2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya oyle demeyın nem salıhe hamıle ıken halaları hıc oralı olmadı hıc bısey almadılar takiii salıhı kucaklarına aldıkları ana kadar ertesı gun butun carsıyı ındırmıslerdı eve ve hıc eksılmedı bu ılgı , annelık gıbı duygular beklemeyın ınsanlardsan bız 9 ay beraber yasıyruz ve bagkanıyoruz bebege ama dısarıdakıler ıcın soyut bı durum bu , zamana bırakın ve gorun

Herkese merhabalar,

Sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapacağım.Bugün kontrolum vardı, doktor daha fazla risk almadan 37. haftanın sonunda yapalım doğumu dedi. Yani önümüzdeki Cuma günü ayın 11. nde .Bende kendimi hep 38. hafta sonuna göre ayarlamıştım, bayağı bir üzüldüm önce, ama sonra doktorum beni ikna etti.Aksi takdirde büyük risk altında kalabiliriz dedi, riske atmayalım dedi.Yarın kan ve idrar testleri yapılacak herhangi acil bir durum yoksa (protein kaçağı vb) 11 Ocak olacak, varsa daha erken bir tarih olabilir
Ben bu arada halen çalışıyorum, Cuma günü ayrılacağım izne ve bebişime halen bir isim bulamadık :))))

saatler ne cabuk geçiyo bu gecede kapanışı burda yaptık ben cıkıyorum kızlar ALLAHa emanetsınız hepiniz yarın görüşmek üzere bebişlere iyi bakınn

iyi geceler canım..

inşallah cnm, sanırım bitiyo ya o da hallolsun da
şu eksik kaldı bu eksik kaldı düşüncesiyle doğuma girersem
çocuk içeri kaçar sonra :)

amaannn evlenirken de öyle olmaz mı..herşeyim tam olsun dersin..o gün gelir çatar..eve bi girersin yine bişiyler elsik yine eksik...illaki oluyo yani..en önemlileri hazırla gerisi teferruat..

öyle mi diyosun..işte buna katılmam..herşey yerinde ve zamanında olmalı..kazık kadar insanlarız...bazı şeyleri idrak etmek için büyümesini bekleyecez bazılarının..hiç ummadığım kişiler acayip sahiplendi...beklediklerim foss çıktı..bu ne yaman çelişki anlamadım..[/QUOTE] bencede canm ozmanda mesefamı koyarım yanı benm kötü günümde yanımda olmayan iyi günümdede olmasın bi zahmet dedigin gibi beklemedıgım insanlar düşünüyo arıyo ama digerleri boş cıktı olsuunn napalım Rabbim görüyo herşeyi ona bıraktım artık yapcak bişi yok

neden ne rıskı var kı erken degılmı?

ah canımmm hayırlısı olsun ben dogurcak kadar heycanlandım =))

çok fena kaşınıyorum gidip çare bulmaya çalışıcam çıkıyorum kızlar hadi iyi geceler hepinize

doğru söylüyosun canım araba kullanmak da zor artık benim mesafe arabayla 40 dak. maalesef...neyse geçicek çok az zamanımız kaldı biraz daha sabır...

ne? nasıl? gerçekten mi? ama daha vardı yaa panik oldum şimdi...

iyi geceler canım..

amaannn evlenirken de öyle olmaz mı..herşeyim tam olsun dersin..o gün gelir çatar..eve bi girersin yine bişiyler elsik yine eksik...illaki oluyo yani..en önemlileri hazırla gerisi teferruat..

doğru diyosun cnm illa eksikler çıkacaktır ama dediğin gibi en önemli
şeyleri alırsak diğer teferruatlar çok da önemli değil, benim bir iki eksiğim kaldı
göğüs ucu kremiydi geceliğiydi hasta bezi flan benim küçük küçük hastane
için eksiklerim kaldı onları da haftasonuna halletcem inşallah, meleğimin
yinede çok eksiği olmasın die uğraşıyorum, şimdiden anne olduk bile
kendimizden çok onu düşünüyoruz :)

ya olay alışveriş değil meltem..daha derin..

canım ne diyeceğimi bilemedim yaaa...hayırlsı olsun..senin ve bebek için böylesi iyiyse senin kendine bizim de sana dua etmekten başka yapılacak bişiy yok..iyi haberlerini bekliyoruz..

neden ne rıskı var kı erken degılmı?

Bende bilumum sıkıntılar mevcut, 38 yaş,kilo problemi, şeker, tansiyon. Bugüne kadar iyi geldim , diyet+insülin ile ama bugün ödemin artmış, ayrıca tansiyonun da sınıra gelmiş dedi.İlaç kullanmama rağmen tansiyonum 13/8 lerde.Bebişin gelişimide iyi görünüyor, bir hafta için riske atmayalım dedi.Bence de erken, moralim bayağı bozuldu ama alacağım risk çok daha fazla.Allah korusun tansiyonun bir anda fırlar ise bebeği kaybetme olasılığı bile var dedi.İnşallah öyle bir problem yaşamam, bol bol dua ediyorum.Allah yardımcımız olsun.

di mi yaa..anne olduk biz galiba..hay allah..ne hoş bi şi..

yıne de zamana bırakın , maddi manevi bırde herkes aynı ıncelıkte olmuyor bende kendı aılemden beklerdım bu ılgıyı ama malaesef dayı harıc gerısı bos babannede tırrt cıktı:) salıhe olan ılgısınden gozu baska torun gormuyor dun gorumceme soyledım sankı salıh oz ruzgar uvey torunu oyle bır konusuyorkı allahım dıyorum yanııı

ne? nasıl? gerçekten mi? ama daha vardı yaa panik oldum şimdi...[/QUOTE]

Yaaa sorma Gökçe moralim çok bozuldu yaaaa, daha hazırda değildik.Yarın annemle annen bizdeler artık :))))

ufff canım ya hıc rıske alma o zaman hayırlısı ne ıse o olsun

di mi yaa..anne olduk biz galiba..hay allah..ne hoş bi şi..
hem de ne hossssssssssss

ay inanmıyorum yaa haftaya mı...kırklarımız karışamıycak o zaman ama :) hayırlısı olsun diyim madem yaa çok heyecanlandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…