- 12 Temmuz 2006
- 58.491
- 223.508
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi papatya3459
- #4.401
Topikleri kişisel çatışmalarınız için kullanamaz, sitemiz bünyesinde dahi olsa başka konuların linkini verip oraya yönlendiremezsiniz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yeterince anlasıldıgımı umuyurum kızlara![]()
TATLIM gormediysem bu benim kusurum.guncelleme zamani eklerim.bu arada topikte bunalim yapan konusmalar olunca bir kac saatlik kacmak en iyisi.en dogrusunu yapmissin.sladıcım ben de daha önceleri kalp atışını duyduğumuzu yazmıştım ama gözden kaçmış heralde..olsun mühim değil..ben hergün bu topiğe giriyorum..sizleri okuyor takip ediyorum..ama bazı sohbetler çok can sıkıcı...benim hamileliğim de böyle herşeye gıcık olmakla geçiyor napaym..o yüzden çok sobhete girmiyorum... yaklaşık 20 yıldır sigara içen biriyim..ben bir de sigarayla savaş halindeyim...bi de şu saç boyatma olayını anlamıyorum...anladığım kadarıyla herkes bebek sahibi olacak kadar aklı başında...niye bu konuda fikir danışırlar anlamıyorum..herkes kendi yaptığından sorumlu...doktorlar zaten bi alemm..birinin dediği ötekini tutmuyor...of ben bunalımdamıyım ne?..
ben isbatimi coktan ettim bu bir ikincisi senin inanmak gibi bir mecburiyetin yok bu iki ve ucuncusu sen kaynanla ugras lutfen artik milleti kendine guldurme.bu süper işte kendini savunamamam cünki ben haklıyım ve doğruları söyledim![]()
burda biz hepimiz yeri geldiginde linkleri paylasdik.Topikleri kişisel çatışmalarınız için kullanamaz, sitemiz bünyesinde dahi olsa başka konuların linkini verip oraya yönlendiremezsiniz...
Hanımlar, bu topiğe son açıklamadır:
1- topiklerde link paylaşımı yasaktır, maksat ne olursa olsun link paylaşımı yapmayınız,
2- kişisel tartışmalar, polemik, hakaret vb. yasak ve uyarı alma sebebidir,
3- topiklerde ilaç ismi yazmak, her türlü tıbbi müdahale hakkında yönlendirici, teşvik edici yorumlar yazmak yasaktır.
Bu ve bu gibi kurallara uymayan, yapılan uyarıları önemsemeyen üyeler uyarı alacaktır...
bu uyarı cok ıyı oldu...hanımlar, bu topiğe son açıklamadır:
1- topiklerde link paylaşımı yasaktır, maksat ne olursa olsun link paylaşımı yapmayınız,
2- kişisel tartışmalar, polemik, hakaret vb. Yasak ve uyarı alma sebebidir,
3- topiklerde ilaç ismi yazmak, her türlü tıbbi müdahale hakkında yönlendirici, teşvik edici yorumlar yazmak yasaktır.
Bu ve bu gibi kurallara uymayan, yapılan uyarıları önemsemeyen üyeler uyarı alacaktır...
günaydın arkadaşlar...
eskileri okudum da, bebeğini kaybeden arkadaşlara allahım sabır versinbir de görünür kanaması olmayan ama ultrasonda kanaması görünenler olmuş. öyle olabiliyor mu yaaaaa
ben de kanamam yok iyiki çok korkardım diye seviniyordum ama sanırım içerde de olup dışarı çıkmayabiliyor, öyle mi???