- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.741
Canım film cekmelerine gerek yok muayeneyle anlaşılıyor benim yeğenim 1.5 aylikken olmustu doktor simdi olursa basit bı operasyon ama bı kaç sene beklediyseniz tehlikeli olur demişti gercekten yarım saatte çıktı kucakta geldi hastanede yatmadı bile hatta o esnada sünnette oldukızlar dün oglumun altını degişirken aa oglum etlenmiş tombiş olmus dedim sevindim pipisinin üst kısmını elledim sevdim bide ne görim sol kasıkta gülle gibi sertlik var hemen esimi aradım eve geldi agladım cok agladım benim yüzümdn oldu agladı ben susturamadım die oldu sandım fıtık. dr a gittik dil altı var dedi hemen kesti oracıkta ne oldunu anlayamadım bile cerrah dr umuz sonra göbekte sis dedioda fıtık ama 1 yasında gecer dedi sonra kasıgına baktı kordon kisti var yani kasıkl fıtıgıymıs yarın ameliyat edelm dedi korktum eve geldim bi kac dr a daha gitcem film falan cekmeden ameliyat olurmu yaa cok üzgünüm insalah ameliyatsz iyilesir dua edin kızlar
iyi geceler kızlar
malesef benimde oğlumda kasık fıtığı varmış
anne karnında tamamlanması gereken bi süreç varmış o tamamlanmadan doğmuş
yarın testleri yapılıcak perşembe günü ameliyat olucak
doktorlar aynı zamanda sünnetinide yaptırın dediler
yani hem sünnet olucak hem ameliyat
nasıl dayanıcam bilmiyorum
allah beterinden saklasın
arkadaşlar bugün bebeğim 31 günlük oldu ve hepatit b aşısını vurdurduk.hemşire iğneyi vururken bebeğin diz kapağından sıkıca kavramamı tutmamı istedi ama bizim bebiş debelendi durdu biraz bacağını oynattı.bişey olmamıştır herhalde aşı tutmuştur bi sıkıntı olmaz dimi yada sorun vs.. bi de Doktor ateş düşürücü şurup verdi az önce içirdim.sizde de böylemiydi,aşı vurulurken hemşire bebeğin bacağından mı tutturdu?
kızlar dün oglumun altını degişirken aa oglum etlenmiş tombiş olmus dedim sevindim pipisinin üst kısmını elledim sevdim bide ne görim sol kasıkta gülle gibi sertlik var hemen esimi aradım eve geldi agladım cok agladım benim yüzümdn oldu agladı ben susturamadım die oldu sandım fıtık. dr a gittik dil altı var dedi hemen kesti oracıkta ne oldunu anlayamadım bile cerrah dr umuz sonra göbekte sis dedioda fıtık ama 1 yasında gecer dedi sonra kasıgına baktı kordon kisti var yani kasıkl fıtıgıymıs yarın ameliyat edelm dedi korktum eve geldim bi kac dr a daha gitcem film falan cekmeden ameliyat olurmu yaa cok üzgünüm insalah ameliyatsz iyilesir dua edin kızlar
canım yaa ben anlayamadım dıl altı demıs dr o ne?kızlar dün oglumun altını degişirken aa oglum etlenmiş tombiş olmus dedim sevindim pipisinin üst kısmını elledim sevdim bide ne görim sol kasıkta gülle gibi sertlik var hemen esimi aradım eve geldi agladım cok agladım benim yüzümdn oldu agladı ben susturamadım die oldu sandım fıtık. dr a gittik dil altı var dedi hemen kesti oracıkta ne oldunu anlayamadım bile cerrah dr umuz sonra göbekte sis dedioda fıtık ama 1 yasında gecer dedi sonra kasıgına baktı kordon kisti var yani kasıkl fıtıgıymıs yarın ameliyat edelm dedi korktum eve geldim bi kac dr a daha gitcem film falan cekmeden ameliyat olurmu yaa cok üzgünüm insalah ameliyatsz iyilesir dua edin kızlar
kızlar dün oglumun altını degişirken aa oglum etlenmiş tombiş olmus dedim sevindim pipisinin üst kısmını elledim sevdim bide ne görim sol kasıkta gülle gibi sertlik var hemen esimi aradım eve geldi agladım cok agladım benim yüzümdn oldu agladı ben susturamadım die oldu sandım fıtık. dr a gittik dil altı var dedi hemen kesti oracıkta ne oldunu anlayamadım bile cerrah dr umuz sonra göbekte sis dedioda fıtık ama 1 yasında gecer dedi sonra kasıgına baktı kordon kisti var yani kasıkl fıtıgıymıs yarın ameliyat edelm dedi korktum eve geldim bi kac dr a daha gitcem film falan cekmeden ameliyat olurmu yaa cok üzgünüm insalah ameliyatsz iyilesir dua edin kızlar
canım yaa ben anlayamadım dıl altı demıs dr o ne?
canım meraklanma benim oğlumda da var.bizde yarın ameliyat olucaz.merinin oğlununda da çıkmış onlar bugün ameliyata gireceklerdi ve sünneti de olacaktı bizde yaptırcaz sünnetini de büyük ihtimal. elle anlaşılıyor zaten ama bizimkine ultrasonla da baktılar kasık fıtığı salı günü belli oldu bizimde yarın hallolcak inşallah sağ salim ağlamakla ıkınmakla alakalı değil canım kendini suçlama.size de geçmiş olsun.Allah başka dert keder vermesin.
canım meraklanma benim oğlumda da var.bizde yarın ameliyat olucaz.merinin oğlununda da çıkmış onlar bugün ameliyata gireceklerdi ve sünneti de olacaktı bizde yaptırcaz sünnetini de büyük ihtimal. elle anlaşılıyor zaten ama bizimkine ultrasonla da baktılar kasık fıtığı salı günü belli oldu bizimde yarın hallolcak inşallah sağ salim ağlamakla ıkınmakla alakalı değil canım kendini suçlama.size de geçmiş olsun.Allah başka dert keder vermesin.
Günaydın herkese, cok uzun zaman oldu giremedim, furkanim cok yaramaz bi cocuk, uyku nedir bilmiyor ;-). Bide bronchit olmuş bebegim buhar makinesi verdiler, 7 haftalik bebek nasıl dayanır bilmiyorum,
canım biz dün testlerimizi yaptırdık ve yarın sabah dokuzda ameliyata giricek kuzum
sabah beşten sonra emmiycek aç kalıcak yavrum nasıl dayanıcaz bilmiyorum
keşke o saatlerde uyusa ama benimkinin uyanık olduğu saatler
allah yardımcımız olsun
sizin ameliyat ne zaman
bu arada benim oğlum çok gazlı bir bebek
fıtık gaza neden oluyomuş inşallah sonraında bu gaz sancıları geçer
gerçi son kullandığımız şurup baya rahatlattı kuzumu
Arkadaşlar bizde 46 günlük olduk.ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun.Bizde gaz problemi ile uğraşıyoruz gündüz şöyle bi rahat yatıp etrafa bakınıp gülücük yapmıyo sürekli ağlamakta uyursa problem yok.
Aventin tekli elektrikli göğüs pompasını kullanan var mı? kaç gündür uğraşıyorum 1 gr süt anca çıkartabildim ki sütüm var çocuğuma sadece gece yatmadan az bi mama veriyorum.Nerde yanlış yapıyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?