2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bıızmkı de emıyor emzıgı agzına sokma cabalarına hayranım zaten çok akıllılar çokk

maş. onlara valla akıllı bıdıklarım benimmmm kız meltem ne diyeceğim şimdi ben biizm kızın akşam uyku saati 11 11 dedimmi kimse tutamıyor uyutmazsan çıldırıyor resmen bende gece saat 11 de 125 ml mama yapıp içirip uyutuyorum sabah 6 gibi falan uyanıyor gece uyanmıyor hiç acaba uyandırıp mama falan vermem gerekiyormu ?

bızde yaklasık 1 aydır bılınclı uzanıyoruz nesnelere, ama her zaman alma konusunda basarılı olamıyoruz cunku ellerını yumruk yaparak uzanıyor akıllı bıdık D:
maşallah meltem rüzgara kaç aylık oldu bizimkinde henüz bilinçsiz uzanma bile yok gibi biz mi geri kaldık acaba bugün tam üç aylık oldu oğlum,anca eline verirsen bişeyi tutuyor.

kızlar bebişleriniz parmaklarını ağzına tıkıştırıp çiğniyormu bizimki elini emiyordu şimdi de parmaklara geçti sürekli ağzında öğürene kadar sokuyor ağzına nette normal yazıyor ama sizede sorayım dedim.bu arada emir üç aylık oldu bugün :)))

bızımkı de 9 :) saat 9 oldumu kralı gelse tanımaz hatta o saatte emmıyor bıle ılla yatagına yatacak sıpa , hayır canım gece uyanmıyorsa sakın uyandırma dr soyledı bana da yemek kadar delıksız uykuyada ıhtıyacı var

maşallah meltem rüzgara kaç aylık oldu bizimkinde henüz bilinçsiz uzanma bile yok gibi biz mi geri kaldık acaba bugün tam üç aylık oldu oğlum,anca eline verirsen bişeyi tutuyor.
bız 25 ocakta dogduk canım normal senınkısı bu ay baslar uzanmaya

ay evet yaaa yumrugu bıraktı dıklemesıne parmakları sokuyor sonra da oguruyor sıpa

bızde yaklasık 1 aydır bılınclı uzanıyoruz nesnelere, ama her zaman alma konusunda basarılı olamıyoruz cunku ellerını yumruk yaparak uzanıyor akıllı bıdık D:
tatlım benimki de oto koltuğunda asılı olan ineğine vuruyo ama eline bişe uzattığımda almadı henüz.. ben onu öğrenmek istedim ama dün öğrendim. tam bilinçli bir şekilde 5. ayında alırmış.

dikkatlerini çekmek için oyuncak alsak nasıl olur acaba ellerinden vazgeçerler o zaman.ben biraz baktım ama karar veremedim nasıl bişey almak gerekir,hem gelişimlerinide destekler sanırım

dikkatlerini çekmek için oyuncak alsak nasıl olur acaba ellerinden vazgeçerler o zaman.ben biraz baktım ama karar veremedim nasıl bişey almak gerekir,hem gelişimlerinide destekler sanırım

ben cıngırak verıyorum elıne cok guzel oynuyor yada emzıgının askısını da cok sevıyo oyuncak yapıyoronu

Kizlar siz de ruyalarinizda ara sira bebeginizi bir yerlerde unuttugunuzu, kaybettiginizi filan goruyor musunuz? Ben bazen goruyorum ve uyandigimda kizimin yanimda oldugunu gorup ruya oldugunu anlayinca cok rahatliyorum. Sanirim bilinc altimda kizimi kaybetmekten cok korkuyorum.

Selam kızlar telden gırdıgım için pek takip edemiyorum. Adet gorme konusunda verdiğiniz cevaplar için teşekkürler, bakalım emzirdigim için heralde daha gormedım. Ama lohusalıgım tam 40 gun surmuştu. Emzik konusunda valla bızımkini uyutmaya calısırken işe yarıyo baska zamanlarda istemiyor.
Yaa kızlar gecen seneye gıttı aklım. Gecen sene bugunlerde acaba hamilemiyim diye dolanıyordum simdi kuzum içerde uyuyo maşallah.

