2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
okıs canım o zaman haber alırsan yazarsıon.

haklsın tatlım zaten burda sladı ne yazsa ne soylese suc....

[ı]arkadas sen kımsın???sımdıye kadar bu topıkte paylasım yaptınmı ve bızlerı veya benım annemı tanıyormusun???
Bu nasıl bır cıkıs,ve bu nasıl sorumsuz 1 yazı???
Oncelıkle benım annem tanınmıs ve hastalrı cok olan bı doktor
ıkıncısı kızı hergun ultrason dıyıp tutturursa annede torununun zarar gormemesı ıcın bekle der.sen kımsınkı,benım annem ve benım hakkımda boyle yazı yazarsın hıc sen benım oncekı yazılarımı okudunmu???
Sac boyatmaya gelınce burda kımse kımsenın sozuyle haraket etmıyor
herkes kendı fıkrını soyluyor,ve kendı tecrubesını soyluyor.
Sac boyatmak asla zararlı veya asla zararsız dıyemeyız.
O halde ben ve bır cok arkadasım boyattı neden bebıslere 1 sey olmadı.???
Burda her kes yaptıklarını zarar gorduklerını veya gormedıgı zararları yazıyor.paylasımda budur...
Ve herjes akıllı...ne yapıcagını ıyı bılıyıyor.
Lutfen kendıne gel ve tanımadıgın kısıye tanımadıgın yazılar yazma.
Bu ne ya...sacma sacma yazılar.
Ofkesı olan bvu topıge saldırı yapıyor.
Ben sıkayet edıcem...
[/ı]
gergınsen baskasıyla ugras.

bence siz fena sallıyorsunuz zannediyorsunuzki herkez size inanıyor ama palavra ben sizi cok iyi biliyorum öle prfo. bir annenizde yok :47::47::47:

bence siz fena sallıyorsunuz zannediyorsunuzki herkez size inanıyor ama palavra ben sizi cok iyi biliyorum öle prfo. bir annenizde yok :47::47::47:

ALLAHIM BANA SABR VER. MILLET HAMILELIGI BIRAKMIS NELER PESINDE.KIZIM ANNEM UZAYLI DEMEDIM DOKTOR DEDIM.senin icin doktor olmak mucizeyse o ayri..
SALLASAYDIM KENDIMIN DOKTOR OLDUGUNU ILAN EDERDIM :1:SENIN BENIMLE 1 DERDINMI VAR???
BU NEYA ya nolursun annemin doktor olduguna inan yoksa kendimi balkondan aticam...

KIZLAR BEN SIMDILIK CIKIYORUM...
KOCISE YEMEK VERICEM,BIDE TOPIK HAFIFCE FORMATLANSIN DONUCEM.
deli deli kupel
i:1::1::1:

hamisler SURMELI arkadas ve nbd3460 arkadas MART annesiymis ve mart annelerine tasindilar oyuzden listemizden cikardim.
ARTIK mart anneleri topigide var ve orda listeyi yapan SURMELI arkadas.
BU ARADA ONLAR DAHA KESE GORME ASAMASINDA.
COK SUKUR BIZ O GUNLERI GECTIK.

ALLAHIM BANA SABR VER. MILLET HAMILELIGI BIRAKMIS NELER PESINDE.KIZIM ANNEM UZAYLI DEMEDIM DOKTOR DEDIM.senin icin doktor olmak mucizeyse o ayri..
SALLASAYDIM KENDIMIN DOKTOR OLDUGUNU ILAN EDERDIM :1:SENIN BENIMLE 1 DERDINMI VAR???
BU NEYA ya nolursun annemin doktor olduguna inan yoksa kendimi balkondan aticam...

KIZLAR BEN SIMDILIK CIKIYORUM...
KOCISE YEMEK VERICEM,BIDE TOPIK HAFIFCE FORMATLANSIN DONUCEM.
deli deli kupel
[/COLOR]i:1::1::1:
sen burayı ele aldıgını mı zannediyorsun?
kızlarıda yalanlarınla ve yalnıs bilgilerinle kandırıyorsun gerçektende o dedğindensin küpeli yani:9::9:
seni tanımasam neyse dicem ee daha cok yol var 9 ayda tanılırsın buralardada!!!

