- 28 Mayıs 2025
- 110
- 64
- 13
- 29
Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsunHayırlı olsun canım
Keseyi gördükten sonra beta değerine bakmıyorlar. Benimde 1 kere bakıldı bir daha bakılmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsunHayırlı olsun canım
Keseyi gördükten sonra beta değerine bakmıyorlar. Benimde 1 kere bakıldı bir daha bakılmadı
Ben betayı devlette baktırdım, özelde tekrar istememişti. Eğer eksik bakılmamışsa tekrar isteyeceğini zannetmiyorum canım. Ama doktor ekstra bir şey isterse bilemeyiz tabiÇok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsunyaa bilmiyordum sağolasın canım bende diyorum o kadar değere bakıpta bta ya neden bakmaz. Birde özelde doktor araştırıyorum bu gittiğim şehir hastanesiydi kalp atışlarına özelde eşimle beraber duymak istiyorum gittiğimde bu yapılan kan testlerini tekrarliyorlar mi zaten 6 tüp kan aldılar 1 hafta içinde tekrar vermek istemiyorum.
Anladım canım teşekkür ederimBen betayı devlette baktırdım, özelde tekrar istememişti. Eğer eksik bakılmamışsa tekrar isteyeceğini zannetmiyorum canım. Ama doktor ekstra bir şey isterse bilemeyiz tabi
rica ederim canımAnladım canım teşekkür ederim![]()
Ben kafeinsiz kahve içiyorum. Türk kahvesi de, filtre de kapsül de buldum. Arada normal de içiyorum, doktorum günde birer fincan içebilirsin demişti ama ben alışkanlıktan daha fazla içtiğim için böyle bir çözüm buldumKızlar siz kahve içiyor musunuz filtre / türk falan. Ben bıraktım. Arada içiyordum ama size de sorayım dedim
Kızlar siz kahve içiyor musunuz filtre / türk falan. Ben bıraktım. Arada içiyordum ama size de sorayım dedim
Şimdi bir diyetisyenin yazısını gördüm, kafeini uzaklaştırırken kullanılan çözücülerin etkisi tartışmalı olduğu için önermiyorum demiş, onu da belirteyim.. Genel olarak miktarı azaltmam gerek sanırım benimBen kafeinsiz kahve içiyorum. Türk kahvesi de, filtre de kapsül de buldum. Arada normal de içiyorum, doktorum günde birer fincan içebilirsin demişti ama ben alışkanlıktan daha fazla içtiğim için böyle bir çözüm buldum
Anladım canım. Gerçekten kahve içince ayilanlardanim. Gebeliği öğrendiğimden beri sadece misafirlikte falan içtim. Evde bugün ilk defa içtim. Günde bir kere içiyordum genelde zaten. Ama yine azaltmıştım. Artık günde bir kere içmeye devam edicem. Ayılamiyorum. O yüzden size de sorayım dedim. Kafeinsiz almadım ama dediğin gibiyse aramama gerek kalmadı şuanŞimdi bir diyetisyenin yazısını gördüm, kafeini uzaklaştırırken kullanılan çözücülerin etkisi tartışmalı olduğu için önermiyorum demiş, onu da belirteyim.. Genel olarak miktarı azaltmam gerek sanırım benimalışkanlıkları şak diye bırakmak da stresli, o da bebişlere zarar..ortayı bulmak lazım galiba
![]()
Kese gözükmezken betaya, kese gözükünce kese çapına kaç cm büyüdüğüne hafta ile uyumlu olup olmadığına bakıyorlar betaya gerek kalmıyor artık gözükmeye başlayıncaÇok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsunyaa bilmiyordum sağolasın canım bende diyorum o kadar değere bakıpta bta ya neden bakmaz. Birde özelde doktor araştırıyorum bu gittiğim şehir hastanesiydi kalp atışlarına özelde eşimle beraber duymak istiyorum gittiğimde bu yapılan kan testlerini tekrarliyorlar mi zaten 6 tüp kan aldılar 1 hafta içinde tekrar vermek istemiyorum.
