- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.421
bebegınle esınle sagıklı mutlu yaslara canımmmm
hadı yaaaaaaa damacana sıyle yıkıcak halımız yok yaaa kuzularıneyse olacagı varmıs dıyelım allah basla dert vermesın bı daha gostermesın
bugün 23 nisan hep neşe doluyor insan birde doğum günüyse daha neşeli oluyor insan
Kızlar ısırgan 5. günden sonra faydasını gösterdi sütüm arttı cok sükür yetiyor artık. Bu dertten muzdarip arkadaslarıma duyurulurrrr
ben de basladim isirgana :) 2. gundeyim. ins benim sutum de artar :)Selam kızlar. Buraya yazmıştım kızım yeşil kaka yapıyor diye. Çok uzun zamandir yaptığı için burada okuyunca dün dr a götürdum. Kaka tahlili yaptık çok şükür bişey çıkmadı kızım 3 haftada 1250 gr almış. Haftada 400 gr almaya devam ediyor Banada isirgan otu çayına bağlıyorum. Ama kızlar 20 gün içip 10 gün ara vermelisiniz.kullanımı bu şekilde olacak. Hepinizi öptüm
İdeal Kilo Hesaplama - HESAPLAMA.NET
İdeal kilonuzu hesaplayabilirsiniz.
Benim 13 kilo fazlam var..
Nasıl vereceğim o kiloları hiçbir fikrim yok:26:
ben lansinohun ikilisini o fiyata almıştımslm arkadaslar işe başlamam lazım haziranda manuel pompam var memnun değilim elektrikli almayı düşünüyorum araştırdım genel olarak avent,medela,ameda markaları öneriliyor yorumlarda ama sizede bi sorayım dedim kullanan varmı acaba hangisini önerirsiniz fiyat olarak aventin teklisi 179 civarı çok para da vermek istemiyorum avent kullanan varmı aranızda? medelanın teklisi mini olanıyla avent aynı fiyata ama karar veremedimm
maşallah sizeEki Görüntüle 693519 Eki Görüntüle 693520 Eki Görüntüle 693521
çok şükür hastalanmadan nazar degdirtmeden mevlüdümüzüde yaptık :) Allah kabul etsin,Rabbim oğluma ve tüm bebişlere şifa versin inşallah...
canım doğum günün kutlu olsun eşinle bebeğinle nice güzel yıllar diliyorum
Masallah sizeEki Görüntüle 693519 Eki Görüntüle 693520 Eki Görüntüle 693521
çok şükür hastalanmadan nazar degdirtmeden mevlüdümüzüde yaptık :) Allah kabul etsin,Rabbim oğluma ve tüm bebişlere şifa versin inşallah...
maşallahEki Görüntüle 693519 Eki Görüntüle 693520 Eki Görüntüle 693521
Eki Görüntüle 693519 Eki Görüntüle 693520 Eki Görüntüle 693521
Slm. Kızımın cildinde sivilce tarzı minik kabartilar cikti ve kizarip kurudu. 2 Dr.da bunlar normal geçer dedi fakat baktm alnına boynuna gecmis. Araştırma hast. 10 gun sonraya randevu verdi , bende bu arada mustela krem aldım , 3. Gun gecti cok şükür. Randevu gunünde tertemizdi , fotosunu gösterdim egzamaymis;( bol nemlendirici sür dedi. Tekrar olursa kortizonlu krem( kullanmadım hic) yine geçmezse gel dedi. Şimdi gunde 2 kere sürüyorum. Bazen kizarip 3-5 tane çıkıyor ama sabaha geçiyor. Umarım kimsenin basına gelmez ama bilginiz olsun, cildi kuruysa en bastan iyi bir nemlendirici kullanın. Bizim gibi üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?