2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Bugün 6+5 olan minigimizin kalp atışlarını duyma umudu ile dra gittik ancak bomboş bir kese gördük 7+2 boyutunda ama icinde birşey göremedik offff biliyorum ki ultrasondan olabilir zaten karından bakılinca daha zor gözüküyor falan ama iste üzülmedim desem yalan koskocaman 1 hafta sabırla beklemek zorundayız

tatlm bende 6+ iken gittm kalp atısı duyulmadı alttan muayenedede duyulmadı doktor kanaman olacak düsük yaparsın dedi cok korktum sonra aynı gün baska doktora giittim ordaki doktor ultrason aletini karnıma dayar dayamaz duydu kalp atısını bende duydum cok sükürr allaha.demem o ki 1 hafta bekleyecegine baska doktora görünsen iyi olur

sladi ben kızımda 17 haftalıkken duymuştum ilk tekme..
ama belli belirsiz emin olamamıştım hiç..
çok güzel bir duygu gerçekten inşallah yaşarız hepimiz teker teker..
ama 17 hafta çok erkendi genelde dediğin gibi 19-20lerde duyuluyo ilk hamişliklerde..
sonra da onun stresi oluyo pinpirikli annelerde
dün çok hareketliydi bugün neden az hareket ediyor falan fıstık :)))

kiz senle benim haftamiz hatta gunumuz bile ayni,bakalim ayni gundemi gelicek findiklar,ama benimki,kismetse sezeryan olucak.bakalim.

evet evet aynı gün insallah aynı günde dogarlar çifte mutluluk olur bizlere allah kucagımıza alacagmz günleri göstersin insallah:nazar::nazar::nazar:.buarada görümcemler 2 cocuguyla gittiler 4 gündür bizdelerdi ev mahvoldu heryer çiş kaka kokuyo bende surat yaptım galiba bozuldular 2 gün önceden gittiler ama dayanamadım o işkenceye.zaten az olan iştahım iyice kapandı sofrada geğirip duruyolar agızlarını aca aca yemek yiyorlar.sıkıntımdan yüzümde sivilceler ve uçuk cıktı mahvoldum yaa psikolojim bozuldu

tatlim kilo farkini doktor soylemisti,bebegin kilosuyla diyil annenin kilsuyla alakali,ama sende kiloluyken erken hiss ettiysen ne mutlu.ilk nasil oldugunu yazarmisin?heyecanlimiydi?:emir_bebek:

Senin anlattığın gibiydi ama tabi 5aylık gibi net hissedemiyorsun azda olsa içinde kıpırdıyor. Tekme gibi değil sanki dönüyor gibi hissetmiştim zaten. Çok güzel bir duygu yaa. Hele 9aylıkken karnını resmen yamultuyor karşı koltukda oturan biri oynadığnı hareket ettiğini görebiliyor. Inşallah o günleri görürüz hep beraber

kızlar sizdede bel agrısı kasık agrısı oluyormu ben biraz ayakta kalsam hemen agrılarım oluyo şimdiden böyle olursa ilerde karnım büyüdügünde neyaparım

b-357247-guzel_k%C4%B1z_gif_.gif

ayicik.gif
morkkzt.gif
1283849462_ayicik.gif
kizlar topiklerdem resim caldim.SLADI hirsiz hi ha ho.

kızımda ben hep uyurdum eşim bile diyo bunda uyumuyosun hiç diye:)
denize girmekte bir sakınca yok deniz temizse tabi..biz egeli olduğumuz için deniz bakımından şanslıyız çok..
hani içeri su falan kaçmıyormuş geçen burda da konuşulmuştu ya:)
sadece kendimi çok yormadım bir de çıktığım gibi üstümü değiştirdim ıslak durmadım
güneşlenmedim tabi ki su kaybetmemek için
ama için nasıl rahat edecekse öyle davran sen canım
girip de huzursuz olacaksan girme hiç..ben kızımda da girmiştim denize..3 aylık falandım onda gerçi..

bende kızımda girmiştim ..ama ozaman 4-5 aylık vardım şimdi ilk 3 ay dikkat edin diyolar ya..bi tırstım işte :))

kızlar benim direk rahmimin içi ağrıyor bu normal mi

normal canım ya..bende de ara ara oluyoo..ama seninki sürekliyse bi dr. görün derim..

ay kiz ALLAH guldursun seni cok guldum ya.tatlim o zaman yalnislikla 9 yazmisim.senin hamilelik 12 ay olucak:33:okis tarih belli olunca soylersin.

tatlim denizden falan mikrop kapamazsin.oncelikle vajinaya su girmez,ikincisi girse bile hamilelikte rahim agzi tikaci olusur ve bu tikac 9 ay boyunca bebisi dis etkenlerden mikroplardan korur.dusuk tehliseki veya baska sorun yoksa tabiki,deniz yuzmek hepsi iyi gelir.

