Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
Hayırlı olsun canım 🙏🏻
Keseyi gördükten sonra beta değerine bakmıyorlar. Benimde 1 kere bakıldı bir daha bakılmadı
Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsun🤗 yaa bilmiyordum sağolasın canım bende diyorum o kadar değere bakıpta bta ya neden bakmaz. Birde özelde doktor araştırıyorum bu gittiğim şehir hastanesiydi kalp atışlarına özelde eşimle beraber duymak istiyorum gittiğimde bu yapılan kan testlerini tekrarliyorlar mi zaten 6 tüp kan aldılar 1 hafta içinde tekrar vermek istemiyorum.

Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsun🤗 yaa bilmiyordum sağolasın canım bende diyorum o kadar değere bakıpta bta ya neden bakmaz. Birde özelde doktor araştırıyorum bu gittiğim şehir hastanesiydi kalp atışlarına özelde eşimle beraber duymak istiyorum gittiğimde bu yapılan kan testlerini tekrarliyorlar mi zaten 6 tüp kan aldılar 1 hafta içinde tekrar vermek istemiyorum.
Ben betayı devlette baktırdım, özelde tekrar istememişti. Eğer eksik bakılmamışsa tekrar isteyeceğini zannetmiyorum canım. Ama doktor ekstra bir şey isterse bilemeyiz tabi

Kızlar siz kahve içiyor musunuz filtre / türk falan. Ben bıraktım. Arada içiyordum ama size de sorayım dedim

Kızlar siz kahve içiyor musunuz filtre / türk falan. Ben bıraktım. Arada içiyordum ama size de sorayım dedim
Ben kafeinsiz kahve içiyorum. Türk kahvesi de, filtre de kapsül de buldum. Arada normal de içiyorum, doktorum günde birer fincan içebilirsin demişti ama ben alışkanlıktan daha fazla içtiğim için böyle bir çözüm buldum

Ben kafeinsiz kahve içiyorum. Türk kahvesi de, filtre de kapsül de buldum. Arada normal de içiyorum, doktorum günde birer fincan içebilirsin demişti ama ben alışkanlıktan daha fazla içtiğim için böyle bir çözüm buldum
Şimdi bir diyetisyenin yazısını gördüm, kafeini uzaklaştırırken kullanılan çözücülerin etkisi tartışmalı olduğu için önermiyorum demiş, onu da belirteyim.. Genel olarak miktarı azaltmam gerek sanırım benim😅 alışkanlıkları şak diye bırakmak da stresli, o da bebişlere zarar..ortayı bulmak lazım galiba😬

Şimdi bir diyetisyenin yazısını gördüm, kafeini uzaklaştırırken kullanılan çözücülerin etkisi tartışmalı olduğu için önermiyorum demiş, onu da belirteyim.. Genel olarak miktarı azaltmam gerek sanırım benim😅 alışkanlıkları şak diye bırakmak da stresli, o da bebişlere zarar..ortayı bulmak lazım galiba😬
Anladım canım. Gerçekten kahve içince ayilanlardanim. Gebeliği öğrendiğimden beri sadece misafirlikte falan içtim. Evde bugün ilk defa içtim. Günde bir kere içiyordum genelde zaten. Ama yine azaltmıştım. Artık günde bir kere içmeye devam edicem. Ayılamiyorum. O yüzden size de sorayım dedim. Kafeinsiz almadım ama dediğin gibiyse aramama gerek kalmadı şuan 😅

Kese gözükmezken betaya, kese gözükünce kese çapına kaç cm büyüdüğüne hafta ile uyumlu olup olmadığına bakıyorlar betaya gerek kalmıyor artık gözükmeye başlayınca

Ben de kafeinsiz Türk kahvesi ve kafeinsiz çekirdek buldum onları içiyorum. Kahveyi kafeinden kurtarırken solvent ekstraksiyonlu ya da su ekstraksiyonlu seçenekleri var. Alırken hangi prosesle kafeinsizleştirilmiş ona bakmayı öneriyorlar. ☺️

