2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bende de oldu bende anlam veremedimmm yaz böcükleri belkide

geçmiş olsun canım. bi dr. git göster istersen alerji olmuş olabilirsin.

çok geçmiş olsun bitanem inşallahh sende bebeğinde sağlıkla atlatırsınız aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bende de oldu bende anlam veremedimmm yaz böcükleri belkide
çarşafları kontrol ediorum böcek felan varmı die etmeden yatmam anlamadım gitti
geçmiş olsun canım. bi dr. git göster istersen alerji olmuş olabilirsin.

saolasın eğer daha fazlalaşırsa gidicem..Hamileliği unuttum bu dertle uğraşıorum şimdi

Birde bugun eşimin doğum günü hiç bir şey yapasım yok:18::18::18::18::18:kahvaltı bile fazla yapmadım azıcık yedim onuda ilaç yutacağım die zorla yedim

yarın inşallahh bende kalp atışlarını duyucamm bebeğiminnnnn :))) heyecan sardı beni :)) canlarım benim çıkmam lazımm temizlik yapmam lazımmm öptümm hepinizi güzel anne ler ve bebişleri Allaha emanet olunnn :)

Birde bugun eşimin doğum günü hiç bir şey yapasım yok:18::18::18::18::18:kahvaltı bile fazla yapmadım azıcık yedim onuda ilaç yutacağım die zorla yedim

eşinin doğum günü kutlu olsun tatlımmm nice seneler seninle ve tatlı bebeişlerinizle mutlu huzurlu sağlıklı sıhatli seneler sizin olsunn :) bu arada bendede aynı sorun iştah azalması var ama yiyene kadar yiyince de açılıyo iştahh

canlarımmmmm benimmmm şubat ayında doğurmak çok güzel bence bebeğimiz beş altı aya gelincede yaz gelicek ve bebeklerimizi yazda gezdiririz ele avucada gelir :)))
EVET TATLIM kis dogumu en guzeli,hem kendimiz icin hemde bebis icin.yazin dogum yapinca herkes tatildeyken biz hastahanede oluyoruz,yenidogan ve aglayan bebek yazin cok zor.
ama kis dogumunda soguk kis gunlerini evde yenidgoan bebisimize bakmakla gecirmek cok hos,bide yaza gelene kadar cok seker hale gelicek ve parklar gezmeler falan.

canim gecenlerde benimde ayagimda oyle bir seyler oldu pembe pembe sanki lekelnme gibiydi sivri sinek isirmisada benziyordu sonra kendi kendine gecip gitti.

kızlar sanırım en kalabalık anne topiği bizimki :))
ISTE EN GUZEL TOPIK GERCEKTENDE cok kalabaligiz,cok anne cok hamis var.
diger hamis topiklerinin hepsinden kalabalik,subatta ne kadar bebis dogacak ya cok hos.

ayyyyyyyyyyyyyyyyy evet yaaaa aynen bitanemmmm Rabbimmm hepimize sağlıkla sıhatle bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinnnn aminnnnnnnnnnn

teşekkur ederim canım...çubuk kraker yiyorum pek keyfi yok midemin mantı canım istedi eşim yapalım dio

hımmm anladım canım inş. geçer uğraştırmaz beni

ve benimde ayak topuğumda oldu aynısı ve şimdi benimde geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…