- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.401
çok saol içme suyundan olmuş banyo yaptırırken
sorma yav benim kilo sorunum yok 4-5 kilo var ben onları hemen veririm ama her taraf sarkmış durumda acil spor şart bizde eşimmle salona mı yazılsak diyoruz annem kızıma bakarken bi koşu gider gelirim
canım benim kız 22 şubat doğumlu. 51 cm 3150 doğdu 1. ayda 55 cm 3770 oldu gerçi kilosu 3150 den 2800 e düştü. bu aykini haftaya öğrenecem ama bana çok kilo almıyormuş gibi geliyor. mama da aptamil imnofortis kullanınca gaz yapmıyor. geçen normal aldım çocuk mahvaldu. benimki hep mamayla besleniyor günde 450-600 cc arası yiyor
hadı yaaaaaaa damacana sıyle yıkıcak halımız yok yaaa kuzularıçok saol içme suyundan olmuş banyo yaptırırken
ben 25 şubatta sezerynla doğum yaptımkızlar merhaba geçmiş yapıyorum ama bi yandan a yazayım dedım öncelikle burdaki herkese teşekkür ediyorum bişeyler yazamasamda gündüzleri cepten giriyorum oğlum uyurken ve sizlerden çok şey öğreniyorum başıma geldiğinde telaşşanmıyorum.
baharr oğlun için çok dua ediyorum aslında burdaki herkesin bebekleri için allah bizlere bağişlasın evlatlarımızı inş.
ameliyat olan bebeklere de geçmiş olsun
ben spora başladığımı yazmak istedim öyle spor salonu felan değil yine burdan bir arkadasın leslie sansone yi önermesiyle araştırdım eşimde tv ye yükledi 45dk lığını yapıyorum önceden ara ara yapıyodum ama 16 nisan ölçülerimi de aldım artık düzenli olarak yapıyorum doğumda 88 kiloyla girdim suan 78 kg 99 88 116 ölçülerindeyim mayıs 16 da tekrar kilo ve ölçülerimi yazıcam size ben birgün leslie sansone bir günde ebru şallı ile düz bir karın dvd sini yapıyorumki hatun o kadar kolay yapıyor ben yaparken canım çıkıyor. bu arada ben 27 şubatta doğum yaptım.biliyorum ki sizlerde kilo vermek forma girmke istiyorsunuz burdan sizlerde ölçü ve kilonuzu yazsanız birbirimize ilham olsak gaza getirsek birbirimizi olur mu ?
ben evlendiğimde de 76 kilo ya ve bu ölçülere çıkmıştım ve sonra düzenli sporla 58 kg ve 90 60 96 olmuştum tekrar yapabiliyorum biliyorum ama destekleyen beraber spor yapacak burdan arkadaşlara ihtiyacım var
dr.uma sordum karın hareketleri yapabilir miyim diye 40 gunde dikişler eriyor bişey olmaz yapabilirsin dedi.
Maşallah..
Benim kızım da mama ile besleniyor..
Ben büyük paket mama alıyorum daha ekonomik oluyor..
imnofortis'in büyük boyu yok...
Sen bir öğünde kaç cc veriyorsun ?
Benim kızım 4 saat arayla 120 cc yiyor..
Yani günde 720 cc yemiş oluyor..
Yerim senin turşuyu benOlsun geldin ya, buralara göz attığını gördüm ya. beklerim ben, hiç sorun değil
Uzul doktorlar amerikalı doktorların çevirilerini ezberleyip bizlere sunuyorlar.En bilgili doktor kendi çocuğu olmuş ya da çocuk kliniğinde uzun nöbetler geçirerek işine yoğunlaşmış kişidir.Yine de bi uzmandan duymak istiyorum dersen Psikiyatrist Nusret Kaya yı okuyabilirsin.
