- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.401
doğru hürreme o da dayanamazhurrem onuda yer cıg cıg kımlerı yemedıkı:)
hurrem onuda yer cıg cıg kımlerı yemedıkı:)
cnm çok güzelmiş fiyatı nekadarcnm sen yinede dikkatli ol hazırlıklı bi şekilde bekle
ne olur ne olmaz zaten sancılar flan başlamadıysa sıkıntı yok sanırım
bu arada bi tane daha mıknatıslı bebek şekeri beğendim fiyatını henüz
bilmiyorum msj attım resmini ekleyeyim, ya ben de çok kararsızım dimi bu kararsızlıktan oturup
ağlamaya başlıcam artıkbu arada bebeğimin ismi "elif öykü" olma yolunda ilerliyor
sizce nasıl?
Eki Görüntüle 593940
anneeeeeeeeeeeeeeem hurrem seyretcem dıye bı kase cıgdem yemısım yarına sısecem kesın:26::26::26:
bizim okulda da 4 hamileydik biri düşük yaptı
diğer ikisinin de tayini çıktı gitti ben tek kaldım
bütün ilgiyi ben topluyorum hehehehe :)
bu arada şekerciden msj geldi tanesini 1.50ye yapıyomuş
ama şimdi malzemeleri uygun almış elinde de varmış 1.25e olur diyo
sizce nasıl uygun mu?
oooo kacırma derım sekerlerın sepetınıde sıparıs ver konsepte uygun bısey yapsın
ya güya izindeyim..bütün günüm hastenede geçti..yarın da aynı şekil..endokrine gidecem..sabahtan başlayacam kan vermeye..git hasteneye..gel evde bekle..sonra bi daha git..sonra gel...sonra bi daha..bu ne arkadaş ya..inşallah insülinler işe yaramıştır da..son olur bu sefer..
halamıssss aradı bugun kanz a gıtmısler enıstemızle ruzgar oglana body kadıfe tulum emzık falan almıslar cok merak ettımmmmmmm
cnm çok güzelmiş fiyatı nekadarbende malzemelerini aldım bugunde şekerleri aldım yarın baslarım artık yapmaya yapınca resmını koyarım onların içinde badem şekerimi var yoksa dirajemı
bişey olmaz yaa o kadar şişirmez heralde :44:ama bu gece susuzluktan ve içtikten sonra da tuvalete kalkmaktan naparsın bilmiyorum
daha nolsun kız beleşe mi versin al çabuk al
ya güya izindeyim..bütün günüm hastenede geçti..yarın da aynı şekil..endokrine gidecem..sabahtan başlayacam kan vermeye..git hasteneye..gel evde bekle..sonra bi daha git..sonra gel...sonra bi daha..bu ne arkadaş ya..inşallah insülinler işe yaramıştır da..son olur bu sefer..
halamıssss aradı bugun kanz a gıtmısler enıstemızle ruzgar oglana body kadıfe tulum emzık falan almıslar cok merak ettımmmmmmm
sabret canım az kaldıya güya izindeyim..bütün günüm hastenede geçti..yarın da aynı şekil..endokrine gidecem..sabahtan başlayacam kan vermeye..git hasteneye..gel evde bekle..sonra bi daha git..sonra gel...sonra bi daha..bu ne arkadaş ya..inşallah insülinler işe yaramıştır da..son olur bu sefer..