burdakı hamıslerde pek bı gergın kız kotu bıse demedı sadece lısteyı yenılıyorum habe yok ddı.her dk hesap erın demedı yazmasa kızıyonuz nıye lısteye eklemıyonz dıye sorsa haber varmı dıye her dk habermı vercem herkez burda hamıle ve su dokuz aylık donemıguzel bır sekılde hep beraber hergunumuzu anlaıpkousarak gecırmek ıstıyoruz ıstemeyengırmez ısteyenkonusur foumun konu sahıbıde bızım gıbı hamıle lutfen daha sakın ve fevrı olmayalım

kız kötü bişe dedi demedim zaten.daha bu sabah yazdm ama kontrolüm gelmedi, yeni birşey yok. bu arada sende fikrini elbette belirtebilirsin ama birebir seninle ilgili bi durum yok bana yazdığın gibi fevri olma bence daha sakin.
ben topici suistimal ediyormuşum(z) gibi gösterilmesini istemiyorum. bi girdi bi daha haber yok filan ne alaka daha az evvel sohbete katılmışım. ha listede olup olmamak cok önemli değil, sadece burda güzel hamiş arkadaşlar, yoldaşlar edinirim
bir 3. kişi işe karışınca sorun olmayan bişey sorun olur. tarafsız okuyun lütfen.

sen burayı ele aldıgını mı zannediyorsun?
kızlarıda yalanlarınla ve yalnıs bilgilerinle kandırıyorsun gerçektende o dedğindensin küpeli yani:9::9:
seni tanımasam neyse dicem ee daha cok yol var 9 ayda tanılırsın buralardada!!!
ALLAHIM YA ACABA BEN SABAH KIMLE KARSILASTIM BUGUN BOYLE SEYLER CIKIYOR KARSIMA???
BENCE SEN GIT SENI BU HALE GETIREN KAYNANALA UGRAS.
GIT ISINE UGRASMA BENLE.YA ARTIK GULUYORUM YA.
BEN EN IYISI KOCISI CAGIRIYIM BU MESAJLARI OKUSUN BELKI BANA KATILIP GULER VEYA BANA 1 TAVSIYEDE BULNUR.
ALLAHIM YA GERCEKTEN KOMIK SEYLER OKUYORUM.
annem doktor diyil uzayli..
.:ssz::ssz::ssz:
ama keske beni tanisaydin keske.

merhaba ayca nasilsin???
NE ZAMANDIR ugramiyorsun??
tatil olmadimi daha ? bebiste durum nasil?

iyiyiz biz sladı..kalp atışlarımız duyuldu.her şey yolunda..saç boyatma ile ilgili yazdıklarını okuyordum ben de .arkadaşlara ben de katılıyorum.senin yazdıklarını önemseyen olabilir.ama şunu biliyorum ki organikte olsa hiçbir doktor saç boyatmayı önermiyor.

sladı hem sen daha öncede cocuk doktoruyum diye sallamamısmıydın???????????:47::47::47:
TATLIM SALLAMAMISTIM.
BI KERE DOKTOR OLDUGUMU AGZIMDAN KACIRMISTIM AMA O KONU KAPANDI
COK SUKUR OKUDUM VE BENDE ANNEM GIBI DOKTOR OLDUM
O ULTRASON BENDE COCUK DOKTORU.AMA CALISMIYORUM VE EV HANIMIYIM.
BU YUZDEN SANA YAZDIM SALLASAYDIM DOKTOR OLDUGUMU ILAN EDERDIM.BUNA GERELK YOK.
CUNKI,CALISMAYAN BIR EV HANIMI OLDUGUM ICIN VE IKI YILDIR DOKTORLUKTAN UZAK OLDUGUM ICIN HENUZ BUNLARI ILAN ETMEME GEREK YOKTU.
BU ARADA bana meylini at sana diplomami ve istersen annemin bile diplomasinin kopyasini gonderiyim.b
en bazi durumlari hafife alirim ama bazende ispat icin sonuna kadar giderim.
DOKTORLUK SENIN ICIN HAYAL OLA BILIR.
AMA BUGUN TIPPI BITIREN 10BINLERCE DOKTOR VAR.yani normal bisey olanustu bisey diyil.inanilmayacak gibide mucizevi 1 sey diyil doktorluk.
neyse kocisle bir kac yazi okuyup gulucez musadenle.
sen ugrasmaya devam et.ben yazdigimi yazdim.
senin gibilerin icin neden bosuna zamanim gitsinki,byeeeeeee..
AMA TAVSIYE BENCE KARNINDAKI BEBEISI DUSUN VE GUZEL HAYALLER KUR.
VE BIDE ACTIGIN KAYNANAMIN ETTIKLERI TOPIGINE GERI DON.cunki,sinirini fena bozmuslar.:1:byeeeeeeeeeeeeeeeeee

sladı sen bana çocuk doktoru olduğunu ama mesleğini yapamadığını söylemiştin..neden yapmıyorsun mesleğini,çok güzel bir işin var oysa ki..

