• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gune guzel bır haber ıle başlamak ısterdım ama malesf:( seda arkadasımızın esı aradı seda_ecrin arkadasımız bugun doguma gırmıstı , malesef bebegi kaybettik sedanın haberı yokmus yogun bakımda ımıs allahım guc kuvvet ve dayanma gucu versın arkadasıma:( ben cok fena oldum duyunca, melegı yanında olamayacak ama , annesını cennetınde bekleyecek , mekanın cennte olsun efe bebek.........

aaa :(( cok üzüldüm yaa bende msj bekliyodum ondan canım ya aksam atmıs msj yarın sabahtan doguma gircem diye...cok zor ya allahım sabır versin inşallah bi umudum vardı en azından bu zmana kadar geldi benim bebeğimde de umut oluyodu :(( cok üzüldüm ya

evet canım bu aya kadar gelmesıne bıle ımkansız dıyordu dr lar ama efe bebek herkese ınat 9 ay gecırdı melek annesı ıle , annesı cok dırendı melegını yasatmak ıcın ama kader buraya kadarmıs

ALLAH sabır versin ailesine en çokta annesine çok üzüldüm ne umutlarla girmiştir doğuma en çokta eve gidiince odasını görünce hisseder inşallah kısa zamanda toparlanıp yeni bebeğine hamile kaldığını bize bildirir

gune guzel bır haber ıle başlamak ısterdım ama malesf:( seda arkadasımızın esı aradı seda_ecrin arkadasımız bugun doguma gırmıstı , malesef bebegi kaybettik sedanın haberı yokmus yogun bakımda ımıs allahım guc kuvvet ve dayanma gucu versın arkadasıma:( ben cok fena oldum duyunca, melegı yanında olamayacak ama , annesını cennetınde bekleyecek , mekanın cennte olsun efe bebek.........

dükkana geldim internete girebilmek için ilk önce seda ecrin geldi aklıma ne oldu acaba diye acı haberi aldım Rabbim dayanma gücü versin çok zor çok üzüldüm:43::43:

slm kızlar doğuran arkadaşlar bebeişleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah biz daha doğmadık 12 şubata gün aldık hayırlısıyla 1 haftamız kaldı umarım hepiniz iyisinizdir:16::16:

Selam kızlar yarın sabah 6buçukda sezeryan olucam bugün ne yemek yesem gaz yapmayan birşey olması lazım karnabahar gaz yapar diye biliyorum bi arkadaş pirasada yapıyo dedi sebze yiyeyim dedim bi ıspanak kaldı. Ilk doğumumda bir gece hastanede kalıp taburcu olmuştum ama bu gaz sancısi yüzünden bir gece daha kaldım serum falan bağladilar. O yüzden çok korkuyorum o sancıdan.

Ay geçmiş yapmadan yazmıştım. Çok üzüldüm seda arkadaşımıza;-( allahım sabır versin çok zor bi durum. Ağlıyorum yarın bende gircem doğuma ne olacağımız belli değil. En azından annesine babasına sefaatci olacak bir bebeği var cennette. Bende gaz düşünüyorum allahım acısını tez zamanda dindirsin. Allah verdi allah aldı.

kızzz sancılardan değil korkum alışkınım sancılara benim sıkıntıdan derdim burda hiç arkadaşım yok müge anlıya zaten abone oldum bazen faceten yazıyorum bile öle değil şöle suçlu karşınızda diye :))) doktorum ama hastaneyi bıraktı kızlarrr çok iyi ilgileniyodu ben kist ameliyatı oldum 2 sene önce tek yumurtam tüpüm alındı kızlarrr.diğer yumurtam kistliydi o şekilde hamile kaldım başta sezeryandı öle diyodu ama bebeğimmm kistimi yok etti normal doğum çok istiyodum doktorda isteğimi çok olumlu karşıladı ama senin sancın fazla olucak bunu unutma dedi bende ne güzel dedim ben öle doğum yapmak istiyorum dedim kandırdım doktorumu :) sancılardan korkum yok yani kızlarrr :) yalnızlıktan sıkıldım.bebeğimin odasını çokkktan hazırladım kendi elimle bir sürü süs yaptım sepetler çoraplıklar abarttım yani önceden yapınca son günler sıkılmaya başladım yani o yüzden gellll gelll diyorum :)
Aynen tüm işler bitti etrafa sarmaya sinirli olmaya basladım. Haftasonu holü boyatayım diyorum esime gözüme batıyo bos durdukca heryer. Beklemek cok sıkıcı bencede sana katılıyorum

Bende simdi gördüm haberi bası sagolsun seda ecrinin. İlk düşügümde yanımda yatan kızın 9 aylık karnında ölmüstü bebegi onu dogurtmuslardı zorla. O kızı görünce bırakmıstım aglamayı kürtaj sırası beklerken. Allah sabrını versin cok zor. İstedigi bir anda yeni bir melek versin allahım ona acılarını unutsun insallah.

:5:
rabbim sabrini verir sedaya ins. kisa zamanda saglikli bir hamilelik yasar ins.

ayyy çok üzüldüm allah sabır versin:((

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı an derler ya, şu an öyleyim. Ne zor bir imtihan, bizden daha iyi kim anlar bu acıyı şu anda? Ne kadar çaresiziz, nasipten öteye gitmiyor hiçbirşey. Allah sabır versin, tüylerim diken diken oldu ne söyleyeceğimi hiç bilemiyorum. Keşke bişeyler yapılabilse.

Allah sabır versin ailesine inşaallah tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebiş verir kucaklarına... Rabbim sen büyüksün sen verdin sen aldın sorgu sual edemeyiz :19:...

