- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.641
Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 2,5 ay oldu 40 kıma kadar lekelerde tarzı kanamam oldu ama daha sonra adet olmadım sizler hemen adet oldunuz mu beni. Gibi olan varmı
g.o.paşadayım cnm sen?
oo baya uzakmışsın olsun cnm yalnız değilsinben pendikteyim canım
Yok canım ya daha acelesi yok ben yakın zamanda beklemiyorum mesela.Merhaba arkadaşlar doğum yapalı 2,5 ay oldu 40 kıma kadar lekelerde tarzı kanamam oldu ama daha sonra adet olmadım sizler hemen adet oldunuz mu beni. Gibi olan varmı
maşallahh berıneee bebısın dogmuss hayırlı olsun hamıleyken konusmustuk bı dogsa bı dogsadıyodun bak kocaman olmus bıleEki Görüntüle 699996 canım oğluşum alperen
tanıdım canım evet hamıleyken zaman gecmıyordu ama sımdı hızlı gecıyor 3 aylık olduk bıle :))maşallahh berıneee bebısın dogmuss hayırlı olsun hamıleyken konusmustuk bı dogsa bı dogsadıyodun bak kocaman olmus bıle
hayırlı ugurlu olsun(zeynepın arkadası bahar)
aaa nereye taşınıyorsunuz şimdi benimde izinim bitti ama biraz daha uzatmak istiyorum sanırım ücretsiz izine cıkıcam
cok tesekkur ederım canım yaaa masallah bebeklerımızın hepsı bırbırınden guzel emınım senın bebegın de oyledırSelam ben mart annesiyim. Arada sizi okuyordum. Meltemizmir ya ben senin bebegini isirmak istiyorum poposunu falan yaa MASALLAH son zamanlarda gordugum en guzel bebeklerden.. 41 kere masallah vallahi:)
oyyy masallah alpereneEki Görüntüle 699996 canım oğluşum alperen
allah rahmet eylesınçok kötüyüm kızlar üniversiteden arkadaşım trafik kazası geçirmiş oğlu ve annesi ile birlikte vefat etmiş duyduğumdan beri kendime gelemedim rabbim eşine sabır versin
cok tesekkur ederım canım yaaa masallah bebeklerımızın hepsı bırbırınden guzel emınım senın bebegın de oyledır
oyyy masallah alperene
allah rahmet eylesın
çok kötüyüm kızlar üniversiteden arkadaşım trafik kazası geçirmiş oğlu ve annesi ile birlikte vefat etmiş duyduğumdan beri kendime gelemedim rabbim eşine sabır versin
çok kötüyüm kızlar üniversiteden arkadaşım trafik kazası geçirmiş oğlu ve annesi ile birlikte vefat etmiş duyduğumdan beri kendime gelemedim rabbim eşine sabır versin
ben bursada oturup orhanelide çalışıyordum şimdi karacabeye çıktı tayinim benim de eşiminde. oraya taşınacağız. taşınmak şart değil aslında ama süt iznim yolda geçmesin diye öyle yapıcaz. bebiş kçük daha,ilçeye git gel hem masraflı hem yolda çok zaman geçiyor..sen nerede çalışıyorsun?
bende keleste calışıyorum canım aslında iş için gittiğimiz güzergah bile hemen hemen aynıymış tesadüf ite daha yeni tanışabildik karacabeyde merkezemi taşınıyosunuz benimde iznim bitti pazartesi günü ama ücretsiz izne cıktım ben uzattım birazcık bebeğimin rahatsızlıgı biraz daha düzelir inşallah o güne kadar da rahat rahat giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?