- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.661
Sagol canım bebek iste hepsi ısırmalıkbebişlerin hepsi birbirinden güzel ama cnm valla bende senin kızına bayıldımmaşallah süpanallah
Eki Görüntüle 699996 canım oğluşum alperen
Allah sabır versin ailesine kimsenin basına böyle acı vermesinçok kötüyüm kızlar üniversiteden arkadaşım trafik kazası geçirmiş oğlu ve annesi ile birlikte vefat etmiş duyduğumdan beri kendime gelemedim rabbim eşine sabır versin
baharcım keleste nerde çalışıyosun bn de 3 yıl önce keleste sorgun köyünde 1.5 yıl çalıştım sen neredesin?
Allah rahmet eylesinçok kötüyüm kızlar üniversiteden arkadaşım trafik kazası geçirmiş oğlu ve annesi ile birlikte vefat etmiş duyduğumdan beri kendime gelemedim rabbim eşine sabır versin
bende keleste calışıyorum canım aslında iş için gittiğimiz güzergah bile hemen hemen aynıymış tesadüf ite daha yeni tanışabildik karacabeyde merkezemi taşınıyosunuz benimde iznim bitti pazartesi günü ama ücretsiz izne cıktım ben uzattım birazcık bebeğimin rahatsızlıgı biraz daha düzelir inşallah o güne kadar da rahat rahat giderim
cok tesekkur ederım canım yaaa masallah bebeklerımızın hepsı bırbırınden guzel emınım senın bebegın de oyledır
oyyy masallah alperene
allah rahmet eylesın
allah yerinde dinlendirsin, kalanlarada sabır versin. benimde çocukluk arkadaşım vefat etmişti tr. kazasında.çok zor gerçekten, kendimize yakınlarımıxa konduramıyoruz bi türlü böle şeyleri.ama oluyor maalesef. başınız sağolsun.
allah rahmet eylesinn canım üzüldüm ya
Sagol canım bebek iste hepsi ısırmalık
Annen seniii tabi cok sever alperen tatlı sey seni
Allah sabır versin ailesine kimsenin basına böyle acı vermesin
Allah rahmet eylesin
evet merkeze gidiyoruz.ücretsiz ne kadar alabileceksin.inş. olur, biraz büyür ufaklıkta, ve inş. sağlık durumuda daha iyi olur. ne ilginç gerçekten, evler yakın,işler aynı tarafta,aylarca buradan takip et ama bunları bilmeden. dünya hem büyük hem küçük işte.
başın saolsun canım,alah rahmet eylesin...çok kötüyüm kızlar üniversiteden arkadaşım trafik kazası geçirmiş oğlu ve annesi ile birlikte vefat etmiş duyduğumdan beri kendime gelemedim rabbim eşine sabır versin
canım emziriyorsan ondan olmayabilirsn...bende olmadım..diğer çoçuklarımda 1.5 sene sonra olmuştum...endişelenecek bişi yok yani...Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 2,5 ay oldu 40 kıma kadar lekelerde tarzı kanamam oldu ama daha sonra adet olmadım sizler hemen adet oldunuz mu beni. Gibi olan varmı
rabbim güç ve sabır versn sana kolik çoçukları büyütmek çok zordur...herkese mrb benim bebek kolik ve hala devam ediyor bu ay emmeyi çok red ediyor zorla veriyorum çok ağlıyor sütüm var ama bebeğim tutmakta çok zorlanıyor bu ay kilo alımıda çok az olmuş biz 3 ay 6 günlük olduk sütümü biberona koyuyorum onuda tutmuyor kafam darma dumun
canım sanada geçmş olsun...bizim kızda 3 gün önce düştü..ilk kazamızı atlattık..rabbim daha beterinden saklasın...koltukta başının altında yastıkla yatarken,zil çaldı ben kapıya gidip gelene kadar dönmüş ve yere baş üstü düştü..o ağladı ben ağladım...yapacak bişi yok biraz kafamız şişti...1 saat uyutmadım...şimdi iyiyiz...malesef gözümüz gibi baksakta olacak oluyo..allaha emanet hepside...arkadaşlar hepinize merhaba doğumdan sonra bir kez yazdım ondan sonra da sürekli okuyorum ama bir türlü yazmaya zaman kalmamıştı ama içimi acıtan birşey var kendimle bile paylaşmak zor gelirken sizinle paylaşmak istedim.bebeğim 66 günlük oldu çok şükür herşey yolunda ama tam kırkı çıkacağı sırada bir kaza atlattık.daha doğrusu benim hatam nedeniyle bir kaza.15.günden sonra bebeğimin herşeyiyle ben ilgileniyorum gece gündüz çok yorulduğum ve uykumun beni çok zorladığı geceler oldu ama o gece hiç uykum yokken bebeğimin gazını çıkarmak için uğraşırken uyuyup kalmışım bebeğimin ağlamasıyla sıçradım kollarımdan kaymış düşürmüşüm bebeğimi.dünya başıma yıkıldı sanki hayatım boyunca o anki kadar korku yaşamadım.elimde bile tutatmadım hemen eşime verdim ama saç baş yolar