Canimmm buralarayim arkadasim okuyup cikiyorum.3tane dis cekimi yaptirdim 2 hafta once.gecen haftada usutmusum sanirim cok hasta oldum.2 gundur de temizlikle ugrasiyorum.ufak halilarimi yikadim balkonda.dunya telasi iste.firsat buldukca takip ediyorum.sessiz tqkipteydim kizin cok tatli.killarina gelince benim kizimda oyleydi buyudukce,kilo aldikca dokuluyor.

Canım çok geçmiş olsun, benim de bir çürüğüm var sanırım. bu aralar ağrıyor şekerli birşeyler yediğimde. Acaba dolgu yaparken verilen lokal anestezi emzirmeyi etkiler mi diye düşünüyordum ama sanırım birşey olmuyormuş, sana da yapmışlardır, uyuşturmuşlardr herhalde. Minicik bebek varken halı mı yıkadın bir de? Yormasaydın canım kendini, yeni de iyileşmişsin? Kızım da öpüyor seni teyzesi.

Curuk varsa ihmal etme agrisi cok zor oluyor.doktor igne yapti.sanirsam bi etkisi yok emzirmye.doktor aile dostu.biliyor emzirdigimi.evdede temizlik sart oldu.gelen giden oluyo.tertemiz oldu.bebisi bende opuyorum masallah.dualarimdasin.su an ezan okunuyor.ne kadar guzel.ezani bana duyuran rabbime sukurler olsun.sabah namazi vakti.kumpirellacim adini bile bilmiyorum ama rabbim gonlunden ne geciyorsa en guzelini hem dunyada hemde ahirette nasip etsin insallah.

Son düzenleme:
dikkatlerini çekmek için oyuncak alsak nasıl olur acaba ellerinden vazgeçerler o zaman.ben biraz baktımbema karar veremedim nasıl bişey almak gerekir,hem gelişimlerinide destekler sanırım

ben bayadır oyun halısına koyuyorum kendi kendine oyalanıyor oyuncaklarını elinin uzanacağı şekilde astık elleyip duruyor ben özelcan bebeden oyuncak çanlı eşek aldım oda asılıyor onu da astık ayaklarını yakalıyor eşeğin en çok onu seviyor sanırım:):) sıpamm benimmmmmmm:)

biizim oğlan da kolunu parmağını neresi denk gelirse ağzına sokuyor ve öğürüyor tabii

sıpam benim demişsin ya canım o kelimeyi bende çok kullanıyorum oğlumda anlıyormuş gibi gülüyor sıpaaammmmmmmm

kızlar sizin bebeklerinde yattığı zaman kulakları katlanıyor mu ya bizimkininki katlana katlana biraz büyüdü sanki kepçe kulak olacak galiba oysa doğduğunda çok kibar kulakları vardı şimdide abartı değil ama dahada kepçeleşirse diye korkuyorum bugün yara bandı yapıştırdım gevşekçe ama ne yapsamki bandana almayı düşünüyorum işe yararmı sizce

selam kızlar,

ben oğluşumu uyutmak için hamak almak istiyorum ama çok kararsız kaldım.
elde sallamayada alıştırmak istemiyorum. uyutmak güç oluyor bazen .bazende kucagımda uyumak istiyor.
internetten biraz araştırdım ama pahalı geldi.sizde fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.:)))

Merhaba 8 martta doğum yaptım şubat annelerini okuyorum siz bizden daha öndesiniz keyifle okuyorum deneyimlerinizden bişeyler öğrenmeye çalışıyorum.Benim kayınvalidem aldı hamağı internetten yazlıkta kullanmak için ben çok memnun kaldım.Şimdi yatak odamızda duruyor.gündüz odasında yatağında uyuyor hatta 8 gibi uyutuyorum gece 12 gibi kalkıyor uyanmadıysa ben kucağıma alıp yatak odamıza götürüyorum hamağa yatırıyorum çok güzel uyuyor bende yatağımda yattığım yerden ipiyle sallayabiliyorum anne karnında gibi hissediyormuşlar.gece de kalkıp emiyor kucağımda sallamadan hemen hamağa yatırıyorum bir kaç dk sallıyorum sonra uyuyor bende uyumuş oluyorum.Ben tavsiye ederim canım kullanışlı bişey gitti gidiyordan 95 tl almıştık.desenide güzel geldi mavi renk içi puantiyeli.

teşekkür ederim.
neny olan galiba.
kaç yaşına kadar kullanabilir. hareketlenince düşme tehlikesi varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…