- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.101
canım umarım ahmet efe bunuda üstesinden gelir. dediğin doğru insan kötününde iyisi olsun istiyor hepimizin evlatlarına şifa versin allah. biz bugün farklı bi çocuk doktoruna gittik. kızınızın altını temizlemeden alınan her idrar tahlilinde enfeksiyon çıkar dedi ateşi falan yoksa test sonucu muhtamalen yanlıştır boşuna antibiyotik kullanmışsınız böbrek ultrasyonunuzda temiz bu kadarcık büyüme normal demez mi şu anda enfeksiyon olmaması için koruyucu ilaç kullanıyorduk onu kesinlikle kullanmayın tekrar böbrek ugs çekelim dedi. idrar tahlilide verdik temiz çıktı yine. bu irkilme de antibiyotiklerden, vitaminsizlikten, epilepsiden bi çok sebepten olabilir nöroloji doktoru görmeli dedi. yarın nöroloji doktoruna göstermeye çalışacağım randevu alamadım ama. kızlar dualarınızı bekliyorum kötü birşey çıkmaz umarım.
canım eğer bu sarılıkların üstünde hafif kabuklanma varsa konak o. resminde kaşlarında vardı sanki. bizim kızda da oldu. banyo öncesi zeytin y. işi çözüyor.
baharcım bence konak onlar ben reımden oyle anladım zeytınyagı sur yarım saat beklet ve sıl
haccopolicim gecmıs olsun ınsallah norolojıkte bır sorun degıldır canım
bugün 2.aşımızı yaptırıcaz biz:) biraz gec oluyor bizimkiler..yogun bakımdan 24.gün taburcu oldugumuzdan bu süre boyunca hiç bir aşısı vurulmamıstı.. yogun bakımda aşıları yapılmıyor dediler buyüzden taburcu olduktan sonra başlandı bugünde ikinci aşımız bakalım..gecmiş sayfalarda yazdıgınız aşı yorumlarını tekrar okusam iyi olur :) ateşlenmez umarım[/QUOTEkıyamam sıze paranox fıtıl attım ben asıdan sonra
Kızlar selam,Size birşey soracağım. Benim hamilelik öncesinde ayak numaram 37 idi. Hamilelikte ayaklarım şişti ve 38 giymeye başladım. Ama bana ayaklarım tekrar küçülmeyecek gibi geliyor. 37 numara ayakkabılarımdan birini giydim geçen, resmen mahvoldum. Caaanım ayakkabılarım, topuklularım kaldı öyle. Şu habere baksanıza
Hamilelik ayak büyütüyor | Kadın, Kadın haberleri, Moda, Moda haberleri, Makyaj,
Alyansım ve tek taşım da parmağımı çok sıkıyor. Halbuki 15 kg aldım hamilelikte ve 11 kilosunu verdim. Hani desem ki çok kilo aldım ondan olmuyor, o da değil bence.Sizden ne haber? Eski ayakkabılarınızı giyebiliyor musunuz?
annişler merhaba dün el titremesiyle ilgili bişey yazmıştım. dün akşamdan beri kızım sürekli sıçrıyor. nette araştırdım epilepsi belirtisi diyor. akşama doktordan randevu aldım. çok üzgünüm. umarım öyle birşey değildir. kuzucum irkilip duruyor ve ben hiç bişey yapamıyorum.
slm anneler sizlere bi konu hakkında danısmak istiyorum rota aşısı yaptıran yaptırmayı düsünen yada bi yan etkisini gören varmı acıkcası karar veremedm.saglık ocagındakiler 2.ay karma asıyla aynı gün yaparız dediler bi günde bu kadar ası fazla degil mi?2.ay aşınız ates yaptımı?ates düsürücü olarak surup mu veya fitil mi daha iyi?aşıdan sonra mı ates düsürücüyü kullandınız?cok soru sordum ama bide kızımda bikaçkere tek gözünde göz sulanması oldu sonrada gözünde hafif sekil bozuklugu olustu cok dikkatli bakınca belli oluyo sizce neden olabilir?
canım biz yaptırdık rota vürüsünü
2ay 10 günlüktü
hiçbir yan etkisi yok sağlık ocağına değil ama çocuk doktorumuza yaptırdık
150tl idi 2 dozluk .
2.doz 4.ayda
ben önemsiyorum bu aşıyı doktorumuz zaten devlet bunu da aşı takvime alacaktır mutlaka dedi
Ben gecen ay yaptırdım ilk dozu 12. Haftadan once vurulması gerekiyormuş devlet karşılamıyor biz tanıdık eczacıdan 100 tl almıştık yanında rezene cayı ve ates ölçerle asının kaça geldigni anlayamadım bu yuzden,ama normalde 140-150 tl civari sanırım asiyi saglik ocagna götürüp yaptirabilirsin,ağızdan veriliyor diger aşılarlar yaptırman gerekmiyor,bence tek yaptır yan etki olarak sadece biraz karin ağrısı yapabilr demişti,birde kakası yeşil oldu asidanmisslm anneler sizlere bi konu hakkında danısmak istiyorum rota aşısı yaptıran yaptırmayı düsünen yada bi yan etkisini gören varmı acıkcası karar veremedm.saglık ocagındakiler 2.ay karma asıyla aynı gün yaparız dediler bi günde bu kadar ası fazla degil mi?2.ay aşınız ates yaptımı?ates düsürücü olarak surup mu veya fitil mi daha iyi?aşıdan sonra mı ates düsürücüyü kullandınız?cok soru sordum ama bide kızımda bikaçkere tek gözünde göz sulanması oldu sonrada gözünde hafif sekil bozuklugu olustu cok dikkatli bakınca belli oluyo sizce neden olabilir?