Kızlar kasıkta batmalarınız regl sancısı gibi sancılarınız oluyor mu? Bu iyiye mi işaret kötü bişey mi anlamıyorum. Arada giriyor anlık bi şekilde geçiyor hemen ama sık oluyor biraz, korktum doktora gitmem gerekir mi randevum cumartesi günü

Bana doktor hangi kahveyi seviyorsan günde 1 fincan içebilirsin demişti canım
Kızlar kasıkta batmalarınız regl sancısı gibi sancılarınız oluyor mu? Bu iyiye mi işaret kötü bişey mi anlamıyorum. Arada giriyor anlık bi şekilde geçiyor hemen ama sık oluyor biraz, korktum doktora gitmem gerekir mi randevum cumartesi günü
Sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi ağrı ve rahim kasılmalarım var benim. Doktor normal olduğunu söylemişti, hatta ben sormadan bu şekilde ağrıların olabilir korkma diye anlatmıştı. Cumartesiye az kalmış, kanama (allah korusun) vs gibi bir şey yok ise bekle istersen canım

Anladım canım. Gerçekten kahve içince ayilanlardanim. Gebeliği öğrendiğimden beri sadece misafirlikte falan içtim. Evde bugün ilk defa içtim. Günde bir kere içiyordum genelde zaten. Ama yine azaltmıştım. Artık günde bir kere içmeye devam edicem. Ayılamiyorum. O yüzden size de sorayım dedim. Kafeinsiz almadım ama dediğin gibiyse aramama gerek kalmadı şuan 😅
Bir fincansa zaten ondan hiç bir şey olmaz diye biliyorum, hiiç kafeinsize de gerek yokmuş🥰 afiyet olsun😋

Bende çok oluyor, ayakta çalıştığımda oluyor ama ilginç olarak dik oturduğumda daha çok oluyor.. Bir tek uzanırken rahatım. Gerçekten epey rahatsız edici düzeyde ama doktorum normal, dinlenerek çalışabilirsin, kanama olursa gel dedi🤷🏻‍♀️

Bir de endometriomam var (çikolata kisti). Küçülmüş hemen tabii regl olmayınca, ama yine de daha fazla ağrıya sebep oluyor gibi hissediyorum. Kist soldan bebiş sağ taraftan ağrıtıyor gibi, farklı histe ağrılar🥲

Bir fincansa zaten ondan hiç bir şey olmaz diye biliyorum, hiiç kafeinsize de gerek yokmuş🥰 afiyet olsun😋
Evet. Ya bir de çay bağımlısıyim aslında ama gebelikle birlikte çok istememeye başladım. Hem çay hem kahve fazla gelirse diye kahveyi kestim. Sonra bir baktım çay da az içiyorum 😅 dedim en azından kahveye döneyim. Size bir danışıp

Evet. Ya bir de çay bağımlısıyim aslında ama gebelikle birlikte çok istememeye başladım. Hem çay hem kahve fazla gelirse diye kahveyi kestim. Sonra bir baktım çay da az içiyorum 😅 dedim en azından kahveye döneyim. Size bir danışıp
Ya size kahvenin tadı aynı geliyor mu 😅 ben günde 2 3 fincan Türk kahvesi içerdim içmezsem başım ağrırdı. Şimdi acı su içiyor gibi hissediyorum ondan da tiksindim 🤦‍♀️😁

Evet canım bende de aynı gün içinde muhakkak oluyor regl olacakmisim gibi bazen batma seklinde ama gebelikte normal kanama olmadığı sürece korkma kendini yoracak işlerden de uzak dur🥰
Bulantı kusma yaşayan var mı benim bulantılar hafiften başladı ama kusma yok şükür daha 5+4 teyim ondan heralde

Back
X