- Konu Sahibi papatya3459
-
- #35.461
aradıgımı arabatı lestana ımıs meger:)
Kışın muhtemelen çok kullanmam bebek arabasını. Bayağı hafif kllanışlı bi arabaya benziyo bu. Bizim baktığımız teşhir ürünüydü. Son bi tane kalmış.Üşür canım bunda bebek üzeri daha kapalı bişey daha kullanışlı olur bence
Teşekkür ederim canım. Sanada geçmiş olsun, çok iyi biliyorum neler yaşadığını.Tansiyona çok dikkat et, şeker tetikleyebiliyormuş çünkü. Dediğin gibi herşey olacağına varıyo, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi....
annemle halam kopmuştur şimdi yaa hiç hayal edemiyorum vallaizne ne zaman ayrılcaksın bu arada
ocak ayında dogurması muhtemel annelr lıstesı yapmak lazım karıstı ıyıce kım ne aman dıguracak:)[/QUOTE]hem de nee..koptu geldi walla..
Lestanaaa haftaya dogum mu yapiyosun?ya ben son gunlerde takip edemiyorum forumu, oyle anladim simdi, dogru mu?
iyigeceler arkadaşlar bir konuda bilgi almak istiorum ben yarın 33 haftamı tamamlıyorum ve karnımda öyle bir kasılma oluyorki kasıklarımın üstünde sanki top gibi bi sertlik ve dik duramıyorum, ayaga kalkerken zorlanıyorum. bunun nedeni nedir acaba yaşayan varmı yoksa ben mi yaşıyorum(
iyigeceler arkadaşlar bir konuda bilgi almak istiorum ben yarın 33 haftamı tamamlıyorum ve karnımda öyle bir kasılma oluyorki kasıklarımın üstünde sanki top gibi bi sertlik ve dik duramıyorum, ayaga kalkerken zorlanıyorum. bunun nedeni nedir acaba yaşayan varmı yoksa ben mi yaşıyorum(
burda sürekli su sıkıntısı olduğu ve tesisatlardan da tazyikli su gelmediği için su deposuyla kullanıyoruz sularımızı ve bizim su depomuz da çok eskidiği ve yıprandığı için yarın değişecek ama işin kötü yanı su motorunu kapatıp içini boşaltmam gerekiyo ki yarın yenisini takabilsinler..ve bunun için de suyun açık kalması lazım tabii..şu an banyo muslukları açık ve şırıl şırıl su akıyo ordan su sesini duydukça benim çişim geliyo gidip yapıyorum geliyorum hadi sil baştan bi daha damla damla geliyo resmen...allahım bu gece nasıl bitecek
gunlerimiz birbirine cok yakin yanliz degilsin ayni seyler bendede oldu bu hafta karnin semsert oluyor agri yapiyor poponun ustunde uzun sure oturduktan sonra ayaga kalkinca bir agri olusuyor ve gobegin yusyuvarlaksa hic korkma derim bende cok tedirgin oldum aceba erken dogumu yapicam diye nstye baglandim ayni agri vee sertlikler bagliykende olustu ama makinede normal cikti icin rahat etsin istiyosan dr git nstye baglan doktorun risk olup olmadigini soyler ama bu hafta cok normal bu durum doguma hazirlaniyor vucudumuz
bnm şu 3 gündür çok sıklaştı, magnezm bende kullanıyorum düzenli olarak hergün, ama fayda etmiyor aylardır kullanıyorum çnkü.
erken doğum olur diye korkuyorum yatınca geçiyor, hareketlerim zorlandı.. allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. çok zor annelik şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?