2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ayyyy bahar benim kızımda emziği çok seviyor emziksiz uyuyamaz emzik ağzından düşse ağlar

masallah canım..bende cok seviyorum emzikli bebekleri nedense ama benim paşa öğürüyor sürekli..silikon da aldık kaucuk da denedik.sıfır aylık da aldık büyük uclu da ... ama malesef artık ellerini agzına götürmeye basladı yine...ellerini agzına götürene kadar gözlerini şaşı yapıyor korkuyorum agzının suyu da akmaya basladı buyüzden sanırım..gözlerinden korkuyorum o şekilde kalır diyeeee

benimkide öyleydi yuvarlak uçlu aldım damaklı olmayanından onla alıştı sonrada damaklıyı tutmaya başladı bir dene istersen

saol canm benim..

bu arada kızlar benim doğumdan 37gün sonra kanamam bitti..1hafta sonrasında tekrar 6gün kanamam oldu.herhalde adet oldum demiştim.ama yaklaşık 2aydır yine hastalanmadım..test falan mı yapsam sizce?? hamileyken aldıgım testlerden var 1tane evde.ondan bi baksam iyi olcak sanırım.. gerci idrarda göstermiyor benimki nedense..hamileyken hep idrardan bakıyordum saglıkocagına gittim 1.5 aylık hamileydim ama kanda cıkmıstı..siz böyle konusunca korktum..şüphem yok ama yarın sabah bi test yapayım enazından rahatlarım olmazsa saglık ocagına gidip baktırırım

benimde saçlarım dökülüyor panik yapmayın. doğumdan bir iki ay sonra dökülmeye başlayacağını biliyodum. sanırım hormonlarımızın değişmesinden kaynaklanıyo..

cnm bende senin gibi 40ımdam 10 gün sonra lekelenmem oldu bi kaç gün bende hastalandım sandım sonra olmadım geçen ay tam anlamıyla oldum ağrılı birde çok fazla geldi seninkide lekelenme tarzındaysa acaba olmadınmı benim gibi sonradan mı olucaksın sen yine bi test yaptır ama korunmuyon mu kız yoksa kaza kurşunundan mı korkuyosun ..

eşime güveniyorum 3yıldır canım :) bi sıkıntı yapmadı buzamana kadar 3yıldır ama ama ama :) benim 6gün normal adet gibi kanamam oldu ama canım sonra olmadı ikinci cocuk hiç düşünmüyoruz ahmetefe saglıklı olsun iyi olsun tek olsa da olur diyoruz ama yarın bi bakayım ben bu işe :)

o zaman hayırlısı ne ise öyle olsun cnm senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…