derecesinde ağlıyorum evin içinde deliler gibi geziniyorum.bebeğim çok az ağladı sonra uyumaya devam etti.ama ben hemen hastaneye gidelim dedim özel bir hastaneye gittik refleksleri normal ama birde çocuk hastanesine götürün orada baksınlar dediler hemen gittik.söylerken anlatırken bile o kadar kendime öfkelenerek anlatıyordum ki elim ayağım titriyordu.tomografi rontgen ultrason kan tathlili yapıldi şükürler olsun hepdi temiz çıktı sabaha kadar hastane de kaldık sonrasında evimize geldik.ama hayatımın en zor gecesini geçirdim.bütün gece ağladım ve bütün gündüz sonrasında biraz kendime geldim.eşime çok kırıldım kaç kere dedim aşkım emzirince kucağında tutma düşürürsün şöyle böyle bir yandan bişey olmaz ağlama diyor ama bir yandanda beni suçlar tarzda cümleler kuruyor.ben o güne kadar sevmek için bile aramıza yatırmadım eşim defalarca istemesine rağmen uyur kalırız diye hiç yatırmadım herşeye ama herşeye çok özen gösterdim ama böyle birşey başıma geldi şimdi bile ağlayaarak yazıyorum bunları o günden beri her gece bebeğimin sesini duyup uyandığımda düşürdüm korkusuyla o geceyi yaşayarak uyanıyorum.bir diyorum insanllık hali heerkesin başına gelebilir sonra ahhh keşke diyorum ama çok şükür bişey olmadı ablam dışında kimseye anlatamadım utancımda bebeğine bakamayan bir anne gözüyle baksınlar istemedim insanlar.sonrasındaysa çekilen tomografi için suçlamaya başladım kendimi ve sanırım hayatım boyuncada suçlamaya devam edicem benim yüzümden bebeğim bir tomografiyle bir sürü radyasyon almış oldu inşallah geleceğini etkileyecek bir etkisi olmaz die dua ediyorum.zaten lohusalık döneminde ruhen çok kötüydüm kendime güvenemıyordum yapayalnız hissediyordum kendimi herkesin yaşadığı tarzda enişeler yaşıyordum tam onları atlattım derken bu olay geldi başıma tekrar en başa döndüm.şimdi her kucağıma alışımdaveya biri kucağına aldığında her arabasına koyduğumuzda bişey olacak ve düşecek korkusu yaşıyorum inşallah zamanla atlatırım ve inş.o tomografi bebeğime çok zarar vermemiştir.
bu arada bebeği ameliyat olan annelere çok çok geçmiş olsun,hocapolydi sanırım allah yardımcın olsun kolaylıklar versin bebeğine sağlık versin inşallah hep okuyorum paylaşımlarınızı ama yazamıyorum.bugün bende paylaşmak istedim içimdekileri inşallah kafa şişirmem.allah bebeklerimizle hayırlı sağlıklı bir ömür versin hepimize inşallah.
allah kabul etsn canım...bu mevlüt işini yapmadığıma pişman oldum...geceli gündüzlü gelen misafirlerim hala bitmedi...ne güzel 1 solukta kurtulmuşsun...misafiri çok severim ama evde minik varken baya zor oluyo..yapcak bişi yok artık...rabbim güç versn hepimize...selam kızlar..çok yoğun günlerin arkasından dinlenmeye çekilmiş durumdayım :)) dün melüt yaptık öncesinde ince temizlik falan derken akşamına cılkım çıkmış haldeydim.. bugün dinlendim sayılır bebişim zehramm da uyuyor..hepinize mutlu sağılıklı günler diliyorum:)))
Hoşgeldin pofikcii, elimizden geldiği kadar topiğe girmeye çalışıyoruz.. nagiii Allah kabul etsin tatlı yorgunluklarımız bunlar.. dinlen canım iyicee eline çayını al keyif yap:):)
Bu arada Meltem abla ve bir kaç kişiden doktor önerisine göre bebişleri 2 saate bir hatta 3 saate bir emzirmeye çalıştıklarını okumuştum.. benim bebeğim bazen memeyi almak istemiyordu özellikle akşamları o zaman 30 cc kadar mama verip uyutuyordum sonra uyku arasında memeyi almaya başlıyordu.. sadece sol göğüsümü alıyor sağ göğüsümü doğduğundan bu yana almak istemiyor ve sadece en fazla 10 dk emiyo.. yaklaşık bir haftadır da en fazla 10 dk emiyo ve üç saat boyunca kesinlikle meme almıyo.. bende bir haftadır mama vermiyorum inat ediyorum ki memeyi alsın diye.. bazen huysuzlanıyo ağlıyo susturamıyorum mememi veriyorum daha çok ağlıyo.. haftaya salı üçüncü ayımızı tamamlıyoruz bu zamana kadar her ay bir kg aldı ama bu ay kaç kilo aldı bilemiyorum bana hiç kilo almamış gibi geliyo.. bir önerisi olan var mı ne yapmalıyım zorlamasam daha mı iyi.. acıkmadığı için mi emmek istemiyo acaba
başın saolsun canım,alah rahmet eylesin...
