- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.481
canım ben aldım milupanın rezene çayını ama arkasında doğru düzgün bişey yazmıyor sen nasıl hazırlayıp veriyorsun?
canım çok teşekkür ederim bende denicem benimde kızımın gaz çıkarması mucize ne yaparsak yapalım bende mamasını değiştirsen mi diyordum aptamil veriyorum arada dr.a ne veriyim aptamil olur mu dedim oluuuur ver dio bişey söylediği yok adam gibi delirtti beni neyse canım gerçekten sağol inş benim tatlı kızımdada işe yarar bütün gece sabah hiç durmuyor öğlen annem geliyor bakmaya kızım uyuyor bütün gün annemde bişeyi yok ne güzel uyuyor dio geceki halini görmediği için
kızlar delirmek üzereyim evde yanlızım kan ter içinde kaldım kızım 3 gundur kaka yapmada sorunu var 2 gecemiz 10 dakika susup 5 dakika çığlık atarak ıkınıp kızararak gecti bebek hemşiresi z.yag verin dedi verdik dün yaptı dünden beri yine yapamadı ıkınıyor çığlık atıyor kendini kasıyor göbeği şişti mamadan mı anne sütünden mi anlamadım yapamıyor diye beslenmesinide azalttım napıcam bilmiyorum şu an fön makinası acık öyle susturdum kapatınca 10 dakika sonra yine baslıyor dogum yaptıgım hast.cocuk dr hiç sevmedim kadının dünya umrunda değil agzından laf alamadım tarttı bebegi verdi kontrol bak yeni dr buldum 1.ayı için yalvar yakar randevu aldım suan gıdıcek bi doktorumuzda yok napıcam bennnn yardım lutfenkızım 18 gunluk buarada
ne demek canım inş işe yarar inş faydam olur zorluğunu bildiğim için çok iyi anlıyorum benim kimsem yok doğumdada eşimle bendim sonraındada 5 günlük eltim geldi oda ev işiyle uğraştı bebeğim yine banaydı o yüzden çok zorluk çekiyorum bebeğimin gaz problemi olmasa sessiz sakin kendi başınaağlamayan bir beek ama gazı olunca yıkıyo evi yazık içim gidiyo o kadar muhtaçlarki hiç birşeylerini anlatamıyolar anlayabilyosak ne ala işte yerim snein minik kızını rabbim inş derdine derman olur gazı kalkar ortadan ben çok dua ettim snein içinde edicem Allah yardımcımız olsun uykusuzluk kötü ama en azından kuzumun birşeyi olmadıını bilsem sadece uyumuyo ama keyifli desem yine razııyım ama onu kızaırken ıkınıken görmk bitiriyo beni işe yarasa bana yaz olurmu özelden ben giriyorum sürekli bakarım inş hayırlısıyla geçirri şifa olur çay :26::26:
Canim ayni sorun bende vardi dr bitkisel ilac al dedi biogaia gunde 1 kez 5 damla kasikla veriyorum dr. Bu rahatsizligin adi kolik dedi aglamasi durmzsa ver .ben fon makinesini aciuorum durmadigi noktada veriyorum
yazdıkların çok güzel canm ama bebeğimin hayatı riske girince öyle düşünemiyorsun 1 hafta bebeğimden ayrı kaldım küveze aldılar dr da solunum problemi oldugunu söyledi kustugunda kahverengi leke geldi ağzından günü geçtiği için olabilir dedi dr onu duyunca drma kızmaya başladım böyle düşününce kızımın acı çekmesini felan midesini yıkadılar doğdugu gün yanımda olamadı onu öyle küvezde agzında burnunda kollunda serumlarla görünce nasıl içim acıdı anlatamam onun için sıkıntı olarak görmem normal allah kimseye yaşatmasın onu öyle görünce anne ne demek daha iyi anladım içim yandı resmen ama geride kaldı allah bidaha yaşatmasın..
canım yaaaaa o kadar cok merak ettım kı senı telefon numaranı ıstemedıgıme pısman oldumseda da oyle, hergun senı sordu bana .....
allaha sukur oglun dogmus dr lara ınat ve anladıgım kadarı ıle durumu soyledıklerı kadar negatıf degıl ınanıyorumkı efe oglan herkese ınat yasamaya devam edıcek sımsıkı sarılacak annesıne senın dokunmana ızın verseler keskesenın sıcaklıgını hıssetse emınımkı ıyılesecektır[/QUO
ahmet efe bebeğe hayırlısıyla sağlığına kavuşmayı nasib etsin rabbim inşallah.Bende temmuz annesi olucam Allah kısmet ederse.sizleri bebekleri doğmuşmu bir bakıp tecrübe edineyim dedim ama bu bebeğe üzüldüm çok.Yaşama sıkı sıkı bağlanışınada hayran kaldım ama.Maşallah 41 kere Ahmt efeye.Bileniniz var mı arkadaşlar bu tür problemlerin sebebi nelerdir.Bende 5 aylık hamileyim neler yaparsak korunuruz bu tür rahatsızlıklardan?Mesela bu arkadaş saç boyamışmıdır gebe iken etkilemişmidir bebeği bu durum*??
sağol canım rezenede iyi gelmezse onuda denerim benim kızımda fön makinasında biraz sakinleşiyor başucumuzda fön makinasıyla yaşıyoruz valla ben adam gibi bi doktor bulup götürmeyi becerebilsem iyi olucak ama çocuk doktoru gerçekten iyisini bulmak zormuş tekrardan sağol :)
Doğum yapmadan önce doktoruma sorduğum sorulardan bir de iyi bir doktor konusuydu, benim doktorum da iki çocuk annesi bir kadın. Bize iyi bir çocuk doktoru önerin dediğimde fatih medical parktaki fatih beyin çok iyi bir çocuk hekimi olduğunu, kendi iki çocuğunu da hep ona götürdüğünü söyledi, yalnız iyi bir hekim olduğu için hep çok fazla hastası oluyormuş, yani beklemelere hazırlıklı olmak lazım. Öneri olarak aklınızda bir isim olarak dursun kızlar.
