- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.421
oh oh sepet de halloldu..senin şeker işi olayın bitti canım..darısı başımıza..
ya oyle demeyın nem salıhe hamıle ıken halaları hıc oralı olmadı hıc bısey almadılar takiii salıhı kucaklarına aldıkları ana kadar ertesı gun butun carsıyı ındırmıslerdı eve ve hıc eksılmedı bu ılgı , annelık gıbı duygular beklemeyın ınsanlardsan bız 9 ay beraber yasıyruz ve bagkanıyoruz bebege ama dısarıdakıler ıcın soyut bı durum bu , zamana bırakın ve gorunoh oh sepet de halloldu..senin şeker işi olayın bitti canım..darısı başımıza..
bi gün ortadan ikiye bölünecem ama..
yaa sorma güzelim bi de o var..
öyle mi diyosun..işte buna katılmam..herşey yerinde ve zamanında olmalı..kazık kadar insanlarız...bazı şeyleri idrak etmek için büyümesini bekleyecez bazılarının..hiç ummadığım kişiler acayip sahiplendi...beklediklerim foss çıktı..bu ne yaman çelişki anlamadım..
saatler ne cabuk geçiyo bu gecede kapanışı burda yaptık ben cıkıyorum kızlar ALLAHa emanetsınızhepiniz yarın görüşmek üzere bebişlere iyi bakınn
inşallah cnm, sanırım bitiyo ya o da hallolsun da
şu eksik kaldı bu eksik kaldı düşüncesiyle doğuma girersem
çocuk içeri kaçar sonra :)
neden ne rıskı var kı erken degılmı?Herkese merhabalar,
Sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapacağım.Bugün kontrolum vardı, doktor daha fazla risk almadan 37. haftanın sonunda yapalım doğumu dedi. Yani önümüzdeki Cuma günü ayın 11. nde .Bende kendimi hep 38. hafta sonuna göre ayarlamıştım, bayağı bir üzüldüm önce, ama sonra doktorum beni ikna etti.Aksi takdirde büyük risk altında kalabiliriz dedi, riske atmayalım dedi.Yarın kan ve idrar testleri yapılacak herhangi acil bir durum yoksa (protein kaçağı vb) 11 Ocak olacak, varsa daha erken bir tarih olabilir
Ben bu arada halen çalışıyorum, Cuma günü ayrılacağım izne ve bebişime halen bir isim bulamadık :))))
Herkese merhabalar,
Sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapacağım.Bugün kontrolum vardı, doktor daha fazla risk almadan 37. haftanın sonunda yapalım doğumu dedi. Yani önümüzdeki Cuma günü ayın 11. nde .Bende kendimi hep 38. hafta sonuna göre ayarlamıştım, bayağı bir üzüldüm önce, ama sonra doktorum beni ikna etti.Aksi takdirde büyük risk altında kalabiliriz dedi, riske atmayalım dedi.Yarın kan ve idrar testleri yapılacak herhangi acil bir durum yoksa (protein kaçağı vb) 11 Ocak olacak, varsa daha erken bir tarih olabilir
Ben bu arada halen çalışıyorum, Cuma günü ayrılacağım izne ve bebişime halen bir isim bulamadık :))))
oh oh sepet de halloldu..senin şeker işi olayın bitti canım..darısı başımıza..
bi gün ortadan ikiye bölünecem ama..
yaa sorma güzelim bi de o var..
öyle mi diyosun..işte buna katılmam..herşey yerinde ve zamanında olmalı..kazık kadar insanlarız...bazı şeyleri idrak etmek için büyümesini bekleyecez bazılarının..hiç ummadığım kişiler acayip sahiplendi...beklediklerim foss çıktı..bu ne yaman çelişki anlamadım..
ben hala çalıştığım için hiç boş vaktim olmuyo
bende evde oturup sıkılmak istiyorum artık :)
ben mevlütü yaza yapmayı düşünüyorum cnm ama hem şimdi
hemde mevlütte aynı kişiler olacağı için aynı şekerleri dağıtmak istemiyorum
o zamana artık yeni projeler buluruz :)
öle mi ay ben hiç bilmiyorum neyse öğrenmiş oldum sayende:)
Herkese merhabalar,
iyi geceler canım..
