2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
beni doktor 24 ünde tekrar çağırdı, 11. hafta olucak o zaman heralde ikili test için çağırdı.. Hadi bakalım keseyi görcek miyiz kalbini duycak mıyız acaba derken şimdi bi de bu stres çıktı :30:

ilahi kızlar belirti olmayınca hemen korkuyorsunuz.ya ben napayım .ne mide bulantısı ne göğüs ağrısı hiç bişe yok.sadece açım.ama bende inanın korkuyorum.normal mi değilmi bilmiyorum.çok şükür doktora gitmemde bebeğimin kalbi gümbür gümbür atıyor.herhalde bebeğim beni üzmemek için sesini çıkarmıyor.malum havalar sıcak işe de gidiyorum zor olurdu .

kızlarrr doktora gittim bebişim 19,2mm olmuş keyifler tıkırında maşallah kalbide tık tık atıyo annem fasülye olmuş nasıl mutluyum varya uçuyorum kanatsız:)

slm şubat anneleri bende daha tecrübeli olduğunuz için yada yaşayanlarınız mutlaka vardır ne olur yardım edin adetim 7 gün geçti idrar testlerim çok silik çıkıyodu bugün kan testi yaptırdım ve değerim 45.00 çıktı dr gösteremedim ama pozitif demiyoruz dediler düşükmüş 2 sonra yükselir se hamile sayılırmış eğer aynı yada azalırsa hamilelik yokmuş başına gelen bilgisi olan var mı bu 2 gün nasıl geçer yaaaa

lütfen fikri olan kimse yok muuuu

slm şubat anneleri bende daha tecrübeli olduğunuz için yada yaşayanlarınız mutlaka vardır ne olur yardım edin adetim 7 gün geçti idrar testlerim çok silik çıkıyodu bugün kan testi yaptırdım ve değerim 45.00 çıktı dr gösteremedim ama pozitif demiyoruz dediler düşükmüş 2 sonra yükselir se hamile sayılırmış eğer aynı yada azalırsa hamilelik yokmuş başına gelen bilgisi olan var mı bu 2 gün nasıl geçer yaaaa

bilgiis olan yokmu hiç

lütfen fikri olan kimse yok muuuu

cnm sana yardımcı olmak isterim ama benimde pek bilgim yok belki çok yenidir ondan düşük çıkmıştır zaten testte de çift çizgi diyosun hamile olduğunu sanıyorum inşallah öyledir.sen bir ikigün sonra yine git doktora benim ilk kan testimde 1211 ikincisi de 10000 çıktı ama bana da çok yüksek demişti inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım haırlı haberlerini bekliyoruz

Merhabalar yeniden, bazı arkadaşlar çok etkilenmiş sanırım benim bebeğimi kaybetmemden(;üstelik ayrıntıları bile yazmadım etkilenmeyin diye) ama ne olur korkmayın sadece 3ay çok abartmayın yokmuş gibi davranın inşlh hepiniz kucağınıza alırsınız ben korktuğunuz için çok üzüldüm keşke hiç yazmasaydım sizi kötü etkiledim hakkınızı helal edin lütfen... ben iyiyim kendime geliyorum, rabbim yavaş yavaş alıştırıyor herşeye.

o kadar çok oluyor ki... kasık ağrısı rahim ağrısı bel ağrısı... ama herkeste varmış...

olanda korkuyor ,olmayanda.bendede hiç birşey yok.gerçek anlamda hiç bişey kasık ağrısı,bel ağrısı, göğüs ağrısı, büyümesi ,bulantı,uyku aşerme hiç bişey yok hiçbirşey.hala atıyormu acaba kalbimiz atıyorsa sanırım benim bebeğim çokk uslu olacak

ilahi kızlar belirti olmayınca hemen korkuyorsunuz.ya ben napayım .ne mide bulantısı ne göğüs ağrısı hiç bişe yok.sadece açım.ama bende inanın korkuyorum.normal mi değilmi bilmiyorum.çok şükür doktora gitmemde bebeğimin kalbi gümbür gümbür atıyor.herhalde bebeğim beni üzmemek için sesini çıkarmıyor.malum havalar sıcak işe de gidiyorum zor olurdu .

