- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.081
Bugün 6+5 olan minigimizin kalp atışlarını duyma umudu ile dra gittik ancak bomboş bir kese gördük 7+2 boyutunda ama icinde birşey göremedik offff biliyorum ki ultrasondan olabilir zaten karından bakılinca daha zor gözüküyor falan ama iste üzülmedim desem yalan koskocaman 1 hafta sabırla beklemek zorundayız
bir sabahtır yarım yeşil elma biraz kraker 2 salatalık 7-8 tane üzüm 1 bardak limonata yiyip içebildim yetr mi acaba ?
ben sütü bırak mesela su bile içemiyorum
bebiş bizden yiyor diye rahatım
doğanın bi dengesi vardır sonuçta bu bulantıyla kimse yiyemez ki..
aşağıdan benim de bakıldı ilk kese görülmesi için
bişi olmuyor merak etmeyin
kızlar yoğurt çorbası yedim bir kase, yayla çorbası yani
az yağlı yaptırıp denesin midesi bulananlar
günaydınlar herkese
benim kızarıklıklar devam ediyor sabah akşam duş alıorum inş. geçer en kısa zamanda
bu sabah kahvaltımı güzel yaptım ama sonrasında midem kazınır gibi bir tuhaf oluyor bulantı hafif başlıyor
Gün geçtikce sanki hamile değilmişim gibi geliyor ilk günki şoku atlatmış olduğumuzdan sanırımyani bu duruma alışmaya başlıyor insan sıradan geliyor bazen ben hamilemiyim die düşünüyorum
Herkese merhabalar;Bu sayfayı yeni keşfettim doktor ultrasonda görülen bir kanama nedeniyle bebişimle beni ev hapsine mahkum edince aynı haftalarda olan anneler var mı diye girdim ve bu sayfaya ulaştım; paylaşımlarınıza bayıldım kızlar bende artık bu sayfadayım Sat:30 nisan 10. haftadayız.Mide bulantım yok ama şu kanama da bi geçse.24 Temmuz'a kadar evden dışarı çıkmak herhangi bir evişi yapmak ve hatta 5 dakikadan fazla ayakta durmak yasak.Katlanıcam bebişim için yeter ki sağlıklı sıhhatli gelsin kucağımıza.Bu arada benim de ilk bebeğim...Bütün bebişleri öptüm
Arkadaslar sizler neler kullaniyorsunuz
ben
Elevit
Folibol
coraspin
magnesium
Progestan 200
balik yagi
kullaniyorum , ilk hamileligimde de aynilarini vermisti doktorum .
söyliyim bnde bilgileri tahmini doğum 18-02-2012 şuan 8 haftanın içindeyiz kalp atışlarını gördük 3 kayıptan sonra 4. gebelik cinsiyet tahmini kız corumda yaşıyoruz yaş 21
benide lisyete ekleyebilirsiniz artık
sat 20 mayıs
kayseriden
yaş 27 kilo 59
kese görüldü
sanırım 7.haftaya girdim
ilk bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?