meraba arkadaşlar bi süredir giremiyordum.memleketime gidip geldim 2 haftalığına.gitmeden önce sütüm azalmaya başlamıştı.orda iyice azaldı.çocuk açlıktan ağlamaya başlayınca hemen mamaya başladım.
sütümü artırmak için de ne duyduysam hepsni denedim.
dereotu yedim ,süt çayı içtim,malt içeceği içtim,incir kaynatıp yedim,hurma yedim....
biraz etkisi oldu amaaaaaaa hava değişikliğinden ve mamadan sanırım isha oldu oğlum.
sürekli sıvı kaybetmeye başlayınca dr a gittik ilaca başladık.
bunlardan bikaç gün sonrada oğlumun huyu değişti.kucağıma emzirmek için aldığımda çığlık çığlığa bağırmaya başladı.dr a götürmeyi düşündük sonra vaz geçtik çünkü;
emzirme pozisyonunu bırakıp kucagına aldığında düğmeye basılmış gibi susuyordu.emmek istemiyordu.
iyice endişelendim.memeyi keseceği zaman böyle yapıyor dediler.bu arada yediklerimden dolayı 10-15 günde 3 kilo aldım

(
ama oğlum zayıfladı ishalden.
sonra yediklerimden sütün tadı bozuluyor olabilir diye düşündük.
malt içeceği alkolsüz kola ile meyveli soda arası bi tadı olan gazlı şekerli bi içecek.onu bıraktım.
2 gün sonra yavrum azda olsa emmeye başladı şükür.sütüm çok az ama en azından arada emiyor yavrum.
ishalimizde ilaçla azaldı.
bu arada hasta olan tüm bebeklere Allah şifa versin inş.
oğlum birde sürekli parmak emiyor.önceden yumrugunu sokuyordu ağzına şimdi başparmagını emiyor.sağlıklı olsunda bunlara takılmıyorum artık.