- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.001
canim bence mart ve nisan anneleride boyle kalabalik olucak cunki yazin kanlar kaynar herkes kisin durgunlugunu atar ve nedense mayis haziran ve temmuzda bircok kadin hamile kalir.ben daha öncede yazmıştımm.. ben 2008 kasım annesiydim yaklaşık 40-50 kişi ancaydık ..maşşallah 2013 şubat annesi 100 kadar varız..ne bereketli aymış maşalllah..
teşekkur ederim canım...çubuk kraker yiyorum pek keyfi yok mideminmantı canım istedi eşim yapalım dio
hımmm anladım canım inş. geçer uğraştırmaz beni
yarın inşallahh bende kalp atışlarını duyucamm bebeğiminnnnn :))) heyecan sardı beni :)) canlarım benim çıkmam lazımm temizlik yapmam lazımmm öptümm hepinizi güzel anne ler ve bebişleri Allaha emanet olunnn :)
Birde bugun eşimin doğum günü hiç bir şey yapasım yok:18::18::18::18::18:kahvaltı bile fazla yapmadım azıcık yedim onuda ilaç yutacağım die zorla yedim
yemin ediyorummm bugün bende mantı diye kalktımmmmmm :)))) gidip almayı bile düşündüm eşim gelince bende dicem aynı şeyi istemişiz bugünn hehee
kolay gelsin canımm..
eşinle bebişinle nice mutlu yıllara canım..
kolay gelsin canımm..
eşinle bebişinle nice mutlu yıllara canım..
HAMISLER benim goz rengim koyu,esimin goz rengi hafif yesilimsi,bazende koyu gorunur.
ama kaynim ve esimin babasinin goz rengi mas mavi.deniz mavisi.acaba benim bebisinde gozleri mavi olurmu?yani gende var her halde olmali ama olmasini cok isterdim.
esimin akrabalrinda mavigozler var ama benim akrabalrimda herkes koyu bitek mavi benim bebis olsun isterim.
tesadüf olmuş dışarıdan alsak guvenemioruz en iyisi evde yapalım dedik bakalım yapabilecek miyiz
çok teşekkur ederim canım...
HAMISLER benim goz rengim koyu,esimin goz rengi hafif yesilimsi,bazende koyu gorunur.
ama kaynim ve esimin babasinin goz rengi mas mavi.deniz mavisi.acaba benim bebisinde gozleri mavi olurmu?yani gende var her halde olmali ama olmasini cok isterdim.
esimin akrabalrinda mavigozler var ama benim akrabalrimda herkes koyu bitek mavi benim bebis olsun isterim.
bencede en güzeli evde yapmak bence becerirsiniz çok basit vaktim olsa bende yapardım evde bakalım vaktim olcakmı olmadı güvendiğim bi yufkacı var ordan alırımmm kolay gelsinn sanada bitanemmmm bencede evde yapmak en sağlıklısı daha nefis oluyo hem bol yumurtalıda :)) afiyet olsun şimdiden bitanemm
BENDE ACIZIK buyudu kenarlari koyulasti,uclar her zaman belliydi.bide sabahlari kalkinca cok sert oluyor ve aciyor sonra geciyor.Kızlar göğüsleri büyüyen var mı? hiçbir sütyenim olmuyor, göğüs halkalarım genişledi. bi de benim göğüs ucum dışarıda olmazdı hiç şimdi sürekli dışarı çıkıyor :)) Eşim "sen hep hamile mi kalsan acaba" falan dedi :))
insallah ya bilmeme artik dogdugunda bakariz.bazen hic geni goturmuyorlar yaramazlar.belli olmuyo canım yaa..babamın ailesi renkli gözlü.. annem siyah.. 4 çocuktan hiç biri renkli değil sadece benim ela..renkli dersen eğer :)) ama inş. senin bebenin masmavi olur ..
Kızlar göğüsleri büyüyen var mı? hiçbir sütyenim olmuyor, göğüs halkalarım genişledi. bi de benim göğüs ucum dışarıda olmazdı hiç şimdi sürekli dışarı çıkıyor :)) Eşim "sen hep hamile mi kalsan acaba" falan dedi :))
BENDE ACIZIK buyudu kenarlari koyulasti,uclar her zaman belliydi.bide sabahlari kalkinca cok sert oluyor ve aciyor sonra geciyor.
hizla buyume 16 haftadan sonra olucak.bende geceb defa oyle olmustu.:92:
BENDE ACIZIK buyudu kenarlari koyulasti,uclar her zaman belliydi.bide sabahlari kalkinca cok sert oluyor ve aciyor sonra geciyor.
hizla buyume 16 haftadan sonra olucak.bende geceb defa oyle olmustu.:92:
ay neyi hatirladim biliyormusun.gecen defa internette oyun oynuyordum.birden bebis karnimda haraket etti,ilk haraketinde kime baksan ona benzer demisler ya.iste bende hemen kosup esimin gozlerine baktim.Benim göz rengim açık kahve ama eşimin elanın en açık tonu güneşte yeşil oluyo falan. durmadan onun gözlerine bakıyorum bebiş de öyle olsun diye :)
canim ikinci hamislik.ilk hamislikte 5.ayimda bebegi kayb ettim spina bifida nedeniyle aldilar.sladi senin de ikinci bebenmi canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?