2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

tatlm sen bu haftalarda bebeginin haraket ettigini nasıl hissettin ben öyle bişi hissetmedim henüz ayrıca 4.ay ve sonrasında hissediyoruz diye biliyorum

tatlm sen bu haftalarda bebeginin haraket ettigini nasıl hissettin ben öyle bişi hissetmedim henüz ayrıca 4.ay ve sonrasında hissediyoruz diye biliyorum

canım SLADI nin bu ikinci hamileliği, hareketlerini hissettiği zamandan bahsederken ilkinden bahsediyor.

papapa aynı durumdayım canım benm hep dışardaydı adet zamanlarımda inanılmaz şişerdi ama bölesini görmedim. bırak sütyeni gece yana yattığımda nasıl acı anlatamam. sütyenle yatsam diyorum o da rahat olmuo bi kayıyo göğsum daha beter oluo uyuyrken. ama ben sevdim şahsen bu halimi küçük göğüslü biri olarak hep büyük ama maalesef acılı gezmek ......

arkaaşlar benm bir sorum daha olucak malum anneler teyzeler alttan muayene yaptırma artık diyo ama gel de doktora işini öğret o da olmuyor. söledinmi de anneye teyzeye sallıyor. 5. haftadayım haftaya kalp için gidicem kısmetse alttan mı muayene ediyolar kalp atışı için karından mı yazarsanız sevinirimmm:)

slm güzel annişler
ya benim de göğüsler zaten yerindeydi şimdi
maşallah sütyenin içine girmek istemiyo
9 ayın sonunda ne olur bilmiyorum artık :)
SLADI
cnm göz rengi eğer iki tarafta da renkli göz
geni bulunuyorsa çocukta renkli göz olabilir
benim kayın babamın gözü masmavi, ayrıca kendi
annannemle dayımın da gözleri deniz mavisi
benim ve kocişimin gözleri açık kahverengi
inşallah bebişimizin gözleri renkli olur biz de o gen var gibi duruyo :)

canm ben 5 hafta 5gunlukken alttan muayene etmek ıstedı zararı olurmu dedım yok dedı baktı kalp atslarını grdu cok sukur bısı olmadıı karından gozukmezse mecbren alttan bakıolar ama ıcın rahat etmezse bıraz daha bekle karndan baktrrsn

5.haftada kalp atışı duyulmayabilir
duymazsan stres yaparsın
bana kalırsa 6.hafta git kalp atışıiçin
ama sen bilirsintabi canım
benım kalp için 6.haftada randevum vardı
ben 7.haftada gittim
tai karından muayee için diyorum
benım doktorum alttan bakma taraftarı değil de

Son düzenleme:

cnm benim 6. haftanın içindeyken daha kese görünmemişti
ben istedim lütfen alttan muayene yapın görmek istiyorum
die doktor o zaman alttan baktı keseyi gördük rahatladım
ben araştırdım hiç bir zararı yok tatlım.

canım ben 6 haftalıkken gittim bomboş bir kese gördüm. 1 hafta deli gibi düşünerek geçti. 7. haftamda anca gördüm. gördüğümde 9 mm idi bebeğim ama bak 6. haftada görünmemişti. o açıdan bence 7. haftaya doğru git. alttan bakmanın da zararı olacağını sanmıyorum. zaten ilerleyen zmaanlarda karından bakacak mecbur...
o değil de benim midem offffff offfffffff bu nasıl bir şeymiş yaaaaaaaaaaa.... allahımmmmm yardım ettttttt......

valla kızlar ben 5+6 haftamdayken doktora gittim ve alttan baktı hem kese göründü hemde kalp atışlarını gördüm ben

benm geç döllenme olduğu için zaten erkenden 3 haftalıkken öğrennmiş olduk. doktor 13 temmuza kalp için gün verdi muhtemelen 6da olucak. ben yine alttan muayene diye hazırlıklı gidicem ama bakalım.13 temmuzu bile 2hafta oldu zor bekliyorum 1 hafta daha bekleyemem heralde görünmezse die tahminim var çnkü 6+ 5de kalp duyuluyomuş yine de gdip şansımı deneyeym diyorum duramam:S:S:S heyecan dorukta:)

Bugün 6+5 olan minigimizin kalp atışlarını duyma umudu ile dra gittik ancak bomboş bir kese gördük 7+2 boyutunda ama icinde birşey göremedik offff biliyorum ki ultrasondan olabilir zaten karından bakılinca daha zor gözüküyor falan ama iste üzülmedim desem yalan koskocaman 1 hafta sabırla beklemek zorundayız

merhaba
beni de ilk sayfadaki tbloya eklerseniz sevinirim
37 yaşındayım
izmir de yaşıyorum
Efe m abi olacak
sat 25 mayıs
tahmini doğum 2 mart ama sezeryan olacağı için şubat olur sanırım
dün doktora idrar yolları rahatssızlığım için gittigimde keseyi gördüm dr 4 haftalık dedi
münirenin cinsiyet tahminini bekliyorum

cnm merak etme ben 7 haftalıken bebek göründü ama kalp atışı görünmedi
doktorum boyu normal kalp atışı görünmesi lazımdı
%50 düşük olabilme ihtimali var dedi ve 4 gün sonraya tekrar çağırdı
ben o 4 günü nasıl geçirdim bilmiyorum
4 gün sonra gittiğimde bebişimin kalbi küt küt küt
heyecanla atıyodu
merak etme içini rahat tut, bi kaç günde bile
acaip hızla büyüyolar
bazen ultrasonlardan dolayı görünmeyebilir
o yüzden kendini üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…