2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar dün oglumun altını degişirken aa oglum etlenmiş tombiş olmus dedim sevindim pipisinin üst kısmını elledim sevdim bide ne görim sol kasıkta gülle gibi sertlik var hemen esimi aradım eve geldi agladım cok agladım benim yüzümdn oldu agladı ben susturamadım die oldu sandım fıtık. dr a gittik dil altı var dedi hemen kesti oracıkta ne oldunu anlayamadım bile cerrah dr umuz sonra göbekte sis dedioda fıtık ama 1 yasında gecer dedi sonra kasıgına baktı kordon kisti var yani kasıkl fıtıgıymıs yarın ameliyat edelm dedi korktum eve geldim bi kac dr a daha gitcem film falan cekmeden ameliyat olurmu yaa cok üzgünüm insalah ameliyatsz iyilesir dua edin kızlar
Canım film cekmelerine gerek yok muayeneyle anlaşılıyor benim yeğenim 1.5 aylikken olmustu doktor simdi olursa basit bı operasyon ama bı kaç sene beklediyseniz tehlikeli olur demişti gercekten yarım saatte çıktı kucakta geldi hastanede yatmadı bile hatta o esnada sünnette oldu

iyi geceler kızlar
malesef benimde oğlumda kasık fıtığı varmış
anne karnında tamamlanması gereken bi süreç varmış o tamamlanmadan doğmuş
yarın testleri yapılıcak perşembe günü ameliyat olucak
doktorlar aynı zamanda sünnetinide yaptırın dediler
yani hem sünnet olucak hem ameliyat
nasıl dayanıcam bilmiyorum
allah beterinden saklasın

çok geçmiş olsun canım. allah şifa versin.

arkadaşlar bugün bebeğim 31 günlük oldu ve hepatit b aşısını vurdurduk.hemşire iğneyi vururken bebeğin diz kapağından sıkıca kavramamı tutmamı istedi ama bizim bebiş debelendi durdu biraz bacağını oynattı.bişey olmamıştır herhalde aşı tutmuştur bi sıkıntı olmaz dimi yada sorun vs.. bi de Doktor ateş düşürücü şurup verdi az önce içirdim.sizde de böylemiydi,aşı vurulurken hemşire bebeğin bacağından mı tutturdu?

canım banada tutturdular muhtamelen çok kıpırdanmasın diye

kızlar dün oglumun altını degişirken aa oglum etlenmiş tombiş olmus dedim sevindim pipisinin üst kısmını elledim sevdim bide ne görim sol kasıkta gülle gibi sertlik var hemen esimi aradım eve geldi agladım cok agladım benim yüzümdn oldu agladı ben susturamadım die oldu sandım fıtık. dr a gittik dil altı var dedi hemen kesti oracıkta ne oldunu anlayamadım bile cerrah dr umuz sonra göbekte sis dedioda fıtık ama 1 yasında gecer dedi sonra kasıgına baktı kordon kisti var yani kasıkl fıtıgıymıs yarın ameliyat edelm dedi korktum eve geldim bi kac dr a daha gitcem film falan cekmeden ameliyat olurmu yaa cok üzgünüm insalah ameliyatsz iyilesir dua edin kızlar

geçmiş olsun canım

canım yaa ben anlayamadım dıl altı demıs dr o ne?

canım meraklanma benim oğlumda da var.bizde yarın ameliyat olucaz.merinin oğlununda da çıkmış onlar bugün ameliyata gireceklerdi ve sünneti de olacaktı bizde yaptırcaz sünnetini de büyük ihtimal. elle anlaşılıyor zaten ama bizimkine ultrasonla da baktılar kasık fıtığı salı günü belli oldu bizimde yarın hallolcak inşallah sağ salim ağlamakla ıkınmakla alakalı değil canım kendini suçlama.size de geçmiş olsun.Allah başka dert keder vermesin.

