- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.441
Bende bilumum sıkıntılar mevcut, 38 yaş,kilo problemi, şeker, tansiyon. Bugüne kadar iyi geldim , diyet+insülin ile ama bugün ödemin artmış, ayrıca tansiyonun da sınıra gelmiş dedi.İlaç kullanmama rağmen tansiyonum 13/8 lerde.Bebişin gelişimide iyi görünüyor, bir hafta için riske atmayalım dedi.Bence de erken, moralim bayağı bozuldu ama alacağım risk çok daha fazla.Allah korusun tansiyonun bir anda fırlar ise bebeği kaybetme olasılığı bile var dedi.İnşallah öyle bir problem yaşamam, bol bol dua ediyorum.Allah yardımcımız olsun.
ay inanmıyorum yaa haftaya mı...kırklarımız karışamıycak o zaman ama :) hayırlısı olsun diyim madem yaa çok heyecanlandım :)
Yaaa sorma Gökçe moralim çok bozuldu yaaaa, daha hazırda değildik.Yarın annemle annen bizdeler artık :))))
aaaa siz kuzendınız dımı
aaaa siz kuzendınız dımıYaaa sorma Gökçe moralim çok bozuldu yaaaa, daha hazırda değildik.Yarın annemle annen bizdeler artık :))))
yıne de zamana bırakın , maddi manevi bırde herkes aynı ıncelıkte olmuyor bende kendı aılemden beklerdım bu ılgıyı ama malaesef dayı harıc gerısı bosbabannede tırrt cıktı:) salıhe olan ılgısınden gozu baska torun gormuyor dun gorumceme soyledım sankı salıh oz ruzgar uvey torunu oyle bır konusuyorkı allahım dıyorum yanııı
aaaa siz kuzendınız dımıYaaa sorma Gökçe moralim çok bozuldu yaaaa, daha hazırda değildik.Yarın annemle annen bizdeler artık :))))
kızlar yaaa cmrtesı benım kontrol var ya tam 14 gun sonra gıtmıs oluyorum ucret ıdeyecekmıyım normalde 2 hafta ıcınde ucretsız kontrol ama benımkı sınırda oldu bılemedım :26:
walla ben zamana da bırakmıyorumm..kimseden de bişi beklemiyorumm..(kocam dahil..)ben iyiysem herkes iyi..ben ne kadar vericiysem herkes o kadar verici..ahhh bu kaonularda yaralıyım meltem..boşver biz keyfimize bakalım..şaka maka biri kapıyı araladı bak..senin dediğin gibi süpriz biri oldu..
aaaa gerçekten mi...ayy kıskandım..ne güzel..ben abla kardeşleri..kuzenleri çok kıskanırım..kız kardeş özleminden olsa gerek..
eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Quinny Senzz Bebek Arabas Spring. şu bebekk arabasi hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim :) bugün kayinvalidemle baktık. Nasıl sizce
doğru söylüyosun canım araba kullanmak da zor artık benim mesafe arabayla 40 dak. maalesef...neyse geçicek çok az zamanımız kaldı biraz daha sabır...
ne? nasıl? gerçekten mi? ama daha vardı yaa panik oldum şimdi...
aynı sıkıntıları yaşadım..yaş 36..aldığım kilo 26..sabah akşam insülin..sağ bacakta aşırı ödem ve kızarıklık derken son bir haftam zehir oldu..allahtan tansiyon yükselmedi..bu arada doktor korkma doğursan da yaşatırız dedi..ben hep böylesi hayırlıymış dedim ve bekledim..korktuğum gibi olmadı ama hala tedirginim..sen de içini ferah tut arkadaşım..herşey olacağına varıyo..hep diyorum bazen olaylar bizim kontrolümüzün dışına çıkıyor..doktoruna güven..bol dua et..benim de dualarım seninle..
kızlar yaaa cmrtesı benım kontrol var ya tam 14 gun sonra gıtmıs oluyorum ucret ıdeyecekmıyım normalde 2 hafta ıcınde ucretsız kontrol ama benımkı sınırda oldu bılemedım :26:
walla ben zamana da bırakmıyorumm..kimseden de bişi beklemiyorumm..(kocam dahil..)ben iyiysem herkes iyi..ben ne kadar vericiysem herkes o kadar verici..ahhh bu kaonularda yaralıyım meltem..boşver biz keyfimize bakalım..şaka maka biri kapıyı araladı bak..senin dediğin gibi süpriz biri oldu..
aaaa siz kuzendınız dımı
Benimde 15 gün kontrol suresi gecen hafta tam 15. Gün gittim ücret ödemedim,sendende alacaklarni sanmıyorumkızlar yaaa cmrtesı benım kontrol var ya tam 14 gun sonra gıtmıs oluyorum ucret ıdeyecekmıyım normalde 2 hafta ıcınde ucretsız kontrol ama benımkı sınırda oldu bılemedım :26:
aradıgımı arabatı lestana ımıs meger:)[/QUOTE]aaaa gerçekten mi...ayy kıskandım..ne güzel..ben abla kardeşleri..kuzenleri çok kıskanırım..kız kardeş özleminden olsa gerek..
bızde 15 gun suresı var usg de zaten drun kendı odasında onu bılmezler sanmamBildiğim kadarıyla hep seferinde ultrasona girdiğimiz için bizden her seferinde ücret alıyorlar . Gittiğim bir hastanede öyle demişlerdi
csnım ys ıcıme sınmeyen bısey var bu araba da ama ne bılemedımeToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Quinny Senzz Bebek Arabas Spring. şu bebekk arabasi hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim :) bugün kayinvalidemle baktık. Nasıl sizce
benden de almaz o zamanBenimde 15 gün kontrol suresi gecen hafta tam 15. Gün gittim ücret ödemedim,sendende alacaklarni sanmıyorum
aradıgımı arabatı lestana ımıs meger:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?