2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

aynı sıkıntıları yaşadım..yaş 36..aldığım kilo 26..sabah akşam insülin..sağ bacakta aşırı ödem ve kızarıklık derken son bir haftam zehir oldu..allahtan tansiyon yükselmedi..bu arada doktor korkma doğursan da yaşatırız dedi..ben hep böylesi hayırlıymış dedim ve bekledim..korktuğum gibi olmadı ama hala tedirginim..sen de içini ferah tut arkadaşım..herşey olacağına varıyo..hep diyorum bazen olaylar bizim kontrolümüzün dışına çıkıyor..doktoruna güven..bol dua et..benim de dualarım seninle..

kızlar yaaa cmrtesı benım kontrol var ya tam 14 gun sonra gıtmıs oluyorum ucret ıdeyecekmıyım normalde 2 hafta ıcınde ucretsız kontrol ama benımkı sınırda oldu bılemedım :26:

Yaaa sorma Gökçe moralim çok bozuldu yaaaa, daha hazırda değildik.Yarın annemle annen bizdeler artık :))))

ay çok şaşırdım yaa annem söylemişti doktora kontrole gidecek günü belli olacakmış diye ama bu kadar erkenini beklemiyodum şok oldum :) olsun yaa bozma moralini 37 haftalık değil mi zaten daha ne olsun o büyüyeceği kadar büyümüştür içini ferah tut sen hiç bişey olmaz...hem zaten normalde de 38 de almayacaklar mıydı normal doğum olmasın diye? ne farkedecek ki 1 haftadan bişey olmaz ayyy önce teyze sonra anne olcam

aaaa siz kuzendınız dımı

evet şeker

walla ben zamana da bırakmıyorumm..kimseden de bişi beklemiyorumm..(kocam dahil..)ben iyiysem herkes iyi..ben ne kadar vericiysem herkes o kadar verici..ahhh bu kaonularda yaralıyım meltem..boşver biz keyfimize bakalım..şaka maka biri kapıyı araladı bak..senin dediğin gibi süpriz biri oldu..

Yaaa sorma Gökçe moralim çok bozuldu yaaaa, daha hazırda değildik.Yarın annemle annen bizdeler artık :))))
aaaa siz kuzendınız dımı[/QUOTE]

aaaa gerçekten mi...ayy kıskandım..ne güzel..ben abla kardeşleri..kuzenleri çok kıskanırım..kız kardeş özleminden olsa gerek..

kızlar yaaa cmrtesı benım kontrol var ya tam 14 gun sonra gıtmıs oluyorum ucret ıdeyecekmıyım normalde 2 hafta ıcınde ucretsız kontrol ama benımkı sınırda oldu bılemedım :26:

Bildiğim kadarıyla hep seferinde ultrasona girdiğimiz için bizden her seferinde ücret alıyorlar . Gittiğim bir hastanede öyle demişlerdi

bizde de yok kız kardeş o yüzden böyle teyze olcaz

ay ben de otobüsle gidiyorum 40 dk üstelik bide üstüne 10 dk yürüyorum
14ünde ayrılcam 37. haftamda, aslında 37yi beklemiyorum ama çocukların son
yazılılarını yapayım bitireyim die gidiyorum okula vicdanen yani ortada kalmasınlar die

kızlar ben yatıyorum sabah yine yolara düşcem yavrucuklarım beni
bekler :) ama siz de yatın hepbirlikte uyuyalım sonra çok çene yapıosunz
oku oku bitiremiyorum :)
herkese ii geceler öptüm hepinizi...

Teşekkür ederim canım. Sanada geçmiş olsun, çok iyi biliyorum neler yaşadığını.Tansiyona çok dikkat et, şeker tetikleyebiliyormuş çünkü. Dediğin gibi herşey olacağına varıyo, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi....

benim doktor 10 gün sonra alıyor ücreti..o sınır olayını hesaplayamadım şimdi...hafta olarak hesaplıyolarsa alırlar gibi geliyo..ama bazı hastaneler 15 gün diyo..eğer öyleyse almazlar tabiki...

aaaa gerçekten mi...ayy kıskandım..ne güzel..ben abla kardeşleri..kuzenleri çok kıskanırım..kız kardeş özleminden olsa gerek..[/QUOTE]
aradıgımı arabatı lestana ımıs meger:)

Bildiğim kadarıyla hep seferinde ultrasona girdiğimiz için bizden her seferinde ücret alıyorlar . Gittiğim bir hastanede öyle demişlerdi
bızde 15 gun suresı var usg de zaten drun kendı odasında onu bılmezler sanmam

eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Quinny Senzz Bebek Arabas Spring. şu bebekk arabasi hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim :) bugün kayinvalidemle baktık. Nasıl sizce
csnım ys ıcıme sınmeyen bısey var bu araba da ama ne bılemedım
Benimde 15 gün kontrol suresi gecen hafta tam 15. Gün gittim ücret ödemedim,sendende alacaklarni sanmıyorum
benden de almaz o zaman

Hastaneye göre kontrol süreleri değişiyor.Benim hastanemde de kontrol süresi 2 hafta, 15.güne kadar almıyorlar ücret.Ama kontrol randevusu diye belirtiyorum her seferinde

haydi kızlar ben yatıyorum..sabah erken kalkıp hastene yollarına düşecem..görüşmek üzere..hepinize iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…