Hastane : Balat or ahayım
dr : Meltem Ozben
Tarıh : 28/01/2013
Dogum seklı :Sezeryan
Haftası : 38+3
cınsıyet: Erkek
İsim : Rüzgar

Pazartesi gunu cok sukur mınıgıme kavustum,hastane surecım cok ıyı gectı,bu sabah ıtıbarıyle evımızdeyız,bebegım cok sukur saglıklı,emme sorunumuz yok:nazar: sureklı uyku halınde,cok az sarılıgımız var ama emerek atlatabılecek sekılde oldugunu soyledı doktor ablası..
hastane ıle ılgılı tecrubemı merak eden arkadaslarada ayrıca cok cok memnun kaldıgımı belırtmek ısterım,butun personel cok ılgılıydı.
bırde sezeryan olacak arkadaslara tavsıyem,ılk gun bol bol hareket edın,ben hıc yatmadım dıyebılırım kı bu sayede 2,gunun sabahında tum gaz problemlerımden kurtulmustum
allah hepınızın yardımcısı olsun
muhtesem bır duygu otesı yok,sımdılık bu kadar kuzuma bakmalıyım :))))))

Gözün aydın, sağlıkla büyüt bebeğini..

kızlar 28.01.2013 pazartesi günü prensesimi kucağıma aldım.genel anestezi ile sezaryen oldu. normale göre sezaryen kolay diyenler büyük konuşmasın cidden denemeden. 2 gün ecel teri döktüm sancılardan. Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin.en çok moralimi bozan bgün 3. gün bitiyor neredeyse 1 damla süt gelmedi.yavrom emip çaba sarfediyor ama damla yok. çok üzlüyorum. napmam lazım herkes bişiler söylüyor yapıyorum bir damla bile olsa umut olucak ama inanın çok üzülüyorum yardımcı olan olursa çok sevinirim.

Gözün aydın canım, allah sağlık uzun ömür versin bebeğinle saana

kızlar bu arada benim bugün kontrolüm vardı nst de kalp atışı düzenli sancı yok tansiyon normal çıktı ultrasyondada bebişimin suyu yetecek kadar var dedi yani pazartesiye kadar idare edermiş. Allahım izin verirse 4 şubat 10.00 da hastanede 12.00 dede doğuma giriyorum.
Rabbim hayırlısıyla doğurmak nasip etsin tüm anne adaylarına amin..:16:
sezeryan doğuma gircek olan annişler doğuma gitmeden evde altın küpe alyans evde çıkartın orda sorun olmasın yani çantayada konur ama küçük olunca eve koymak daha mantıklı:34:
bide evden komposto hazırlayıp götürcem hem bağırsakların çalışması hemde süt olması için... aslında hazır meyve suyu veriyolar ama 9 ay boyunca hiç içmedim bide evde yapılan daha sağlıklı ayrıca bi doğum yapan arkadaşım demişti meyve suyu kötüymüş midesini bozmuş o yüzden :20: yaaanii...

düşüncelerine katılıyorum kesinlikle bende kendi zamanını belirlese keşke diyorum. oğlunla aynı gün olmaması konusunda çok haklısın. kız sen de mi öğretmensin. öğretmenler hep şubata denk getiriyoruz ya. ya pastayı hiç deme bugün kesinlikle o işi halletmeliyim. sabah 6 da aklıma geldi yine.

yok canım veteriner hekimim ben.arkadaşımın ablası var öğretmen o da hesaplıyor sürekli izni bitince yaz tatiline gelir mi acaba filan diye. onun doğuma 1 ay kadar var daha.
şubat planıda onunla ilgili herhalde. yarıyıl:))

sabah gittik kont.e , nst de bebek doğru düzgün hareket etmedi. 45 dak. kaldık nst de. şekerimi düşünmeden rahat rahat tatlı bir şeyler yedim. gene çok hareket etmedi bebikim. 45 dak. sonunda dr ultrasonda baktı. herşey iyi gözüküyor ama başı artık sanırım olabileceği en alt noktada. kasığımın yanında bir yerdeydi. son zamanlar burada olabilir dedi. tarihide konuştuk. en erken 12 şubat en geç 16 şubat dedi. beklemenin faydası olur mu son güne kadar dedik, annede şeker olunca akciğer gelişimi geç oluyor diye dedik. dr. tabi faydası olur dedi. arada bakarız sık sık , suyun azalmazsa , bebek hareketleri iyi olursa bekleriz, iyi olur bebek için dedi. yani eğer kızım gelmezse 16 sında alacak dr. amcası. ben de olabilecek son tarihi bekleyeceğim diye çok sevindim,rahatladım. belki o arada miyadı dolar ve kendi gelir, kendi istediği tarihte. acele etmektense bebeğin istediği tarihe biraz müsade etmek içimi rahatlattı.
nst de az çıkmış hareketleri , evde nasıl dedi. gayet iyi dedim. takip et dedi. ablam geldi şehir dışından, sohbet ederken hiç farketmedim hareket ettiğini. son 1 saattir hiç hareket yok, merakla bekliyorum.ama normalde çok hareketlidir kızım. benim içim rahatladı kızın hareketleri durdu. kendimi dinliyorum aartık. inş. hareket eder. dr.um 1-5 şubatta olmayacak çünkü.şimdi de bu hareket işine takıldım.

sözün bittiği yer sanırım. hepimize çok inanmıştık sedanın bebeğinin gücüne.sağlıklı olacağına. rabbim sedaya ve ailesine dayanma gücü versin. haberi aldığımdan beri kendime gelemedim. tüylerim diken diken. Allah en kısa zamanda hayırlı haberlerini duyurmayı nasip etsin tekrardan.

bu forumun en kötü haberi oldu, allah dayanma gücü versin. seda neden yoğun bakımda acaba. haber alırsan paylaş lütfen. dualarım, tüm kalbim onunla.

Back
X