- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.381
canım o zaman sıkı kundak yap dalınca uykuya ıyıce acarsın kundagı
hatice bebeğinin kakası yeşil renkte mi?benim kızımda 1 haftadır emme sorunu kusma uykusuzluk,huzursuzluk ve yeşil kaka vardı doktora götürdüm bugun kakasında amip çıktı maalesef(şurup verdi onu kullanıcam inş kısa sürede iyileşir.bebeğinin kakası yeşil olan anneler lütfen dikkat etsin bende üşütmedendir diye önemsememiştim ama böyle bir sorun çıktı.
ben varım valla :))kızlar kilolardan kurtulmanın yolu zumba dansından geçiyor sanırım. netten bikaç videosunu izledim çok eğlenceli görünüyor yapanlarda hızla sıkılaşmış ve kilo vermişler denemekte fayda var ne dersinizhem biraz kendimizi iyi hissederiz diye düşündüm
benim oğlum doğduğundan beri kaka problemi varKızlar bebeğimin üçüncü aya yaklaşmasını saçlarımı dökerek kutluyorum.Oğlumda da kel kalmıştım.Bunda inşallah olmaz derken kıyım başladı.Yaza bide abimin düğünü olabilir işte o zaman yandım.Topik filan kullanayayım bari
Bide sadece anne sütü veren arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Bebeleriniz kakalarını kaç günde bir yapıyorlar? Kızım kakasını yapmamaya başladı
emerken memeyi çekiştiriyorsa gazı vardırBen de az önce oğlumu emzirdim. Emdi biraz, sonra huzursuzlandi. Mememi cekiyo cekiyo sündürüyor birakiyo. Mizirdaniyo. Ben de süt gelmiyo diye sagdaigim sütü verdim. 40cc içti. Onun da 10 cc kadarını hemen kustu. Sutum yetmeseydi Verdiğim sütten daha fazla içerdi diye düşünüyorum ama doğru mu düşünüyorum. Bi fikir verin bana kızlar
Kahorima canim isirgani aktardan mi aldın. Nasıl demliyosun
çok geçmiş olsunhatice bebeğinin kakası yeşil renkte mi?benim kızımda 1 haftadır emme sorunu kusma uykusuzluk,huzursuzluk ve yeşil kaka vardı doktora götürdüm bugun kakasında amip çıktı maalesef(şurup verdi onu kullanıcam inş kısa sürede iyileşir.bebeğinin kakası yeşil olan anneler lütfen dikkat etsin bende üşütmedendir diye önemsememiştim ama böyle bir sorun çıktı.
hatice bebeğinin kakası yeşil renkte mi?benim kızımda 1 haftadır emme sorunu kusma uykusuzluk,huzursuzluk ve yeşil kaka vardı doktora götürdüm bugun kakasında amip çıktı maalesef(şurup verdi onu kullanıcam inş kısa sürede iyileşir.bebeğinin kakası yeşil olan anneler lütfen dikkat etsin bende üşütmedendir diye önemsememiştim ama böyle bir sorun çıktı.
haklısın canım benimde 6 kilom kaldı ama sarkmış olması daha fazla gösteriyor tabi göbekler de kaldı sezeryandan dolayı. benim oğlumu bırakacak kimsem yok burda yalnızım. salonu bende düşünmüştüm ama olmuyo işte. o yüzden ben evde yapmaya çalışıyorum napim. bu dediğim de dans sadece o yüzden hem kendime geliyorum sürekli evin içinde otur otur bunalıyorum kendini iyi hissettiriyor insna.
Ben de az önce oğlumu emzirdim. Emdi biraz, sonra huzursuzlandi. Mememi cekiyo cekiyo sündürüyor birakiyo. Mizirdaniyo. Ben de süt gelmiyo diye sagdigim sütü verdim. 40cc içti. Onun da 10 cc kadarını hemen kustu. Sutum yetmeseydi Verdiğim sütten daha fazla içerdi diye düşünüyorum ama doğru mu düşünüyorum. Bi fikir verin bana kızlar
Kahorima canim isirgani aktardan mi aldın. Nasıl demliyosun
ya kızlar yeşilçay içebilio muyuz emzirirken
ben çok seviyorum da
olsun ona da razıyım :))Geçenlerde doktorum programında bitkiler konusunda uzmanlaşmış bir prof. Dr vardı. Yeşil çay zararlı değilmiş, ama abartmayacaksın sanırım iki kupa ile sınırlı yalnız.