Kayahanın Annesi onu çok severmiş adlı ninni var oğlum bayıldı ona ağladığında dinleyince susuyor kapatınca ağlıyor:) tavsiye ederim hemen uyuyor inşallah sizin bebişlerde sever benim çok hoşuma gitti....bu arada ameliyat olacak bebişlere çok geçmişler olsunnn

Ameliyat olacak olanlara çok geçmiş olsun. Bebeklerde fıtık ne kadar yayginmis böyle. Il k duyduğumda cok şaşırmıştım bebekte fıtık olur mu diye. Ben bebegimin vucudunu pek incelemiyorum usumesin diye ama uyanınca bi bakicam kasiklarina filan.

canım yaa ben anlayamadım dıl altı demıs dr o ne?

dilininin altında ip oluo ya aslında bende de esimde de var ama anlamadım aslında yok bence bebegimde ama kesti bişi suan dilinin altında damar falan bişi kalmadı dogrumu yaptk bilmiyorum bence her bebekte oluo ama billmiyorum suan fıtıgını düsünüyorum

canım meraklanma benim oğlumda da var.bizde yarın ameliyat olucaz.merinin oğlununda da çıkmış onlar bugün ameliyata gireceklerdi ve sünneti de olacaktı bizde yaptırcaz sünnetini de büyük ihtimal. elle anlaşılıyor zaten ama bizimkine ultrasonla da baktılar kasık fıtığı salı günü belli oldu bizimde yarın hallolcak inşallah sağ salim ağlamakla ıkınmakla alakalı değil canım kendini suçlama.size de geçmiş olsun.Allah başka dert keder vermesin.

canım ben hastaneden geldim kayınvalideme anlattım oda diger torunlarımdada oldu dedi bi yerde ocak varmıs ona götürmüsler yumurta kadar fıtık 10 günde inmiş bende bi ihtimal ameliyattan önce deneyelim dedim dün gittik bi ot verdi hamur yap karnına sür dedi fıtıgada sür dedi sonra siyah bişi verdi baharatcıda satılıo bildik bişi üstüne sütünü sık fıtıga sür 10 gün dedi insalah gecer dedi dua okudu eve geldik insalah ameliyatsız kurtulur bebegim iyimi yaptım bilmiyorum yaa ama sanki bugün yok denecek kadar küçülmüş insalah gecer gecmezse ameliyat olcak bebegim allah hepimizin bebişine saglık versin insalah gecmiş olsun ayrıca

canım biz dün testlerimizi yaptırdık ve yarın sabah dokuzda ameliyata giricek kuzum
sabah beşten sonra emmiycek aç kalıcak yavrum nasıl dayanıcaz bilmiyorum
keşke o saatlerde uyusa ama benimkinin uyanık olduğu saatler
allah yardımcımız olsun
sizin ameliyat ne zaman

bu arada benim oğlum çok gazlı bir bebek
fıtık gaza neden oluyomuş inşallah sonraında bu gaz sancıları geçer
gerçi son kullandığımız şurup baya rahatlattı kuzumu

Son düzenleme:
Merhaba yeni annişler,bayadır giremiyorum ama takipteyim topiğimizi hala.ameliyat olacak minnoşlara acil şifalar diliyorum
Biz de idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyoruz.kızım 1 gün hastanede yattı serum bağladılar,şu an da her gün antibiyotik iğne oluyor.onları böyle görmek gerçekten çok üzücü ,Allah bütün bebişlere saglık versin.
Meltem sen yanlış hatırlamıyorsam Sling almıştın ,kullanıyor musun,kullanışlı mı,eşim almak istiyor,sana bir sorayım dedim.bizim eski topic kızları da pek giremiyor sanırım.herkese selamlar,minnoşları da öpüyorum

Günaydın herkese, cok uzun zaman oldu giremedim, furkanim cok yaramaz bi cocuk, uyku nedir bilmiyor ;-). Bide bronchit olmuş bebegim buhar makinesi verdiler, 7 haftalik bebek nasıl dayanır bilmiyorum,