hımm bu güzel haber demek benim gibi olanlarda varmış

Merhabalar yeniden, bazı arkadaşlar çok etkilenmiş sanırım benim bebeğimi kaybetmemden(;üstelik ayrıntıları bile yazmadım etkilenmeyin diye) ama ne olur korkmayın sadece 3ay çok abartmayın yokmuş gibi davranın inşlh hepiniz kucağınıza alırsınız ben korktuğunuz için çok üzüldüm keşke hiç yazmasaydım sizi kötü etkiledim hakkınızı helal edin lütfen... ben iyiyim kendime geliyorum, rabbim yavaş yavaş alıştırıyor herşeye.

cnm inşallah allah tekrar nasip eder hayırlısıyla bizim bebişlere kardeş olur dualarımız seninle kuzum allaha emanet ol hayırlı haberler ver bize :)

teşekkürler canım bende bu haftalar arasında diye duydum ama sanki erken gibi geldi bana gerçi bebişler hızla büyüyor o zamana dahada büyüyecek ama hayırlısı bakalım ay az kaldı bakalım 250 tl yapılıyormuş diye duydum ama araştıracam bakalım

başka bir arkadaş 300-350 civarı die bahsetmiş senin ki yine ucuzmuş:27:

kızlar bizim burda bedava demekki 2 li tarama:32 tl muayene ücreti:50 tl toplam:82 tl :52::52::52:
25 temmuzda bende 2 li taramaya gideceğim Rabbim hepimize de hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benimde 31 temmuz ikili testim inşallah bende 290 liradan yaptırıyorum bu farkları anlamıyorum bakıyorum fiyatlarda daglar kadar fark var benim buranın tek ozelligi 3 boyutlu ultrason cihazı var kızımdada burda yaptırmıştım 12+0 haftamda bana tek guzel yani cinsiyetinide ogrenmiştim makinanın kalitesi sayesinde

Kızlar selam , yoğunluktan giremedim bir kac gündür . Melekleri cennete giden arkadaşlarımiza sabır diliyorum .En kısa zamanda tekrar iyi haberlerle bizleri sevindireceklerine eminim.ikili tarama testi icin bende 300 tl fiyat aldim ama goruyorumki farkli uygulamalar var aldığınız fiyatları hangi hastanelerden aldiğinizi soyleyebilirmisiniz acaba?

kızla umraniye civarında yakınında olan varsa orda bi laboratuvarda ikili testi 50 tel ye yapıyolarmış.bedava nereyse adama ben 290 tl randevu aldım 3 hastane aradım en ucuzuda 290 buydu dedim adam resmen beni yerin dibine koydu bana diyoki paran cok demekki gıcık oldum ondan iptal etmedim ama isteyene bulur adını yazarım bu arada burda 4 boyutlu ultrasonda 22.hafta detaylı ultrason 150 imiş cd de içinde aklınızda bulunsun o genelde 350 400 civarı cunku

benim dr umun kendi hastanesi o nedenle fiyat uygun olabilir diye düşünüyorum dr um prof. ve çok fazla hastası var

kızla umraniye civarında yakınında olan varsa orda bi laboratuvarda ikili testi 50 tel ye yapıyolarmış.bedava nereyse adama ben 290 tl randevu aldım 3 hastane aradım en ucuzuda 290 buydu dedim adam resmen beni yerin dibine koydu bana diyoki paran cok demekki gıcık oldum ondan iptal etmedim ama isteyene bulur adını yazarım bu arada burda 4 boyutlu ultrasonda 22.hafta detaylı ultrason 150 imiş cd de içinde aklınızda bulunsun o genelde 350 400 civarı cunku
Ümran polikliniğimi acaba umraniyedeki yer ?yoksa zaten devlet hastanesine gidicem direk işi ticarete dokmusler resmen

ikili test için ayrıca ücret alındığını ilk defa duydum corumdayım ben burda bütün tahlilller özel hastaneler ve corumun en meşhur doktoru dahil muayne ücreti dışında bişey yok üstelik cok pahalıymış dediğim en ünlü doktorun ücreti 120 lira oda ayda 1 kere veriyosun 2 kere kontrole gidiyosun

Back
X