gece 23te eve geldik acildeydik yine..gündüz verdiğimiz kan degerlerimizde üre ve kreatin cok şükür dahada düşmüş.Üre 95den 66ya düşmüş...zaten istenen aralık en fazla 50 sınırı...buna cok sevindik..ama potasyum yine yükselmiş 6.9cıkmıs...nefroloji hocasına sorduk..nerdeyse 5günde bir yükseliyo cok sık değilmi diye..çünkü üre kreatin düşünce potasyumunda dengelenmesini bekliyorduk ama yok...!doktor da kan alırken cok aglattılar mı dedi evet dedik..acilden gönderdi doktor arkadaslar yavas sekilde alsınlar tekrar potasyuma bakılsın dedi..o sekilde yaptık inanın gündüz 6.9 cıkan deger 5.5 cıktı gece_???? sınırı 5.1 zaten...cok sinirlerim bozuldu.oğlumu okadar 2 kolunu delip damar bulamayıp aglattıklarına mı kızayım gereksiz yere ilaç verildiğine mi yanayım anlamadım...kime güvencez biz yaaa şaşırdık
Rica ederim canım.bende büyük ölçüde yaptırmak istiyorum fakat 2.ay aşı ile aynı gün yaptırma konusunda kararsız kaldım bilemiyorum.sagol canm cvpladıgın için
Kızlar çok geçmiş olsun bebeklerinizin nesi var acaba?baharrrr çok sevndim bak oğlun hızla iyileşiyo allah bnada o günleri gösterir inşalah yaaa
selam canım ben 2. ay asılrını yaptıktan 3 gun sınra doktorunda yatırdım hafıf huursuluk yaptı saglık ocagındakılerı vuruluncada 3/2 paranox attımslm anneler sizlere bi konu hakkında danısmak istiyorum rota aşısı yaptıran yaptırmayı düsünen yada bi yan etkisini gören varmı acıkcası karar veremedm.saglık ocagındakiler 2.ay karma asıyla aynı gün yaparız dediler bi günde bu kadar ası fazla degil mi?2.ay aşınız ates yaptımı?ates düsürücü olarak surup mu veya fitil mi daha iyi?aşıdan sonra mı ates düsürücüyü kullandınız?cok soru sordum ama bide kızımda bikaçkere tek gözünde göz sulanması oldu sonrada gözünde hafif sekil bozuklugu olustu cok dikkatli bakınca belli oluyo sizce neden olabilir?
ben doydugundan emin olamiyorum. o yuzden her firsatta emzirmeye calisiyorum. yanlis mi yapiyorum acaba.kızlarr emme saati aralıklarınız ne kadar?
ben 3 saate çıkamaya çalışıyorum ama nadiren oluyor
2 saatte deli gibi ağlamaya başlıyor veriyorum memeyi
ama dr. muz ısrarla 2saatin üzerine çık artık diyor
kanlı ıshal ıcın tehlıkelı bır ıshal turuymusKizlar rota aşısını ne için yaptiriyosunuz
bıım dr da 3 saate cıkar dıyor ama ben yapamıyorum ama her agladıgında da vermıyorum oyalıyorum bısekılde 2 saate cıktık ama,kızlarr emme saati aralıklarınız ne kadar?
ben 3 saate çıkamaya çalışıyorum ama nadiren oluyor
2 saatte deli gibi ağlamaya başlıyor veriyorum memeyi
ama dr. muz ısrarla 2saatin üzerine çık artık diyor
bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama biz 2 ayllık olduğumuzda doktor değiştirdik ve artık 2 saatte bire çıkar dediben doydugundan emin olamiyorum. o yuzden her firsatta emzirmeye calisiyorum. yanlis mi yapiyorum acaba.
kanlı ıshal ıcın tehlıkelı bır ıshal turuymus
bıım dr da 3 saate cıkar dıyor ama ben yapamıyorum ama her agladıgında da vermıyorum oyalıyorum bısekılde 2 saate cıktık ama,
benım 5 saatte sertlesıyor gun ıcınde yumusak hep ama onemlı degıl sert olması kıbebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama biz 2 ayllık olduğumuzda doktor değiştirdik ve artık 2 saatte bire çıkar dedi
çünkü süt göğse anca 2 saatte iner dedi
eğer 2 saaten daha kısa sürede verirsen memeyi yağlı süt olmaz ve kilo alımı yeterlli gelmez dedi
en son kont. de de 2 saatin üzerine çık ama o pek mümkün olmuyor
benım de 3 saat olmuyor ama 2 saatte de göğsüm taş gibi de olmuyor evet süt var ama ne bileyim birden korku geldi acaba diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?