- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.241
Bugün 6+5 olan minigimizin kalp atışlarını duyma umudu ile dra gittik ancak bomboş bir kese gördük 7+2 boyutunda ama icinde birşey göremedik offff biliyorum ki ultrasondan olabilir zaten karından bakılinca daha zor gözüküyor falan ama iste üzülmedim desem yalan koskocaman 1 hafta sabırla beklemek zorundayız
kiz senle benim haftamiz hatta gunumuz bile ayni,bakalim ayni gundemi gelicek findiklar,ama benimki,kismetse sezeryan olucak.bakalim.
tatlim kilo farkini doktor soylemisti,bebegin kilosuyla diyil annenin kilsuyla alakali,ama sende kiloluyken erken hiss ettiysen ne mutlu.ilk nasil oldugunu yazarmisin?heyecanlimiydi?
kızımda ben hep uyurdum eşim bile diyo bunda uyumuyosun hiç diye:)
denize girmekte bir sakınca yok deniz temizse tabi..biz egeli olduğumuz için deniz bakımından şanslıyız çok..
hani içeri su falan kaçmıyormuş geçen burda da konuşulmuştu ya:)
sadece kendimi çok yormadım bir de çıktığım gibi üstümü değiştirdim ıslak durmadım
güneşlenmedim tabi ki su kaybetmemek için
ama için nasıl rahat edecekse öyle davran sen canım
girip de huzursuz olacaksan girme hiç..ben kızımda da girmiştim denize..3 aylık falandım onda gerçi..
kızlar benim direk rahmimin içi ağrıyor bu normal mi
ay kiz ALLAH guldursun seni cok guldum ya.tatlim o zaman yalnislikla 9 yazmisim.senin hamilelik 12 ay olucakokis tarih belli olunca soylersin.
tatlim denizden falan mikrop kapamazsin.oncelikle vajinaya su girmez,ikincisi girse bile hamilelikte rahim agzi tikaci olusur ve bu tikac 9 ay boyunca bebisi dis etkenlerden mikroplardan korur.dusuk tehliseki veya baska sorun yoksa tabiki,deniz yuzmek hepsi iyi gelir.
normal.bendede sabah agriyordu gecti,boyle seyler hamislikte olur,hele 3 aydan sonra rahim hizla buyudukce dahada agrilar olucak.sonra gecicek.ama oyle kotu agri diyil,arada kramplar olucak.
kızlar sizdede bel agrısı kasık agrısı oluyormu ben biraz ayakta kalsam hemen agrılarım oluyo şimdiden böyle olursa ilerde karnım büyüdügünde neyaparım
merhaba sevgili anneler, Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. ben de yeni katılıyorum aranıza. beni de eklerseniz sevinirim. sat 14 mayıs beklenen doğum tarihi 18 şubat 32 yaşındayım. ben debebeğimin kalp atışlarını çok şükür duydum.
merhaba sevgili anneler, Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. ben de yeni katılıyorum aranıza. beni de eklerseniz sevinirim. sat 14 mayıs beklenen doğum tarihi 18 şubat 32 yaşındayım. ben debebeğimin kalp atışlarını çok şükür duydum.
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ya kızlar ikili test kaç haftalık olunca yaptırılıyor ve nasıl yapılıyor bileniniz var mı ve yaptıranınız kendinize ve bebişlere iyi bakın
ikili test 12 13.haftalarda yapılıyor..ultrasonla bakılacak die biliorum birde kan alınıyormuş..
teşekkürler canım bende bu haftalar arasında diye duydum ama sanki erken gibi geldi bana gerçi bebişler hızla büyüyor o zamana dahada büyüyecek ama hayırlısı bakalım ay az kaldı bakalım 250 tl yapılıyormuş diye duydum ama araştıracam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?