2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canımmm cok sagol..bide kafama kocaman kırmızı taç takmıstım da onunla resim çekinmedim :)) mavi taç bulamadım cok istiyordum mavi renk te neyse...
hersey iyide mevlütten bu yana Ahmet efe'min gözlerinin ikisinde de çapaklanma ve sulanma oldu yine ne güzel gecmişti ( napçagmı şaşırdım iyice sulanıp gözyası akıyo yavrumun doktora daha önce götürdüğümüzde serum fizyolojiyle temizleyip masaj yapmamı söylemişti gecmişti yine yapıyorum gecmedi pazar gününden bu güne..

kızlar 2. ay aşımızı olduk. 8 den beri uyuyamadı yavrum huzursuzlandı. biraz sonra eeg sonucunu almaya gideceğim dua edin kızlar bişeyciği çıkmasın kuzumun. başkasının ağzından edilen dua daha makbulmüş. gerçi bişeyi çıkmasada irkilmeler devam ediyor. çok üzücü

canım merakla bekliyoruz haberlerini. inşallah kötü birşey çıkmaz ama neden olduğunu da açıklayabilirler. çünkü nedeni anlaşılamazsa sürekli neden böyle oluyor diye zihnini meşgul edecek. Allah yardımcınız olsun.

Allah Allah, nazar mı değdi yoksa Ahmet Efe'ciğe? böyle şeyler çok duydum ben, mevlüt arkasından rahatsızlanmalar. belki alakası yoktur ama mevlüt yapma, nazar değiyor çocuğa diye tembihleyen insanlar bile gördüm.
biz hiç çapaklanma yaşamadık da,bizim doktor gözü çapaklanırsa kaynatılıp bekletilmiş suya batırılmış pamukla temizlersin demişti.

50 günlük oldukkkk
ilk fotoda birşeyleri anlamaya çalışırken, odaklanırken görülen çatık kaşlı bakışını görüyorsunuz.
son foto biraz bulanık, çünkü gülerken minik tepükler atıyor, o da koluma çarpıp fotoğrafı bulanıklaştırdı. idare edin teyzeleri :)
maşallah kuzumaaa

65 Günlük Bebeğimiz var doğduğunda Kulak memesi ÜSTE doğru katlanmış bir şekilde doğdu Şuan acık ama kulak memesi yukarıya doğru kalkık duruyor NE YAPABİLİRİZ bizim gibi olan varmı aranzda

cımcımeeeeeeeeeeeeeeeee

benım hıc saclı bebem olmadı cok ozenıyorummmm sızlereeeeeeeeeeeee:)

65 Günlük Bebeğimiz var doğduğunda Kulak memesi ÜSTE doğru katlanmış bir şekilde doğdu Şuan acık ama kulak memesi yukarıya doğru kalkık duruyor NE YAPABİLİRİZ bizim gibi olan varmı aranzda

Sapka giydir yatissin cnm duyta masaj yap kafaya dogru egilmli olsun

Maşallah çikinime,tü tü tü nazar değmesin,annesi poposunu bi kaşıyıver.Özendirdiniz valla durun ben de benim ördek yavrusunu koyayım :)

canım inşallah kuzucugunun sonucları güzel cıkar da irkilmeler zamanla gecer dua ediyorum bende

oyy maşallahhh şunun güzelliğine bak ya saclarda cok sekil maşallah benim Ahmet efe'min henüz ön tarafta pek sacı yok :)) arkalarda da eh işte kel demiyecek kadar var:)

herkesten alıntı yapamadım ama
ayy maşallah hepsine
saçlı bebeklere ayrıca hastayım
bugün 60 günlük olduk
boyumuz 58 cm olmuş
kg 4800
ameliyattan sonra kilo vermişti ömer
çok şükür verdiklerini alıp üstüne 600 gr daha almış

Kızlar oğlum da koliği bolca çekmiştik.Bir de yaz bebeği olunca bu salıncak oldukça işimizi görmüştü.Burdan bi arkadaş foto istemişti,kusura bakmasın anca yükleyebildim.Şimdi kızım için kurdum ve evime kim geldiyse hayran kaldı.Bütün misafirlerim nerden alıp nasıl yaptığımı sordu.Bunu satın aldığımız kişi bana telefon edip teşekkür etti.Senin sayende baya kişiden talep geldi dedi.Bizde bebeklere göre üretime geçme kararrı aldık demişti,dediği gibi bebek hamağıda yapmışlar ama en iyisi yine benim kullandığım model.Bebesi durmayanlar,uyumuyor diyenlere şiddetle tavsiye ederim.Bebem şuan onun içinde,oğlum bile yatmak istiyor :)

Eklentiler

• $128.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:

maşallah bebeğine bizim de bugün 57. günümüz

çok güzelmiş nerden aldın?

ben de şöyle birşey almayı düşünüyordum ama şu anda erken gibi geldi sonraya bıraktım

çok güzelmiş nerden aldın?

ben de şöyle birşey almayı düşünüyordum ama şu anda erken gibi geldi sonraya bıraktım
Eki Görüntüle 695499

CANIM ARKADAŞ ALMIŞTI ONA GİTTİGİMDE OĞLUŞUMU YATIRDIK VE COK SEVDİ ERKEN DEGİL BENCE EVİM MÜSAİT OLSA BENDE ALIRDIM AMA BEŞİK PUSET OLDUKCA KOYACAK YER KALMADI:))) ARKADAŞIN KIZINA HEDİYE ALDIK COK BEGENDİ SEVDİİİ TAVSİYE EDERİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…