- Konu Sahibi papatya3459
- #3.941
tatlim MINURE cevaplamis ERKEK...ama ben yarin guncelleme zamani tabloya aticam.![]()
SLADI merhaba,
Liste güncellemesi içinde benden birkaç bilgi:
Kilo : Malesef 100+ :)
Doğum tercihi :Sezeryan (mecburen)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlim MINURE cevaplamis ERKEK...ama ben yarin guncelleme zamani tabloya aticam.![]()
Canım hadi boşver negatif negatif fenalık geldi
Ne diycem sana Acıbadem hastanesinde bir cihaz varmış çok erken dönemde cinsiyeti görebiliyormuş
Ancak doktor muayene ücretiyle birlikte 300 tl ye geliyomuş
ne dersin paraya kıysak gitsek mi![]()
A a 11 ve 12 de öğreniliyor mu? kıslar bir de ikili testi ne zaman yaptırıcazzz? :) :)![]()
kızlar yaa bende çok fena kasık ağrısı ve karın şişmesi var sanki 4 aylık hamile gibiyim........normalmi bu çok iğrenç hissediyorum kendimi çok yorgun ve bitkin..acaba bir sorunmu vardır
tabi aliriz ama blgilerin eksik ilk sayfaya bak tablomuzdaki tum bilgileri yaz guncelleme zamani listeye eklerim.Kizlarrr burasi ne kadar kalabalikmisssss :)) Beni de listeye alir misiniizzz?
Benim sat 17 mayis, minure daha once bakmisti ve kiz demisti, bakalim ne olacakkk :)
gunaydin kiz.bugun sen artik 11 haftadasin ilk cinsiyet haberi senden gelicek galiba.hadi kos doktoruna bize cinsiyetten haber ver.herkezee günaydınlarrrrrr annelereee bebıslereeee
canim bende senin gibiydim yemeye bakip agliyordum.hatta gecenlerde adini soylemiyim nede olsa topik hamis kayniyor.canim bir sey cekti,kocise soyledim kosup asagida pisirttirip getirdi ne kadar istahla bekliyor onu yemek icin.ama pisene kadar yarim saat gecti.ve esim elinde o nefis sey iceri girince kokusu beni tuttu ve midem bulandi cok kotu oldum,hayir ben bunu yemem dedim,oda bana canim senin canin cekmisti neden istemiyorsun dedi,bende cok iyrenc midem bulaniyorum kokusu cok pis dedim.herkese günaydın... dün mide bulantım mide yanmam doruklara ulaştı. oturdum ağladım. allahımmmm o neydi öyle.. inşallah bugün de öyle olmaz... ne zaman son bulur bu mide bulantısı dayanamıyorum iyice arttı... rabbim sabır versin... sizler nasılsınız bakalım...
canım benim dr ilaç dedim hayır diyor, ben o ilaçlara güvenmem, hiçbir hastama da bu güne kadar tavsiye etmedim diyor. dişini sık diyor ama. dün gece en kötü günümdü. dayanamıyorum. salı günü randevuda söyleyeceğim, yazmaz eminim ama direticem artık napim, duramıyorum... benim dr. neden ilaç yazmıyor yaaacanim bende senin gibiydim yemeye bakip agliyordum.hatta gecenlerde adini soylemiyim nede olsa topik hamis kayniyor.canim bir sey cekti,kocise soyledim kosup asagida pisirttirip getirdi ne kadar istahla bekliyor onu yemek icin.ama pisene kadar yarim saat gecti.ve esim elinde o nefis sey iceri girince kokusu beni tuttu ve midem bulandi cok kotu oldum,hayir ben bunu yemem dedim,oda bana canim senin canin cekmisti neden istemiyorsun dedi,bende cok iyrenc midem bulaniyorum kokusu cok pis dedim.
esimde beni qicik etmek icin istahla yemeye basladi,ve getirdi bana kenarindan kopario verdi bende tiksine tiksine yedim ama mideye oturunca cin gibi oldum birden mide bulantisi falan gecti ve yemeye saldirdim,deli gibi yedim.
arada boyle hallerimiz oluyor.5dk once bakip yiyemem deyip agladigim seyi birden istah acildi yedim.
neyse cok uzattim ben ilac kullandigim gunden beri mide bulantilarim kesildi artik hersey yemeye basladim.istersen ilaci sana yazarim,ama once doktoruna sorarsin.bu ilac hamilelik donemi kullaniliyor ve beyindeki,bulanti kusma merkezini hafifletiyor.
KIZ PAPAPA geldinmi nihayet seni cok ozlemistik.e anlat bakalim kopeklerine ne oldu hamislik nasil gidiyor.hadi bekliyorum.