Arkadaşlar nolur şu anne sütü için yazılanlar yeter artık. Ben çalışan bir anneyim ve kızım mememi reddediyor alsa da sütüm gelmiyor. zaten 3gündür zor mama yediriyo annem. napıcamı şaşırdım. borcumuz var çalışmak zorundaym. anne sütü anne sütü deyip iyice yıkmayın beni.
canımmm
psikolojik olarak kendini yıpratıyorsunn..sanki işe basladım bebeğime bakamıyorum sütümü veremiyorum diyerek daha cok hem kendini hem bebeğini etkiliyorsun..bebeğini evde bırakmak zorunda kalan ne ilk annesin nede son olmayacaksın
üzerek sütünü etkiliyorsun..çok takılmayın su süt olayına yaaa hem niye sagıp sagıp ölçme geregi duyuyorsunuz ben hala bu sekilde yapanlarınızı anlayabilmiş değilim..ben sadece ahmetefe ilk dogdugunda yogun bakımda yatırıldıgında sagıp miktarını ölçmüştüm 10cc cıkıyordu hatta sütü teslim ettiğim emzirme odasındaki hemşire BU KADARCIK MI CIKIYOR SÜTÜN diye soruyordu sürekli...orda benmle birlikte süt getiren kızlar vardı 40cc'ye yakın getiriyorlardı ama ben hiç bunun için üzülmemiştm cünkü cocugumun yasama şansının hiç olmadıgını her gittiğimizde yüzümüze yapıştırmışlardı...
yani çok da takılmayın süt miktarına
iyi taraflarını düşün hep canımmm
cok şükür saglıklı bir evlada sahipsin..
bakıcıya degil annenin kucagına emanet ettin yavrunu.
bu mamayı yemek istemiyor olabilir sonucta yeni basladı mamaya.doktorunuzla konus baska ek mamayı önersin..
hepimizin severek yemediği birçok şey var damak zevki bu...
üzme kendini arkadasım..inan yavrun bundan da etkileniyor...
sarıl ona... bu günlarimizi hangimiz hatırlayabiliyoruz geriye dönüp baktıgımız da_?
beni annem evde kendisi dogurmuş.babam askerdeymiş.köyde sineklerin böcekklerin arasında tarlalarda büyümüşüm..ilgilenebilmiş mi? HAYIR...! ama ben o günlerimi hiç hatırlamıyorum...hepimizin yavrusu bu sekilde olacak çok küçük onlar daha...inan bikac yıl sonra daha da zor olur hem onlarında hafızaların da yer edecek hersey..bu sekilde alışmaları daha güzel
bende calışmaya başlayacagım..yani bizler gibi cok insan var..
kendini süte odaklama, işteyken çesit cesit ye sütüm olsun yavruma şifa olsun diye kendini motive et...ne kadar cıkmış diye ölçmeyin sütlerinizi..ölçen arkadaslar da cok cıkıyorsa miktarlarını yazmasın lütfen...bu sekilde destek olalım birbirimizee..
cok yazdım farkındayım gecmiş yeni yeni yapıyorum....biraz gec cevaplar oldu ama ...
ÜZME VE KAFANA TAKMA HİÇ ARKADASIM, SÜTÜM VARMIS YOKMUS YETMEZMİŞ DEME CANIM