canım emziriyorsan ondan olmayabilirsn...bende olmadım..diğer çoçuklarımda 1.5 sene sonra olmuştum...endişelenecek bişi yok yani...
rabbim güç ve sabır versn sana kolik çoçukları büyütmek çok zordur...
canım sanada geçmş olsun...bizim kızda 3 gün önce düştü..ilk kazamızı atlattık..rabbim daha beterinden saklasın...koltukta başının altında yastıkla yatarken,zil çaldı ben kapıya gidip gelene kadar dönmüş ve yere baş üstü düştü..o ağladı ben ağladım...yapacak bişi yok biraz kafamız şişti...1 saat uyutmadım...şimdi iyiyiz...malesef gözümüz gibi baksakta olacak oluyo..allaha emanet hepside...
allah kabul etsn canım...bu mevlüt işini yapmadığıma pişman oldum...geceli gündüzlü gelen misafirlerim hala bitmedi...ne güzel 1 solukta kurtulmuşsun...misafiri çok severim ama evde minik varken baya zor oluyo..yapcak bişi yok artık...rabbim güç versn hepimize...
ebrarcım benm kızda 10 gün boyunca sağ göğsümü zorla emdi...bende meme verme saatini uzatıp öyle verdim işe yaradı...hem acıkınca daha uzun ve rahat emiyorlar...dene derim..
kızlar merhaba. benimde hala bitmedi misafirlerim dün okuldan arkadaşlar geldi 11 kişi. sağolsunlar çok seviyorum misafiri ama bebişle yorucu oluyor biraz. bi gün temizlik hazırlık bigün ağırlamak dün nasıl yattığımı bilemedimbu arada bebişlere ne zaman kısakollu giydirmeyr başlayacaksınız ben izmirdeyim ve çok sıcak oluyor giydirsem mi diyorum artık çok ince zıbın giydiriyorum şimdilik ama giydirsem hasta eder miyim acaba bilemedim :44:
hımmm iyi o zaman ben de başlayabilirim bizimkide huzursuz oluyo zaten bikaç gündür hatta bacaklarında hafif isilik bile oldu sanki. ben de sabırsızlanıyrum zaten o kolları bacakları sürekli görmek dayanılmaaaaz :)ben giydirmeye başladım canım..hatta bugün hemşireler bacaklarını ısıracaklardı...açma bu kızı böle dediler..burasıda çok sıcak kaç gündür..bizimki terleyince rahatsız oluyo çok ağlıyo..hem terletmemek gerek bence...ayrıca yazlıklarla daha şirin oldular...kollar,bacaklar tam ısırmalık:))))
bizde bugün geçikmeli 2. ay aşımızı olduk...inşlh rahatça atlatırız bu geceyi...boyumuz kilomuzda çok güzel maşallah...d vitaminini kes dedi hemşireler...güneşten alsın artık dediler...bu arada kızlar geçen gece kızım yanımda yatıyordu,birden bi çırpınma, gözümü bi açtımki kızımın ağzı kusmuk dolmuş bi yandanda fışkırıyo burnuna doğru,bi çığlık atıp kızımı hemen kaldırdım,yatak yorgan heryer battı...ama bende mahvoldum,elim ayağım titredi...devamlı yan yatırdığım halde, işte artık dönüyo...ya uyanmasaydım...nasıl baş edecekti,o kusmuğuyla...bu olay beni çok korkuttu,gece kızım yatsa bile ben yatamıyorum..gene kusarmı die...aman sizde dikkat edin...ben şimdi arkasını yastıkla destekleyip iyice yan yatırıyorum..allah acılarını göstermesin..
Atlattik bu sorunu diye dusunuyordum demek hala dikkstli olmaliyiz..ben dun aradim hastsneyi ve s.ocagini 12 aya kadar devam edecekdin dendi..multi tabs kullaniyorum ben
kızlar merhaba. benimde hala bitmedi misafirlerim dün okuldan arkadaşlar geldi 11 kişi. sağolsunlar çok seviyorum misafiri ama bebişle yorucu oluyor biraz. bi gün temizlik hazırlık bigün ağırlamak dün nasıl yattığımı bilemedimbu arada bebişlere ne zaman kısakollu giydirmeyr başlayacaksınız ben izmirdeyim ve çok sıcak oluyor giydirsem mi diyorum artık çok ince zıbın giydiriyorum şimdilik ama giydirsem hasta eder miyim acaba bilemedim :44:
Atlattik bu sorunu diye dusunuyordum demek hala dikkstli olmaliyiz..ben dun aradim hastsneyi ve s.ocagini 12 aya kadar devam edecekdin dendi..multi tabs kullaniyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?