- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.061
cnm takırmak zor oldu mu aslında ben de düşündüm spiral ama cesret edemedim ya
ya ben hastalanmışımmm _??? bugün 51 günlüğüz.. benim 32güne kadar az da olsa kanamam oldu.bu sabah kalktım yine kanamam olmuş? böylemi oluyor yoksa bi sıkıntı mı var cevap bekliyorum korktum ya adet mi oldum acaba ama bu kadar mı cabuk olunuyor eee sütüm niye korumuyo madem..teyzemin gelinini 8ay sütü korudu ama sonunda doktora gitti 5aylık hamile cıktı :)) gülmüyorum korkudan gülemiyorum bizimde başımıza gelir diye :))
canım banim büyük ablam 40. gününden hemen sonra adet olmaya başladı ve her ay düzenli adetini oldu.. ama diğer ablam 1 yıl adet olmadı hamile de değildi ama süt korudu diyorlar ya o nedenle sanırım adet olmadı.. bende 39 gün spiral taktırdm 1 hafta daha kanamam oldu bakalım nasıl olacak benimkisi bekliyorum.. keşke seningibi bende hemen adet olsam, daha rahat olur içimiz değil mi
canımm konak mı acaba bilmiyorum ki_? sacları da kaşlarıda o rengi almaya basladı bizde sararıyor diyoruz ama_?? eşiminde benimde bebeklik resimlerimizde hep sapsarıyız Ahmet efe'de sarısın olacak diye düşünüyorduk ama bilmem ki
inşallah çıkmaz canım sen yine de kontrol et ben ediyorum
pansuman yapmıyoruz biz
dr ikinci gün pansumanı çıkar bez bağla dedi
krem falan da vermedi
siz krem kullanıyor musunuz
canımm konak mı acaba bilmiyorum ki_? sacları da kaşlarıda o rengi almaya basladı bizde sararıyor diyoruz ama_?? eşiminde benimde bebeklik resimlerimizde hep sapsarıyız Ahmet efe'de sarısın olacak diye düşünüyorduk ama bilmem ki
evet kızlar konak onlar zeytınyagı surun papıx ıle yarım saat bekleyın agız bezı ıle yumusakca sılın cıkıyormeltem benim oglumun kaslari da sari sari olmustu. boyle putur putur, kabarmis gibiydi. banyo yaptirinca yumusadi havluyla siyirdim sildim gecti. konak mi oluyo onlar.
benim dr umda hiçbişi vermedi igne antibiyotik falan bende ertesi gün pansuman cıkardım.dün dikişimizi aldırdık simdilik rahat oglum cok sükür ama paranox adlı fitil vermişti onu kullandm bitek .canım ya kasıgında sişlik varmı senin oglanın benim oglanda var ama anlayamıyorum yoksa yinemi fıtık var off elime dolgun gelio şiş geliyor kasıgı
çocuktan hiç giremez oldum yanlız olunca ew işleri anca yetişiyorum ..oğlum çok kusuyor dr a sordum olablir kilo aldığı için sorun değil dyor ama bazen ağız dolusu olunca çok korkuyorum böyle bir sorunu olan varmı ??
aynen bende senin durumundayımCanım benim kızımda çok kusuyor. Öyle böyle değil sanki hasta olmuş gibi baya kusuyor. Doğduğundan beri vardı bizde. Doktora sordum fazlasini kusar dedi. Dedim öyle fazlami olur aşırı çıkarıyo bazı çocuklar böyle oluyor dedi. Doğduğu gün bi başladı hala devam ne yorgan ne çarşaf ne üst baş kalıyo gazını çıkarayim derken dolduruyo üstüme. Çamaşır yıkayıp kurutmaktan fenalık geldi
çocuktan hiç giremez oldum yanlız olunca ew işleri anca yetişiyorum ..oğlum çok kusuyor dr a sordum olablir kilo aldığı için sorun değil dyor ama bazen ağız dolusu olunca çok korkuyorum böyle bir sorunu olan varmı ??
Canım benim kızımda çok kusuyor. Öyle böyle değil sanki hasta olmuş gibi baya kusuyor. Doğduğundan beri vardı bizde. Doktora sordum fazlasini kusar dedi. Dedim öyle fazlami olur aşırı çıkarıyo bazı çocuklar böyle oluyor dedi. Doğduğu gün bi başladı hala devam ne yorgan ne çarşaf ne üst baş kalıyo gazını çıkarayim derken dolduruyo üstüme. Çamaşır yıkayıp kurutmaktan fenalık geldi
arkadaşlar acil yorumlarınıza ihtiyacım var.bebeğim dün gece 6 saat bu gece de kesintisiz 7 saat uyudu.doktorlar genelde kilosu yerinde ise bebeğinizi uykudan uyandırmayın,uyudukça büyürler vs.. dedikleri için açıkcası ben de uyandırıp emzirmek istemedim.ama sonra içime kurt düştü 7 saat çok fazla geldi.acaba şekeri falan düşer mi gece uzun uyuduğu zaman bi sıkıntı olur mu diye endişelendim.gündüzleri öyle çok uyumuyor hatta akşam üzeri 5 ten gece 11-12 ye kadar hiç uyumuyor.ama gece de deliksiz uyuyor.yine de uyandırsam mı ki bilemedim.doktor kontrolümüz gelecek hafta mutlaka soracağım ama sizin fikriniz neler? tam 2 aylık kızım
canım benım buyuk oglum yapardı ellerı havada uyudugu ıcın kan gıtmıyor ellerıne ben o yuzden ruzgarı dalana dek sarıyorum kollarını hafıf kundaklaannişler günaydın gerçi bize günaydın mı kaldıbişey sorcam kızımın genelde uyurken elleri titriyor. eller havada uyuyor. eğer iyi dalmışsa indiriyorum ama bazen ben indirsemde o kaldırıyor sanki kasları yoruluyorda titriyormuş gibi epilepsi belirtisi olabilirmiş doktoruma soracam zaten de ama merak ettim siz yaşadınız mı böyle bişey
canım benım buyuk oglum yapardı ellerı havada uyudugu ıcın kan gıtmıyor ellerıne ben o yuzden ruzgarı dalana dek sarıyorum kollarını hafıf kundakla
arkadaşlar acil yorumlarınıza ihtiyacım var.bebeğim dün gece 6 saat bu gece de kesintisiz 7 saat uyudu.doktorlar genelde kilosu yerinde ise bebeğinizi uykudan uyandırmayın,uyudukça büyürler vs.. dedikleri için açıkcası ben de uyandırıp emzirmek istemedim.ama sonra içime kurt düştü 7 saat çok fazla geldi.acaba şekeri falan düşer mi gece uzun uyuduğu zaman bi sıkıntı olur mu diye endişelendim.gündüzleri öyle çok uyumuyor hatta akşam üzeri 5 ten gece 11-12 ye kadar hiç uyumuyor.ama gece de deliksiz uyuyor.yine de uyandırsam mı ki bilemedim.doktor kontrolümüz gelecek hafta mutlaka soracağım ama sizin fikriniz neler? tam 2 aylık kızım
annişler günaydın gerçi bize günaydın mı kaldıbişey sorcam kızımın genelde uyurken elleri titriyor. eller havada uyuyor. eğer iyi dalmışsa indiriyorum ama bazen ben indirsemde o kaldırıyor sanki kasları yoruluyorda titriyormuş gibi epilepsi belirtisi olabilirmiş doktoruma soracam zaten de ama merak ettim siz yaşadınız mı böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?