öncelikle seni tekrar aramızda görmek sevindirdi beni.. bize sağlık ocağındaki hemşirede fitili önermedi erkek çocuklarında özellikle önermiyoruz demişti sebebi tuzenin dediği gibi sanırım.
Bilmukabele canım,sağlıkçılar sebebini çok açıklamak istemez çünkü ifadesi gerçekten zor.Makattan uyarı verildiği zaman ilerde de isteyebilir bu da cinsiyet tercihini değiştirir endişesini anlatamıyorlar.Toplum hazır değil.
tüzem nasılsın...bende sadece anne sütü veriyorum canım önceden her bez değiştirmemde kakası oluyodu şimdi günde 2 veya 3 kez yapıyo dün doktor kontrolümüz vardı 1 haftaya kadar yapmaması normalmiş ... bizimde gaz sıkıntımız var doktor bi damla verdi bakalım kullanıyorum inşallah işe yarar...:44:
İyiyim canım,sen nasılsın,kuzucuk nasıl? Benim yavru günde tek beze düşürmüştü şimdi en son cuma yaptırmıştım,bekliyorum bakalım,ne zaman yapacak,kızların yorumlarını da okudum,sağolsunlar herkes elinden geldiğince cevap yazmış. Kilo alımı azaldı bu ay.Tahminim 600 gr alacak.Gözünün içine bakarken az alması beni üzüyor.Gaz problemimiz günbegün azalmaya başladı çok şükür.
Ben de az önce oğlumu emzirdim. Emdi biraz, sonra huzursuzlandi. Mememi cekiyo cekiyo sündürüyor birakiyo. Mizirdaniyo. Ben de süt gelmiyo diye sagdigim sütü verdim. 40cc içti. Onun da 10 cc kadarını hemen kustu. Sutum yetmeseydi Verdiğim sütten daha fazla içerdi diye düşünüyorum ama doğru mu düşünüyorum. Bi fikir verin bana kızlar
Kahorima canim isirgani aktardan mi aldın. Nasıl demliyosun
Canım ya benim kızım da nerdeyse 10 gündür yeşil kaka yapıyor bazen sarıya döner gibi oluyor. Kaka tahlilini nasıl aldılar canım ya kan falanda almıyorlar dimihatice bebeğinin kakası yeşil renkte mi?benim kızımda 1 haftadır emme sorunu kusma uykusuzluk,huzursuzluk ve yeşil kaka vardı doktora götürdüm bugun kakasında amip çıktı maalesef(şurup verdi onu kullanıcam inş kısa sürede iyileşir.bebeğinin kakası yeşil olan anneler lütfen dikkat etsin bende üşütmedendir diye önemsememiştim ama böyle bir sorun çıktı.
Merhaba kızlar bebekleriniz
nete pek giremiyorum ama yazayim cunku cok okudum bunu.
eger cok yesil yani yosun yesiliyse annenin on sutunu yani ilk 3 dk da olani emip son sutu -bu doyurucu olan kisim- emmiyorsa oluyormus.
yine eger cok yesilse bebegin bir besine alerjisi olabilirmis ya da mama markasini sIk degistirmekten.
ikinci olarak cok besliyorsan yesil ve sarili kaka oluyormus ben de ayni seyi ogluma yaptim. gunde 1 kere 120 ml mama veriyordum hala da bazen veriyorum kakasinin rengi yesilleniyor.
saglikli bir bebegin kakasi sari hardal renginde ve ara ara yesilimsi olabiliyor.
ishal olmasi icin gunde 7-8 kere civik disari cikan kaka olmasi gerekiyor cozumu ise bolca emzirmek ve annenin lifli gida yemesi.
buarada benim oglum hala 4-5 gunde bir kaka yapiyor annenin sutunun yagli olmasi kaka yapimini geciktiriyor, baslarda cok korkmustum aama bu sutun kalitesini ve bebegin maksimum kullanimini gosteriyormus. yabanci kaynaklardan okudum
buarada yazamiyorum oglumdan tez yazmaktan firsat olmuyor ama sizleri ozluyorum kizlar
Canım bende sürekli araştırıyorum en son çok yediğinden diye düşündüm çünkü kilo alımı çok iyi. Her beslenmede iki göğsümüde emiyor ve dediğin gibi son sütü emzirmeye çalışıyorum. Ama şu amip konusu kafamı karıştırıyor .
