- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.461
kızlar bebeginizin tırnaklarını kesmeye basladınızmı
işte benim pamukşekerim. bi de gözleri açık yakalayabilsem
Baharcım maşallah size, Allah mevlüdünüzde ettiğiniz duaları kabul etsin. Ahmet efe'nin nice güzel gününü görürsünüz inşallah, tekrar Allah bağışlasın yavrunuzu. Bu arada ahmet efe sana benziyorbir de fotolarınıza bakınca beyazın çok güzel bir renk olduğunu düşündüm yine, çok huzurlu görünüyorsunuz, melek gibisiniz:)
ben de mevlüt yapmayı çok istedim ama okuyacak kimseyi bulamadım. Hayırlısı böyleymiş diyorum.
kızlar 2. ay aşımızı olduk. 8 den beri uyuyamadı yavrum huzursuzlandı. biraz sonra eeg sonucunu almaya gideceğim dua edin kızlar bişeyciği çıkmasın kuzumun. başkasının ağzından edilen dua daha makbulmüş. gerçi bişeyi çıkmasada irkilmeler devam ediyor. çok üzücü
canımmm cok sagol..bide kafama kocaman kırmızı taç takmıstım da onunla resim çekinmedim :)) mavi taç bulamadım cok istiyordum mavi renk te neyse...
hersey iyide mevlütten bu yana Ahmet efe'min gözlerinin ikisinde de çapaklanma ve sulanma oldu yine ne güzel gecmişti( napçagmı şaşırdım iyice sulanıp gözyası akıyo yavrumun doktora daha önce götürdüğümüzde serum fizyolojiyle temizleyip masaj yapmamı söylemişti gecmişti yine yapıyorum gecmedi pazar gününden bu güne..
cımcımeeeeeeeeeeeeeeeeeEki Görüntüle 695285 Eki Görüntüle 695284 Eki Görüntüle 695286
50 günlük oldukkkk
ilk fotoda birşeyleri anlamaya çalışırken, odaklanırken görülen çatık kaşlı bakışını görüyorsunuz.
son foto biraz bulanık, çünkü gülerken minik tepükler atıyor, o da koluma çarpıp fotoğrafı bulanıklaştırdı. idare edin teyzeleri :)
maşallah kuzumaaa
65 Günlük Bebeğimiz var doğduğunda Kulak memesi ÜSTE doğru katlanmış bir şekilde doğdu Şuan acık ama kulak memesi yukarıya doğru kalkık duruyor NE YAPABİLİRİZ bizim gibi olan varmı aranzda
Eki Görüntüle 695285 Eki Görüntüle 695284 Eki Görüntüle 695286
50 günlük oldukkkk
ilk fotoda birşeyleri anlamaya çalışırken, odaklanırken görülen çatık kaşlı bakışını görüyorsunuz.
son foto biraz bulanık, çünkü gülerken minik tepükler atıyor, o da koluma çarpıp fotoğrafı bulanıklaştırdı. idare edin teyzeleri :)
maşallah kuzumaaa
kızlar 2. ay aşımızı olduk. 8 den beri uyuyamadı yavrum huzursuzlandı. biraz sonra eeg sonucunu almaya gideceğim dua edin kızlar bişeyciği çıkmasın kuzumun. başkasının ağzından edilen dua daha makbulmüş. gerçi bişeyi çıkmasada irkilmeler devam ediyor. çok üzücü
50 günlük oldukkkk
maşallah kuzumaaa
50 günlük oldukkkk
maşallah kuzumaaa
herkesten alıntı yapamadım ama
ayy maşallah hepsine
saçlı bebeklere ayrıca hastayım
bugün 60 günlük olduk
boyumuz 58 cm olmuş
kg 4800
ameliyattan sonra kilo vermişti ömer
çok şükür verdiklerini alıp üstüne 600 gr daha almış
Eki Görüntüle 695473
Kızlar oğlum da koliği bolca çekmiştik.Bir de yaz bebeği olunca bu salıncak oldukça işimizi görmüştü.Burdan bi arkadaş foto istemişti,kusura bakmasın anca yükleyebildim.Şimdi kızım için kurdum ve evime kim geldiyse hayran kaldı.Bütün misafirlerim nerden alıp nasıl yaptığımı sordu.Bunu satın aldığımız kişi bana telefon edip teşekkür etti.Senin sayende baya kişiden talep geldi dedi.Bizde bebeklere göre üretime geçme kararrı aldık demişti,dediği gibi bebek hamağıda yapmışlar ama en iyisi yine benim kullandığım model.Bebesi durmayanlar,uyumuyor diyenlere şiddetle tavsiye ederim.Bebem şuan onun içinde,oğlum bile yatmak istiyor :)
çok güzelmiş nerden aldın?
ben de şöyle birşey almayı düşünüyordum ama şu anda erken gibi geldi sonraya bıraktım
Eki Görüntüle 695499
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?