2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
detaylı denen şu 2li teste giricez o mu acaba:26:

Ben de çok net bilmiyorum ama önce 2li test var(sanırım ense testi de deniyor), sonrasında da detaylı USG var diye kalmış aklımda.
Doktora gidince heyecandan mıdır nedir, bir sürü sorumu unutuyorum! Adam açıklıyor aklına gelenleri, sonra paketlenip çıkıyoruz kocişle birlikte şapşal gibi :)

hımmm anladım canım...ben gitmeden önce soracaklarımı yazıyorum gidince eline alıyor kağıdı doktorumyine doldurmuşsun diyoraklıma gelenleri not aldığım için bayağı kabarık oluyor listem

birde ayın 20 sinde 2li teste giricem inş.hayırlısıyla çıkarıztam da ramazanın ilk günü

Son düzenleme:

cnm benim doğumum senden önce ama doktorum 23 temmuzda gel
dedi seninki çok erken değil mi?

cnm benim doğumum senden önce ama doktorum 23 temmuzda gel
dedi seninki çok erken değil mi?

canım 2li test 11-14 haftalar arasıymış. zaten 16'sında normal muayeneme gidicem, o muayenede 2li test için güne karar vericez dedi. daha net değil yani.

ben iyi ifade edemedim sanırım kendimi, karışıklık oldu.

şimdi oldu cnm :)
evet benim 23 temmuzda
11+3 oluyorum o zaman 2 li test
ense kalınlığı için gitcez inşallah
güzel sonuçlar alırız hepimiz.

evet cnm doğru soyluyorsun bbende bılıyorum doğru olmadığını bazen anlık duygularım oluyor ıste merak naparsın:)

tatlm sen bu haftalarda bebeginin haraket ettigini nasıl hissettin ben öyle bişi hissetmedim henüz ayrıca 4.ay ve sonrasında hissediyoruz diye biliyorum
TATLIM HANGI HAFTALARDA HISS ETMISIM?
QALIBA dikkatla okumadim,gecen hamislikten soz ediyorum 21.haftamda hiss ettim.her halde bu haftalarda haraket hiss etmek mumkun diyil.

arkadaslar ıkı uc gundur kalcamdan sureklı kramplar gırıyor zor yuruyorum sol ayağima vuruyor surekli çok fazla ayakta kalmama rağmen bugun dısarıya cıktım ve bıraz yürüdükten sonra yıne basladı topukluda gıymedım nedenoluyor anlamadım eve zor attım kendımı.

canim bosver hamislikte boyle seyler olmasi normal.nede olsa karinda buyuyen ve damarlari bagirsaklari sikan bir bebis var.hele sen 15-16 haftalara gel.yataktan aniden kalkinca oyle bir kramp giriyorki,insan bagirmak istiyor.sanki,damar falan cekiliyormus gibi.

canim yuzde 70 olur

benim ve esimin gozleri yesil ama kizimin mavi
cunki esimin babasi mavi:)

seninde muhtemelen mavi olur

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

canim ben kalp atisinida aldim cok sukur

cinsiyet tahminine erkek yazmissiniz bakalim hayirlisi:)) erkek olursa adi Hasan :)

canim ben ilk hamilligimde de bunda da hep alttan muayene oldum ilk aylar
korkma herhangi bir sakincasi yok
alttan daha ayrintili gorebiliyor ilk zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…