Günaydın herkese, cok uzun zaman oldu giremedim, furkanim cok yaramaz bi cocuk, uyku nedir bilmiyor ;-). Bide bronchit olmuş bebegim buhar makinesi verdiler, 7 haftalik bebek nasıl dayanır bilmiyorum,

canım biz dün testlerimizi yaptırdık ve yarın sabah dokuzda ameliyata giricek kuzum
sabah beşten sonra emmiycek aç kalıcak yavrum nasıl dayanıcaz bilmiyorum
keşke o saatlerde uyusa ama benimkinin uyanık olduğu saatler
allah yardımcımız olsun
sizin ameliyat ne zaman

bu arada benim oğlum çok gazlı bir bebek
fıtık gaza neden oluyomuş inşallah sonraında bu gaz sancıları geçer
gerçi son kullandığımız şurup baya rahatlattı kuzumu

geçmiş olsun arkadaşlar. bebişlerinize de güç versin rabbim.

selam arkadaşlar herkes iyidir inş.bi süredir giremedim.geçmişte yapamadım.bugün 32 günlük olduk.oğlumda biraz gaz var onunla uğraşıp duuyoruz.Allah herkese kolaylık bebek isteyenlerede tez zamanda bebek versin inş

Arkadaşlar bizde 46 günlük olduk.ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun.Bizde gaz problemi ile uğraşıyoruz gündüz şöyle bi rahat yatıp etrafa bakınıp gülücük yapmıyo sürekli ağlamakta uyursa problem yok.

Aventin tekli elektrikli göğüs pompasını kullanan var mı? kaç gündür uğraşıyorum 1 gr süt anca çıkartabildim ki sütüm var çocuğuma sadece gece yatmadan az bi mama veriyorum.Nerde yanlış yapıyorum ?

Ameliyat olacak olan bebelere şimdiden çok geçmiş olsun diyorum.Annelerimize de sabırlar diliyorum.
Desica slingi bana yurt dışından geldi.Türkiyedeki gibi küçük değil,metrelerce uzunluğu var,habire doluyorum.Havalar ısınamadığı için pek çıkmıyoruz ama çıktığımızda hemen uyuyor.Gazı için birebir.Annem abimi ve beni genelde sırtına bağlayarak ev işini yaparmış.Sürekli onunla birlikte eğilip doğrulduğumuzdan gazımız hiç olmamış.

Gazı olan anneler ,oğlumda pek çok gaz için şurup ve çay denemiştim ama hiçbirisinin faydasını görmemiştim.Bebeğin altını açtığımda (sütün ağızdan gelmemesi için bebek tam tok olmayacak ve ağlamayacak) elimde bebe yağını ısıtıyorum ve karnına bağırsak kıvrumlarına masaj yapıyorum.You tube da güzel videolar var.Sonra bacaklarını karnına doğru bastırıyorum,inanın büyükler gibi çıkarıyor.Sonra başlıyor gülücükler.

Arkadaşlar bizde 46 günlük olduk.ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun.Bizde gaz problemi ile uğraşıyoruz gündüz şöyle bi rahat yatıp etrafa bakınıp gülücük yapmıyo sürekli ağlamakta uyursa problem yok.

Aventin tekli elektrikli göğüs pompasını kullanan var mı? kaç gündür uğraşıyorum 1 gr süt anca çıkartabildim ki sütüm var çocuğuma sadece gece yatmadan az bi mama veriyorum.Nerde yanlış yapıyorum ?

Ben kullanıyorum canım ama benden çıkıyor. Hız ayarını kendin ayarlıyorsun ya değiştire değiştire dene, birde memeni doğru yerleştirdiğinden emin ol, gerekirse onunda açısını değiştir baktın ki gelmiyor..

Back
X