amaannn evlenirken de öyle olmaz mı..herşeyim tam olsun dersin..o gün gelir çatar..eve bi girersin yine bişiyler elsik yine eksik...illaki oluyo yani..en önemlileri hazırla gerisi teferruat..
ya oyle demeyın nem salıhe hamıle ıken halaları hıc oralı olmadı hıc bısey almadılar takiii salıhı kucaklarına aldıkları ana kadar ertesı gun butun carsıyı ındırmıslerdı eve ve hıc eksılmedı bu ılgı , annelık gıbı duygular beklemeyın ınsanlardsan bız 9 ay beraber yasıyruz ve bagkanıyoruz bebege ama dısarıdakıler ıcın soyut bı durum bu , zamana bırakın ve gorun
Herkese merhabalar,
neden ne rıskı var kı erken degılmı?
doğru diyosun cnm illa eksikler çıkacaktır ama dediğin gibi en önemli
şeyleri alırsak diğer teferruatlar çok da önemli değil, benim bir iki eksiğim kaldı
göğüs ucu kremiydi geceliğiydi hasta bezi flan benim küçük küçük hastane
için eksiklerim kaldı onları da haftasonuna halletcem inşallah, meleğimin
yinede çok eksiği olmasın die uğraşıyorum, şimdiden anne olduk bile
kendimizden çok onu düşünüyoruz :)
doğru diyosun cnm illa eksikler çıkacaktır ama dediğin gibi en önemli
şeyleri alırsak diğer teferruatlar çok da önemli değil, benim bir iki eksiğim kaldı
göğüs ucu kremiydi geceliğiydi hasta bezi flan benim küçük küçük hastane
için eksiklerim kaldı onları da haftasonuna halletcem inşallah, meleğimin
yinede çok eksiği olmasın die uğraşıyorum, şimdiden anne olduk bile
kendimizden çok onu düşünüyoruz :)
yıne de zamana bırakın , maddi manevi bırde herkes aynı ıncelıkte olmuyor bende kendı aılemden beklerdım bu ılgıyı ama malaesef dayı harıc gerısı bosya olay alışveriş değil meltem..daha derin..
canım ne diyeceğimi bilemedim yaaa...hayırlsı olsun..senin ve bebek için böylesi iyiyse senin kendine bizim de sana dua etmekten başka yapılacak bişiy yok..iyi haberlerini bekliyoruz..
ufff canım ya hıc rıske alma o zaman hayırlısı ne ıse o olsunBende bilumum sıkıntılar mevcut, 38 yaş,kilo problemi, şeker, tansiyon. Bugüne kadar iyi geldim , diyet+insülin ile ama bugün ödemin artmış, ayrıca tansiyonun da sınıra gelmiş dedi.İlaç kullanmama rağmen tansiyonum 13/8 lerde.Bebişin gelişimide iyi görünüyor, bir hafta için riske atmayalım dedi.Bence de erken, moralim bayağı bozuldu ama alacağım risk çok daha fazla.Allah korusun tansiyonun bir anda fırlar ise bebeği kaybetme olasılığı bile var dedi.İnşallah öyle bir problem yaşamam, bol bol dua ediyorum.Allah yardımcımız olsun.
hem de ne hossssssssssssdi mi yaa..anne olduk biz galiba..hay allah..ne hoş bi şi..
Bende bilumum sıkıntılar mevcut, 38 yaş,kilo problemi, şeker, tansiyon. Bugüne kadar iyi geldim , diyet+insülin ile ama bugün ödemin artmış, ayrıca tansiyonun da sınıra gelmiş dedi.İlaç kullanmama rağmen tansiyonum 13/8 lerde.Bebişin gelişimide iyi görünüyor, bir hafta için riske atmayalım dedi.Bence de erken, moralim bayağı bozuldu ama alacağım risk çok daha fazla.Allah korusun tansiyonun bir anda fırlar ise bebeği kaybetme olasılığı bile var dedi.İnşallah öyle bir problem yaşamam, bol bol dua ediyorum.Allah yardımcımız olsun.
ne? nasıl? gerçekten mi? ama daha vardı yaa panik oldum şimdi...
ya olay alışveriş değil meltem..daha derin..
canım ne diyeceğimi bilemedim yaaa...hayırlsı olsun..senin ve bebek için böylesi iyiyse senin kendine bizim de sana dua etmekten başka yapılacak bişiy yok..iyi haberlerini bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?