2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
herkese mrb benim bebek kolik ve hala devam ediyor bu ay emmeyi çok red ediyor zorla veriyorum çok ağlıyor sütüm var ama bebeğim tutmakta çok zorlanıyor bu ay kilo alımıda çok az olmuş biz 3 ay 6 günlük olduk sütümü biberona koyuyorum onuda tutmuyor kafam darma dumun

Bende ayni sikintiyi yasiyorum canim aglasada pes etmemeye calisiyorum ise yariyo sanki cunku sukurler olsun bugun daga iyi. Sende pes etme devam sabirla

zara nasır köyü ama ist da doğduğum için bilmiyorum oraları sen sivastamısın istdamı? eşim kırşehirli o yüzden 40 (5840) yaptım

şarkışlalıyız canım ama babasmın işinden dolayı divride doğmuşum 16 sene divriğide yaşadık sonra sivas merkeze taşındık 2 sene evliykende istanbula tayinimiz çıktı yine tayin istedik bakalım hayırlısı istanbulun nersindesin kız yakınsan tanışalım burda bizim kimsemiz yok ya çok sıkıcı

g.o.paşadayım cnm sen?

herkese merhaba arkadaslar uzun zaman oldu bebeklerden frsat olmuyo tabii bız ııyyız kızımız 3 aylık oldu bu da benım bade'm Eki Görüntüle 698108

offf ya cok tatlı bunlar masallah hepsine

herkese selam umarım herkes mutlu mesuttur :))

biz fena sayılmayız ama uyku düzenimiz yok gündüz hiç bir iş yapamıyorum, yanından ayrılamıyorum ...

denemediğim yöntem kalmadı, en uzun uykusu 45 dakika uyanıyor bu seferde uykusuz kaldığı için huzursuz oluyor

biraz uyanık kalsın yorulsun daha fazla uyur diyorum ama mümkün değil en fazla 2 saat uyanık kalıyor, dün değişiklilk olsun diye sitenin parkına götürdüm bizimki çığlık çığlığa tüm site bizi dinledi eve nasıl girdiğimi bilemedim
aynı şekilde avm de aynısını yapıyor

lütfen nerde yanlış yapıyorum söyleyin :26:

Benim oglum da gündüz kısa süreli uyuyo. Karnı iyi doyarsa daha uzun sure uyuyabiliyo.

benim oğlum da derin uyuyamıyor gündüzde gecede
gündüz yürüyüşe çıkıyoruz bazen
keyfi yerindeyse yarım saat kırk dk sessiz yatıyo pusette
keyfi yoksa çığlık çığlığa, hemen geri dönüyoruz eve
gece uyumadan banyo yaptırıyorum pek bi frkı olmadı uyumasında
uyku düzeni konusunda da;
akşam 9,30 -10 gibi lambayı söndürüp karnını doyuruyorum
uyuduysa salıncağına koyup derin uyuyana kadar bekliyorum (salıncak elektrikli Allahtan)

bugun 2nci ay asılarımızı olduk
gece nasıl geçecek hiç bilmiyorum

canım kaç saat uyanık kalıyor peki

Sana mesaj yazarken uyutmustum. 35 dk uyudu :)

Gece sorunumuz yok allahtan.
Güzelce doyurup yatirirsam gece 3 saat araliksiz uyuyo çok şükür. Emzirip tekrar yatiriyorum. 2-3 saat daha uyuyor.

aynen öyle hislerime tercüman olmuşsun. çok şükür ki çözümsüz bi sıkıntımız yok, bebeğim sağlıklı eşim de şu an davranıslarında düzelme gösteriyo inş. böyle gider.. unutmasaam da hatırlamamaya çalışmaktan başka çarem yok. ama hala annesinin lafına bile tahammülüm yok :26::26:

bizim durumumuzda benzer şekilde. gündüz çok düzensiz ve kısa uykular sık sık emme, gece ise çok şükür daha düzenli. 10gibi uyuyup 2,5 ta ara verip, çoğunlukla 6,30-7 ye kadar uyuyo. gece sefasını gündüz çıkarıyo kuzucuk. bizde 2 kez güneşlendirmek için çıkardık. ilkinde dediğin gibi eve kendimizi zor attık eşimle 15 dk bile sürmedi. ama ikincisi daha rahat oldu hatta gezerken uyudu bile, rahat 1.5 saat gezdik.daha da duracak gibiydi ama başka işler olduğu için döndük. alışacaklar heralde böle böle.

Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 2,5 ay oldu 40 kıma kadar lekelerde tarzı kanamam oldu ama daha sonra adet olmadım sizler hemen adet oldunuz mu beni. Gibi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…