ben varım valla :))
havalar kötü dışarı çıkamıyorum oğlan hasta olur diye
benim oğlum doğduğundan beri kaka problemi var
sadece annesütü alıyor
dr a sordum 10 güne kadar yapmaması normal, fitil verip de bağırsak tembelliğine sebep olmayın dedi
o yüzden müdahale etmiyorum
en son 1 hafta önce yapmıştı
8nci gün ve 9ncü gün üstüste yaptı
normalde 5-6 günde bir yapıyordu
emerken memeyi çekiştiriyorsa gazı vardır
ben ara verip gazını çıkarıyorum
hala inatlaşıyorsa memeyi değiştiriyorum
çok geçmiş olsun
canım bizde de bir ara oldu bu, her emzirmede oluyordu. böyle çekiştire çekiştire iştahlı iştahlı emiyor ama arada anlayamadığımız bir şekilde memeyi biraz bırakıp bağırıyor ve o hırsla bir daha memeye yapışıyordu, sonra bir daha bir daha... ve ben çok üzülüyordum resmen acı çekiyor gibi bir hali vardı. Emmesi esnasında video kaydına aldık doktorumuza gösterdik, doktorumuz gaz olabilir dedi. Hakikaten de öyleymiş, şimdi günde 2 kupa rezene içiyorum ve karnını hep sıcak tutmaya çalışıyorum. Çok azaldı artık, olunca kldırıyorum sırtına pıt pıt vuruyorum, biraz sonra gaz çıkarıyor ve emmeye devam ediyoruz. Tahminimce sen de aynı şeyi yaşıyorsun.
Evet canim hemen hemen aynı şekilde. Cevaplarınız için teşekkür ederim :) rezeneyi aktardan mi aliyosun, sallama çay mi. Ben bitki çaylarını pek icemiyorum ama böyle devam ederse deniycem.
ben humana nın rezenesini içiyorumEvet canim hemen hemen aynı şekilde. Cevaplarınız için teşekkür ederim :) rezeneyi aktardan mi aliyosun, sallama çay mi. Ben bitki çaylarını pek icemiyorum ama böyle devam ederse deniycem.
cok gecmıs olsun neden olmuskı sormadınmı doktorameltem cvbın için saol bugun doktora götürdüm kızımın kakasında amip çıktı karın ağrısı sancı yaptığı için uyuyamıyormuşşurup kullanıcam inş geçer
ben humana nın rezenesini içiyorum
ayrıca gazı olduğunda omer e de veriyorum 100 ml kadar
kızlar 25 şubatta doğum yapan var mı
Canım bildiğin sallama derler ya, doğadan markasından alıyorum. Aktardan alırsam kendimi biliyorum yeterince koydum mu cezveye filan der, doldurdukça doldurur acı bir rezene yaparım kendime, sonra da öğüre öğüre içerimO yüzden benim gibi tipler için poşet tipi içmek daha iyi. Bi de tv de izlediğim bitki uzmanı bir bir prof da hep öyle sallama içiyormuş, ayrıca biz kaynatıyoruz ya cezvede, o hataymış, kaynamış suya bırakarak demlemek lazımmış. Yani sen de sallama al.
Bir de bazen ben o rezenenin içine tatlansın diye bir kaşık da humana koyabiliyorım, acısını kesiyor biraz. Şeker asla kullanmıyorum, normal çayda da.
ben de bitki çaylarını çok sevmem, seni anlıyorum ama içe içe alışıyor insan. Yeşil çayı da sevmem mesela, sadece liptonun büyülü bohçalarından gül yapraklarıyla karışık olan yeşil çayını içebiliyorum, gül yaprağı tadını yumuşatmış, içimi rahat oluyor. Bir de yine doğadanıngingko karışımlı yeşil çayını. Ben de her bitki çayını içemiyorum yani. Mesela adaçayı çok sert geliyor kokusu da ası da.
Merhaba kızlar bebekleriniz
nete pek giremiyorum ama yazayim cunku cok okudum bunu.
eger cok yesil yani yosun yesiliyse annenin on sutunu yani ilk 3 dk da olani emip son sutu -bu doyurucu olan kisim- emmiyorsa oluyormus.
yine eger cok yesilse bebegin bir besine alerjisi olabilirmis ya da mama markasini sIk degistirmekten.
ikinci olarak cok besliyorsan yesil ve sarili kaka oluyormus ben de ayni seyi ogluma yaptim. gunde 1 kere 120 ml mama veriyordum hala da bazen veriyorum kakasinin rengi yesilleniyor.
saglikli bir bebegin kakasi sari hardal renginde ve ara ara yesilimsi olabiliyor.
ishal olmasi icin gunde 7-8 kere civik disari cikan kaka olmasi gerekiyor cozumu ise bolca emzirmek ve annenin lifli gida yemesi.
buarada benim oglum hala 4-5 gunde bir kaka yapiyor annenin sutunun yagli olmasi kaka yapimini geciktiriyor, baslarda cok korkmustum aama bu sutun kalitesini ve bebegin maksimum kullanimini gosteriyormus. yabanci kaynaklardan okudum
buarada yazamiyorum oglumdan tez yazmaktan firsat olmuyor ama sizleri ozluyorum kizlar
cok gecmıs olsun neden olmuskı sormadınmı doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?