Ben de kafeinsiz Türk kahvesi ve kafeinsiz çekirdek buldum onları içiyorum. Kahveyi kafeinden kurtarırken solvent ekstraksiyonlu ya da su ekstraksiyonlu seçenekleri var. Alırken hangi prosesle kafeinsizleştirilmiş ona bakmayı öneriyorlar.Şimdi bir diyetisyenin yazısını gördüm, kafeini uzaklaştırırken kullanılan çözücülerin etkisi tartışmalı olduğu için önermiyorum demiş, onu da belirteyim.. Genel olarak miktarı azaltmam gerek sanırım benimalışkanlıkları şak diye bırakmak da stresli, o da bebişlere zarar..ortayı bulmak lazım galiba
![]()
Bana doktor hangi kahveyi seviyorsan günde 1 fincan içebilirsin demişti canımKızlar siz kahve içiyor musunuz filtre / türk falan. Ben bıraktım. Arada içiyordum ama size de sorayım dedim
Sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi ağrı ve rahim kasılmalarım var benim. Doktor normal olduğunu söylemişti, hatta ben sormadan bu şekilde ağrıların olabilir korkma diye anlatmıştı. Cumartesiye az kalmış, kanama (allah korusun) vs gibi bir şey yok ise bekle istersen canımKızlar kasıkta batmalarınız regl sancısı gibi sancılarınız oluyor mu? Bu iyiye mi işaret kötü bişey mi anlamıyorum. Arada giriyor anlık bi şekilde geçiyor hemen ama sık oluyor biraz, korktum doktora gitmem gerekir mi randevum cumartesi günü
Bir fincansa zaten ondan hiç bir şey olmaz diye biliyorum, hiiç kafeinsize de gerek yokmuşAnladım canım. Gerçekten kahve içince ayilanlardanim. Gebeliği öğrendiğimden beri sadece misafirlikte falan içtim. Evde bugün ilk defa içtim. Günde bir kere içiyordum genelde zaten. Ama yine azaltmıştım. Artık günde bir kere içmeye devam edicem. Ayılamiyorum. O yüzden size de sorayım dedim. Kafeinsiz almadım ama dediğin gibiyse aramama gerek kalmadı şuan![]()
Aa bu bilgi için çok teşekkürlerBen de kafeinsiz Türk kahvesi ve kafeinsiz çekirdek buldum onları içiyorum. Kahveyi kafeinden kurtarırken solvent ekstraksiyonlu ya da su ekstraksiyonlu seçenekleri var. Alırken hangi prosesle kafeinsizleştirilmiş ona bakmayı öneriyorlar.![]()
Bende çok oluyor, ayakta çalıştığımda oluyor ama ilginç olarak dik oturduğumda daha çok oluyor.. Bir tek uzanırken rahatım. Gerçekten epey rahatsız edici düzeyde ama doktorum normal, dinlenerek çalışabilirsin, kanama olursa gel dediKızlar kasıkta batmalarınız regl sancısı gibi sancılarınız oluyor mu? Bu iyiye mi işaret kötü bişey mi anlamıyorum. Arada giriyor anlık bi şekilde geçiyor hemen ama sık oluyor biraz, korktum doktora gitmem gerekir mi randevum cumartesi günü
Evet. Ya bir de çay bağımlısıyim aslında ama gebelikle birlikte çok istememeye başladım. Hem çay hem kahve fazla gelirse diye kahveyi kestim. Sonra bir baktım çay da az içiyorumBir fincansa zaten ondan hiç bir şey olmaz diye biliyorum, hiiç kafeinsize de gerek yokmuşafiyet olsun
![]()
Ya size kahvenin tadı aynı geliyor muEvet. Ya bir de çay bağımlısıyim aslında ama gebelikle birlikte çok istememeye başladım. Hem çay hem kahve fazla gelirse diye kahveyi kestim. Sonra bir baktım çay da az içiyorumdedim en azından kahveye döneyim. Size bir danışıp
Evet canım bende de aynı gün içinde muhakkak oluyor regl olacakmisim gibi bazen batma seklinde ama gebelikte normal kanama olmadığı sürece korkma kendini yoracak işlerden de uzak durKızlar kasıkta batmalarınız regl sancısı gibi sancılarınız oluyor mu? Bu iyiye mi işaret kötü bişey mi anlamıyorum. Arada giriyor anlık bi şekilde geçiyor hemen ama sık oluyor biraz, korktum doktora gitmem gerekir mi randevum cumartesi günü
ben gecen gebeliğimde türk kahvesinden tiksindim hala da içemiyorum :) ama bir tane filtre kahve içiyorumKızlar siz kahve içiyor musunuz filtre / türk falan. Ben bıraktım. Arada içiyordum ama size de sorayım dedim