- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.501
herkese iyi akşamlar. sonucumuzu aldık bugün maalesef eegmiz normal çıkmadı. yarın beyin mr çekimimiz var. pazartesi eeg tekrarı. doktorumuz tam olarak epilepsi olup olmadığından emin değil. kızım daha çok küçük olduğundan teşhisi doğru koyabilmek için titiz ve hızlı bi inceleme yapmaktan yana. ben yıkıldım tabi şu an tek duam tedavi olabilecek durumda olması ve gelişimini engellememesi zamanla herşey belli olur ayşenazıma dualarınızda yer verirseniz sevinirim
günaydın anneler
benim oğlum sürekli kaka yapıyor ya, sabahtan 6da başladı 5. bezi bu hepsi de kakalı , gündüz yapar, akşam yapar, sadece geceleri yapmıyor, ben sayamadım günde kaç kere yapıyor
Haha bu sürekli senin memede uyumak isteyen turşu olmalı
Pek de güleç maşallah, kafasında şapka varken bile hem de! Bizimki şapka takmakan nefret ediyor da.
maşallah kuzuya :)
seni tatlı bebiş seni kuzum uyuyunca nasılda masum oluyolar.Rabbim nazarlardan korusun...ya bende koyuyum bebişimin resmini diyorum da eklenti ekle diyip dosya ekle diyorum ama ana klasörde daha önce yüklediğim resimler var başka resim ne alıyo nede daha önceki resimleri silebiliyorum yapamadım nasıl yapcamkine...
günaydın anneler
benim oğlum sürekli kaka yapıyor ya, sabahtan 6da başladı 5. bezi bu hepsi de kakalı , gündüz yapar, akşam yapar, sadece geceleri yapmıyor, ben sayamadım günde kaç kere yapıyor
inanmıyorum ya 5 gün nasıl durdu bizimki sabah kaka faslını bitirmeden rahata ermiyo, bir de 5 gün sonunda ne kadar yapıyone güzel seninki yapar günde 5 kere benimki yapar 5 günde 1 kerebizde 5 gündür bekliyoduk çıktı çok şükür bugün ahhhh bu bebeklerrrrr
canım cok gecmıs olsun alahım bıdaha gostermesın baska nobet ınsallah acıl sıfalar dılıyorumherkese iyi akşamlar. sonucumuzu aldık bugün maalesef eegmiz normal çıkmadı. yarın beyin mr çekimimiz var. pazartesi eeg tekrarı. doktorumuz tam olarak epilepsi olup olmadığından emin değil. kızım daha çok küçük olduğundan teşhisi doğru koyabilmek için titiz ve hızlı bi inceleme yapmaktan yana. ben yıkıldım tabi şu an tek duam tedavi olabilecek durumda olması ve gelişimini engellememesi zamanla herşey belli olur ayşenazıma dualarınızda yer verirseniz sevinirim
iyi akşamlar kızlar ya sizin bebeğinizde parmağını emiyor mu ya 1 haftadıır oğlum baş ve işaret parmağını birlikte ağzına alıyor başta miğdesi bulanır gibi oluyordu şimdi emiyor görünce hemen çekiyorum yalancı meme veriyorum bazende memeyi stıp elini emiyor bazen ikisini birden yapmaya çalışıyor akıllı oğlum ne yapmam lazım sizce
herkese iyi akşamlar. sonucumuzu aldık bugün maalesef eegmiz normal çıkmadı. yarın beyin mr çekimimiz var. pazartesi eeg tekrarı. doktorumuz tam olarak epilepsi olup olmadığından emin değil. kızım daha çok küçük olduğundan teşhisi doğru koyabilmek için titiz ve hızlı bi inceleme yapmaktan yana. ben yıkıldım tabi şu an tek duam tedavi olabilecek durumda olması ve gelişimini engellememesi zamanla herşey belli olur ayşenazıma dualarınızda yer verirseniz sevinirim
günaydın anneler
canım 7-8defa kaka yapmalarının normal oldugunu söylemişti doktor bize..rengi sonucta önemli yapsın :))
rengi sarının tonlarında değişiyo çok nadir yeşil de oluyo niyeyse:26:
Ben geldiiiiiim :) gecmis yapamadim 3-4 ay geri gitmem lazim.. Hacopoli gecmis olsun canim insallah bisey cikmaz..
oooooooooooo papapa hanım nerdesınızzzzzzzzz gozlerımız yollarda kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııBen geldim diye mi herkes kacti)
oooooooooooo papapa hanım nerdesınızzzzzzzzz gozlerımız yollarda kaldııııııııııııııııııııııııııııııııı
sut danası ooooooooooooo :) okadar gobekten de mınık bısey beklenemezdı dımı amaElentrinkler kesikti giremedim ogretmenim) napiyosun dogum hikayeni okudum ruzgar beyi gordum kocaman masallah ona
sut danası ooooooooooooo :) okadar gobekten de mınık bısey beklenemezdı dımı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?