kız kötü bişe dedi demedim zaten.daha bu sabah yazdm ama kontrolüm gelmedi, yeni birşey yok. bu arada sende fikrini elbette belirtebilirsin ama birebir seninle ilgili bi durum yok bana yazdığın gibi fevri olma bence daha sakin.
ben topici suistimal ediyormuşum(z) gibi gösterilmesini istemiyorum. bi girdi bi daha haber yok filan ne alaka daha az evvel sohbete katılmışım. ha listede olup olmamak cok önemli değil, sadece burda güzel hamiş arkadaşlar, yoldaşlar edinirim
bir 3. kişi işe karışınca sorun olmayan bişey sorun olur. tarafsız okuyun lütfen.
ya kizlar lutfen gerilmeyin .bugun negun ya herkes herkesi yalnis anliyor.lutefn kzilar.

iyiyiz biz sladı..kalp atışlarımız duyuldu.her şey yolunda..saç boyatma ile ilgili yazdıklarını okuyordum ben de .arkadaşlara ben de katılıyorum.senin yazdıklarını önemseyen olabilir.ama şunu biliyorum ki organikte olsa hiçbir doktor saç boyatmayı önermiyor.
ne guzel ama ben yanilmiyorsam tahmin edip listeye kalbi duydugunu yazmistim.nesye.
bu arada sana soru ilk hamislikte ve simdi eksimi istedim tatlimi?

sladı sen bana çocuk doktoru olduğunu ama mesleğini yapamadığını söylemiştin..neden yapmıyorsun mesleğini,çok güzel bir işin var oysa ki..
TATLIM BEN HERZAMAN UNIVERSITEYI BITIRIP SONRA CALSIP SONRA EVLENMEK istemistim.doktorulugumu yapmadan calismadan asla evlenmem derdim.
ama diplomayi aldiktan sonra is icin bir kac hastahane ile gorustuk tabi annem ozel hastahanesinede kanuni olarak almadilar,cunki 5 yil devlette calismam gerekiyormus.
neyse ben is aramaktayken kocsi buldum.aska-meske uydum isi unuttum,sonrada kardesimin bir sorunu oldugu icin cabucak evlendim.zaten balaayi derken hamile kaldim
gecen yil temmuzda duyunum olmustu.
bebegi kayb ettim,sonra tedavi yeni hamislik derken hala isim kaldi.
hayalimin meslegi doktorlugu kazandim ama ne zaman is istesem boyle seyler cikti.
insallah bu bebis sag-saglim dunyaya gelsin.artik 1 yil falan sonra mutlaka uzerine dusup calismaliyim.z
aten calismadikca bildiklerim bile aklimdan cikmaya basliyor.okuduklarimi unutuyorum.INSALLAH bebisten sonra bende senin gibi meslegimi calisirim
.:12:

aycacim sen facebook subat annelerindemisin???

13 temmuz sabahı gidecektim canım doktorun ameliyatı varmış 3 te gelseniz olur mu dediler
o zaman çarşamba 3te geleyim dedim olur dediler iyi bile oldu bana:)
ya hepimiz neden cok sabirsiziz?
ben haftanin hergunu gitmek istiyorum ya.annem benim yuzumden kafayi yedi.
zaten hamislikte fazla ultrason zarar.6-7 defa girilmeli aslinda.ama hic olmazsa haftada bikere gidesim geliyor.

sladıcım ben de daha önceleri kalp atışını duyduğumuzu yazmıştım ama gözden kaçmış heralde..olsun mühim değil..ben hergün bu topiğe giriyorum..sizleri okuyor takip ediyorum..ama bazı sohbetler çok can sıkıcı...benim hamileliğim de böyle herşeye gıcık olmakla geçiyor napaym..o yüzden çok sobhete girmiyorum... yaklaşık 20 yıldır sigara içen biriyim..ben bir de sigarayla savaş halindeyim...bi de şu saç boyatma olayını anlamıyorum...anladığım kadarıyla herkes bebek sahibi olacak kadar aklı başında...niye bu konuda fikir danışırlar anlamıyorum..herkes kendi yaptığından sorumlu...doktorlar zaten bi alemm..birinin dediği ötekini tutmuyor...of ben bunalımdamıyım ne?..

ben yeterince anlasıldıgımı umuyurum kızlara :9::9::9::9::9::16::16::16::16:
SEN BU TOPIGE GELIP TANIMADIGIN BENLE HATTA TANIMADIGIN ANNEMLE UGRASIYORSUN AMA BAKSANA ACTIGIN TOPIKTE BILE ILK CUMLENDE TEPKILERI UZERINE TOPLAMISSIN.
yazik ya.ben simdi anliyorum neden saldiri yaptigini???
....................

SANA gercekten sozum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
SEN BU TOPIGE GELIP TANIMADIGIN BENLE HATTA TANIMADIGIN ANNEMLE UGRASIYORSUN AMA BAKSANA ACTIGIN TOPIKTE BILE ILK CUMLENDE TEPKILERI UZERINE TOPLAMISSIN.
yazik ya.ben simdi anliyorum neden saldiri yaptigini???

SANA gercekten sozum yok.

bu süper işte kendini savunamamam cünki ben haklıyım ve doğruları söyledim :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X