2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

annemle halam kopmuştur şimdi yaa hiç hayal edemiyorum valla izne ne zaman ayrılcaksın bu arada

Son düzenleme:
Lestanaaa haftaya dogum mu yapiyosun? ya ben son gunlerde takip edemiyorum forumu, oyle anladim simdi, dogru mu?

iyigeceler arkadaşlar bir konuda bilgi almak istiorum ben yarın 33 haftamı tamamlıyorum ve karnımda öyle bir kasılma oluyorki kasıklarımın üstünde sanki top gibi bi sertlik ve dik duramıyorum, ayaga kalkerken zorlanıyorum. bunun nedeni nedir acaba yaşayan varmı yoksa ben mi yaşıyorum(

bende daha erken başladı canım rahim doğuma hazırlanıyor ondan oluyor ama daha hafta olarak erken olduğumuz için doktorum bana magnezyum verdi ondan beri bi sıkıntım kalmadı

bnm şu 3 gündür çok sıklaştı, magnezm bende kullanıyorum düzenli olarak hergün, ama fayda etmiyor aylardır kullanıyorum çnkü.
erken doğum olur diye korkuyorum yatınca geçiyor, hareketlerim zorlandı.. allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. çok zor annelik şimdiden...

bende 33 haftama girmek üzereyim yalancı doğum sancıların başlaması lazım ve ayrıca çatı kemikleri acıldığı için bu ağrılar olabilir
bebek hareketlerin düzenli ve ya normal ise doktorunda yapacağım bişey yok dicektir
28 haftada yaptırmam gereken şeker tahlilimi daha yaptıramadım bebek ac duramıyor ac kalırsam karnıma sancı giriyor ve hareket edemiyorum şekerim olmadığına eminimde yarın yine niyetlendim gitmek için :)

burda sürekli su sıkıntısı olduğu ve tesisatlardan da tazyikli su gelmediği için su deposuyla kullanıyoruz sularımızı ve bizim su depomuz da çok eskidiği ve yıprandığı için yarın değişecek ama işin kötü yanı su motorunu kapatıp içini boşaltmam gerekiyo ki yarın yenisini takabilsinler..ve bunun için de suyun açık kalması lazım tabii..şu an banyo muslukları açık ve şırıl şırıl su akıyo ordan su sesini duydukça benim çişim geliyo gidip yapıyorum geliyorum hadi sil baştan bi daha damla damla geliyo resmen...allahım bu gece nasıl bitecek

Son düzenleme:

gunlerimiz birbirine cok yakin yanliz degilsin ayni seyler bendede oldu bu hafta karnin semsert oluyor agri yapiyor poponun ustunde uzun sure oturduktan sonra ayaga kalkinca bir agri olusuyor ve gobegin yusyuvarlaksa hic korkma derim bende cok tedirgin oldum aceba erken dogumu yapicam diye nstye baglandim ayni agri vee sertlikler bagliykende olustu ama makinede normal cikti icin rahat etsin istiyosan dr git nstye baglan doktorun risk olup olmadigini soyler ama bu hafta cok normal bu durum doguma hazirlaniyor vucudumuz

gece olmasını bende istemiyorum 30 dk da bir tuvalete kalkmak zorunda kalıyorum gündüz bu kadar sorun yaşamıyorum uykularım bile düzenli ama gece olmasın ....

evet cnm aynı şekilde belirttiğin gibi ağrı oluyor, 10 gün sonra kontrolüm var artık gittiğimde kontrol ettircem, hamileliğimin 8 ay boyunca hiç sırun yaşamadım çok şükür ama ayaklarımda olan uyşukluk ağrı mahfetti beni, şimdide bu kasılmalar çıktı. hiç çevremde hamilelik geçiren ablam yada yakınım olmadı, ister istemez korkuyorum internetten bakıyorum korkutucu yazılar yazanda var. bekliorum 25 şubata kadar inş ağrısız sızısız bir çırppıda çıkartırızz bebişlerimizi:)

canım seninle hemen hemen aynı şeyleri yasıyoruz karnım cok gergin hareketlerim cok sınırlı yatamıyorum hiç bir tarafıma dönemiuorum bazen deli olacam....doktoruma söylesim nst bağladı hersey normal magnezyum almaya devam et onun az da olsa fadası var ben bıraktığım zamn daha cok oluyor allah yardımcımız olsun gercekten cok zor annelik

Aynı sıkıntıyı bende yaşıorm yazdıklarınızı okuyunca rahatladım. Özellikle dün çok yoğundu tüm gün bebeğim sağ tarafıma toplanıp durddu zaman zamanda ağrı yaptı işden gelince eşimle birlikte talip ettik oda görünce çok korktu karnımın bir tarafı kocaman oluo. Allahtan bugün kontrolüm var bakalım doktorum ne diycek öğlen ikide randevum gelim hemen yazarım doktorun söylediklerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…