faceten verdın galıba genelde ptt kargo ılekapıda odem oluyor kg bası calısıyor ben 7 tl odemıstım kargo ama sadece tactıbana da uygun gibi geldi, ödemesini flan sordum birde kargosunu
onlara da cvp gelsin eşim de sipariş ver dedi yarına gelir artık cvp
çünk ben geç gördüm kadının mesajını,
kayınvalidem süslü çiçekli dantelli bi sepet vermişti zaten bana
ben onun içine koymayı düşünüyorum cnm
cnm ben mıknatıslı istedim o yüzden lavantalı olacak
fiyatı 1.25 miş, benim öle el becerilerim olmadığı için
ordan burda araştırıyorum iştev:)
yook kız bende becerikli degilimm kiama boş durmım dedim evde canm sıkılıyo bende mıknatıslı yapcam bakalım inş.. güzel olur ilk denememız ama :18::18: senn fiyatıda düşmüşken hemn al bence htta çok sipariş et mevlüttede dagıtırsınn
sagol teyzesiiiiicanım valla dua et evin hastaneye yakın da gidip gelebiliyosun benim eve hastane 40 dakika gidip gelemiyorum dolayısıyla arabanın içine bekliyorum aç karnınaşimdi cuma günü yine yapılacak napcam bilmiyorum inşallah eşim izin alıp gelebilir yoksa zaman geçmez yani...
insülin de inşallah işe yaramıştır da bi daha uğraşmazsın bu iğrenç testle
güle güle kullansın oğluşun annesi
sahıplensınler de zamanı onemlı degılaynı hala ve enişteden bende istiyorumbizimkiler hiiiç umursamıyoo bilee dogduktan snra sahiplenirler artık
sabret canım az kaldı
faceten verdın galıba genelde ptt kargo ılekapıda odem oluyor kg bası calısıyor ben 7 tl odemıstım kargo ama sadece tactı
1kg ye kadar 7 tl kılo bası alıyor gramına bakmıyorkıevet cnm faceten baktım, kız tacın kilosu ne kadar kaç gr gelirki güya ptt kargo
uygun oluyodu nasıl 7 tl almışlar, alışveriş sitelerinde kocaman
kocaman şeyler aldık en fazla 5-6 tl ödüyoduk.
bana da uygun gibi geldi, ödemesini flan sordum birde kargosunu
onlara da cvp gelsin eşim de sipariş ver dedi yarına gelir artık cvp
çünk ben geç gördüm kadının mesajını,
kayınvalidem süslü çiçekli dantelli bi sepet vermişti zaten bana
ben onun içine koymayı düşünüyorum cnm
cnm senın şekerin mi var onamı bakıyolar hast.. :26:
canım valla dua et evin hastaneye yakın da gidip gelebiliyosun benim eve hastane 40 dakika gidip gelemiyorum dolayısıyla arabanın içine bekliyorum aç karnınaşimdi cuma günü yine yapılacak napcam bilmiyorum inşallah eşim izin alıp gelebilir yoksa zaman geçmez yani...
bu dördüncü oluyo galiba..sıkıldım ama gökçe yaa..bu ne böyle...ben de dolmuşla gitsem yarım saati buluyo ama hala araba kullanabiliyorum şükür..kollar bacaklar biraz uzun olunca idare ediyorum..ama göbeğim haftaya izin vermez heralde..
güle güle kullansın oğluşun annesi
sagol teyzesiiiii
sahıplensınler de zamanı onemlı degıl
yook kız bende becerikli degilimm kiama boş durmım dedim evde canm sıkılıyo bende mıknatıslı yapcam bakalım inş.. güzel olur ilk denememız ama :18::18: senn fiyatıda düşmüşken hemn al bence htta çok sipariş et mevlüttede dagıtırsınn
1kg ye kadar 7 tl kılo bası alıyor gramına bakmıyorkı
canım valla dua et evin hastaneye yakın da gidip gelebiliyosun benim eve hastane 40 dakika gidip gelemiyorum dolayısıyla arabanın içine bekliyorum aç karnınaşimdi cuma günü yine yapılacak napcam bilmiyorum inşallah eşim izin alıp gelebilir yoksa zaman geçmez yani...
bu dördüncü oluyo galiba..sıkıldım ama gökçe yaa..bu ne böyle...ben de dolmuşla gitsem yarım saati buluyo ama hala araba kullanabiliyorum şükür..kollar bacaklar biraz uzun olunca idare ediyorum..ama göbeğim haftaya izin vermez heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?