- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.181
bıızmkı de emıyor emzıgı agzına sokma cabalarına hayranım zaten çok akıllılar çokk
maşallah meltem rüzgara kaç aylık oldu bizimkinde henüz bilinçsiz uzanma bile yok gibi biz mi geri kaldık acaba bugün tam üç aylık oldu oğlum,anca eline verirsen bişeyi tutuyor.bızde yaklasık 1 aydır bılınclı uzanıyoruz nesnelere, ama her zaman alma konusunda basarılı olamıyoruz cunku ellerını yumruk yaparak uzanıyor akıllı bıdık D:
bızımkı de 9 :) saat 9 oldumu kralı gelse tanımaz hatta o saatte emmıyor bıle ılla yatagına yatacak sıpa , hayır canım gece uyanmıyorsa sakın uyandırma dr soyledı bana da yemek kadar delıksız uykuyada ıhtıyacı varmaş. onlara valla akıllı bıdıklarım benimmmm kız meltem ne diyeceğim şimdi ben biizm kızın akşam uyku saati 11 11 dedimmi kimse tutamıyor uyutmazsan çıldırıyor resmen bende gece saat 11 de 125 ml mama yapıp içirip uyutuyorum sabah 6 gibi falan uyanıyor gece uyanmıyor hiç acaba uyandırıp mama falan vermem gerekiyormu ?
bız 25 ocakta dogduk canım normal senınkısı bu ay baslar uzanmayamaşallah meltem rüzgara kaç aylık oldu bizimkinde henüz bilinçsiz uzanma bile yok gibi biz mi geri kaldık acaba bugün tam üç aylık oldu oğlum,anca eline verirsen bişeyi tutuyor.
kızlar bebişleriniz parmaklarını ağzına tıkıştırıp çiğniyormu bizimki elini emiyordu şimdi de parmaklara geçti sürekli ağzında öğürene kadar sokuyor ağzına nette normal yazıyor ama sizede sorayım dedim.bu arada emir üç aylık oldu bugün :)))
tatlım benimki de oto koltuğunda asılı olan ineğine vuruyo ama eline bişe uzattığımda almadı henüz.. ben onu öğrenmek istedim ama dün öğrendim. tam bilinçli bir şekilde 5. ayındabızde yaklasık 1 aydır bılınclı uzanıyoruz nesnelere, ama her zaman alma konusunda basarılı olamıyoruz cunku ellerını yumruk yaparak uzanıyor akıllı bıdık D:
dikkatlerini çekmek için oyuncak alsak nasıl olur acaba ellerinden vazgeçerler o zaman.ben biraz baktım ama karar veremedim nasıl bişey almak gerekir,hem gelişimlerinide destekler sanırım
Canimmmburalarayim arkadasim okuyup cikiyorum.3tane dis cekimi yaptirdim 2 hafta once.gecen haftada usutmusum sanirim cok hasta oldum.2 gundur de temizlikle ugrasiyorum.ufak halilarimi yikadim balkonda.dunya telasi iste.firsat buldukca takip ediyorum.sessiz tqkipteydim kizin cok tatli.killarina gelince benim kizimda oyleydi buyudukce,kilo aldikca dokuluyor.
dikkatlerini çekmek için oyuncak alsak nasıl olur acaba ellerinden vazgeçerler o zaman.ben biraz baktımbema karar veremedim nasıl bişey almak gerekir,hem gelişimlerinide destekler sanırım
bızımkı de 9 :) saat 9 oldumu kralı gelse tanımaz hatta o saatte emmıyor bıle ılla yatagına yatacak sıpa , hayır canım gece uyanmıyorsa sakın uyandırma dr soyledı bana da yemek kadar delıksız uykuyada ıhtıyacı var
bız 25 ocakta dogduk canım normal senınkısı bu ay baslar uzanmaya
ay evet yaaa yumrugu bıraktı dıklemesıne parmakları sokuyor sonra da oguruyor sıpa
ben bayadır oyun halısına koyuyorum kendi kendine oyalanıyor oyuncaklarını elinin uzanacağı şekilde astık elleyip duruyor ben özelcan bebeden oyuncak çanlı eşek aldım oda asılıyor onu da astık ayaklarını yakalıyor eşeğin en çok onu seviyor sanırım:):) sıpamm benimmmmmmm:)
selam kızlar,
ben oğluşumu uyutmak için hamak almak istiyorum ama çok kararsız kaldım.
elde sallamayada alıştırmak istemiyorum. uyutmak güç oluyor bazen .bazende kucagımda uyumak istiyor.
internetten biraz araştırdım ama pahalı geldi.sizde fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.:)))
Merhaba 8 martta doğum yaptım şubat annelerini okuyorum siz bizden daha öndesiniz keyifle okuyorum deneyimlerinizden bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.Benim kayınvalidem aldı hamağı internetten yazlıkta kullanmak için ben çok memnun kaldım.Şimdi yatak odamızda duruyor.gündüz odasında yatağında uyuyor hatta 8 gibi uyutuyorum gece 12 gibi kalkıyor uyanmadıysa ben kucağıma alıp yatak odamıza götürüyorum hamağa yatırıyorum çok güzel uyuyor bende yatağımda yattığım yerden ipiyle sallayabiliyorum anne karnında gibi hissediyormuşlar.gece de kalkıp emiyor kucağımda sallamadan hemen hamağa yatırıyorum bir kaç dk sallıyorum sonra uyuyor bende uyumuş oluyorum.Ben tavsiye ederim canım kullanışlı bişey gitti gidiyordan 95 tl almıştık.desenide güzel geldi mavi renk içi puantiyeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?