- Konu Sahibi papatya3459
- #4.261
beni doktor 24 ünde tekrar çağırdı, 11. hafta olucak o zaman heralde ikili test için çağırdı.. Hadi bakalım keseyi görcek miyiz kalbini duycak mıyız acaba derken şimdi bi de bu stres çıktı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm şubat anneleri bende daha tecrübeli olduğunuz için yada yaşayanlarınız mutlaka vardır ne olur yardım edin adetim 7 gün geçti idrar testlerim çok silik çıkıyodu bugün kan testi yaptırdım ve değerim 45.00 çıktı dr gösteremedim ama pozitif demiyoruz dediler düşükmüş 2 sonra yükselir se hamile sayılırmış eğer aynı yada azalırsa hamilelik yokmuş başına gelen bilgisi olan var mı bu 2 gün nasıl geçer yaaaa
slm şubat anneleri bende daha tecrübeli olduğunuz için yada yaşayanlarınız mutlaka vardır ne olur yardım edin adetim 7 gün geçti idrar testlerim çok silik çıkıyodu bugün kan testi yaptırdım ve değerim 45.00 çıktı dr gösteremedim ama pozitif demiyoruz dediler düşükmüş 2 sonra yükselir se hamile sayılırmış eğer aynı yada azalırsa hamilelik yokmuş başına gelen bilgisi olan var mı bu 2 gün nasıl geçer yaaaa
lütfen fikri olan kimse yok muuuu
lütfen fikri olan kimse yok muuuu
o kadar çok oluyor ki... kasık ağrısı rahim ağrısı bel ağrısı... ama herkeste varmış...
ilahi kızlar belirti olmayınca hemen korkuyorsunuz.ya ben napayım .ne mide bulantısı ne göğüs ağrısı hiç bişe yok.sadece açım.ama bende inanın korkuyorum.normal mi değilmi bilmiyorum.çok şükür doktora gitmemde bebeğimin kalbi gümbür gümbür atıyor.herhalde bebeğim beni üzmemek için sesini çıkarmıyor.malum havalar sıcak işe de gidiyorum zor olurdu .
Merhabalar yeniden, bazı arkadaşlar çok etkilenmiş sanırım benim bebeğimi kaybetmemden(;üstelik ayrıntıları bile yazmadım etkilenmeyin diye) ama ne olur korkmayın sadece 3ay çok abartmayın yokmuş gibi davranın inşlh hepiniz kucağınıza alırsınız ben korktuğunuz için çok üzüldüm keşke hiç yazmasaydım sizi kötü etkiledim hakkınızı helal edin lütfen... ben iyiyim kendime geliyorum, rabbim yavaş yavaş alıştırıyor herşeye.
teşekkürler canım bende bu haftalar arasında diye duydum ama sanki erken gibi geldi bana gerçi bebişler hızla büyüyor o zamana dahada büyüyecek ama hayırlısı bakalım ay az kaldı bakalım 250 tl yapılıyormuş diye duydum ama araştıracam bakalım
başka bir arkadaş 300-350 civarı die bahsetmiş senin ki yine ucuzmuş![]()
kızlar bizim burda bedava demekki 2 li tarama:32 tl muayene ücreti:50 tl toplam:82 tl
25 temmuzda bende 2 li taramaya gideceğim Rabbim hepimize de hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inş.
Ümran polikliniğimi acaba umraniyedeki yer ?yoksa zaten devlet hastanesine gidicem direk işi ticarete dokmusler resmenkızla umraniye civarında yakınında olan varsa orda bi laboratuvarda ikili testi 50 tel ye yapıyolarmış.bedava nereyse adama ben 290 tl randevu aldım 3 hastane aradım en ucuzuda 290 buydu dedim adam resmen beni yerin dibine koydu bana diyoki paran cok demekki gıcık oldum ondan iptal etmedim ama isteyene bulur adını yazarım bu arada burda 4 boyutlu ultrasonda 22.hafta detaylı ultrason 150 imiş cd de içinde aklınızda bulunsun o genelde 350 400 civarı cunku