- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.201
teşekkür ederim.
neny olan galiba.
kaç yaşına kadar kullanabilir. hareketlenince düşme tehlikesi varmı
Kizlar siz de ruyalarinizda ara sira bebeginizi bir yerlerde unuttugunuzu, kaybettiginizi filan goruyor musunuz? Ben bazen goruyorum ve uyandigimda kizimin yanimda oldugunu gorup ruya oldugunu anlayinca cok rahatliyorum. Sanirim bilinc altimda kizimi kaybetmekten cok korkuyorum.
BEBEK HAMAĞI MDF DESTEKLİ YASTIK HEDİYELİ GittiGidiyor'da 84136220 bunu aldık canım 99 tl miş bu arada valla hareketlenince düşme tehlikesi olabilir tabii o zaman gece uykusunda değil de gündüz ben yanındayken falan kullanabilirim.zaten alçak yere yakın misafirimiz gelmişti 1,5 yaşında kızlar onlarıda salladık çok hoşlarına gitti.2 yaşa kadar kullanılır en azından uykuya dalmak için.
BEBEK HAMAĞI MDF DESTEKLİ YASTIK HEDİYELİ GittiGidiyor'da 84136220 bunu aldık canım 99 tl miş bu arada valla hareketlenince düşme tehlikesi olabilir tabii o zaman gece uykusunda değil de gündüz ben yanındayken falan kullanabilirim.zaten alçak yere yakın misafirimiz gelmişti 1,5 yaşında kızlar onlarıda salladık çok hoşlarına gitti.2 yaşa kadar kullanılır en azından uykuya dalmak için.
kızlar sizin bebeklerinde yattığı zaman kulakları katlanıyor mu ya bizimkininki katlana katlana biraz büyüdü sanki kepçe kulak olacak galiba oysa doğduğunda çok kibar kulakları vardı şimdide abartı değil ama dahada kepçeleşirse diye korkuyorum bugün yara bandı yapıştırdım gevşekçe ama ne yapsamki bandana almayı düşünüyorum işe yararmı sizce
kumpi hazır sen rüyadan konu acmışken bende paylaşmak istedim..
uzun zamandır sürekli gece ahmetefe uyansa da uyanmasa da kalkıp oturup sanki kucagımda cocuk varmış gibi sallıyormuşum ayaklarımı uzatıp sallıyormuşum hatta gecen gece tv karsısında uzanıp uyuya kalımıştım eşim üzerini değiştirip yat diye bikaç kez kaldırmış kalkıp koltuga oturmusum sanki cocuk kucagımdaymıs gibi yine kendimi falan sallıyormuşum eşime de kızmışım sus çocuk uyuyo demişim..sen biraz kucagında salla ben üzerimi değiştireyim deyip onun kucagına vermişim sonra geri gelip aglatıyorsun sen ver cocugu demişim sanki gercek cocuk varmış kucagımda gibi davranıyormuşum...dün gece de eşim gece vardiyasındaydı annem kaldı yanımda gece kalkıyormuşum yatagın üstünü açıp bebeğin bezini ıslak mendilini alıp yanıma koymusum annem napıyorsun demiş altını değiştircem cocugun demişim ama yarım saat önce değiştirdiğimi hatırlıyorum uyanıp ama diğer yaptıklarımı hiç hatırlamıyorum annem yat yerine diye bagarmış yatmışım..sabah kalktıgım da bebek bezleri yanımdaydı ve üzerimi cıkartmısım hangi ara yaptıgımı hiç hatırlamıyorum ama sadece atlet vardı uyandıgımda üzerimde bi süredir böyleyim sizce ne bu ya?
acaba sıyırmaya mı basladım
Cok mu yoruluyorsun?kendine zaman ayirmaya calis derim.kolay seyler yasamadin.her firsati degrlenir.mutlu oldugun seylerle mesgul ol.kafan dagilsin biraz.bol bol dinlen canim.aklima gelen bunlar ;D anne olmak zor....
