2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Maşallah..
Benim kızım da mama ile besleniyor..
Ben büyük paket mama alıyorum daha ekonomik oluyor..
imnofortis'in büyük boyu yok...
Sen bir öğünde kaç cc veriyorsun ?
Benim kızım 4 saat arayla 120 cc yiyor..
Yani günde 720 cc yemiş oluyor..

Son düzenleme:
ben 25 şubatta sezerynla doğum yaptım
valla helal olsun diyorum
benim hala dikişlerim sızlıyor
leslie yi evde yaptım bi kaç gün
çok ağrım oldu
şimdi mekik çekiyorum midem için
fırsat buldukça da yürüyüşe çıkıyorum
ama seni takip edeceğim canım

canım imnofortis gazı engelliyor diğeribiraz gaz yaptı bizde. ben 4-5 saatte bir 180-210 cc falan veriyorum ama hemen uyumuyor 2-3 saat uyanık kalıyor günde 3 yada 4 kez uyanıyor o kadar tok olunca toplam 500-700cc arası yiyor yani

Gunaydin kizlar facebook ta subat mart annelerini eklemistim sizlerden kimse var mi bilmiyorum orada bi anne paylasmis ezcaneden solgar bira mayasi tableti almis 45 tl gunde 5 kez 2ser adet icmis 10 gun ara vermis yine baslamis 1lt sut sagdim diyor bende bugun ezcaneden alip denicem szlerden deneyen var mi ben bu zamana kadar humana ve milkplus icerek sut artirmaya calisiyorum ayrica bulgur yiyerek bde isiryan cayi da cok artiriyormus onu da denicem

Yerim senin turşuyu ben Olsun geldin ya, buralara göz attığını gördüm ya. beklerim ben, hiç sorun değil

Valla canım gönül daha çok katılmak ister ama memurlarla ilgili bir site varya orda da aktif yazmak zorundayım,bi yandan da araştırma baya vaktimi alıyor.Bebe zaten meme bebesi,işi yoksa onunla oynuyor,şaşı şaşı bakıyor gülüyor hoooppp bütün sütler akıyor.Bugün kayınvalidemde geliyor,asayiş berkemaliz :) Sizleride özledim.

Canım bana Migros yakın kurutulmuş olarak aldım. Sabah ve akşam ayrı ayrı çay demler gibi demliyorum. Ama sabah bir bardak akşam bir bardak. Benim kızımda ağzında meme ile uyumak istiyor bende gece uyumadan önce bazen mama yapıyorum onunlada ağzında uyuyup kalıyor göğsümü sağacağım ama hala acısı geçmedi .

Canım ya benim kızım da nerdeyse 10 gündür yeşil kaka yapıyor bazen sarıya döner gibi oluyor. Kaka tahlilini nasıl aldılar canım ya kan falanda almıyorlar dimi

kızlar 25şubatta doğum ypan var mı
çocuklarmızın gelişimlerini beraber değerlendirmek adına soruyorum

bayanlar burası çok sakinleşti bence faceden ekleyip konuşalım tabi tercih meselesi..beni isterseniz ekleyebilirsiniz hep açık bnm TC Tuğçe Olgaç

Slm. Kızımın cildinde sivilce tarzı minik kabartilar cikti ve kizarip kurudu. 2 Dr.da bunlar normal geçer dedi fakat baktm alnına boynuna gecmis. Araştırma hast. 10 gun sonraya randevu verdi , bende bu arada mustela krem aldım , 3. Gun gecti cok şükür. Randevu gunünde tertemizdi , fotosunu gösterdim egzamaymis;( bol nemlendirici sür dedi. Tekrar olursa kortizonlu krem( kullanmadım hic) yine geçmezse gel dedi. Şimdi gunde 2 kere sürüyorum. Bazen kizarip 3-5 tane çıkıyor ama sabaha geçiyor. Umarım kimsenin basına gelmez ama bilginiz olsun, cildi kuruysa en bastan iyi bir nemlendirici kullanın. Bizim gibi üzülmeyin

çocuk bayramımız kutlu olsun. çocuklarımızla nice güzel bayramlar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…