2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canııımmm cok sagol Allah razı olsun hepinizden...ben bu günümüze gelebilmemizin hep dualar sayesinde olduguna inanıyorum zaten cok sagol bizde oglusumla sizin türkiyeye dönmeniz için dua edicez inşallah

cok sagoll teyzesii hepsi birer melek bebişlerimizin maşallahları var

şu ağlamalarına bayılıyorummm yaa büyüdüğünde her halini göstermeyi cok istiyorummm!! inşallah nasip olur da...

Eklentiler

• $IMG_1886.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 37

bende dün oldum, dr.a 10 gün önce kont.e gitmştim. rahim duvarı kalın, yakında olmazsın demişti. bugün aradım, başlangıç kanaması diye birşey varmış, geçerse odur geçmezse ara dedi. takp edeceğim bakalım. dr.unu ara sor istersen. ben bana hemen olmaz dedi diye aradım aslında, erken oldu diye değil. ilk bebekte 3,5 ayda olmuştu, 20 ay ezirdim onu .

Kızlar selam,Size birşey soracağım. Benim hamilelik öncesinde ayak numaram 37 idi. Hamilelikte ayaklarım şişti ve 38 giymeye başladım. Ama bana ayaklarım tekrar küçülmeyecek gibi geliyor. 37 numara ayakkabılarımdan birini giydim geçen, resmen mahvoldum. Caaanım ayakkabılarım, topuklularım kaldı öyle. Şu habere baksanıza
http://www.kadinlaraozel.com/anne-cocuk/bebege-hazirlik/hamilelik-ayak-buyutuyor/

Alyansım ve tek taşım da parmağımı çok sıkıyor. Halbuki 15 kg aldım hamilelikte ve 11 kilosunu verdim. Hani desem ki çok kilo aldım ondan olmuyor, o da değil bence.Sizden ne haber? Eski ayakkabılarınızı giyebiliyor musunuz?

Son düzenleme:

evet canım ben giyebiliyorum ilk zamanlar olmadı hiçbiri ama artık giyiyorum alyansım da oluyor. ama bizim 3 ay oldu neredeyse belki zaman ilerleyince senin de olur.

annişler merhaba dün el titremesiyle ilgili bişey yazmıştım. dün akşamdan beri kızım sürekli sıçrıyor. nette araştırdım epilepsi belirtisi diyor. akşama doktordan randevu aldım. çok üzgünüm. umarım öyle birşey değildir. kuzucum irkilip duruyor ve ben hiç bişey yapamıyorum.

canımm sıcrama arada benm oğlumda da oluyor ben hemen okuyorum korkuyodur belki diye sarılıyorum falan ama sen göster tabi aksama bi doktora inşaal internette yazanlar degildir ya

canımm sıcrama arada benm oğlumda da oluyor ben hemen okuyorum korkuyodur belki diye sarılıyorum falan ama sen göster tabi aksama bi doktora inşaal internette yazanlar degildir ya

arada bir olan sıçramalar normal. o benim kızımda da oluyordu canım. yüksek seste biri dokunduğu zaman falan. ama bu öyle değil sürekli sebepsiz yere sıçrıyor. umarım öyle değildir. sizin tedaviniz nasıl gidiyor. bizimde böbrek sorunumuz var idrar yolu enfeksiyonundan dolayı böbreklerinde genişleme var takip ediliyor

Son düzenleme:

bizde azönce geldiik yine fakülteden canım kan aldılar 3tüp akşama sonucu cıkarsa nefroloji hocasına gösterilecek üre ve kreatin degerlerimiz yavas yavas düşüyor ama potasyum kaldı bi bas belası hep yükseliyor bukez de cailden gidiyoruz havayla agızdan ventolin veriliyor 3doz sonra yine kan alınıp bakılıyor her hafta hep beraber aglaya aglaya hastanede gün geciriyoruz canım..eee sizin enfeksiyon neden olmus peki inşallah gecer cabucak ya keske bizimde kistler yerine enfeksiyon olsaydı ne bileyim hepsinin acısı baska tabi mutlaka ama gecmiş olsun canım

kızlar ya sanki Ahmet efe'nin yüzü kulakları falan sarı gibi gelmeye basladı bana dünden beri sarılık mı bu sizce? nasıl anlayabiliriz sarılık olup olmadıgını..Bİ BU EKSİK ZATEN

selam kızlar 9 ay uzun bir yolculuk sonucunda paşam 10 gün erken geldi 13 şubatta catı darlığından dolayı normal sancılarım geldi ama sezeryan ile alındı cok rahat bir sezeryan geçirdim herşey cok güzeldi 3500 kg dogduk 3 hafta once de 5 kg olmuşuz

Eklentiler

• $166759_10200188108799880_1765754727_n.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 38

canım umarım ahmet efe bunuda üstesinden gelir. dediğin doğru insan kötününde iyisi olsun istiyor hepimizin evlatlarına şifa versin allah. biz bugün farklı bi çocuk doktoruna gittik. kızınızın altını temizlemeden alınan her idrar tahlilinde enfeksiyon çıkar dedi ateşi falan yoksa test sonucu muhtamalen yanlıştır boşuna antibiyotik kullanmışsınız böbrek ultrasyonunuzda temiz bu kadarcık büyüme normal demez mi şu anda enfeksiyon olmaması için koruyucu ilaç kullanıyorduk onu kesinlikle kullanmayın tekrar böbrek ugs çekelim dedi. idrar tahlilide verdik temiz çıktı yine. bu irkilme de antibiyotiklerden, vitaminsizlikten, epilepsiden bi çok sebepten olabilir nöroloji doktoru görmeli dedi. yarın nöroloji doktoruna göstermeye çalışacağım randevu alamadım ama. kızlar dualarınızı bekliyorum kötü birşey çıkmaz umarım.

kızlar ya sanki Ahmet efe'nin yüzü kulakları falan sarı gibi gelmeye basladı bana dünden beri sarılık mı bu sizce? nasıl anlayabiliriz sarılık olup olmadıgını..Bİ BU EKSİK ZATEN

canım eğer bu sarılıkların üstünde hafif kabuklanma varsa konak o. resminde kaşlarında vardı sanki. bizim kızda da oldu. banyo öncesi zeytin y. işi çözüyor.

baharcım bence konak onlar ben reımden oyle anladım zeytınyagı sur yarım saat beklet ve sıl
haccopolicim gecmıs olsun ınsallah norolojıkte bır sorun degıldır canım

gece 23te eve geldik acildeydik yine..gündüz verdiğimiz kan degerlerimizde üre ve kreatin cok şükür dahada düşmüş.Üre 95den 66ya düşmüş...zaten istenen aralık en fazla 50 sınırı...buna cok sevindik..ama potasyum yine yükselmiş 6.9cıkmıs...nefroloji hocasına sorduk..nerdeyse 5günde bir yükseliyo cok sık değilmi diye..çünkü üre kreatin düşünce potasyumunda dengelenmesini bekliyorduk ama yok...!doktor da kan alırken cok aglattılar mı dedi evet dedik..acilden gönderdi doktor arkadaslar yavas sekilde alsınlar tekrar potasyuma bakılsın dedi..o sekilde yaptık inanın gündüz 6.9 cıkan deger 5.5 cıktı gece_???? sınırı 5.1 zaten...cok sinirlerim bozuldu.oğlumu okadar 2 kolunu delip damar bulamayıp aglattıklarına mı kızayım gereksiz yere ilaç verildiğine mi yanayım anlamadım...kime güvencez biz yaaa şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…