı amaaa..ya da tipik bi kadın kaprisi yapıp ilgi istiyo..öyleyse aferin ona...
bu bahsettiğim istanbulda bi öğrt. arkadaş ama az da değildik.
4 hamile başladık yazın. biri düşük yaptı. diğeri ücretsiz izne ayrıldı. şimdi iki kişiyiz :)
daha da niyetlenen çok da biri tedavi görüyo, ikisi de bel fıtığı tedavisi görüyo.
okul değil revir mübarek
allah herkese şifa versin isteyene de bebiş versin inşallah
oh oh hamile enflasyonu haa..walla biz de okulda yaklaşık 65 öğretmeniz ama bi tek ben hamileyimm..
eee güzel adam o da yani su götürmez gercek allah sahibine bagıslasınbenım favorım lostun sawyerı yanı josh halloway
sen doguunca bende dogurcam ya cok meraktayımsevındım canım yaaa cok panıktın bugun,dogum tarıhı ıcın ne dedı,
evet tatlım yaa..baya panikledim...doğum tarihi için konuşmadık..zaten aradan randevusuz muayene etti..çok çabuk çıktım..cuma tekrar nst ve muayene var..zaten 38 .hafta diyodu..e bugün 35+4...bekleyecez bakalım..
kusura bakma canım..kendi adıma söylüyorum..sıkıntılı bi kaç gün geçirdim..gerçi bi çok kişi aynı şeyleri yaşıyo bu aralar..iyi olmanıza sevindimmm..
gerçekten baydılar..ben de hamile olduğumdan beri tv izleyemiyorum artıkk...geçtiğim zaman karşısına başlıyorum uyuklamaya..zaten hürremi seyrederken de kestirmişim azıcıkçç
haydaaa..sen kızın çok şakacı amaaa..ya da tipik bi kadın kaprisi yapıp ilgi istiyo..öyleyse aferin ona...
oh oh hamile enflasyonu haa..walla biz de okulda yaklaşık 65 öğretmeniz ama bi tek ben hamileyimm..
sahıbı nı gorunce hayal kırıklıgına ugradım ama beneee güzel adam o da yani su götürmez gercek allah sahibine bagıslasın
benım favorım lostun sawyerı yanı josh halloway
sevındım canım yaaa cok panıktın bugun,dogum tarıhı ıcın ne dedı,
amaaaan ben de öyle yaa dizi bile açmıyorum bilg dan izliyorum tv açtıysam anca belgesel...gerçi artık rahatça belgesel izleyemiyorum bile..geçen gün bi aslan belgeseli vardı 5 yavrusu doğdu biri zayıf doğmuş 1 ay sonra dayanamadı öldü ben de oturdum 1 saat ağladım sonra tam kendimi topladım bu sefer de aslan tabii yavrularına süt olsun diye ava çıktı geyik yavrusu bulup yedi bu sefer de küçücük geyik yavrusunu nasıl yer diye ağladım dolayısıyla şu sıra belgesel izlemem eşim tarafından yasaklandı eğer yavru bi hayvan varsa belgeselde hemen kapatıyoruz
ooooo iyiymiş eğer benzerse kızımla istemeye geliriz
ahanda aynı ben:)))))))))))))))amaaaan ben de öyle yaa dizi bile açmıyorum bilg dan izliyorum tv açtıysam anca belgesel...gerçi artık rahatça belgesel izleyemiyorum bile..geçen gün bi aslan belgeseli vardı 5 yavrusu doğdu biri zayıf doğmuş 1 ay sonra dayanamadı öldü ben de oturdum 1 saat ağladım sonra tam kendimi topladım bu sefer de aslan tabii yavrularına süt olsun diye ava çıktı geyik yavrusu bulup yedi bu sefer de küçücük geyik yavrusunu nasıl yer diye ağladım dolayısıyla şu sıra belgesel izlemem eşim tarafından yasaklandı eğer yavru bi hayvan varsa belgeselde hemen kapatıyoruz
sen doguunca bende dogurcam ya cok meraktayım
bence de burdakilerden biri doğurunca gerisi çorap söküğü gibi gelecek..ben de meraktayım..e ne olacak şimdi...
sahıbı nı gorunce hayal kırıklıgına ugradım ama ben
ahanda aynı ben:)))))))))))))))
amma ağlak olduk yaw hayatımda bütün ağladıklarımı toplasam şu 7.5 ay ağladığım kadar etmez heralde...
bırı kapıyı acsa pespese dokulcez:)bence de burdakilerden biri doğurunca gerisi çorap söküğü gibi gelecek..ben de meraktayım..e ne olacak şimdi...
ama ,ama ya!!!!aynen...ama adam da ona bi bakıyo ki sanki dünyada başka kadın yok..helal olsun diyorum valla
amaaaan ben de öyle yaa dizi bile açmıyorum bilg dan izliyorum tv açtıysam anca belgesel...gerçi artık rahatça belgesel izleyemiyorum bile..geçen gün bi aslan belgeseli vardı 5 yavrusu doğdu biri zayıf doğmuş 1 ay sonra dayanamadı öldü ben de oturdum 1 saat ağladım sonra tam kendimi topladım bu sefer de aslan tabii yavrularına süt olsun diye ava çıktı geyik yavrusu bulup yedi bu sefer de küçücük geyik yavrusunu nasıl yer diye ağladım dolayısıyla şu sıra belgesel izlemem eşim tarafından yasaklandı eğer yavru bi hayvan varsa belgeselde hemen kapatıyoruz
eveeeett..o tarz belgeselerde ben de öyleyim...ama be hep böyleydimm..kayıp balık nemoyu izlerken...bu sene de bekar gezelim çalarken bile ağlardım..yani çekilmez biriydim zaten..bi de şimdi düşünün..yazık kocama..
Bizde de tam 6 hamile var ama ilk ben dogurucam sırayla geliyolar arkamdan yaza kadar
Valla anasınıfının birini kras yapsalar süper olurdu yaniee artık seneye bi kreş açarsınız artıkk...
hurrem onuda yer cıg cıg kımlerı yemedıkı:)yeni hatunu sevdim akıllı biri geldi sonunda saraya hürreme kafa tutabilecek
oooo kacırma derım sekerlerın sepetınıde sıparıs ver konsepte uygun bısey yapsınbizim okulda da 4 hamileydik biri düşük yaptı
diğer ikisinin de tayini çıktı gitti ben tek kaldım
bütün ilgiyi ben topluyorum hehehehe :)
bu arada şekerciden msj geldi tanesini 1.50ye yapıyomuş
ama şimdi malzemeleri uygun almış elinde de varmış 1.25e olur diyo
sizce nasıl uygun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?