- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.041
ay neyi hatirladim biliyormusun.gecen defa internette oyun oynuyordum.birden bebis karnimda haraket etti,ilk haraketinde kime baksan ona benzer demisler ya.iste bende hemen kosup esimin gozlerine baktim.
inanilmaz bir seydi iste ogun hamis oldugumu anladim.boyle kelebek gibi birsey ucdu oynadi karnimda.
bide oyle seyler batil inanc zaten DOLLENME OLDUGU GUN BEBEGIN saci goz rengi kime benzeyecegi,hatta cnsiyeti bile belli olur.
canim ikinci hamislik.ilk hamislikte 5.ayimda bebegi kayb ettim spina bifida nedeniyle aldilar.
5 ay sonra tekrar hamile kaldim.tabi bu 5 ayda yuksek doz folik asit vitaminler kullandim.
doktorum dedi milyonda bir rastlanan bisey ikinci kez olmaz dedi artik 16-20 haftalarda belli olucak.
ama bbirazcik icim rahat cunki,gecen hamislikte 4-5 haftalarda atesim 39-40 oluyordu,tamda omurganin birlestigi donemlerde,ama simdi ates falan olmadi.
tatlm sen bu haftalarda bebeginin haraket ettigini nasıl hissettin ben öyle bişi hissetmedim henüz ayrıca 4.ay ve sonrasında hissediyoruz diye biliyorum
Kızlar göğüsleri büyüyen var mı? hiçbir sütyenim olmuyor, göğüs halkalarım genişledi. bi de benim göğüs ucum dışarıda olmazdı hiç şimdi sürekli dışarı çıkıyor :)) Eşim "sen hep hamile mi kalsan acaba" falan dedi :))
arkaaşlar benm bir sorum daha olucak malum anneler teyzeler alttan muayene yaptırma artık diyo ama gel de doktora işini öğret o da olmuyor. söledinmi de anneye teyzeye sallıyor. 5. haftadayım haftaya kalp için gidicem kısmetse alttan mı muayene ediyolar kalp atışı için karından mı yazarsanız sevinirimmm:)
arkaaşlar benm bir sorum daha olucak malum anneler teyzeler alttan muayene yaptırma artık diyo ama gel de doktora işini öğret o da olmuyor. söledinmi de anneye teyzeye sallıyor. 5. haftadayım haftaya kalp için gidicem kısmetse alttan mı muayene ediyolar kalp atışı için karından mı yazarsanız sevinirimmm:)
canım ben 6 haftalıkken gittim bomboş bir kese gördüm. 1 hafta deli gibi düşünerek geçti. 7. haftamda anca gördüm. gördüğümde 9 mm idi bebeğim ama bak 6. haftada görünmemişti. o açıdan bence 7. haftaya doğru git. alttan bakmanın da zararı olacağını sanmıyorum. zaten ilerleyen zmaanlarda karından bakacak mecbur...arkaaşlar benm bir sorum daha olucak malum anneler teyzeler alttan muayene yaptırma artık diyo ama gel de doktora işini öğret o da olmuyor. söledinmi de anneye teyzeye sallıyor. 5. haftadayım haftaya kalp için gidicem kısmetse alttan mı muayene ediyolar kalp atışı için karından mı yazarsanız sevinirimmm:)
ayy evettt bendede olduu hıc olmazdı nedenkı acabaaa
valla kızlar ben 5+6 haftamdayken doktora gittim ve alttan baktı hem kese göründü hemde kalp atışlarını gördüm ben
bende 5+4 ken vajinal ultrasonla kalp atışlarını duymuştum
Kızlar biz 5. haftada keseyi görmüştük, 6+3'te de kalp atışlarını duyduk.
16'sında yeniden gideceğiz doktora; detaylı ultrason için tarih kararlaştıracakmışız.
Çok heyecanlıyımmmmm :)
Bugün 6+5 olan minigimizin kalp atışlarını duyma umudu ile dra gittik ancak bomboş bir kese gördük 7+2 boyutunda ama icinde birşey göremedik offff biliyorum ki ultrasondan olabilir zaten karından bakılinca daha zor gözüküyor falan ama iste üzülmedim desem yalan koskocaman 1 hafta sabırla beklemek zorundayız
canım detaylı ultrason dediğin 4 boyutlu ultrasonmu?
detaylı denen şu 2li teste giricez o mu acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?