kumpi hazır sen rüyadan konu acmışken bende paylaşmak istedim..
uzun zamandır sürekli gece ahmetefe uyansa da uyanmasa da kalkıp oturup sanki kucagımda cocuk varmış gibi sallıyormuşum ayaklarımı uzatıp sallıyormuşum hatta gecen gece tv karsısında uzanıp uyuya kalımıştım eşim üzerini değiştirip yat diye bikaç kez kaldırmış kalkıp koltuga oturmusum sanki cocuk kucagımdaymıs gibi yine kendimi falan sallıyormuşum eşime de kızmışım sus çocuk uyuyo demişim..sen biraz kucagında salla ben üzerimi değiştireyim deyip onun kucagına vermişim sonra geri gelip aglatıyorsun sen ver cocugu demişim sanki gercek cocuk varmış kucagımda gibi davranıyormuşum...dün gece de eşim gece vardiyasındaydı annem kaldı yanımda gece kalkıyormuşum yatagın üstünü açıp bebeğin bezini ıslak mendilini alıp yanıma koymusum annem napıyorsun demiş altını değiştircem cocugun demişim ama yarım saat önce değiştirdiğimi hatırlıyorum uyanıp ama diğer yaptıklarımı hiç hatırlamıyorum annem yat yerine diye bagarmış yatmışım..sabah kalktıgım da bebek bezleri yanımdaydı ve üzerimi cıkartmısım hangi ara yaptıgımı hiç hatırlamıyorum ama sadece atlet vardı uyandıgımda üzerimde bi süredir böyleyim sizce ne bu ya?
acaba sıyırmaya mı basladım
Öffff çok zorlamış seni canım ya, ama bana moral verdiğin kesin, senin kadar kötü durumda olamam herhalde diye teskin ediyorum kendimi :) iğneden genel olarak korkmam ama çürüğüme o sivri aletle dokunacak ya doktor, onun düşüncesi bile tırstırıyor fena halde. Neyse sabah ola hayır ola, inşallah ciddi birşey değildir, kanal tedavisi filan olmasın da. Emziriyoruz sonuçta. Öyle şakır şakır sütüm de yok ki sağıp önden hazırlayayım. İnşallah sadece dolguyla kurtarabilirim. Bir de sana özelden mesaj attım, aldın mı?Benim kadar disciden korkan varmi bilmemcanim benim cekilen dislerim artik kirilmisti dis etinin altinda almisti dusun.titreye titreye gittim sezeryandan bu kadar kokmadim.ama bi gece o kadar agri cektimki agzimda suyla sabahladim 5 adet filan agri kesici ictim faya etmedi.korkma dis cekimi kolaymis ama ignesinden kork ;D igne yaparken cok acidi ama cekerken hissetmedim.agrisini cekmektense igne acisini tercih ederim.haftaa cekilen yerlere kaplama yapcak.
Öffff çok zorlamış seni canım ya, ama bana moral verdiğin kesin, senin kadar kötü durumda olamam herhalde diye teskin ediyorum kendimi :) iğneden genel olarak korkmam ama çürüğüme o sivri aletle dokunacak ya doktor, onun düşüncesi bile tırstırıyor fena halde. Neyse sabah ola hayır ola, inşallah ciddi birşey değildir, kanal tedavisi filan olmasın da. Emziriyoruz sonuçta. Öyle şakır şakır sütüm de yok ki sağıp önden hazırlayayım. İnşallah sadece dolguyla kurtarabilirim. Bir de sana özelden mesaj attım, aldın mı?
Bu arada zayiflamalar nasil gidiyor.denize girmeyi dusunenvar m catlaklar gunes isinlari leke yapar mi arkadasim pentiden mayo almis korseli bende mi alsam bilemedim
Burayim geldim arkadasim.senin bebek kac aylik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?