Canım bana Migros yakın kurutulmuş olarak aldım. Sabah ve akşam ayrı ayrı çay demler gibi demliyorum. Ama sabah bir bardak akşam bir bardak. Benim kızımda ağzında meme ile uyumak istiyor bende gece uyumadan önce bazen mama yapıyorum onunlada ağzında uyuyup kalıyor göğsümü sağacağım ama hala acısı geçmedi .
Canım ya benim kızım da nerdeyse 10 gündür yeşil kaka yapıyor bazen sarıya döner gibi oluyor. Kaka tahlilini nasıl aldılar canım ya kan falanda almıyorlar dimi
Canım bende sürekli araştırıyorum en son çok yediğinden diye düşündüm çünkü kilo alımı çok iyi. Her beslenmede iki göğsümüde emiyor ve dediğin gibi son sütü emzirmeye çalışıyorum. Ama şu amip konusu kafamı karıştırıyor .
doktor muayenesinden sonra labarotuara gittik ordan tahlil için bir tüp verdiler kakasını yapınca yarım saat içinde getirin dediler eve geldik kızım kakasını yapınca tüpe aldık eşim hastaneye götürdü kan filan almadılar.umarım senin bebeğinde yoktur ama yinede tahlil yaptır istersen.
Valla canım gönül daha çok katılmak ister ama memurlarla ilgili bir site varya orda da aktif yazmak zorundayım,bi yandan da araştırma baya vaktimi alıyor.Bebe zaten meme bebesi,işi yoksa onunla oynuyor,şaşı şaşı bakıyor gülüyor hoooppp bütün sütler akıyor.Bugün kayınvalidemde geliyor,asayiş berkemaliz :) Sizleride özledim.
Bilmukabele canım,sağlıkçılar sebebini çok açıklamak istemez çünkü ifadesi gerçekten zor.Makattan uyarı verildiği zaman ilerde de isteyebilir bu da cinsiyet tercihini değiştirir endişesini anlatamıyorlar.Toplum hazır değil.
İyiyim canım,sen nasılsın,kuzucuk nasıl? Benim yavru günde tek beze düşürmüştü şimdi en son cuma yaptırmıştım,bekliyorum bakalım,ne zaman yapacak,kızların yorumlarını da okudum,sağolsunlar herkes elinden geldiğince cevap yazmış. Kilo alımı azaldı bu ay.Tahminim 600 gr alacak.Gözünün içine bakarken az alması beni üzüyor.Gaz problemimiz günbegün azalmaya başladı çok şükür.
bende iyiyim Allaha şükür 2 oğlanla koşturup duruyorum...yaaa bizim gaz daha gitmedi gideceği günü iple çekmekteyim akşamları resmen ayakta sallaya sallaya emdiriyorum biri görse deli der doktorun verdiği bitkisel şurubu verince ağız dolusu çıkarıyo bende biraz ara verip tekrar deniycem . bizim kilo durumu ayda 1 kilo almışız ama artık akşamları zorlamayla gazdan emmek istemiyo inşallah biraz büyüseler daha rahatlıycaz gibi..
bugün 23 nisan hep neşe doluyor insan birde doğum günüyse daha neşeli oluyor insan
Ne hoş bir tesadüf,nice yıllara kuzunla birlikte doğum günün kutlu olsun.:119:
bebegınle esınle sagıklı mutlu yaslara canımmmmbugün 23 nisan hep neşe doluyor insan birde doğum günüyse daha neşeli oluyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?