normal.bendede sabah agriyordu gecti,boyle seyler hamislikte olur,hele 3 aydan sonra rahim hizla buyudukce dahada agrilar olucak.sonra gecicek.ama oyle kotu agri diyil,arada kramplar olucak.

bilgi için tşk ler canımm..

merhaba sevgili anneler, Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. ben de yeni katılıyorum aranıza. beni de eklerseniz sevinirim. sat 14 mayıs beklenen doğum tarihi 18 şubat 32 yaşındayım. ben de :emir_bebek: bebeğimin kalp atışlarını çok şükür duydum. :nazar::nazar::nazar:

merhaba sevgili anneler, Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. ben de yeni katılıyorum aranıza. beni de eklerseniz sevinirim. sat 14 mayıs beklenen doğum tarihi 18 şubat 32 yaşındayım. ben de :emir_bebek: bebeğimin kalp atışlarını çok şükür duydum. :nazar::nazar::nazar:

hoşgeldin aramıza şekerim iyidileklerin için sğl inşallah hep beraber alırız miniklerimizi kucağımıza senin tahmini doğumun benden birgün sonraya denk geliyo:) hepimiz için hayırlısı ALLAH yardımcımız olsn

Hoşgeldin canım;Teşekkürler güzel dileklerin için umarım hepimiz alırız kucağımıza..Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu arada sevindim kalp atışlarını duymana..

slm şubat anneleri bende daha tecrübeli olduğunuz için yada yaşayanlarınız mutlaka vardır ne olur yardım edin adetim 7 gün geçti idrar testlerim çok silik çıkıyodu bugün kan testi yaptırdım ve değerim 45.00 çıktı dr gösteremedim ama pozitif demiyoruz dediler düşükmüş 2 sonra yükselir se hamile sayılırmış eğer aynı yada azalırsa hamilelik yokmuş başına gelen bilgisi olan var mı bu 2 gün nasıl geçer yaaaa

slm şubat anneleri bende daha tecrübeli olduğunuz için yada yaşayanlarınız mutlaka vardır ne olur yardım edin adetim 7 gün geçti idrar testlerim çok silik çıkıyodu bugün kan testi yaptırdım ve değerim 45.00 çıktı dr gösteremedim ama pozitif demiyoruz dediler düşükmüş 2 sonra yükselir se hamile sayılırmış eğer aynı yada azalırsa hamilelik yokmuş başına gelen bilgisi olan var mı bu 2 gün nasıl geçer yaaaa

slm şubat annaleri bende daha deneyimli olduğunuz ve daha önce yaşamış olabileceğnizi düşünerek ne olur bana yardım edin adetim 7 gün geçti idrar testlerim çok silik çıkıyo bugün kan testi yaptırdım değerim 45.00 çıktı dr gösteremedim ama alırken pozitif olmadığını söylediler ve çok umutsuzlardı 2 gün içresinde yükselirse hamile sayılırmış eğer düşme yada aynı kalırsa negatif ne olur bilgisi olan var mı 2 gün nasıl geçer yaaa

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ya kızlar ikili test kaç haftalık olunca yaptırılıyor ve nasıl yapılıyor bileniniz var mı ve yaptıranınız kendinize ve bebişlere iyi bakın

kızlar az önce tv de eski türk filmi seyrediordum:31: fakir 3 arkadaş vardı :53:oturmuşlar yere gazete üstünde soğan ekmek zeytin yiyolardı:27:canım çekti baktım baktım :44::44:hemen kendime hazırladım :23:ama nasıl yiyorum:9::9:kendi kendime de gülüorum ne kadar masrafsız aşeriorum :60::60:

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ya kızlar ikili test kaç haftalık olunca yaptırılıyor ve nasıl yapılıyor bileniniz var mı ve yaptıranınız kendinize ve bebişlere iyi bakın

ikili test 12 13.haftalarda yapılıyor..ultrasonla bakılacak die biliorum birde kan alınıyormuş..

ikili test 12 13.haftalarda yapılıyor..ultrasonla bakılacak die biliorum birde kan alınıyormuş..

teşekkürler canım bende bu haftalar arasında diye duydum ama sanki erken gibi geldi bana gerçi bebişler hızla büyüyor o zamana dahada büyüyecek ama hayırlısı bakalım ay az kaldı bakalım 250 tl yapılıyormuş diye duydum ama araştıracam bakalım

teşekkürler canım bende bu haftalar arasında diye duydum ama sanki erken gibi geldi bana gerçi bebişler hızla büyüyor o zamana dahada büyüyecek ama hayırlısı bakalım ay az kaldı bakalım 250 tl yapılıyormuş diye duydum ama araştıracam bakalım

başka bir arkadaş 300-350 civarı die bahsetmiş senin ki yine ucuzmuş:27:

Back
X