- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.981
günaydınlar herkese
moralim bozuk kızlar vucudumda aynı sivrisinek ısırığı gibi kızarıklar oluştubide kaşınıyorlar başta sinek ısırığı sandım ama değil yattığım odaya sinek kovucu ilaçlardan takıoruz ne yapcam bilmiorum böyle olanınız oldumu?:26::26::26:
TATLIM cok gecmis olsun.neyseki atlatmissin.insallah hic 1 seycik olmaz hadi kendine iyi bak.selam hanımlar siteyi maalesef ki takip edemiyorum.düşük tehlikem oluştu.kanamalar felan oldu.hastanede yattım ve şuanda evde yatmaktayım kalkmak yasakçok güzel sohbetleriniz olmuş maşallah. şimdilik hoşçakalın.bebişlerimize dikkat edin
ay süpermiş bende 26 yaşındayım bve 76 kiloyummm zayıflayamamda artık şiştim yanniDD
günaydınlar herkese
moralim bozuk kızlar vucudumda aynı sivrisinek ısırığı gibi kızarıklar oluştubide kaşınıyorlar başta sinek ısırığı sandım ama değil yattığım odaya sinek kovucu ilaçlardan takıoruz ne yapcam bilmiorum böyle olanınız oldumu?:26::26::26:
selam hanımlar siteyi maalesef ki takip edemiyorum.düşük tehlikem oluştu.kanamalar felan oldu.hastanede yattım ve şuanda evde yatmaktayım kalkmak yasakçok güzel sohbetleriniz olmuş maşallah. şimdilik hoşçakalın.bebişlerimize dikkat edin
çarşafları kontrol ediorum böcek felan varmı die etmeden yatmam anlamadım gittibende de oldubende anlam veremedimmm yaz böcükleri belkide
geçmiş olsun canım. bi dr. git göster istersen alerji olmuş olabilirsin.
kızlar sanırım en kalabalık anne topiği bizimki :))
kızlar sanırım en kalabalık anne topiği bizimki :))
geçmiş olsun canımm..inş. sağ salim alırsın kuzunu kucağına..
yarın inşallahh bende kalp atışlarını duyucamm bebeğiminnnnn :))) heyecan sardı beni :)) canlarım benim çıkmam lazımm temizlik yapmam lazımmm öptümm hepinizi güzel anne ler ve bebişleri Allaha emanet olunnn :)
Birde bugun eşimin doğum günü hiç bir şey yapasım yok:18::18::18::18::18:kahvaltı bile fazla yapmadım azıcık yedim onuda ilaç yutacağım die zorla yedim
EVET TATLIM kis dogumu en guzeli,hem kendimiz icin hemde bebis icin.yazin dogum yapinca herkes tatildeyken biz hastahanede oluyoruz,yenidogan ve aglayan bebek yazin cok zor.canlarımmmmm benimmmm şubat ayında doğurmak çok güzel bence bebeğimiz beş altı aya gelincede yaz gelicek ve bebeklerimizi yazda gezdiririz ele avucada gelir :)))
canim gecenlerde benimde ayagimda oyle bir seyler oldu pembe pembe sanki lekelnme gibiydi sivri sinek isirmisada benziyordu sonra kendi kendine gecip gitti.günaydınlar herkese
ISTE EN GUZEL TOPIK GERCEKTENDE cok kalabaligiz,cok anne cok hamis var.kızlar sanırım en kalabalık anne topiği bizimki :))
hayırlısı olsun kolay gelsin sana
EVET TATLIM kis dogumu en guzeli,hem kendimiz icin hemde bebis icin.yazin dogum yapinca herkes tatildeyken biz hastahanede oluyoruz,yenidogan ve aglayan bebek yazin cok zor.
ama kis dogumunda soguk kis gunlerini evde yenidgoan bebisimize bakmakla gecirmek cok hos,bide yaza gelene kadar cok seker hale gelicek ve parklar gezmeler falan.
canim gecenlerde benimde ayagimda oyle bir seyler oldu pembe pembe sanki lekelnme gibiydi sivri sinek isirmisada benziyordu sonra kendi kendine gecip gitti.
ISTE EN GUZEL TOPIK GERCEKTENDE cok kalabaligiz,cok anne cok hamis var.
diger hamis topiklerinin hepsinden kalabalik,subatta ne kadar bebis dogacak ya cok hos.
teşekkur ederim canım...çubuk kraker yiyorum pek keyfi yok midemineşinin doğum günü kutlu olsun tatlımmm nice seneler seninle ve tatlı bebeişlerinizle mutlu huzurlu sağlıklı sıhatli seneler sizin olsunn :) bu arada bendede aynı sorun iştah azalması var ama yiyene kadar yiyince de açılıyo iştahh
EVET TATLIM kis dogumu en guzeli,hem kendimiz icin hemde bebis icin.yazin dogum yapinca herkes tatildeyken biz hastahanede oluyoruz,yenidogan ve aglayan bebek yazin cok zor.
ama kis dogumunda soguk kis gunlerini evde yenidgoan bebisimize bakmakla gecirmek cok hos,bide yaza gelene kadar cok seker hale gelicek ve parklar gezmeler falan.
canim gecenlerde benimde ayagimda oyle bir seyler oldu pembe pembe sanki lekelnme gibiydi sivri sinek isirmisada benziyordu sonra kendi kendine gecip gitti.
diger hamis topiklerinin hepsinden kalabalik,subatta ne kadar bebis dogacak ya cok hos.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?