2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Topikleri kişisel çatışmalarınız için kullanamaz, sitemiz bünyesinde dahi olsa başka konuların linkini verip oraya yönlendiremezsiniz...

Arkadaşlarıma bakayıım nasıllar dedim maşallah yine topic kaynamış
İlginç bir yer burası çok atraksyonlu hiç bir hamilelik topiğinde böyle şeyler yok
Diğer topiclere hiç benzemiyor dizi gibi :)baktıkca gülesim geliyor sürekli stres atıyorum okuyup okuyup
Bakalım daha bizi ne entrikalar bekliyor ???

Neyse ,doktora giden iyi haberler alan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin diyorum ...

Bende durumlar aynı ,yeni kontrol günümü bekliyorum ...

ben yeterince anlasıldıgımı umuyurum kızlara :9::9::9::9::9::16::16::16::16:

sladıcım ben de daha önceleri kalp atışını duyduğumuzu yazmıştım ama gözden kaçmış heralde..olsun mühim değil..ben hergün bu topiğe giriyorum..sizleri okuyor takip ediyorum..ama bazı sohbetler çok can sıkıcı...benim hamileliğim de böyle herşeye gıcık olmakla geçiyor napaym..o yüzden çok sobhete girmiyorum... yaklaşık 20 yıldır sigara içen biriyim..ben bir de sigarayla savaş halindeyim...bi de şu saç boyatma olayını anlamıyorum...anladığım kadarıyla herkes bebek sahibi olacak kadar aklı başında...niye bu konuda fikir danışırlar anlamıyorum..herkes kendi yaptığından sorumlu...doktorlar zaten bi alemm..birinin dediği ötekini tutmuyor...of ben bunalımdamıyım ne?..
TATLIM gormediysem bu benim kusurum.guncelleme zamani eklerim.bu arada topikte bunalim yapan konusmalar olunca bir kac saatlik kacmak en iyisi.en dogrusunu yapmissin.
haksilin bende tam onu diyyorum herkes akli basinda ve burda hic kimse kimsenin sozuyle haraket etmiyicek.yani bensac boyatmaktan zarar gormedim,gorenleride gormedim bunu anlattim .yani zarar gorenler varsada onlarda zarari anlatsinlar.1 doktor baska obur doktor baska diyor.bence bazi konularda en iyisi hayat tecrubesi.
uzulme tatlim herkes bunalimda.herkes sinirli.suan herkeste hormonlar alt-ust.
DUSUNSENIZE biz hamileyiz diye huysuz olmamizi ESLERIMIZ ANNELER VE YAKINLAR idare ediyor bide topikte herkes hamile kim kimi idare etsin ve kim kimi anlasin.
iste oyuzden yalniz anlasilmalar ve sorunlar cikiyor.

Topikleri kişisel çatışmalarınız için kullanamaz, sitemiz bünyesinde dahi olsa başka konuların linkini verip oraya yönlendiremezsiniz...
burda biz hepimiz yeri geldiginde linkleri paylasdik.
hatta bu topige gelip kendi actiklari toigin linkini reklam yapanlarda oldu.
ben link vermenin yasak oldugunu bilmiyordum.
cunki simdiye kadar reklam yapanlar ve hic kimse uyarilmadi.

Hanımlar, bu topiğe son açıklamadır:

1- topiklerde link paylaşımı yasaktır, maksat ne olursa olsun link paylaşımı yapmayınız,
2- kişisel tartışmalar, polemik, hakaret vb. yasak ve uyarı alma sebebidir,
3- topiklerde ilaç ismi yazmak, her türlü tıbbi müdahale hakkında yönlendirici, teşvik edici yorumlar yazmak yasaktır.

Bu ve bu gibi kurallara uymayan, yapılan uyarıları önemsemeyen üyeler uyarı alacaktır...

Son düzenleme:
Hanımlar, bu topiğe son açıklamadır:

1- topiklerde link paylaşımı yasaktır, maksat ne olursa olsun link paylaşımı yapmayınız,
2- kişisel tartışmalar, polemik, hakaret vb. yasak ve uyarı alma sebebidir,
3- topiklerde ilaç ismi yazmak, her türlü tıbbi müdahale hakkında yönlendirici, teşvik edici yorumlar yazmak yasaktır.

Bu ve bu gibi kurallara uymayan, yapılan uyarıları önemsemeyen üyeler uyarı alacaktır...