Ayrıca gaziosmanpaşa hastanesinde de sanırım mehmet ilter' di adı, iyi bir çocuk doktoru varmış. Çalıştığım hastaneden emekli olan ümit kuru da iyi bir çocuk hekimi diye biliyorum, şu an araf cerrahi merkezinde çalışıyor gözüküyor ama net bilgim yok, belki telefonla öğrenilebilir.
Merhaba kızlar . Kızım bugün 14 günlük oldu. Doğduğunda 2700 idi. 7. Gün gittiğimizde 2600 e düşmüştü. Bugün 2800 olmuş. 7 günde 200 gr alması bana az geldi ama dr normal bundan sonra alacak dedi.
merhaba şubat analar :) hepimiz kavştuk hamdolsun yavrularımıza. Annelik tarif edilmez bi duygu, bu kadar zor bişey nasıl bu kadar tatlı da olabiliyor aklım almıyor. 28 sene keyfince uyuyan beni oğlum muma çevirdi. hiç öyle uyuyan, uyuyup emzirilen bi çocuk olmadı, gece gunduz ağladı bağırdı etrafı seyrettı. 5 saat boyunca uyumadan bağırdığı günler oldu. alışıyorz şu aralar birbirimize 30 gunluk olduk tam.
Benim bi sorum olcaktı size, anne sütü+ 1 kere mama veriyodm oğluma pazartesi kontrole gıttık 750 gr almış, 3400 hastaneden çıkışımızdı 4150 olmuş. doktor mama da ver aç kalmış dedi ama 600-1000 kg arası normal dıye bılıyorum. mamayla şişirmek istemiyorm oğlumu napsam karar veremedim açıkçası. sizin kuzular ne kadar aldı acaba ilk ayda. fikir verirseniz sevinrim
Doğduktan sonra depo olarak gelen ağırlığının %15 i gidiyor,7 günde 200 gr yani güne böldüğünde 28gr ediyor buda gayet normal.Altını açtığında bezi çiş ve kaka ile doluyorsa hiç dert etme.
p olur.
canım allah seninde yardımcın olsun sağol yanlız olmak zor gerçekten bende verdim bikere pırt etti sızıp kaldı şimdi :) bugün iyice kızardı morardı gibi oldu korktumdr goturucem yarın olmazsa iyi diye bulduğum doktorda randevum haftaya cuma ama o kadar dayanamıcam sanırım biyer bulup götürücem kızım bugün kusmayada başladı 2 kere hiç böyle şeyler yapmadığı için korkuyorum kızım ıkınıp taş gibi olunca bende mafoluyorum insan napıcağınıda bilemiyor inş.bu rezene iyi gelir kurtuluruz
Doğum yapmadan önce doktoruma sorduğum sorulardan bir de iyi bir doktor konusuydu, benim doktorum da iki çocuk annesi bir kadın. Bize iyi bir çocuk doktoru önerin dediğimde fatih medical parktaki fatih beyin çok iyi bir çocuk hekimi olduğunu, kendi iki çocuğunu da hep ona götürdüğünü söyledi, yalnız iyi bir hekim olduğu için hep çok fazla hastası oluyormuş, yani beklemelere hazırlıklı olmak lazım. Öneri olarak aklınızda bir isim olarak dursun kızlar.
Ayrıca gaziosmanpaşa hastanesinde de sanırım mehmet ilter' di adı, iyi bir çocuk doktoru varmış. Çalıştığım hastaneden emekli olan ümit kuru da iyi bir çocuk hekimi diye biliyorum, şu an araf cerrahi merkezinde çalışıyor gözüküyor ama net bilgim yok, belki telefonla öğrenilebilir.
Amin canım sağolsın yaa kusmak falan neden olurki anlmadım sen götür en iyisi en aızndan içimiz rahat eder bilirizki birşyi yok yada bu vr inş hiç bir sorun çımaz atlatır sıkıntılı dönmeini bana haber ver sonucu olurmu Allaha emanet miniğin canım :26:
merhaba şubat analar :) hepimiz kavştuk hamdolsun yavrularımıza. Annelik tarif edilmez bi duygu, bu kadar zor bişey nasıl bu kadar tatlı da olabiliyor aklım almıyor. 28 sene keyfince uyuyan beni oğlum muma çevirdi. hiç öyle uyuyan, uyuyup emzirilen bi çocuk olmadı, gece gunduz ağladı bağırdı etrafı seyrettı. 5 saat boyunca uyumadan bağırdığı günler oldu. alışıyorz şu aralar birbirimize 30 gunluk olduk tam.
Benim bi sorum olcaktı size, anne sütü+ 1 kere mama veriyodm oğluma pazartesi kontrole gıttık 750 gr almış, 3400 hastaneden çıkışımızdı 4150 olmuş. doktor mama da ver aç kalmış dedi ama 600-1000 kg arası normal dıye bılıyorum. mamayla şişirmek istemiyorm oğlumu napsam karar veremedim açıkçası. sizin kuzular ne kadar aldı acaba ilk ayda. fikir verirseniz sevinrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?