- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.201
seSLADI selam,
Ben de aslında yazmıştım bilgilerimi liste için ama sanırım gevezeliğimizden kaynadı gitti arada. Beni de listeye ekleyebilir misin?
SAT 17 Mayıs
İstanbul
İlk Bebiş
Yaş 31
Kilom 67
Minure Kız diyor, benim de içime öyle doğuyor ama hayırlısı
se
lam canim tabiki alirim birazdan guncelleme yapicam.ozaman listeye eklerim seni.
canım çok çok sağol, eline sağlık.
Bu arada biz keseyi de gördük, kalp atışını da duyduk geçen hafta. unutmuşum yazmayı.
Sevgiler
Günaydın arkadaşlar, güzel , sağlıklı bir hafta diliyorum bebeklerimize ve bize. Ben 7+1 oldum bu haftaAllah tamamına erdirir inşallah. kayıp bebeklerimiz olmuş hafta sonu, çok üzüldüm geçmiş olsun diyorum. arkadaşlarımız en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırlar inşallah dualarimiz sizinle.
Ben de 3 gündür bulantı başladı arkadaşlar çok ayakta durduğumda kasıklarımda ağrım oluyor. ve ara ara kasıklarıma kramplar giriyor. sizde de böyle şeyler oluyor mu? doktorlarınıza sordunuz mu ?
Günaydın arkadaşlar, güzel , sağlıklı bir hafta diliyorum bebeklerimize ve bize. Ben 7+1 oldum bu haftaAllah tamamına erdirir inşallah. kayıp bebeklerimiz olmuş hafta sonu, çok üzüldüm geçmiş olsun diyorum. arkadaşlarımız en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırlar inşallah dualarimiz sizinle.
Ben de 3 gündür bulantı başladı arkadaşlar çok ayakta durduğumda kasıklarımda ağrım oluyor. ve ara ara kasıklarıma kramplar giriyor. sizde de böyle şeyler oluyor mu? doktorlarınıza sordunuz mu ?
tatlim hamislikte olur boyle seyler hepsi normaldir.herkeste oluyor.merak etme bosver.Günaydın arkadaşlar, güzel , sağlıklı bir hafta diliyorum bebeklerimize ve bize. Ben 7+1 oldum bu haftaAllah tamamına erdirir inşallah. kayıp bebeklerimiz olmuş hafta sonu, çok üzüldüm geçmiş olsun diyorum. arkadaşlarımız en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırlar inşallah dualarimiz sizinle.
gunaydin canim,bak simdi hhepiniz ammada korkaksiniz ya.birinde kanama falan olmamis gitmis ultrasona icerde kanama varmis,bu sizdede olucagi anlamani gelmez,birinde birsey olunca hepiniz korkuyorsunuz.günaydın arkadaşlar...
eskileri okudum da, bebeğini kaybeden arkadaşlara allahım sabır versinbir de görünür kanaması olmayan ama ultrasonda kanaması görünenler olmuş. öyle olabiliyor mu yaaaaa ben de kanamam yok iyiki çok korkardım diye seviniyordum ama sanırım içerde de olup dışarı çıkmayabiliyor, öyle mi???
TATLIM listeyi ben guncelliyorum,bilgilerini aldim guncelleme zamni eklerim.aramiza hosgeldin.clemmmciğim benide eklermisin listeye 25 nisan sat edirne yaş 31 2 şubat tahmini doğum tarihi ilk bebiş şimdiden teşekkürler allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?