- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.041
kızlar size bişe sorcam ben normal doğumdan çok korkuyorum bebeğimde birza iri doğuramam diye kendime hiç güvenmiyorum sezeryan olmak istiyorum sizce napmalıyım sezeryan olan varmı aranızda nasıl oldu çok ağrınız oldumu
Canım valla lisede kardeş olan sınıf arkadaşlarımın arası 10 aydı, biri ocak biri kasım doğumluydu. Eminim onun annesi de süt koruyordur zannetmiştir :) hiç şansa bırakma derim.
bir de duydum ki doğum sonrası ilk ilişki çok sancılı oluyormuş, o yüzden kırkı çıkar çıkmaz o işi halledenlere şaşırıyorum. Canım acıyacak, sonraki seferlere isteksizlik yapacak diye korkuyorum. Doktorlar bildiğim kadarıyla doğum sonrası 6 hafta ilişki yok diyorlar ama ben bir altı hafta daha bekleyebilirim yani, hiç sorun değilBiraz daha ertelersem canım daha az yanarmış gibi geliyor, psikolojik de olabilir tabi.
hamile kalmadan önce ilk evlendiğimde hap kullanırdım. Acaba bundan sonra hangi korunma yöntemi uygun olur? Yine en iyisi kondom sanırım.
bugün 70 günlük olduk 2,5 aylığız cnm..avatarındaki efenin resmini çok beğendim Maşallahh sübhanallahmasallah yakışıklına ya nekadarlık oldunuz canım siz
bence de prezervatif canım 3 aylık ıgneler de var am aben vurulmamben de hap kullanmıştım ama şimdi kullanmayacağız şimdi spiral de taktırmak zor geliyo bana o yüzden prezervatif sanırım. melteeeeeeem sen ne dersin bu korunma işine
Hamile kalabilirsiniz dikkat et hatta hamile bile olabilirsin,degilsende bundan sonra korun süt korur diye bisey yok eskiler lohusaliyken hamile kalırlarmis hiç duymadın mıiyi akşamlar kızlar nasılsınız kuzucuklar nasıl kızlar korunmaya başladınız mı yoksa adet olup öyle mi korunmaya başlayacaksınız ben korunmuyorum adette olmadım daha doğum yapalı 65 gün oldu adet olmadan gebe kalınmaz buna istinaden korunmasam bişey olur mu acaba
Bende senin gibi cok korkuyordum normal doğumdan tercihim sezaryandi zaten suyu az oldug icinde sezaryan olmam gerekiyordu,ben zorlanmadım ertesi sabah ayag kalktım sancım ağrımda olmadı ilk günde ağrı kesiciler geçmişti zaten benim icin cok kolaydı ama herkezde aynı degil bünyeye göre değişiyor birazda psikoloji sanırım ben sezaryanin kolay olcagna inandımkızlar size bişe sorcam ben normal doğumdan çok korkuyorum bebeğimde birza iri doğuramam diye kendime hiç güvenmiyorum sezeryan olmak istiyorum sizce napmalıyım sezeryan olan varmı aranızda nasıl oldu çok ağrınız oldumu
maşallahya ne güzel yakalamışsın mimiklerine bayıldım:)
maşallahya ne güzel yakalamışsın mimiklerine bayıldım:)
baharrrrrrrrrrr oğlun cok guzel masallahhhhhhh kaslarınız konakmı olmus?
ben de hap kullanmıştım ama şimdi kullanmayacağız şimdi spiral de taktırmak zor geliyo bana o yüzden prezervatif sanırım. melteeeeeeem sen ne dersin bu korunma işine
uzun zamandır bende giremedim nete oğluşum hergün huy değiştiriyor, hergün farklı bir telaşım oluyor yine de bugünlere şükür tabi.
biz şu an 60 günlüğüz ben 39. günümde sipiral taktırdım haftaya kontrole gitcem.. inşallah sorun olmamıştır diğer korunmaları araştırmadım hapta kullanmak istemiyorum o yüzden şu an itibari ile en iyi yöntem bu geldi bana
meltem benim oglumun kaslari da sari sari olmustu. boyle putur putur, kabarmis gibiydi. banyo yaptirinca yumusadi havluyla siyirdim sildim gecti. konak mi oluyo onlar.baharrrrrrrrrrr oğlun cok guzel masallahhhhhhh kaslarınız konakmı olmus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?