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

hamisler artik kotu konulari kapatalim.
bebegi unuttuk nelerin pesinde dustuk daha dogrusu buna mecbur ettiler.
BEN ARTIK BUNDAN SONRA BANA YAZILAN KOTU YAZILARA ASLA CEVAP VERMIYICEM.
CUNKI 1 CEVABIN ARDI UZANIYOR VE TUM HAMILSERIN KAFASI KARISIYOR.
BURDA HERKES HAMIS ve suan kimsenin hormonlari normal diyil,herkes pireyi deve yapma zamaninda 1 kac ay sonra hormonlar dengeye gelince herkse fdarkli dusunup farkli yazicak.
VE AYRICA KENARDAN topige girip ortalik karistiranlara veya sert saldiri yapanlara ben hic 1 cevab yazmiyicam lutfen sizde yazmayin ve sakince paylasimlarimizi yapalim.
zaten yarin kan tahlillerimin cevabini alicam.onu bile unuttum.
neyse kizlar.bu sayfalarda diger sayfalar gibi eskiyip gidicek.
burda sadece hamislik ve bebekten konusalim.

BU ARADA COK RAHATLADIM CUNKI,OZELDE MUNEDEN MESAJ ALDIM VE INANKI,OKADAR RAHATLADIMKI,TUM SINIRLERIM GECTI.
ben artik ne yapicagimi cok iyi biliyorum.
ALLAH bana yardim edenin yardimcisi olsun.cok sakinlestim.

hanımlar, bu topiğe son açıklamadır:

2- kişisel tartışmalar, polemik, hakaret vb. Yasak ve uyarı alma sebebidir,

bu uyarı cok ıyı oldu...

:nazar::nazar::nazar:ben burda vir-vir ederken kocis kendi yemeyini yedi bile hadi SLADI kacar sahile gitme zamani.
deniz kenari ve yuruyus cok iyi gelicek.hepiniz findiklariniza iyi bakin,aksam olmasa bile yarin burdayim.
tahlil cevaplarimla.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar:ben burda vir-vir ederken kocis kendi yemeyini yedi bile hadi SLADI kacar sahile gitme zamani.
deniz kenari ve yuruyus cok iyi gelicek.hepiniz findiklariniza iyi bakin,aksam olmasa bile yarin burdayim.
tahlil cevaplarimla.

tahlil cevaplarimla.

biri sizi durdursun yahu sirkelenin kendinize gelin hanımlar ne yapmaya çalışıyosunuz anlam veremiyorum çocuk değilsiniz bakın allah kısmet ederse çocuklarınız olacak onu düşünün nedir bu afra tafra toparlanın arkadaş olmaday birbirimize destek olmaya çalışmak için burdayız birbirimizi yemek için değil

günaydın arkadaşlar...
eskileri okudum da, bebeğini kaybeden arkadaşlara allahım sabır versin :( bir de görünür kanaması olmayan ama ultrasonda kanaması görünenler olmuş. öyle olabiliyor mu yaaaaa :( ben de kanamam yok iyiki çok korkardım diye seviniyordum ama sanırım içerde de olup dışarı çıkmayabiliyor, öyle mi???

canım ultrasonda kanama görününce bi süre sonra kanama başlıyor zaten.bende öyle oldu mesela

Uzun zamandir forumunuzu sessizce takip ediyorum... Kendim de Subat 2013'te anne olacagim... Bir devlet hastanesinde uzman doktor olarak gorev yapmaktayim, su an 33 yasindayim ve hic sene kaybim olmadigi halde 31 yasinda uzman oldum...
Sevgili Sladi... Kendi yaptigin tabloya gore 26 yasindasin... Bu yasta tip fakultesi (6 sene) + mecburi hizmet + 5 sene pediatri asistanligi yaparak uzman olup + 300-650 gun mecburi hizmet daha yaparak en az bir senedir calisnadan evde oturmayi nasil basardin?
Ve ayrica tum doktorlar bilirler ki gebelikten 3 ay once folik asit baslamak gerekir... Sen ilk gebeliginde bir uzman doktor olarak noral tup defekti riskini nasil goze aldin ve folik asit kullanmadin?

Burası yeterince gergin bir topik olmuş
en güzeli sakin ve huzurlu olan topiğimde devam etmek.
Sadece merak ediyordum benımle aynı dönemde olan insanlar neler yaşıyor diye
çok çirkin bir topik olmaya başlamış burası
Sağlıklı gebelikler
evlatlarımızı sağsalim alalım inşalalh kucağımıza
iyi günler:10:

Back
X